Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


tisdag 14 mars 2023

Roland Paulsen fattar inte det sovande folket /
Greg Becker, statshatisk fd bank-vd

 

DN har naturligtvis betalspärr på Roland Paulsens diskussion om hur svenskarna kan vara så passiva när Överheten bestjäl dem på allt i denna historiska överföring av tillgångar från folk till eliten. 

Bra tänkt, DN - det är nämligen från det fattiga patrasket, folk som inte har råd med prenumerationer till höger och vänster, som revolutionära frön lättast slår rot! 

Folk som har DN-prenumeration låter sig på sin höjd kittlas av radikala röster som Paulsens. Han är gycklare på arenan, en nyttig idiot som Bonnier/DN använder sig av med jämna mellanrum i sin nya fejkade giv: tidningen som är något för alla (och därmed röjer sin brist på karaktär).

Paulsen har förmodligen aldrig råkat på "nischbloggen" Sideriska siktet, eftersom det sovande svenska folket (det enda träffsäkra Fredrik Reinfeldt någonsin formulerade) diskuterats otaliga gånger. 


Det räcker med att påminna om folkets Måne (Solen är ledarna) med ett fundament (Mars) bedrövligt placerad i ett lojt och låst lägre i korruptionens, den slutliga dödens och, mindre känt, den "dåliga karmans" åttonde hus. Att ha folksjälens enkla segment placerat i 7e sektorn är också ett omen om maktlöshet, den breda massan är just inget mer än en gammaldags och rättslös maka och den maktfullkomliga maken, den senare skisserad av en ond Sol med en ond Jupiter (finansfolk).

Sideriska frågar ibland vilket folk detta är som på det här varvet återfötts i Sverige. Nu importeras nya individer för att späda ut och göra sig kvitt de degenererade pur-svenskarna och detta hade kunnat bli ett fantastiskt låglöneland för den rika procenten, men nu är Klockan snart slagen och Kapitalismens dråpslag mot den gamla ordningen kommer för sent. Allt är världspolitik numera.

*****

Jag sökte direktören för kollapsade Silicone Valley Bank (it-företagens bank) och räknade med att finna den gamla vanliga lersörjan (Jord + Vatten), vars lägre specimen gärna hittas bland extrema penningkramare, materialister utan någon ambition att förstå livet. Praktiker men utan intellekt. Greg Becker visade sig vara en riktig doldis, inte mindre än tre olika födelseår hittas om man tittar runt på nätet. Både 1969, 1970 och 1971 förekommer och allt är naturligtvis smörja som dåliga skribenter använder genom att likt Sideriska dammsuga nätet efter overifierade uppgifter. 

En sajt vet t.ex. att han föddes i Indiana, säkert baserat på ett avgångsbetyg från en skola där (men ingen garanti för att han föddes där). Väl medveten om att det är "smutsig data" ("dirty data") väljer jag 1969 eftersom det är enda stället som förefaller ha info även om födelsedagen. 

Och 10/4 1969 ger just exakt den horoskoptyp som passar en självisk bank-vd med hängivet hat till Staten och kapitalistens galna krav på att få vara frihet från inskränkande regleringar. Becker har tydligen varit en drivande lobbyist inom den amerikanska tech-branschen. Saturnus sätter gränser och Jupiter försöker expandera bortom dem... Båda dessa motpoler är mycket illustrativa i kartan nedan, inte minst hur "halshuggningen" (södra månnoden) ligger redo att agera mot rikedomens Jupiter. Denna tid är märkt (förutbstämd) för en finansiell motgång.

Någon kanske minns hur jag kallat fenomenet IT-fascism och här är en perfekt karta för denna civilisationsdödande kraft IT är:

 

Den akuta bristen på mänsklighetens element, LUFT, leder till överenergi lagt just i den själlösa leran, JORD och VATTEN som bildar materialism och begärssjälen - mänsklighetens lägre sida.

Men det som distinkt knäcker den här kartan är "egenmäktigheten" eller själviskheten. Bloggen har också kallat det Eld/Jord-kriget, som här syns i en av dess värsta former. Kontrollören Saturnus står mycket svagt i Väduren som dock är ego-principen, vilket den perversa Saturnus här söker lyfta till en universell princip. Saturnus kastar sedan en kontrollerande (hinduisk) 270-gradersaspekt mot bankdirektörens Psyke i materialistiska ackumulatören Stenbocken. Eftersom Stenbocken råkar ha Saturnus som härskare angriper här direktörens psyk-fundament sig själv: bankkollaps!

Kan också tilläggas att Mars-i-Skorpionen kallades avundsjukans signum i ett nyligt inlägg och där kombineras Skorpion med Stenbocken, också detta en symbol som regelbundet resulterar i förråade och t.o.m. grymma materialister (se inlägg). Det är inte svårt att häri se Greg Beckers fanatiska och egoistiska lobbyverksamhet mot Washington!

Skorpionen kan urarta till avund eller hat och Stenbocken handlar om makt. Tillsammans kan rysligt primitiva egenskaper resultera. Och detta även om barnet föds till "fin" familj - se bankdirektörens Månen (barndomshem) kopplad till förmögenhetens Jupiter. Uppgifter på nätet talar om hans välbärgade barndomshem men utan att ge några detaljer. I mina ögon kunde det vara ren spekulation baserat på hans vd-position för en bank. Men födelsedatumet visar exakt det välbärgade hemmet.

På många sätt är Becker Kaliforniens motsvarighet till regeringen Kristersson där ett antal personer föddes med just Eld/Jord-kriget. Men att säga att detta redan återspeglas i Sveriges förfärliga öde är att missa astrologins outtalade och aldrig klargjorda grundtes: att hela världsförloppet är förutbestämt och att den lilla sidohandling som är Sverige gick igång redan med Regeringsformen från februari 1974. 

Allt ifrån den (kraftigt) ändrade grundlagen började landet tillväxa i "den onde rike mannens korruption" och det är, som tidigare noterat, bara veckor innan ABBA sjunger att de mött sitt Waterloo (nederlag) i Brighton. Sverige slår in på nyliberalismens väg redan innan Margaret Thatcher övertygat Ronald Reagan om den "nya liberalismen" som nu skapat förödelse i hela västvärlden och gjort sig till fiende med morgondagens världsledare (Kina med dess allierade). 

Sverige en slickad skurknation med smak för de mest huvudlösa och själviska systemlösningarna. Ta bara ett exempel som jag just undrar om Anna Kinberg Batra fått med i sin enmansutredning: bara i Sverige tvingar det företag som har monopol på digital legitimation folket att köpa nya datorer varje gång Microsoft aviserar att de inte tänker stötta gamla modeller längre. 

Bloggarens senaste dator köptes 2015 - tyvärr med Windows 8.1 - den produkten slutade stödjas i januari i år. Den fick leva i sju år och fast den fungerar perfekt kommer ägaren, nybliven fattigpensionär inte längre att kunna utföra några bankärenden om ett år. Och definitivt inte köpa ny dator om och om igen bara för att "marknaden" så kräver. De flesta svenskar är så skadade via ständiga byten till årets smartphone att de inte längre förstår i det helvete de lurats in i.

Detta är IT-fascism och Sverige, tanklösare än en hjärndöd, har ingen koll på någonting. Staten behövs för att reglera landets "verksamt onda" expansions-Jupiter och verksamt onda ledare (Solen)! Tyvärr fungerar inte det restriktiva i Sverigehoroskopet, så landet är i princip färdigt.

Ut mot världen definieras Sverige av sina rollmasker, och en uppföljare till Ericssons mutskandaler ligger i pipeline... (Första delen i Vasa-som-kung-inlägget).


Inga kommentarer: