Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


tisdag 6 december 2022

Migrationsministern ännu ett svenskt politiker-ufo

 


Sverige fyllde 48 år i årets början och mer blev det inte. Nästan samtidigt sålde en av landets alla förrädare ut nationen till NATO, en maskerad krigsorganisation USA inrättat som stöd för sina imperialistiska ambitioner. Sverige finns således inte längre, och det finns ingen anledning att fortsätta plocka exempel från politikerkåren. 

Paradoxalt nog var det först efter boksammanfattningen "Folksjäl" som genombrottet kom. Upptäckten av nationalhoroskopets akilleshäl satt långt inne. Det springande problemet är att landet valde pengar som livsåskådning och valde bort konsten att tänka: nationalkartans 9e filosofihus är en katastrof och till 9e sorterar också högskoleutbildning som håller världsunikt låg kvalitet, att döma av utländska studenter som krävt Sverige på återbetalning av terminsavgifterna. Ett år i Sverige, ett bortslösat år för den som vill lära sig något.

Moderata migrationsministern som vill "utrota" skuggsamhället som hennes egen sort skapat, kan tjäna som avslutning på många år av stickprov. (Expressen petade in den bakom betaldörren bara timmar efter att detta skrivits.) Med ett förflutet hos Kronofogden stämmer t.o.m. svensken och pengarna in och migrationsministerns karta kommer att illustrera det svenska problemet: konsumtionsslaveri och skuldsättning.

Det enda som framkommit av bloggens många år med politikerhoroskop är en bekräftelse på mänskligheten som mindre lyckat art, och svenskarna har accepterat ett samhälle som faller långt under världen i stort.

Paradoxen är att vi hela tiden trott vi befann oss i framkant av "utvecklingen". Tacka oupphörlig statspropaganda för att helt folk har fått precis allt om bakfoten. Bildningsidealet är numera så utplånat att folket är fördärvat bortom räddning. De få som inser det är kriminella egoister och skyndar att positionerna sig på den vinnande sidan.

En mycket bra text i DN från Jörgen Huitfeldt sticker hål på det svenska godtycket som vi kallar den högsta av upplysning:

https://www.dn.se/ledare/jorgen-huitfeldt-ingen-vinner-pa-att-vastvarldens-mobbare-ger-sig-pa-qatar/

*****

Moderata migrationsministern Maria Malmer Stenergard har en födelse som återkallar många års försök att sätta fingret på den svenska rasismen och jag har åtskilliga exempel på den identitetsförvirring axeln Jungfrun/Fiskarna drar in i en människas liv och där diskriminering mot andra blir individens enda sätt att låtsas som att allt är lugnt för egen del.

I själva verkligen ger denna Jord/Vatten-axel påfallande anpassningsproblem i en föränderlig värld, tecknen beskriver "små människor" (Jungfrun, tjänstehjon, och Fiskarna osjälviska vårdare som också gör slavgörat utan att gå något för det). Det är inte underligt att frustration bland de lägsta kan bli till vad som helst, räddhågsna invandrarhatare inte minst.

Migrationsministern har en extra komplikation som stavas Luft/Vatten-störningen, dvs rationalitet och fritt fabulerande bildar en mental röra där individen söker rationalisera sina egna osunda instinkter... Redan med moderaten Fredrik Reinfeldt dök mönstret upp och åtskilliga borgerliga horoskopet med samma förvirring tyder på att det främst är borgare som lider av självlögn.

Alla dessa "syndrom" baserade på elementen i olika kombinationer är astrologi på simpel nivå men passar för en kultur som den svenska där inte ens födelseklockslag på känt folk är del av kulturmönstret. Barnmetoder för länder på spädbarnsnivå. Men dessutom händer det att dessa "gestalter" ibland skapar blixtrande tydliga exempel, och Stenergard verkar vara ett sådant.



Himlen i sammanfattning:

De två grå fälten är "kronofogden" - två olyckliga sektorer där särskilt det 12e huset har med materiella förluster att göra.  Motsatta 6e sektor är ett ofrihetens hus, en skuldsatt människas hus, slaveriets sektor. Här är den som fyllda av avund inför de lyckligt lottade i 5e sektorn LÅNAR sig till lyx. Som synes definieras migrationsministerns eget öde av denna olycka som helt utspelar sig på minusskalan. Men det man kan alltid jobba med ANDRA i uppenbara problem för att slippa tänka över sitt eget eländiga öde...

Psyket/Månen söker presentera sig som om den verkar på en intellektuell Luft-nivå. Kvinnan använder fina ord som "paradigm".

Men psyket befinner sig i krig med sig själv eftersom Mån-Vågens fundament Venus är skadad av omoraliska Mars (en självrättfärdig haverist i Hitlers stil, men av diskret Vatten-typ istället för Hitlers Eld-flammande och mer direkta sort).

Venus-Fiskarna dessutom i 6e sektorn för Olyckan vilket är exakt hur denna garderobsnazi ser på "skuggiga" eller invandrartäta områden - de ska "utrotats" som den Olycka eller Fiende de är. 

I själva verket ger kopplingar mellan 1a egohuset och 6e fiendehuset ofta nog självhat och jag misstänker (med ledning av andra och snarlika fall) är hon är migrationsministern är en självhatande lesbian eller något liknande. Sverige skulle få det bättre om hon började med sitt eget problem och redde ut det istället för att projicera sin inre röra på andra. Landet har inte råd med sådana här psykiskt debila politiker som leker ordning & reda med andras liv.

Migrationsmininisterns Merkurius i Luft (Vattenbäraren) skulle kunna räta upp problemen med den inre förvirringen men här tillstöter ett annat, låt vara mindre problem. Merkurius har rationalitetens Saturnus som sin bas och en Saturnus i JORD är inte alls dum. Den söker det konkreta och materiella och intellektet söker arbeta utifrån sakfrågor.

Men precis som med psyket/Venus står även denna planet/disponent i inkonjunktförhållandet - hinduerna kallar det också "6-8-relationen", och detta är en icke-relation där planeterna saknar kontakt med varandra. Så Merkurius-intellektets "fundament" blir till en chimär? Finns det något fundament alls, eller är det bara ännu en fejkande politiker som spelar myndig?

Här är en hinduisk text av en högkvalificerad kvinnlig psykolog/astrolog om denna axel (inte för dem med svag livsvilja, axeln är renodlat dålig karma, och migrationsministerns lyckliga stjärna är att klockslag saknas - närmare analyser går inte att göra):

https://psychologicallyastrology.com/2019/07/23/the-adversarial-6-8-axis/

Det finns mer att säga om denna olyckliga årgång där välviljan Jupiter råkar i klorna på den strikta Saturnus så att inte ens normal hjärtats godhet har lätt att komma till uttryck! Jupiter som fiskarnas härskare sänker ytterligare betydelse för den redan så bedrövliga Mars/Venus-störning i psyket (en kvinnlig Hitler som "utrotar" på moderaternas sätt, genom att skära ner och minska på samhällets stöd där det som bäst behövs).

Och så här håller det på. Den ena svenska politikern värre än den andra. Lägg ned AB Sverige och donera det till "skuggsamhället" - de skulle säkert göra något bättre av landet!

Nu har Stenergard förvisso en akademisk examen, men oredlighet kan dölja sig även hos dem som förefaller kunna läsa och skriva. Och Sverigeshoroskopets 9e högskolehus är som sagt under all kritik. (Extremt sänkt nivå och husets renaste uttryck, religion och metafysik, helt demoniserat av landets dominanta sekt, nationalekonomerna.)

*****

Vad om andra födda med just "Hitler-ekot"?

mo.lib & ve.pis & ma.pis

  • Ernfrid Browaldh;20.02.1889;12:00, vd Handelsbanken, grundade kapitalismlobbyn Timbro
  • Chuck Blazer;26.04.1945;12:00, korrupt penningtvättare inom FIFA
  • Lasse Brandeby;27.4.1945;12:00, komiker, apropå Hitler-temat kunde det ses i hans despotiska figur "Kurt Olsson"!
  • Priscilla Presley;24.5.1945;22:40 - kändishustru
  • Dave Lee Travis (David Griffin);25.5.1945;12:00, BBC/Top of the Tops, anklagad för sexuella övergrepp på unga flickor under årtionden
  • Lynn Winchell;4.5.1947;12:00, utvikningsbrud Playboy
  • Christopher Hitchens;13.4.1949;12:00, alkoholiserad ateist-skeptiker
  • Steven Nice (Steve Harley);27.2.1951;12:00, polioskadad (lam) grabb, blev rockjournalist, sen rockartist, gick vilse i brittiska rockmusikens homoträsk (glamrock) men blev kristen och återvände till friskt leverne. Senare älskad av britterna (de som minns sitt 1970-tal) för en lugnare stil med reflekterande texter
  • Therese Grankvist;2.5.1977;12:00, f.d. sångerska, gruppen Drömhus
  • Pernille Holmboe;2.5.1977;12:00, norsk klädmodell för Gina Tricot
  • Fredrik Malm;2.5.1977;12:00, liberal vänsterhatare
  • Maria Malmer Stenergard;23.03.1981;12:00, jämförelseobjektet
  • Mercedes Mason;3.03.1983;12:00, aktris (noterad i "Anger Management")

Här är det vild blandning men Venus-sinnet och Venus själv i drömmande Fiskarna förklarar troligen de många från underhållningsbranschen. De flera rejält urspårade sammanhänger förstås med den "libidinösa" Mars+Venus och dubbla bokföringens "Luft/Vatten". Den finns en dragning åt oren Venus här.

*****


Den pinsamma polischefen Mats Löfving trakasserade sin ex inom kåren - och visar sig dela migrationsministerns psykiska Luft/Vatten-problematik.

https://siderisk.blogspot.com/2020/09/polischefen-som-sag-40-brottsklaner-ta.html

https://www.expressen.se/nyheter/mats-lofving-anmaldes--for-brott-mot-linda-staaf/

Månen i Vågen och åter Venus i Vatten dissocierad via dåliga karmans 6/8-relation (en allvarlig figur eftersom det är planeten och dess fundament som tvingas till dissociation). Dessutom Mars i Vatten - i Krabban - i 90-graders omoralisk störning mot psykets Måne.

 

Dystopisk slutknorr

Sverige är något i särklass. Hur kan landet ha tappat sin skit så totalt? Jag läser f.n. ett sammandrag av Aristoteles praktiska filosofi, hur man skapar ett gott land, håller begären på en låg nivå och fostrar goda medborgare. Ett och annat är föråldrat (eller före sin tid?) men som helhet blir man mörkrädd när man inser hur låg Sveriges ambitionsnivå är jämfört med samhällstänkarna för 2300 år sedan. 

På en punkt har dock Sverige lyckats: Aristoteles såg handelssektorn och kroppsarbetarna som outvecklade själar och vars enda nytta var att göra skitjobben så att samhällets elit kunde luta sig tillbaka och ägna sig åt vetenskap och rofylld kontemplation (Aristoteles skulle dock ha underkänt västerlandets konsumtionshysteri - hans idealsamhälle har en frugal elit). 

En slav i tjänst hos en elitmedborgare är faktiskt slavens optimala självförverkligande eftersom han/hon inte skulle kunna ordna det för sig själv på ett lika gott sätt.

Är det inte exakt så här Sverige konstruerat sitt samhälle? Massorna jobbar för en liten, liten elit som ser till att maximera sin ledighet, vilket för Aristoteles var livets mening. Arbete och ständig kroppsaktivitet är det första tecknet på man inte fötts femtehusfavoriserad. Tillbaka vid hus 6 och 12 igen, förlustaxeln. Nu finns inga spår av själavandring i Aristoteles fysik. Hans syn på "det kontemplativa livet" liknar dock i hög grad hinduismens syn på det högsta livsstadiet.

Här har Sideriska siktet nått en ofrånkomlig korsväg - den har varit synlig här och var. Revolutionär eller Evolutionen?

Själavandring eller ej, är inte Aristoteles samhällsmodell rätt realistisk? Ett lågenergisamhälle där de mest studielämpade framlever sina liv HELT OLÖNSAMMA eftersom profitmentalitet är ett tydligt tecken på andlig dekadens. De redan skadade kan gott "leka marknad" - det är allt trubbiga psyken duger till. Men var tar då den goda jämlikhetstanken vägen? Var är bloggens devis "socialisera hela skiten"? Aristoteles bygger helt klart på att utnyttja dem med låg potential. Här kommer bloggens DNA-utopi in...

Världen väntar ännu på en Ny Världsbild och mer vetenskap. Människan behöver omkonstruera sin art i mer altruistisk riktning. Ett är säkert: svensk socialdemokrati misslyckades skapa en god kultur i landet. Så mycket komplex gentemot eliten, så mycket loja axelryckningar år elitens bildningsideal! Så billiga människorna lät sig bli. Gekås och Prylsamhället! Marknaden kom som en cancersvult och förtärde svenska folket tills dess att det inte ens klarar att fundera över det goda samhället längre och hur det skulle konstrueras... 

Att "Magda" sålde ut folket som slavar till USA/NATO visar definitivt att landet dog 2022, ett år när ödesplaneten Saturnus både hann befinna sig i Stenbocken och i Vattenbäraren - båda viktiga placeringar i nationalkartan.

Bloggen lämnar nu sorgebarnet Sverige därhän. Landet har dock gått in i Lilla dödens planetära period och det finns ingen anledning att jaga bekräftelser på att det hinduiska systemet "stämmer". Det är helt uppenbart att Eliten hånar folket som aldrig förr, som om de i hemlighet bad om att få bli schavotterade. Kommer ett helt folk att självantända och uppfatta ett inre direktiv? Eller är svenskarna en genetisk återvändsgränd? "Skräp-dna" från början till slut?



Tillägg

Att Luft/Vatten kan sakna sjukdomsinsikt bekräftar Stenergard strax själv i DN. Hon använder en formulering bara en fanatisk extremist skulle ta i sin mun.




Inga kommentarer: