Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 29 maj 2024

Troll med omständigheter och hans mobbare / Mer om landets utförsäljning till USA

Det saknas verkligen inte bottennapp i Sveriges pågående knäböjande inför den Stora Satan. SD är nu så rädda om sin makt att de kastar ett alls inte särskilt farligt "troll" till hundarna. Mycket av vad mannen säger är sunt om man inte är en USA-fanatisk drev-journalist som själv vill göra ett Kalla Fakta-scoop och hittar gamla blogginlägg från en ryskfödd, då ung man.

Med invandrarbakgrund måste han begripligen ha känt sig allt mer främmande i framväxande russofobiska svenska klimatet. Inläggen går tillbaka till när EU/USA expanderade och stämmer med Sideriskas nyliga snabbrepris av det i grunden defensiva ryska horoskopet från 1991.

https://siderisk.blogspot.com/2024/05/rysslands-dominanta-planet-man-jupiter.html

Typiskt nog har den "avställda" SD:aren den brytning i livslinjen (Måne --> Sol) som jag ofta nämnt på sistone som en "skilsmässoeffekt" av hinduernas 6-8-förhållande och som kan innebära en omstart. Ibland är det ett sår som behöver läkas eller ett brott som måste brytas upp och läggas om.

Fullständigt naturligt att han känner av sitt ursprung och söker hålla ihop denna sviktande linje, där nu demonen i Expressen söker strö salt i såren. Den här bloggen är allt annat än SD-vänlig men reagerar även på verkligt låg journalistik.


 

Kartan godtyckligt satt för Moskva men oviktigt när klockslaget saknas. Intressant är hela tre "6-8" eller icke-integrationer. Men hur allvarliga är de jämfört med massmördaren och vänsterhataren Breivik? Hans horoskop med födelsetid ligger i pipeline.

*****

När regeringen Kristersson blir allt mer krigsgalen för var dag kanske vi inte behöver vänta på riksdagens godkännande av DCA-avtalet. Genom att gå ner till tredje dasha-nivån når man en så pass kort period att den täcker dessa sjuka dagar i Sverige och även den period då avtalet ska godkännas (en ren formalitet, så sjukt som nationalpsyket/Månen för tillfället är - Sverige skördar extremt usel karma under tredje dasha-nivån):

 Vimsottari Dasa:

 Jup MD:  2020-10-13  -  2036-10-13
  Sat AD:  2022-11-30  -  2025-06-11

   Pratyantardasas in this AD:

   Sat:  2022-11-30  -  2023-04-23
   Mer:  2023-04-23  -  2023-09-05
   Ket:  2023-09-05  -  2023-10-29
   Ven:  2023-10-29  -  2024-03-27
   Sun:  2024-03-27  -  2024-05-13
   Moo:  2024-05-13  -  2024-07-31
   Mar:  2024-07-31  -  2024-09-24
   Rah:  2024-09-24  -  2025-02-07
   Jup:  2025-02-07  -  2025-06-11

Den i Sveriges fall verksamt onda globala storfinansens Jupiter är samtidigt landets kanske viktigaste planet då den hänger fast vid Solen. I 5e elithuset är det här naturligtvis USA som länge varit den svenska "eliten" och dit hemlagat som Benjamin Ingrosso, riktar sig i Max Martins efterföljd. Sverige är 2020-36 inne i sin mest karaktärslösa och självutslätande period någonsin! Penningen regerar och allt fler får det därmed allt sämre. För samhällets förlorare, tänk Månen, symbolen för den ansiktslösa massan, "mannen på gatan".

Den intensivt usla förlusten av landets "medfött" dåliga förmåga att dra upp och värna Gränser - "lilla döden" - identifieras via första sub-cykeln Saturnus. I egenskap av storcykeln Jupiters fundament understryks ytterligare hur oändligt karaktärslösa vi är under dessa år när Magda följd av Ulven genomförde vår nazidoftande Anschluss till Nato (när historien upprepar sig sker det under ofta överraskande nya rollmasker). En begåvad nation hade haft verktyg att förstå Tidens verkliga innebörd, men nu har Sverige bara råd med ekonomer, en av felkällorna!

Andra sub-cykeln brukar hinduerna hoppa över och stället studera de dagliga planettransiterna. Men här gör den nytta som ett koncist segment tid som, visar det sig, är som en helvetiskt lång dag som aldrig tycks ta slut.

Tiden när Sverige distinkt dör är Månens cykel, vilken här är lika med folksjälen och framför allt nationens inrikes säkerhet. En perfekt tredje nivå att sälja ut landet till en imperialist som mycket väl kan starta krig från den svenska mark den har absolut suveränitet över enligt avtalet. På alla sätt är tusen resor värre än ovanstående "trolls" sakliga påpekanden vilka i demoniserande västpress genast blir Putin-propaganda (han tycks ha återgivit några av Putins uttalanden ordagrant, vilket de svenska medierna ständigt gör utan att de börjar angripa varandra. 

Att vara besviken på Sveriges mentala hälsotillstånd är en underdrift, men så här ser riktig låg maktpolitik ut. Jag kallade landet en bananrepulik innan senaste valet och i DN har två artiklar småbråkat om men som använde uttrycket, men jag är rätt säker  på ett Sideriska var först, i det här sammanhanget.

*****

För att göra en trippelspaning, vem är då den ytliga David Baas som hungrade efter att göra ett eget Kalla fakta-scoop i Expressen men där ett intressant och inkännande psykologiskt porträtt av trollet hade varit oändligt mer intressant än det skräp han publicerade? Otroligt nog har han vunnit Stora Murvelpriset vilket bekräftar det beklämmande läget för nationens medieplanet Merkurius inklämd mellan de verksamma illgörarna Jupiter och ledar-Solen (alla tre disponerade av den defekta gränsdragaren Saturnus. 

Detta är inte demonisering, det är hur Sveriges horoskop faktiskt ser ut! Sedan kan man välja att betona eller överse med elitens korruption, men den står inskriven i landets öde eftersom landet har en roll i ett större öde. Svenskarna är för snälla för att harkla sig och påpeka hur det ser ut. Enskilda i medieindustrin gör det, men desto fler följer Överheten och ju viktigare skribenten desto tydligare hörs den "officiella linjen".

Men här handlar det bara om en ungefärlig känsla av vilka dominanta astrologiska omen som åtföljer  norrlänningens födelse. (Är norrlänningar mer benägna till rysshat pga. geografisk belägenhet?) 

Det skulle vara väldigt lätt att skriva demoniserande om en man född med risk att vara ännu mer skadad av en himmel helt trasig av en våldsamt stark brist på integration mellan känslor och en mängd faktorer i livet som han känner som besvärliga, inte minst döden som sådan. Men möjligheten finns alltid att personen höjd sig över ett sketet livsöde och presterar bra, Men psykets Måne på kant med så mycket i den onda karmans 8e hus tycks göra honom vill värsta grinollen. Dessutom  är olycks- och fiendesektorn också typisk för en härsklysten typ (Stenbocken) som har lätt att hitta eller skapa fiender att dreva mot, som här. (Obs. Klockslaget är okänt.)

I sitt sinne upplever Baas säkert att han är en stor succé men Solen i elitens 5e hus är dock bara enligt den egna känslan, här bekräftas drömmen (Månen) om individuell framgång visserligen av utmärkelser men jag har journalisthoroskop som också "drömt" om ära utan karriärerna varit märkvärdiga. Med sinnelagsascendenten är det bäst att inte övertolka och verkliga livet.

Den lustiga extra traditionen i Indien med en typ av aspekter (planeters relativa förhållande - definition) får inte leda till att de traditionella göms. Solen och Månen är jordnära och söker fakta, ingen aspekt men väl en "synergi" enligt hinduerna (bara Guru/Jupiter kan bygga den gudomliga triangeln). Menen jösses så Solen skär sig med stelliet (planethopen) i Lejonet. I psykkartans 8e står detta nu inte för fysisk död men väl för alla de ting Baas fruktar och som ger näring i hans burdusa kamp att att befria sig från de inre demonerna vilka han inte ens har kontakt med - Månen är helt främmande för sina inre drivkrafter! Han måste vara minst lika plågad som den ryssfödde han nu givit sig på eller har det mest omedvetna psyke som tänkas kan (jämför fd finansminister Anders Borgs icke-relation mellan Månen och 8e huset). 

Oxe mot Lejon kunde dock vara värre om i detta Eld/Jord-krig krigaren Mars stått i Oxen för ett elakt angrepp på vad som nu återstår av det "ädla Lejonet" på denna himmel. Solen angriper också i termer av elementens oförenliga natur, men är stadigare och inte lika stickig som Mars 90-gradersattack. Man kan säga att Baas inte knivar ihjäl sina offer utan tar hjälp av chefen (Solen) som har tillgång till tyngre vapen. Vilken rysshatare! Det här är. Åttonde huset signalerar tydligt djup fruktan och det i sin tur tyder på begränsad intelligens. Baas är bara ännu en medelmåtta som tjänar statens officiella version av vad som är aktuellt. Inte konstigt att en sån vinner journalistpris ("en av de pålitliga tjänarna").

Man ser verkligen skillnad i horoskopet på den han attackerar. För offret för hans journalistisk är dubbelt drabbad, först av exilen till Sverige och sen av denna Baas. Men symboliken har fog för sig, den ryssfödde har en lätthet och mer av oskuld med Månen i den unga Väduren och Solen i Jungfrun. Den senare har den gamla legenden knuten till sig om ungmön som rör sig på fälten och blir våldtagen av Fan själv (Baas). Jungfrun är brottsoffrets och tjänarens/slavens tecken, en av zodiakens mörkare sidor. Jungfrun kompenserar genom att bli ett mer än genomsnittligt påläst tecken.


Tillägg

Hinner bara lägga ut detta "extrainsatta" förrän de korrupta svenska medierna bekräftar att de håller sig nära makten, som nämnt. Den falska Jimmie förnekar sig aldrig i sin egoism och den ryssfödde gör helt rätt som vänder ryggen till denna absoluta skit som både SD men också Sverige sysslar med!


Inga kommentarer: