Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


torsdag 23 maj 2024

Hur kunde Sverige avla allt detta...?

Aftonbladet noterar att Trollskandalen inte syns i en ny opinionsundersökning. Siderisk astrologi kan lätt se förklaringen, men inte utan att bli (skenbart) fördomsfull. En och annan kanske fortfarande tror att Sverige kommit långt i jämlikhet, men sanningen är att astrologins uråldriga regler visar sig mer hållbara är inbilska kulturers självskryt.

Planeterna rankas allt utifrån dem som betecknar det rent gudomliga (i denna världen är Jupiter/Zeus/Guru Guds inomvärldsliga representant som uppfyller hela världsalltet). I linje med Varats Väldiga Kedja identifieras sedan levande varelser av sjunkande kaliber och lägst är de som röstar Sverigedemokratiskt och är så förfallna att de inte nu är lägre än den "ironiska generation" till vilken man kanske kan sortera SD:s desinformationschef Wallerstein

I antiken var namnet på Saturnus avkomma istället "arbetarklassen" som på den tiden inte led av desinformation utan helt enkelt var okunniga analfabeter - den kategori som idag ligger närmast SD-väljarna. 

Sedan hade förstås hinduismen de kastlösa också, de som faller utanför alla normala klassificeringar, och de faller under den demon som astrologin delar upp i den strävande norra månnoden och den halshuggna/huvudlösa södra noden. De är inte gudar enligt hinduismen utan båda "spökplaneter" vilket kanske bidragit till att kastlösa hamnat där. (Tänk arbetsgivare som tar in illegal arbetskraft till Sverige och låter dem utstå slaveriets förhållanden - här är de kastlösa även i vårt moderna samhälle. Beroende på vad man ömmar för kan säkerligen många fler grupper räknas in till dem Sverige stöter ut med sin allmänt lågutbildade mentalitet.)

Gå nu till Sverigehoroskopet från 1974 och se hur hela landets elit byggt sitt välmående samhälle på en grund som består av båda dessa bottennapp, Saturnus och södra månnoden! Halshuggningens nod försämrar underklassen/Saturnus och gör så i moralens och etikens 9e hus (det bästa huset enligt hinduisk astrologi, om syftet är en högpresterande kulturnation med en avancerad befolkning).

På denna bisarrt undermåliga grund står i saturniska Vattenbäraren såväl Storfinansen, Ledarskapet som de kidnappade medierna (Jupiter, Solen och Merkurius i planeternas "lägsta" signifikationer. Lönlöst tala andlighet i Sverige, här handlar det bara om den sociala dimensionen ). 

Sverige är en monstrositet som på något underligt vis hållit sig vid liv sedan Kungahuset 1974 utsattes för halshuggningen (södra månnoden). Som rejäl bas (de många arbetarna) är detta förmodligen den värsta tid ett land kunde ha återfötts i. Avskummen på botten är talrika och så hjärntvättade att de inte förstår hur samhällsmekanismen fungerar. De använder t.o.m. ett språkbruk där ingenting är vad det står för. Då inser man hur en stor del av befolkningen inte längre har något förnuft kvar alls utan lever i den idiots bubbla. Var detta allt ABF (Arbetarnas Bildningsförbund) mäktade göra med folkkroppen? Mindre än ingenting. 

Helt klart har utmaningar tillkommit som socialdemokratin överhuvudtaget inte lyckats adressera. Värst var att de var så materialistiskt avoga mot högre tänkande. Sverige nåddes aldrig av Upplysningen, vi har bara imiterat den. Följden är otaliga attitydlåsta tokar som bara talar ord men inte förstår vad de talar om. Det finns en skala även inom den förvillade scientismen och svenskarna är på botten av även denna lamentabla svans av människor som TROR på vetenskap. Ungefär samma problembild som hos dem som lever i trollens bubblor. Lättja och vilja att "tillhöra" är förklaringen till att man når denna bottenlösa dumhet.

Kunskap sägs vara färskvara men med en dysfunktionell Saturnus finns ingen grund alls. (Detta är den viktigaste planeten, den är "sjunde himlen" även medan man lever jordelivet. Sverige är en galnings experimentverkstad - rusar på allt som verkar ge stora och lätta pengar. Då får man ett folk av låg kaliber. (Bloggen har visat hur folksjälen/Månen idealiserar denna galna elit som jagar stora och lätta pengar, så rötan sprids via medierna ner till hela folket. Alla med svaga horoskop trillar dit och har levt ett förslösat liv i Sverige.)

I ett redan skrivet inlägg (kommer snart) ska den folkliga Månen inspekteras en gång till. Ger ett visst komplement till elitens pinsamma bas i den halshuggna och med den degraderade Saturnus.


Raskt tillägg. Noterar att det här infekterade inlägget lades ut 10.41. På himmelen bara timmar kvar till en exakt "satanisk fullmåne" (sök andra exempel i tagglistan) och en gradexakt Mån-Skorpion opposit Jupiter konjunkt Venus! Den ultimata symbolen för total sinnlig degradering.


Inga kommentarer: