Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 1 mars 2023

HBT-normaliseringen: stor del av de vilsna-i-Väst internaliserar sin civilisations sjuka

Expressens pro-gayredaktör Anna Hellgren, själv äkta kvinna och tillika homo påstår sig motvilligt skriva ett inlägg i pågående sexdebatt. Hon ser en konspiration i ett antal pro-hetero debattartiklar hon listar och antyder konspiratoriskt ett sammanhang med den nyliga upprördheten kring transmän som satts in som kaosmakternas vapen mot barn för att berätta sagor och stöpa om deras framtida förståelse av vilken värld de kommit till och vad som är naturligt. 

https://www.expressen.se/kultur/anna-hellgren/inga-sexbilagor-kan--radda-oss-fran-det-har/

Högsta mode i denna Ändens tid är att fantasin att människan själv bestämmer över Naturen! Sådan hybris brukar sluta i förförande bakslag.

Hellgren, själv lesbisk, påminner astrologiskt om den utmärkta skribenten Lena Hellin som nyligen gick i pension utan att med ett ord ha dragit uppmärksamhet till sin egen homosexualitet utan ägnat sig åt viktigare frågor ett helt yrkesliv. 

Skillnaden mellan skribenterna är att Hellgren underförstått menar sig vara språkrör för transor och den pågående hjärntvätten av massan,  och uttrycker horoskopets förstockade ovilja till förändring via en dånande övervikt i Mörkrets kvalitet. Datat är osäkert men just att skribenten söker vara anonym på nätet och den här kartans tydliga problem antyder att det är rätt födelsehimmel.


Den gäckande Satan eller Åklagaren som kastar motargument istället för att vara intresserad av sanningen känns igen från många kända horoskop, inte minst Jimmie Åkessons (Algol med Solen i exakt möte). Traditionella blandar sig fixstjärnorna bara i ödet via konjunktioner (och tajta dessutom) men astrologin och särskilt hinduisk lär ut att konjunktionen OCH oppositionen är fundamentet till studiet av himmelen. 

Så när den perverse Satan/Algol gradexakt opponerar sig mot sexdriftens Mars och den senare redan är "halshuggen" via närheten till södra månnodens Ketu OCH i den blinda sexdriftens Skorpion, DÅ ser det verkligen ut som att kvinnlig hetero sexualitet (och rollen av moder) ifrågasätts. Detta är inte en supralunär defekt (som utspelar sig i Eld och Luft - där platoniska ideal kan studeras astrologiskt) utan via den sataniska axeln (Jord/Vatten) som en perversion här nere i den biologiska skuggvärlden. Något har gått fel när de Platons former sökte gestalta sig i det materiella. 

Sideriska misstänker nu att homosexualitet har flera förklaringar, ett fåtal för att själen byter kroppstyp mellan två liv och att den nya kroppen PSYKISKT infekteras av ekon från föregående liv. En annan är dna som inte skriver av de himmelska direktiven korrekt, alltså ett Naturens misstag (se den klassiska beskrivningen av denna värld och Platons Idévärld. I formvärlden finns det perfekta eller arketypiska Trädet, i vår värld mängder av sinnevärldens kopior av "Yggdrasil", alla knotiga eller med andra avvikelser från formen.

En tredje förklaring och den mest beklämmande är länder som sjunkit så lågt i intelligens att samhälle och stat faktiskt predikar homosexualitet som "normalt". Sådana samhällen är nu bara ett steg ifrån att förorda pedofili och allsköns andra avvikelser - samhället har helt förlorat kontakt med den högre verklighet där normernas förlagor evigt existerar som "arketyper" eller Platons former.

Att ett fullgånget svart kors märkts ut på Hellbergs karta trots att Oxen inte innehåller någon planet utan bara en matematisk månnod, beror på att Oxens härskare Venus själv befinner sig i ett annat tecken i Mörkrets kvalitet och således dragit i nödbromsen. 

Mörkrets kvalitet är helt konservativ men vad hjärtefrågan är, varierar. Ibland döms dessa mörkrets tjänare ut som reaktionärer som historien givit dem fel. Extra känsligt blir det om det bara är en personlig känsla som förklarar vägran att tänka om och tänka nytt. I andra fall kan det typiska Mörker-horoskopet istället vara en upprätthållare av vettiga ståndpunkter i en värld på glid. 

Likt alla andra astrologiska tolkningspunkter finns alltså en spännvidd och hur man ska tolka från fall till fall är astrologins eviga problem. Naturligtvis är det helt omöjligt utan känd födelsetid, så jag lämnar den här kartan med bara de antydningar som givits.

*****

Lena Mellin har en lättare hand och bara en liten del av kartan kan knytas till den medfödda avvikelsen medan den viktiga delen på himmelen, som måste ha varit som en kallelse, ett kall till journalistisk allmänrapportering, är en avklarnad och föredömligt tydlig rapportering hos Mellin via de balanserade Vågskålarna som är av Passionens kvalitet. (Kartan även kommenterad i minst två tidigare inlägg.)

I detta tecken ingriper Saturnus saklighet och Merkurius förmåga till lättfattlig men god logik. Missa inte att Saturnus är en "kall" planet och kyler ner den näraliggande Venus. Frigid kärlek. Eventuellt ska deras möte läsas som "fixering vid det kvinnliga" och således en möjlig beståndsdel i en mer komplex astrologisk indikation om dragningen till kvinnor (vilket naturligtvis är helt normalt om en man föds under detta omen, medan en kvinna kallas lesbisk).

Jag gillade hennes tankestil redan vid 19-20 när jag hörde henne kommentera något på radio med eleganta och rätt fräna formuleringar  jag gillade, och noterar för dem som tror vissa egenskaper innebor i vissa gradtal att både Mellin och den här bloggaren har Merkurius i Vågens 27e grad. 

Denna bisarra lära att varje gradtal i zodiakcirkeln har en egen "karaktär" tycks ha förmedlats från Egypten och påverkat den hellenistiska eller ursprungliga västastrologin. I indisk astrologi ser man inte skymten av denna galna systematiseringsiver, men där finns å andra sidan många andra fantasifulla överdrifter som inte låter sig bekräftas kvantitativt men likväl kan tänka som stöttor när tydaren söker få ordning på horoskopets överflöd av information. 

(Avashta-tolkningen av planetens "mognad" under sin färd genom ett zodiaktecken är en sådan specifikt hinduisk doktrin som åtminstone inte gick att bekräfta när bloggen undersökte Solens position i en mängd Nobelpristagare.)

Den sexuella avvikelsen hos Mellin sker i "Mörkrets kvalitet" även här, men på ett subtilt sätt. Att peka ut de homosexuella kartorna ur en större mängd förefaller svårt om inte omöjligt, böjelsen har ett antal återkommande signaturer "dolda" i folkmassorna som delar samma astrologiska signaturer UTAN att ha några problem med naturens dominanta heterosexuella metod för arternas fortplantning. 

Mellins avvisande av sex med män anas svagt av Solen i sexdriftens Skorpion medan skorpionhärskaren Mars befinner sig i den närmast könlösa Människans tecken, Vattenbäraren. Där är Mars inte längre en naturlig placering utan verkar på det konceptuella planet (Luft): sex som idé men som inte nödvändigtvis fyller individen med motiverande passion. 

Även om inte den hinduiska aspektläran tillåter Mars att kasta "onda ögat" 90 grader bakåt i zodiaken (eller 270 grader framåt), återstår ändå den subtila ledtråden: Luft och Vatten är skilda världar och relaterar inte naturligt till varandra. Således saknar Solen - identiteten - reproduktionens tecken all uppbackning från Mars för att beskriva en normal biologiskt reproducerande kvinna. 

Men åter: det finns säkerligen ett antal hetero som gifter sig och skaffar barn under denna signatur utan att vara nämnvärt intresserade av homosexuellas onanerande med sig själva genom att använda en annan kropp av "samma sort".  

Hos högt utvecklade själar som föds till människor under denna signatur skulle man snarare kunna tala om a-sexualitet, den Irrationella Själen som härskar i naturen och djurvärlden är bara ett fenomen men varken griper eller styr dem. Mellins identitetsmarkör Solen beskriver snaraste en icke-identitet givet hur fundamentet Mars position skaver via nivåskillnaden mellan biologins Vatten och andevärldens Luft. "Jag är inte detta" blir kontentan.

För att en gång för alla förklara varför Sveriges som en extremist pläderar för att allt är naturligt medan det uppenbarligen inte är det. Det är landets val av materialismen och historiska bestämmelse mot biologi (genom en viss världsberömd Carl von Linné) som sänkt taket för hur en svensk får tänka. Och väljer man att döda Himmelen och göra Naturen som det enda, då spårar Naturen naturligtvis ur och börjar uppvisa den virriga mångfald av beteenden som för de redan perverterade och acklimatiserade jordborna är en "uppfriskande mångfald". 

Polyamori och polyandri - naturens famlande mångfald under den mänskliga existensnivån

När man saknar vettet (den högre, immateriella eller rationella själen) i sin verklighetsbeskrivning saknas referens och allt klassas som naturligt. Visserligen är Sverige mest senfärdigt i Norden med att låta liberal-biologistiskt skadade unga medborgare själva få byta kön på pappret (meningslösheternas mest meningslösa yttring!), och frågan från ett tidigare inlägg tycks ha fått ett svar:

Transsexualitet, påfallande svenskt eller universellt problem?

När det aktivt perverterande Public Service nu ämnar köra en serie om transsexuella och en DN-text hävdar att svenska folket helt omfattat könsförvirring (alltsedan gruppen After Darks shower) tittade jag på måfå på två av de nämnda homo-männen som klär ut sig som kvinnor, skådespelaren Robert Fux (taget namn, "fucks", "Robert Knullaren"?) och Adam Risberg (trans-alias: Admira Thunderpussy ("beundra min vidunderliga fitta"). 

Namnet eller namnens vulgaritet är inte ett finger åt det straighta etablissemanget, detta verkar snarare vara antydningar om själar som inte är fullt friska och ger alltså ett helt annat mörker om dessa karmiskt belastade människoöden, än DN avser med sin rubrik:

https://www.dn.se/kultur/det-finns-ett-morker-bakom-drag-som-man-inte-far-glomma-bort/

Att ropa ut att gåtan fått sin lösning är oklokt men en tendens syntes direkt. Båda dessa "drag queens" har könsförvirringen tydligt utmärkt på himmelen, precis som Adolf Hitler som lät förstöra dokumentationen på sin homosexualitet under Första världskriget syns här Mars och Venus tätt tillsammans, betecknad "libido" på bloggen men uppenbarligen i många fall en källa till svåra problem med t.o.m. en så enkel sak som att förstå VAD man fötts till. 

Eftersom Venus på Oxens nivå (Jord) och Mars på Skorpionens nivå (Vatten) pekar rakt ner i den sublunära världens biologiska "ledningsdragning" (tänk: den sataniska axeln men gestaltad på annat sätt), tycks himlarna peka ut tider när Himmelen tar bort sin solklara vägledning och låter jordiska kryp famla och treva och varken veta in eller ut. Intressant nog har båda transorna konjunktionen i Eld (Fux i Skytten, Risberg i Väduren) vilket vagt påminner om en annat fall av störning redan i den supralunära världen: DN:s artikel om kvinnan som "unnar" sig att leva i tre fasta förhållanden med män - samtidigt! (Länk ovan: "Polyandri" - kvinnliga specimen som idkar samkväm med många hanar.)

Astrologiskt tecknas här avvikelsen inte i någon sublunär felkodning i DNA utan spritt språngande avvikelser på en högre existensnivå. Syndafallet började som bekant inte med själens kraschlandning i grönskan utan i Lucifer som bröt sig ur den himmelska tillvarons endräkt. 

Det är därför zodiaken kommit att starta med Väduren eller Mars, spjutspetsen som bryter sig ur moderlivets enhet och upphäver spädbarnets första gallskrik - ljusängeln Lucifer blir här Satan, negationen till allt gott i den lägre verkligheten. I astrologins filosofiska läsart är det således Mars som är upproret och upphovet till skevt utanförskap. Ibland tar det första Brottet mot den gudomliga ordningen sig ett sexuellt uttryck när det andliga felsteget iklädes fysiska eller sublunära uttryck.

Den enda förklaring man kan ha om reinkarnation är en övergripande metafysisk modell, är att det finns tider öronmärkta för olika typer av dålig karma. Dessa är ovissa "situationer" i tid-rummet där själar själva måste lista ut saker eftersom de löper längs en bana där den gudomliga försynen förefaller ha dragit sig undan och vägrar samröre med det avvikande. Folkets majoritetskänslor inför dessa avvikelser uttrycker den gudomliga viljan ur sitt omedvetna, och det är inte svårt att förstå hur avvikare utan filosofisk tankehöjd känner sig pressade och gör allt för att lobba för avvikelsens normalisering.

Tankarna går återigen till Lena Mellin vars horoskop är föredömligt (och därav det uppskattande avsked hon fick vid pensionen). Här finns en klarsyn och gissningsvis den nobla själens a-sexualitet. Hon är inte en av grodorna i dyn utan tar sitt livsöde med stoiskt lugn. Saturnus anses "upphöjd" i Vågskålarna och symboliserar extraordinär balans i alla frågor som passerar Luft - det intellektuella. Sedan har många kändishoroskop passerat revy på den här bloggen som inte varit så fördelaktiga - trots samma Saturnus-placering. 

Men astrologin är för komplex för att, som bloggaren inbillade sig några år, gå att stryka alla över samma bräde. Otaliga detaljer kan beröva till och med den upphöjda Saturnus dess karaktär av "sista ordet" eller den korrekta läsningen av situationen. Mellins kommentarer till politik i tiden har sällan varit dramatiska och någon enstaka gång rent prosaiska, men Vågskålarna har den effekten. Det hållbara är sällan chockrosa utan något mer balanserat. Jämför det med Pride-tågens årliga fjanterier. Själar är i många fall att likna vid små och oerfarna barn. De kanske bara varit människor några få gånger. 

Kanske kommer polyandrikvinnan från grodorna värld och applicerar instinktivt samma metoder som nybliven människa. Efter att ha sett ett franskt naturproblem om diverse djurarters sätt bygga kollektiva samhällen (AxessTV) med mängder av underhållande paralleller till hur människor beter sig i sitt samhällsbyggande, är jag mer övertygad på länge att de gamla grekerna fattat rätt: det är inte alls säkert att själen är bunden till arten människa! 

Missköt dig några gånger på raken ("three strikes and you're out") och ner bär det till något av djurrikena, där du uppenbarligen bättre hör hemma. Detta är en uttalad doktrin i hinduiska verket Bhagavad Gita. I brist på vetskap dateras det till ungefär när Platon levde, vilket kan förklara att det finns beröringspunkter redan före Alexander den Stores härnadståg och vision om en enad värld (det blev den hellenistiska eran), mellan gammal grekisk och indisk filosofi.


Tillägg

Den här inlägget var avsett att ta tag i samma härva utifrån en annan lobby-artikel som indikerar att människan i Väst nått rekordnivåer av oförstånd. Samhällssjukdomar internaliseras och uttrycker sig på allsköns sätt. Den parasitiska marknaden utanför egot ligger beredda med produkter för att linda problemen som Utsidan - alienationen - skapat. 

https://www.expressen.se/debatt/folk-maste-fa-byta-kon-utan-onodigt-krangel-/

Men nu relegeras det ursprungliga uppslaget till ett tillägg. De av artikelns undertecknare vars födelsedagar lätt kunde hittas granskas kort - i den händelse ett eller annat välkänt "astrologiskt syndrom" skulle visa sig.

Man kan utgå från att samtliga är fångar i samtidens biologism, oförmågan eller vägran att beakta annat än biologi i sin världsåskådning. Detta är då den "bildade" nivå som ska legitimera den förvirring som råder i moderna och sekulära västsamhällen.

  • Huvudförfattare Trifa Shakely, förbundsordförande RFSL

Nymåne Skytten med disponenten Jupiter "dränkt" i Vatten och nymånen i icke-kontakt med sexualitetens Mars i 6e olyckshuset (sett ur både solens och månens perspektiv). Mars och Venus i opposition i sataniska axeln och båda i "fel" hemmatecken, en problematisk "ömsesidig reception". En uppenbart "öronmärkt" tid.

  • Elias Fjellander, förbundsordförande RFSL Ungdom
Noterad när han ondgjorde sig att regeringen Anderssons könsbytarförslag inte gick "långt nog". Tycker (uppenbarligen ärligt) att tolvåringar har mental kapacitet att avgöra vad de är.

Månen/psyket i sjukt uppsvullet tillstånd genom konjunktion med äregiriga demonen Rahu och detta psyke i icke-kontakt med en hel rad planeter i 6e olyckshuset, bland annat sexualitetens Mars, den planet som borde ha tjänat som Månens/psykets fundament otillgängligt via "dissociation". Saturnus, vek i Krabbans passionerade Vatten, angriper dessutom det redan anfäktade psyket.

  • Anna Johansson, generalsekreterare Amnesty International Sverige

Fem minuters letande på nätet, men namnet är antingen avsiktligt avskilt från  persondata eller så vanligt att det inte går att hitta. Det gör inget, för de två första undertecknarna är de viktiga och båda kartorna är aktstycken av avvikelse.

  • Susanne Branner Jespersen, sekretariatschef LGBT+ Danmark

Annat med den här danska kvinnan, där Googles algoritmer skrämmande nog läste mina avsikter och lade till "född" på danska efter att ha noterat att jag sökte på ett danskt namn!

Solen, Venus och Jupiter i lagiska Stenbocken, och det kan noteras att Jupiter (Lagen, friheten) är synnerligen svag i Stenbocken medan millimeterrättvisans Stenbocken här baserar sig på Saturnus-i-Oxen och Månen i jupiteriska Fiskarna.

Inget i detta som specifikt skulle indikera dragningen till HBT-problemet, men Mars-Skytten och Saturnus-Oxen bildar en "icke-kontakt" och visar att den kvinnliga sexualiteten inte är väl förankrad i hennes egen identitet (Saturnus fundament till den kroppsligt JORD-orienterade Solen och Venus i Stenbocken).

  • Inge Alexander Gjestvang, ordförande FRI - Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold, Norge

Deltog i sorgegudstjänsten efter dödsskjutningarna på en homo-bar i Oslo 2022, inga uppgifter om födelsedag enkla att hitta.

  • Kerttu Tarjamo, generalsekreterare Seta, Finland

Gitte inte ens leta

  • Daníel E. Arnarsson, verksamhetschef Samtökin '78, Island

Dito

  • Evelyne Paradis, Executive Director ILGA Europa

Flera avdöda med samma namn men ingen födelsedag funnen

  • Anwar Ouguerram, Acting Co-Director, Transgender Europe

Skrivit kort lobbytext i svenska Omni men sökning ger noll resultat

Trots det magra resultatet finns här några insikter för den eftertänksamma. Faktum är att astrologin som ämnet är så gigantiskt att det bara är exceptionella genier förunnat att kunna överblicka en sådan mängd omen som ämnet bjuder på. Undertecknad har hållit på i 43 år (om man inkluderar felstarten med det västerländska systemet, bara 15 år om man räknar från omstarten med den sideriska zodiaken) och - uppenbarligen inget högkalibrigt geni - står frågande inför nästan allt. Så många böcker i ämnet och så lite vetande i dem!

Vad tillägget visade var dock Mars i blåsväder i samtliga horoskop där datum fanns, och problem med Mars syntes också i de två journalisternas horoskop. Det luriga är den mängd sätt som sexplaneten kan råka i olag i astrologins symboliska drama! Till skillnad från de tidiga bloggtesterna skulle denna mer lyhörda form av prövlning kunna vara sättet att få astrologin att "bevisa sig". Att stelbent bryta loss en och annan planet och bara studera zodiaktecken var en överförenkling men Mars inbäddad i sitt komplexa sammanhang ser ut som en lovande väg.

 

 

PS. Det här inlägget engagerar delvis bloggaren och delvis inte alls. Den engagerade delen uppstod sannolikt i ett tidigare liv i Bayern då en tidigare version av bloggaren var katolskt kristen och antisemit! En märklig insikt som kom sent med tanke på att ett en annan tidigare existens skönjd några årtionden tidigare tycks ha varit just som jude något århundrade före Jesus födelse (av dröminnehållet att döma). 

För den som finner sig själv något av ett obegripligt mysterium är det förmodligen en fråga om ett antal sinsemellan helt oförenliga besök på Jorden som är förklaringen. Att ens ha tillgång till sin egen "speltid" på den här planeten är, det medges, ovanligt. Men ibland händer det. Redan Pytagoras sägs ha varit medveten om några av sina tidigare liv. 

Att det tog bloggaren en evighet (runt 46-47) få nyss om två "rikemansliv" som inte tycks ha varit helt lyckade, kan bekräfta att dessa tog tid att närma sig. De flesta tidigare-liv-förnimmelserna ligger mellan 6-7 och en bit in i 30-årsåldern. 

Bloggarens Måne (den inre, psykiska teaterscenen) står i horoskopets enda dissociativa aspekt och avböjer den för all del verksamt onda Jupiter i olyckans 6e hus (hinduernas "6-8-relation"). Onda rika män är således en del som inte hade någon plats och Sideriska har uppenbarligen tjänat som en plats att slutligen börja fundera över vilka dessa varelser egentligen är genom det överflöd av monetär  ondska som fyller den svenska nationalsjälen!

I denna tid av möjligheter finns dessutom hypnosen som skulle kunna bespara många som lider av HBT-problem sina bekymmer. Jag talar inte om dåraktiga försök att tvångskonvertera någon utan hypnos för att frigöra minnen av tidigare liv, vilka kläggat ner och skapat förstoppning i det psykiska systemet. 

Med insikt kommer alltid ny energi, nya mönster och vägar visar sig. Vem vet var det kan sluta? Det lönsamma projektet Pride kanske får lägga ner, eftersom profitörer på andras olycka är något av det värsta med den här arten, och jag misstänker på att en hel del gjort HBT till sitt levebröd. Det ingår i denna döende civilisationsetapp att söka profitera på och skapa produkter till inbillade behov. 

Allt beror på att länder som Sverige som tror de kommit längre än antikens filosofer och övervunnit "barnsagornas tid". I själva verket har en regression skett, vi lever i ett råttsamhälle, men befolkningen är så vanställda internet och pimpat till det yttre att självbedrägeriet kan anses komplett. Aldrig har samhällena haft så total kontroll över sina medborgare och den snabbt framväxande it-fascismen syftar till att permanenta Överhetens övertag. Men föga vet de att nedräkningen till Mänskligheten 2.0 har börjat...

Inga kommentarer: