Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


lördag 17 december 2022

NATO som falskflaggoperation, daimoner och nationer

NATO:s egna texter är så fyllda av självgodhet att ingen märkt att de inte ens har grundläggande fakta rätt.

"På kvällen den 12 september 2001, mindre än 24 timmar efter attackerna, åkallade de Allierade principen i Artikel 5." (en för alla, alla för en)

https://www.nato.int/cps/en/natohq/topics_110496.htm

Problemet är att första tornet träffades 8.46 vilket gör att NATO beslutar sig för (vad som skulle bli ett pinsamt utdraget) hämndkrig inte INOM 24 timmar utan efter 1½ dygn. 

Kanske de räknade med det misslyckade attentatet mot Pentagon som en slutpunkt? Nå, 9:37 ger också mer än 24 timmar. Vilken organisation försöker skönmåla sin effektivitet så klumpigt att vem som helst lätt ser att de inte sysslar med ärliga fakta? Jo, en som svenska idiotpolitiker utan minsta reflektion ville ansluta sig till efter att USA beslutat sig utplåna röda faran en gång för alla. 

Historien kommer säkert att visa hur USA:s alltmer förstärkta positioner runt Ryssland faktiskt triggade eller påverkade Putins beteende i Ukrainakriget och att USA därmed var skyldig till det Tredje Världskriget som svenska nationalförrädare 2022 valde sitt eget land som en av krigsskådeplatserna.

Se AB:s oerhörda fokus på amerikanska atombombsbärande flygplan de senaste månaderna (som ledde upp till Lilla dödens formella startdatum, sen november). Att googla tidningens namn och "bombplan" ger den förfärande sanningen om hur PROPAGANDA FRÅN USA ser ut i svenska medier.

Eftersom lågt utvecklade varelsers norra månnod f.n. är aktiv i Sverigehoroskopet, kunde jag inte missa att NATO framskapades som uttryck för USA:s falskhet och dubbelspel mot Sovjet mot slutet av Andra världskriget. Krigsorganisationen som numera med djävulens tvärtomspråk kallas "fredsorganisation" föddes då det demoniska begäret att bli en gud  - Rahu - befann sig i egocentrikern Vädurens 4e grad.

Detta leder till en tanke: den brittiska frimuraren Ebenezer Sibly's USA-horoskop är inte oomtvistat (även om mängden frimurare bland "nationens fäder" - slavägare en hel bunt av dem - är remarkabel och antyder att britten hade speciell information). 

Tanken är: vad om att använda NATO:s bildande (med känd födelsetimma) som det moderna USA:s horoskop? 

 

Det är bara alltför uppenbart att det är Världen (och t.o.m. rymden) USA vill äga. Detta svenskarnas drömland är det största hotet mot mänsklighetens överlevnad, just som följd av deras imperialistiska smygande med dolda agendor bakom varenda bokstavsorganisation de skapar...

När NATO åberopar medlemsländernas förpliktelse att stötta USA i dess hämndkrig testar jag för "kvällen" nioslaget den 12 september 2001. I brist på bättre data ger denna tidpunkt ett utmärkt och signifikant ögonblick. Krigaren Väduren stiger över Washington D.C. och ascendenthärskaren själv, krigaren Mars, placerar sig i det 9e huset för NATO:s "högsta goda". 


 

Detta dygn befinner sig förstås Mars ännu i chocken efter att HALSHUGGNINGEN INTRÄFFAT: Mars och den demonens girighet som straffats vid halshuggningens södra nodpunkt. Detta snabbt framtrollade hämndkrig kan läsas som exakt vad NATO egentligen är till för: inte att bevara fred i världen utan för att egenmäktigt hugga huvudet av vem som än mopsar sig, så som terroristerna med råge gjort mot det Stora USA!

9e husets ägare blir förstås expansiva Jupiter när Väduren äger 1a huset, och här är Jupiter lika perverst demoniskt begärsfull - via Rahu-konjunktion - som någonsin terroristerna var i sin ambition att tillfoga USA en symbolisk skada som väckte världen till ny medvetenhet. 

Medan 9/11-attacken startar med flygfarkosternas Merkurius EXAKT i New Yorks östra väderstreck, kommer beslutet om hämndkrig när samma Merkurius istället beskriver Fienden genom sin position i 6e onda huset. Tyvärr gör denna demoniserade Merkurius också att Jupiter får ett ont fundament och att NATO:s högsta goda (jupiteriska 9e) visar en djävuls sätt att resonera, en falsk Gud, den Stora Satan.

Där västerlänningar av historiska skäl inte kan se utanför sin skokartong, där är uppenbarligen den hinduiska astrologin kapabel att t.o.m. bedöma huruvida en entitet (t.ex. NATO) lever upp till sitt påstått "högsta goda" eller beter sig exakt likadant som dess påstådda fiender...

*****

Inte bara Putin avrättar sina fiender, ska bloggaren börja frukta för sitt liv? 

Tanken kommer när jag ser NATO/USA:s vidriga dyrkan av krig och bestraffningar i 9e huset som landets enda skäl att existera, dess högsta ambition.

Mars och Ketu har när Artikel 5 aktiverats glidit samman i Skyttens 9e grad och så väl kan förstås bloggaren sitt eget horoskop att han identifierar sin personliga daimon (högre själ) som Saturnus, residerande i Skyttens 9e grad (gradexakt ±1°). Ibland visar denna "nivå" ting till bloggaren via oppositionen till en merkuriskt lyhörd ascendent! Sokrates daimon(ion) sades i huvudsak ha bromsat honom, men min kan t.ex. leverera begränsade nycklar till frågor.

Ett bra exempel var att den vision som afrikansk trummusik jag lyssnade till härrörde sig inte från Afrika utan från ett liv bland de musicerande Omahaindianerna femtusen år tillbaka i tiden. Det här kommunikationerna är ytterst kortvariga och utvecklar sig aldrig till några "autohypnotiska" interndialoger, mest för att jag inte vill det (eller kanske daimonen/Saturnus visar sin önskan om att hålla det kort).

Denna daimon eller snarare dess representant Saturnus, äger bloggarens "högsta goda"/9e hus och detta är via Vattenbärarens tecken ett genuint filosofiskt hus. Dessutom betraktar bloggarens gränsdragande Saturnus hybrisens eller ambitionens nod Rahu via sin långa 270-gradersvinkel och söker hålla Rahu-i-4e "på lagom nivå". 

Daimonens representant som bloggarens informant?

 

Dessa Saturnus lite längre (men dock) tyglar inverkar direkt på ambitionen i 4e (och antyder en viss kräsenhet född ur medvetenhet om vad är skit och vad är kvalitet). Men nodparet är sammanhängande så Saturnus påverkar förstås också södra noden i 10e makthuset . Det genuint högsta goda (hus 9) håller alltså indirekt ett öga på "brott och straff" inom 10e huset för dem som söker maktklättra i detta liv. Saturnus kontrollerar också bloggarens karriärklättring från "ingen" (hus 4) till "någon" (hus 10). 

Detta, fast i lite andra ord, nystade jag i (i inlägget Budha Aditya Yoga) eftersom det utan astrologi kan vara svårt att begripa hur mycket god utbildning ändå kan lämna en medborgare hängande på svältgränsen. Något är extremt sjukt med detta land och jag misstänker att den svenska dumheten gått så långt att akademiska betyg i filosofi och religionshistoria är fullständig grekiska för de lågavlönade och lågutbildade människor som i dagens Sveriges sköter "allmän" rekrytering.

I daimonens kontroll / uppsikt över maktlystnad kontra kvalitet har läsaren faktiskt bloggens innehållsförklaring, men det fattade jag inte själv när Sideriska drog igång 2009 och snart nog började ha ventilera åsikter om maktfolk! 

Även om dagligt skrivande innebär att man offrar sin egen fortbildning i ämnet slinker nya upptäcker ändå igenom, som iakttagelser i ögonvrån! Helt klart spärrar daimonen/Saturnus bloggaren från karriär på "svenska villkor" - landet är så vanartigt att daimonen valde att återfödas här, men vägrar spela med på den direkta dumhet som strålar ut från varenda svensk tv-reklam. Harmlösa men dumma, så lär sig svenskarna att de är, generation efter generation upprepar Överheten detta fula trick.

Bloggarens "daimonens lott" i 9e innebär således att hans egen högsta själsnivå är involverad i denna studie av maktmänniskors högst varierande rätt att få fylla sina positioner. Daimonen är något utöver själen och ytterst sätt den Främling rosenkindade Carola en gång frågade vad han dolde för henne.

I själva verket, förklarade romerske filosofen Plotinos, är människans högsta själsnivå alls ingen Främling. Det är dräggigheten inom människor som alienerat sig helt från sina högre principer som får dem att framstå som tomma invärtes. Samma människor avfärdar allt "mystiskt" som "främmande" eller icke-existerande.

Studera maktens meriter är f.ö. exakt vad "Shakespeare" under en kort tid i livet ägnade sig åt. Den oxfordianska skolan menar att drottning Elisabets obegripligt höga årliga appanage om 1000 pund till greven måste vara ett senkommet tack för alla de historiska dramer han producerat för att stärka nationalismen då spanjorerna (spanska armadan) hotade England. 

Den här kalkylatorn går inte längre bakåt än till 1750 men ger ändå en uppfattning:

£1,000 in 1750 is equivalent in purchasing power to about £262,044.44 today, an increase of £261,044.44 over 272 years. 

https://www.officialdata.org/uk/inflation/1750?amount=1000

Förklaringen till appanaget är möjlig, men rent av rolig är oxfordianernas upptäckt att greven, som för att roa sig, helt anakronistiskt skrev in en tidigare greve av Oxford i en av de historiska pjäserna och dessutom i en betydligt mer hjältemodig roll än förfadern spelat i verkligheten. Den 17e greven av Oxford var egocentrisk Vädur (men upplevde sig förstås via västzodiaken som född Oxe).

Eftersom Plotinus gjorde distinktioner inom människosjälen och noterade ett antal "nivåer" kanske detta är den ultimata förklaringen till bloggarens drömlika erfarenheter av en "Oxford". De har båda samma daimon men är likväl två olika själar. Allt beror på vad man vågar tro att man - som bäst - är. Via den delade daimonen kan ibland ett visst "överspill" ske vilket den ovaksamma tror innebär att man varit den eller den i "sitt tidigare liv". I verkligheten är processerna mer komplexa än så... Kan det till och med vara så att en daimon är anförare för ett helt själskollektiv?

*****

Så vad om NATO som nationalhoroskop för USA i vår tid? Tanken låter långsökt och hade inte Trump varit en så pinsam näringslivsmänniska hade kanske lagt ned NATO. Vad hade gå gällt?

I vilket fall, här är NATO:s planetära cykler sedan bildandet:

Vimsottari Dasa:

 Maha Dasas:

 Mar:  1945-04-19  -  1952-04-19
 Rah:  1952-04-19  -  1970-04-19
 Jup:  1970-04-19  -  1986-04-19
 Sat:  1986-04-19  -  2005-04-19
 Mer:  2005-04-19  -  2022-04-20
 Ket:  2022-04-20  -  2029-04-19
 Ven:  2029-04-19  -  2049-04-20
 Sun:  2049-04-20  -  2055-04-20
 Moo:  2055-04-20  -  2065-04-20


Ser man till den enda gång NATO:s artikel 5 åberopats så hände detta under Saturnus sub-cykel, samma onda Saturnus i 1a huset (diktatorsposition) där den befinner sig vid NATO:s födelse. Redan denna synkning visar att kartan "svarar"!

Vimsottari Dasa:

 Sat MD:  1986-04-19  -  2005-04-19

  Antardasas in this MD:

  Sat:  1986-04-19  -  1989-04-22
  Mer:  1989-04-22  -  1992-01-02
  Ket:  1992-01-02  -  1993-02-09
  Ven:  1993-02-09  -  1996-04-10
  Sun:  1996-04-10  -  1997-03-23
  Moo:  1997-03-23  -  1998-10-26
  Mar:  1998-10-26  -  1999-12-04
  Rah:  1999-12-04  -  2002-10-11
  Jup:  2002-10-11  -  2005-04-19


Äregiriga demonen Rahu när NATO / USA terroriserades av flygplan som föll ur skyn? Känner man igen den historien? Dasha-cykeln är egentligen det första man granskar för att veta "var i tiden" man befinner sig, men nu råkade Rahu i Väduren nämnas först, som en nyckel i Artikel 5-aktiveringen.

NATO-kartan har redan kommenterats men det förtjänar att påminnas att dess Rahu i 9e som "högsta goda" knappast är mer än en paranoid slaktare. Rahus disponent eller ägare är förstås krigaren Mars men dess natala läge i 8e onda dödshuset är en skrämmande signal om paranoian och dödsdriften som den vite mannens USA är byggt på. Sanna ord från Omaha-folket! Nio till nio. Perfektion till Perfektion.

Ett kommande inlägg kommer att spekulera framåt med NATO-horoskopet som utgångspunkt för USA:s öde som världsaktör. Men då ska man minnas att NATO-kartan är lika horribel som Siblys USA-karta med dess enorma "inburade" dödsbringarkraft i 8e huset... En formidabel agent för ett Tredje och sista världskrig?


PS. Ett tidigare inlägg om NATO:s planetära cykler noterade också 9/11-attentatet men ur en något annorlunda synvinkel.

https://siderisk.blogspot.com/2022/01/nato-horoskopet-ett-andra-omdome.html


Inga kommentarer: