Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 7 december 2022

Den revolutionäre tyske prinsen och USA:s illegala statskupper

 

Det är förvirrade tider just som Väst ska till att dö. 

För naturligtvis har den ertappade revolutionäre prinsen helt rätt i att Tyskland är illegitimt och skadat av USA:s kapitalistiska imperialism. Samtidigt är mixen med antisemitism/rasism bara för sorglig. 

Jag hörde häromdagen åsikten att det är utmärkande för Harmageddons ankomst att INGEN längre vet vad som är rätt och fel. Satan är frisläppt att nu två av tre svenskar är positiva till USA:s tvångsannektering av Sverige och Finland till sitt onda världshärskarplan. INGEN FÖRSTÅR LÄNGRE VAD SOM HÄNDER I VÄST. Vad man än tycker om Putin är det inte svart att se varför han givit upp Väst som en katastrof.

Tyske prinsens numeral "XIII" är inte en successionsangivelse, läser jag, utan bara ättens idiosynkratiska sätt att namnge sina gossebarn. Efter "Heinrich 100" startar räkningen om från 1 igen!


Horoskopet för denna "åtta" är miserabelt och ett flertal "komplex" har hopat sig på samma himmel. "Kulten att tänka och bete sig annorlunda" finns här. Vattenbäraren och Skorpionen tyder på en som avviker från normala samhällsvärderingar och eftersom det är mån- och soltecknen är apartheten djupt sittande. 

Det är inte svårt att tänka sig hur underkännandet av det moderna Tyskland kan resultera ur det här "utstötningssyndromet". Man vet aldrig riktigt vilket uttryck som uppstår, bara att individen väljer (ibland tvingas in i) en utanförskapsposition...

Att demoniska månnoden stärker Månen för en hybrisliknande attityd, bidrar inte heller till en normalanpassad psykologi, men värst är nog 6-8-relationen som förekom hela två gånger i moderata migrationsministern. Vad än åter henne invärtes är det "prinsens" horoskop en Luft/Vatten-störning mångdubbelt starkare.

Jag måste upprepa länken ännu en gång.

https://psychologicallyastrology.com/2019/07/23/the-adversarial-6-8-axis/

Denna hinduiska psykolog har jag hittat tillbaka till flera gånger och där en nybörjarbok knappt ägnade aspekten en mening har hon  verkligen ägnat 6-8-relationen stor möda och tillmäter den stor verkan. Jag har t.o.m. sökt tona ner betydelsen eftersom den är så pass vanligt förekommmande. Men jag utgår från att psykologin kan sig sak bättre och uppenbarligen betyder det att en större del av mänskligheten än man kunde tro är skadad av sin egen onda karma från tidigare liv! Var och varannan människa är knappt funktionsduglig! Nu kan "axeln" förstås uttrycka sig mer eller mindre allvarligt.

Den tyske prinsen har (lika moderata migrationsministern) den teoretiskt värsta varianten eftersom planeterna som står på sniskan och i "icke-kontakt" är en planet och dess fundament/disponent. Här är det Månen/folket och dess bas Saturnus. Det passar perfekt att prinsen vägrar acceptera dagens Tyskland som genuint. Folk/Månen och dess fundament utan fungerande sammanlänkning...

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/l3K707/minst-25-personer-gripna-ska-ha-planerat-statskupp

*****

Så här på tröskeln till världens undergång, låt oss minnas vad dagens usla svenskar inte längre har en susning om: hur USA kuppat bort goda regimer i det förflutna för att bereda plats för sin sataniska marknadskapitalism som med sådan otrolig lätthet planterades även i Sverige:

USA:s statskupp i Chile 1973:


USA:s statskupp i Argentina 1976:


Och då utlämnar jag statskuppen i Iran som USA och Storbritannien utförde på 1950-talet för att hindra Iran från att FÖRSTATLIGA OCH ÄGA SIN EGEN OLJA (Britterna agerade mycket ohederligt.) Den vita djävulen är nog den ondaste variant av homo sapiens som uppstått!

Missa inte 6-8-störningar i båda de onda antidemokratiska kupperna som USA orkestrerade. I Chile-kuppen förekommer två stycken störningar, de komplementära Jupiter och Saturnus har helt förlorat samspelet (USA lyckades korrumpera HELA Chiles militär så att president Allende förbluffad fann sig helt ensam mot den Store Satans beslut att ALDRIG acceptera socialism i sin närmiljö). Och NATO-Norge gav Kissinger Nobels fredspris för djävulskap av detta slag! Vilken förljugen värld västerlänningen lever i...

Den andra 6-8-störningen är mellan omoralens Mars och handelsmannen Merkurius - samma problem som "principens" gäng påtalar: USA:s krämare är Krigare och som lägger världen under sig.

Argentinas karta har också två förekomster: Månen i dissociativ icke-relation med Saturnus, samt Venus i okontakt med Saturnus.

Kuppen i Chile är intressant eftersom Olof Palme lyckades framställa sig som Sydamerikas store vän. Ändå inträffar den USA-manövrerade statskuppen under samma onda inflytande som några månader senare dyker upp i det nya svenska nationalhoroskopet: den sublunära demonen Ketu och Sveriges brist på moralisk ryggrad (Saturnus). USA:s mördarbeteende i Chile startar som synes när Ketu och Saturnus står gradexakt och man kommer förstås att tänka på hinduismens tal om "halshuggning". Det har nyligen visade sig att USA lät mörda president Allende trots att det i alla år hette att han begick ett heroiskt självmord.

Det är inte utan att man ser ett och annat föranstaltat i Ketu/Saturnus och som till sist kom att gå fullt varv 2022: USA roffade åt sig hela Sverige (via "Nato") och svenskarna fattade aldrig ens vad som hände. Så dumma hade vi blivit som konsumtionsbroilers till folk.


Inga kommentarer: