Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


måndag 27 mars 2023

Posör Jupiters lyxklocka - skyll det på daimonen

 


DN, sist på bollen, sammanfattar "kung" Macrons praktfulla klanteri. Här en kort kommentar som bekräftar sanningen om Macron som de rikas president. Lyxklockan han smusslar undan under bordet mitt under tv-sändning - där han förklarar att alla är underklass och måste jobba hårdare för Eliten för att HANS räknenissiga världsbild inte ska spricka - det lyxemblemet är tydligt i "presidentens" födelsehoroskop som en ond skugga.

Tack för att Frankrike har en intellektuell tradition och en öppen syn på astrologin. Det är så mycket vanligare med känd födelsetid för officiella personer än i Sverige där intellektuell tradition saknas. (Här jobbar alla bara i linje med Arbetslinjens heliga påbud. 

Nu har Kristersson och Åkesson aviserat att de tar upp Reinfeldts oavlönade slaveri, "Fas3", för att de arbetslösa det rasistiska svenska samhället inte vill inkludera ens ska få socialhjälp. I slutet av sina fula text i Expressen spinner de t.o.m. bedrägliga ord om mat- och elkostnaderna - enbart för att få svensken att tänka själviskt och tycka att det är en självklarhet att bygga högers ömsom förtryckar- ömsom privilegiesamhälle. Det vore märkligt om inte den här regeringen framskapar terrorism i landet, de styrande är så falska! 

Jag minns från Fas3-tiden hur man kunde se hela Kungsträdgården i Stockholm överhopad av orangeklädda svarta invandrare ålagda att hålla gator och torg rena. Flera av dem stod vid samma träd och "borstade" barken. Fri från gatudamm och avgaser? Här är den vita djävulens vision för ett samhälle! Det finns hundra och en åtgärder som borde sättas in först om det någonsin ska bli någon integration på arbetsmarknaden. Men svensken är en obildad och rasistisk tönt i utkanten av västvärlden så bättre Arbetsgivare kommer att kräva generationer av medveten avel och korsning av världens alla folk att uppnå.

Tidpunkten (cirka 12.00, kanske några minuter efter) när Kristersson, före debattartikeln i Expressen meddelar den nya tågordningen, ger inget nytt ur astrologiskt hänseende. 

Arbete krävs mot livsuppehållande existensminimum (slavsamhället):


Missa inte att primitivism styr kartan och att det intellektuella Luft-elementet tvingas in i förlustens 12e hus. Detta är populistisk simpelhet!

I öster stiger Krabban, fixering vid näring eller näringslivets. Symbolen tecknar begärsfullhet för egen del och för sin klan/familj, men beredd att ge bara om den får något i gengäld. Ingen moralism avsedd! Som biologisk realitet faller Vatten-symboliken kort om de frågor fullvuxna människor sysselsätter sig med. 

Vatten är Naturens underhållsarbetare men är inte civilisationsbyggare. Jan Guillous krönika om KD kan med fördel läsas, om senaste partiledarens "råhet" och sedan konsultera de många inläggen om Ebba Busch på denna blogg. Hon domineras i hög grad av den av mänsklighet oförlösta naturen (Vatten). 

Guillou pekar till skillnad från vilsegångna feministkskribenter på att Sara Skyttedal sparat en berusad partikamrats tafsande i långtidsminnet för ev. framtida hämndaktioner. Exakt som Krabban fungerar! Extremt långsinta och Skyttedal har, som Sideriska noterat, Sol och mycket troligt även Måne i detta otippade krigartecken med knivhugg i ryggen som specialitet.

(Krabbans långsinthet är en kontradiktion mot tecknets koppling till den korttänka kvartalskapitalismen, men sådan är astrologin! Amerikanske idéhistorikern Richard Tarnas övertog begreppet "mulitvalency" och såg hur arketyper bar flera valörer och en del till synes självmotsägande. Stenbocken är ett annat tydligt exempel: både underklassens markör men också arbetsgivarens, resursägarens och diktatorns.)

Krabban är såtillvida ett själviskt tecken (alla tecken i den naturliga zodiakens akt 1 är i princip personbaserade). Särskilt Krabban bygger på den enkla biologiska varelsens värnande om sin egen position - därav dess koppling till slotts- och stadsmurar. Säkerhetsprincipen.

Att sedan ascendenthärskaren, den värnande och slutna Månen står i egoprincipens Vädur och i den uppfordrande maktens hus 10 gör knappast borgerskapets självtjänande snålhet mindre iögonfallande. 

Att välståndets Jupiter står i "det högsta godas hus 9" måste ses i perspektiv av den grundläggande tryggheten (för Åkessons och Kristerssons rasistiska väljare): Det goda gäller bara dem innanför Krabbans sekteristiska murar, i övrigt gäller numera att man antingen får svälta ihjäl eftersom Staten stänger dörrarna, eller bli kriminell. På en så låg medvetandenivå som en enbart-närighetsfixerad nation är 9e huset i och för sig gott, men intellektet får stryka på foten som offret av Tvillingarna i 12e tyder på. 

Dessutom mixar Luft och Vatten illa och kan ibland ge rena sinnessjuka lösningar helt utan realism. Eftersom Reinfeldt fundamentalt var av samma Luft/Vatten-störning är det kanske ingen slump att Fas3-hånet mot människan (Luft) anmäler sig som en tidigare parallell. De som fångats av Vattnet faller ofta kort om mänsklighet och tillhör snarare växtlighetens enkla värld. Säsongsblomster i drömmande människokroppar.

En annan tanke ger sig av elementen. Vatten och Eld sammantvingade ger ju grogrund till både revolutionära reaktioner och sensationalismens braskande tidningsrubriker. Ska bli intressent hur mycket närmare Avgrunden det härliga teamet Åkesson/Kristersson lyckas förflytta Sverige. De är som Macron-kopior båda två.

Franske "kungens" patetiska försök att gömma sin egen lyx från tv-kamerans syns alltså tydligt, men bara tack vare den kända födelsetiden:

Två av tre Eld-tecken i "onda hus" och det tredje
heller inte utan problem
 

Det här inlägget verkar skriva sig själv utifrån en högre förlaga! Vid färgläggningen av kartan upptäcker jag att Macrons karaktär EXAKT innehåller Åkessons/Kristersson vidriga slavdrivarmentalitet: se Månen i Väduren och psykhärskaren Månen i närighetens grundläggande tecken Krabban. Samma onda sensationalism men ombytta placeringar.

Dessa två öden, nya svenska Slavdrivarstaten och Macron representerar samma egoistiska sekttänkande, Å/K låtsas måna om Statens framtida ekonomi men står i själva verket på de välbeställdas sida - som suger livsviljan ur sina medmänniskor!

Notera att Eld/Vatten-krig ínte alltid är så förstummande omänskliga räknenissar. Kombinationen kan även ge agitatorer för en mer ädel sak.. Men bäst passar de nog i kvartalskapitalismens korttänkta verkligheter. Perfekta som idrottsmän där sporten är explosiv och målet ligger typ 100 meter bort. Långdistanslopp kräver lite annorlunda horoskoptyper...

Att Macrons person, Stenbockens Jord-orienterade materialist, gömmer lyxklockan är inte att förvåna sig över. Se hur ascendenthärskaren Saturnus står i ett Eld-tecken i 8e huset för korruption och död. Jord/Eld-krig sticker ofta i ögonen. Bloggen har hittat många exemplar i den förargelseväckande senaste svenska högerregeringen och är således ett omen om att dessa är krigare för Kapitalet och inte några vänner till befolkningen.

Att rita en ny Macron-karta, fast den figurerat flera gånger är befogat då Macron enligt gammalt synsätt är behärskad av onda demoner. Att hans bakgrund som investeringsbankir åt de rika (som vill ha ännu mer genom investeringar) är visserligen tydligt i sig. Men genom att notera hellenismens syn på 12e huset i bemärkelsen "den onda, förlustbringande demonen" kan man koppla hans avsaknad av Tvillingarnas humanitet med just ond demoni, ond vilja att faktiskt beröva människorna deras Luft-frihet och tvinga in dem i de rikas löneslaveri. 

Här behövs inga brasklappar om de goda sidorna av 12e - Macrons karta íllustrerar en skit, så enkelt är det. Hans intellekt (Merkurius) är i greppet av den onda demonen. Varje tanke han tänker är dålig! 

Här är ett av de horoskop där Merkurius fria tanke eller intellekt inte räddar kartan ur dess övriga tillkortakommanden. Den tycks förprogrammerat destruktiv. Merkurius äger 6e slaverihuset (andras slaveri) och befinner sig själv under den onda 12e husdemonens inflytande. 

Rollen av onda 12e husdemonen spelas här av den Rike Mannen - Jupiter som Macron instinktivt svamlade om för flera år sedan! Att Jupiter själv halkat in i Olyckans 6e hus har säkert Macron en förklaring till: det är de andras fel, det är folkets fel!

Också ascendenthärskaren Saturnus i onda 8e huset för dålig karma visar att denna människa har en själ som bär dåliga gärningar med sig från ett tidigare liv, men som i 8e mestadels är utom synhåll. Men så hade han dumheten att bli president och genast kan hela världen se in i hans iskalla hjärta!

Nytt på den här kartan är att Lyckans och daimonens lotter har markerats. Givet den negativa trenden i hela horoskopet riskerar jag att göra en och annan besviken som har sin daimon-punkt i 8e. Men detta kan i det totala sammanhanget bara läsas som att hela Macron är en OND ANDE som återfötts i människokropp. Här fallerar "daimon"-taggens populistiska tilllägg "(skyddsängel"). Den här daimonen skyddar inget utom de rikas privilegier.

Men hur kan man beröva en människa hennes människovärde? I det vansinniga landet Sverige finns inget hållbart försvar, men så fort man inser att människan bara är ett annat ord för ande, klarnar det. 

Människan är en förkroppsligad, inkarnerad ande och det existerar faktiskt rötägg även i högre dimensioner! (Det vet alla som sett Star Wars och förstått att denna banala skruv- och mutter-saga bara är en metafor för den andliga verkligheten.)

Kartan visar definitivt att Macron är en värsting i andevärlden och detta genom att ascendent- eller kroppshärskaren Saturnus kombineras med Daimonens Lott och att 8e husets djupaste betydelse av korruptionens onda karma också vilar tungt över hans kroppsliga axlar. 

Daimonens punkt förs via ascendenthärskaren och indikerar att 1a huset är ett ett "syndigt kött", en kropp med Synden aktiverad i varje cell. Antikens terminologi blir med detta exempel logisk, före den västerländska sekularismen visste människan mer om tillvaron än alla moderna vetenskapsmän tillsammans. (Vetenskapen har helt enkelt valt bort all verklighet de inte kan redogöra för och därför förefaller dagens människosläkte väl utvecklat. Väger man in allt Satans barn vägrar ta ställning till, blir bilden annorlunda.)

Så ja, Macron är en av Satans mindre demoner klädd i en fd. bankmans kropp. Han blir således en perfekt inkarnation av den ålderdomliga världsbild den här bloggen "arkeologiskt" sökt frilägga under 14 år! Här är typen varje mänsklig människa har att bekämpa eftersom typen orättfärdigt snott åt sig hela världen och utvecklingen har accelererat sedan den industriella revolutionen och tricket att tjäna pengar på pengar.


Inga kommentarer: