Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


torsdag 23 mars 2023

Aurora stämmer den Stora Satan, ursäkta den svenska staten

Efter att tingsrätten beslutat att behandla stämningen mot svenska statens kapitalistiskt motiverade undlåtenhet att agera i harmoni med Tiden och t.o.m. förvärrar mänsklighetens brott mot Naturen, kommer äntligen horoskopet för stämningsansökan i bloggarens blickfång. Kartan är precis vad man kunde förvänta sig.


Det är nymåne - projektstartens symbol! - i förgiftningens och dödens tecken Skorpionen. Detta är zodiaktecknet som får bära hundhuvudet i astrologins alfabet eftersom läran inte är dekadent värderelativistisk på det svenska viset. Äldre kulturer kände till rätt och fel och att det existerar en objektiv sanning som mänskligheten på egen risk avviker från.


Naturen i dess paradisiska (oförstörda) tillstånd sorterar inte oväntat under Skorpionens motsats Oxen, medan den opposition mellan de två som ses i detta horoskopet är bloggens "sataniska axel", en svårsåld beteckning i Sverige efter att staten under generationer fördummat folket och inbillat dem att vi är det bästa och mest moderna land i världen och inte längre behöver några barnsagor om godhet och ondska. 

Även om inte ens en promille av den svenska befolkningen klarat sig från svenska statens hjärntvättning, är det här horoskopet en lysande revansch för den äldre mänsklighet som ännu inte hade gått vilse i sin inbilskhet!

Jämför kartans helt Jord & Vatten-baserade "naturliga" orientering mot den förvirring Sverigehoroskopet (modell 1974) beskriver med idel Luft, men ett ondskans luftslott där räknenissar reducerat Sverige till ett girigt land som söker kapitalisera på både befolkningens och naturens bästa.

Att Aurora lät registrera sin stämningsansökan under nymånen och en aktiv Satan tyder visserligen på ett dödfött barn. AB:s Oisín Cantwell tror inte det här kommer att lyckas mer än fransmännen lyckats med sitt misstroende om en genomond regim som alltjämt driver kapitalismens ekonomiska tillväxtpolitik trots att nästan alla redan ser dess slut närma sig med stormsteg. Men de seende är inte de som har någon röst i Sverige.

Cantwell vet säkert mer än väl vilka enorma ekonomiska intressen ungdomsorganisationen tar sig an - hela vår västerländskt kapitalistiska världsordning bygger på en sjuklig rovdjursmentalitet - ett galet rovdjur som lämnat den naturliga ordningen. 

Men horoskopets sataniska axel är betydelsefull mer än som ett omen om vitaliteten (låg) i det som sätts igång detta dygn. Jag har kallat axeln "materialsvaghetens axel" alltsedan en förödande tunnelkollaps inträffade under samma typ av omen (en satanisk fullmåne om jag minns rätt; det var i bloggens tidiga år).

Och vad passar bättre för sakfrågan än Satans närvaro i maktens boning: regeringens kriminella bistånd till förvärrandet av världens klimat? Satan är en korrumperande kraft utan motstycke. Förför, korrumperar eller hatar, allt beroende på omständighet. Satan är antikens sätt att beskriver PUR NEGATIVITET och kriminella stater är skickliga på att sataniskt stämpla allt de ogillar som t.ex. "terror" eller andra demoniserande benämningar. Den Stora Satan själv, dvs. USA har ett horoskop som perfekt illustrerar skurkstatens modus operandi.

Enligt det horoskop flertalet är eniga om, visar USA-kartan som siderisk zodiak Skorpionen i öster medan ascendenthärskaren Mars är inspärrad och halvt paranoid i mentala tecknet Tvillingarna i astrologins ondaste hus, det 8e för övervintrad karma. (En komposthög som förmultnar alltmer innan det karmiska resultatet visar sig - och USA visar nu tydliga tecken på att snart vara nära full röta.)

De européer som utvandrade och skapade Nya Världen tog alltså med sig sin psykiska infektion så att bakom oberoendeförklaringens goda formuleringar fanns ett ännu större mörker. Se bara hur den vite mannen rundade all heder genom att med olika juridiska tricks se till att slavarna förblev slavar och i sina herrars händer. Det är en skamlig historia den vita djävulen producerat de senaste 400 åren! 

Kommer det kaliforniska lagförslaget, att ge varje afroamerikansk medborgare 5 miljoner dollar i skadestånd, för sent? Till vilken nytta är ekonomisk rekompensation när hela delstaten föröds av ett urspårat klimat? Nästa civilisationen kommer att ha dumpat pengar som grundbult och ha kriminaliserat många av de beteenden som idag premieras och leder till chefspositioner (eller eliminerat dem ur det mänskliga genomet med sax).

Det är inte konstigt att den olympiska elden nu övertas av "den gula rasen". Tiden talar mot den vite mannen och hans system, som Greta Thunberg så riktigt sade.

*****


Extraspaning

En nymåne i Skorpionen med tecknets härskare i krig med sin eget hemmaläge, det kallats en god influens men jag förstår verkligen inte varför. Särskilt Mars, skulle den plötsligt byta natur och blicka kärvänligt mot Skorpionen? Här tror jag obetänksamma astrologer skapat en falsk tolkningsregel...

Vilka fler kartor har bloggen stött på under sina år med denna unikt svarta symbolik? (Egentligen är fullmånen i teorin ännu mer kritisk, som tunnelkollapsen visade, men för att hålla det kort söker jag bara Mars-Oxen opposit den toxiska nymånen.)

Obs! Man KAN här se Mars-Oxen som den oförstörda naturens krigare men i sådana här lägen är symboliken djupt sammanflätad - både ont och gott ingår i signaturen och säkerligen tror satanisterna och miljövännerna i lika hög grad att de står för det goda. Tiden kommer att visa vem Satan hade lurat.

För mundana eller världsliga horoskop har jag förutom Auroras grupptalan bara hittat en händelse under de år Sideriska verkat och rubriker skannats på jakt efter intressanta kartor. 

Samma sataniska mörker gällde också när Fifa tvärvände och godtog slogans för homosex, och det skedde dygnet innan stämningen mot svenska staten. Här kan man diskutera om Fifas plötsliga skifte till en liberal åsikt representerar Satans lyckade bedrägeri eller det godas seger över inskränktheten. 

Den här bloggen menar att homosexualiten kan likställas med klimatkrisen, att en stor del av identitetsstörningarna i vår tid beror på att Jordklotet är djupt i klorna på den Stora Förvirraren Satan. Inte ens de egna känslorna eller försöken till intellektuell bearbetning är att lita på i vissa tider. Hinduerna talar om mänsklighetens mörkaste period sedan flera tusen år tillbaka. 

Arten har varit långt mer intelligent för mycket länge sedan, vilket ett och annat arkeologiskt fynd tyder på. Har nämnt bolivianska Puma Punku tidigare, en fynd plats HÖGT uppe i Anderna som ser ut att ha störtats huller om buller en rejäl syndaflod (hur nu vatten kunnat stiga så högt, om det inte är så att kontinenterna höjts eller sjunkit enormt).

https://www.gaia.com/article/puma-punku-a-mystery-that-may-be-greater-than-the-pyramids

Konventionella arkeologer (i allmänhet västliga) vågar inte överge sin tidslinje och daterar byggnationen till vår tideräknings tidiga århundraden medan runt 20.000 år före vår tid verkar mer troligt. Detta är en av få lämningar som påminner om Atlantis och en äldre mänsklighet som kommit långt i sin civilisationen innan de "förargade gudarna" enligt Platons återberättande sände en kataklysm som nästan utrotade mänskligheten.)

Även i denna fråga - om civilisationens mörker skadar förmågan att identifiera sig med sin kropp - är svenska folket duperat i sin historie- och filosofilösa "modernism" där allt ska bejakas (1960-talets fördummade pop-psykologi från USA: "I'm okay, you're okay"). Den här bloggen försöker nu inte vinna några popularitetstävlingar eller ta upp kampen med kvällstidningarna i pk-drev för att styra massorna dit staten vill ha dem. 

Påven har rätt (fast jag inte bryr mig nämnvärt om katolicismen i detta liv): ingen kropp kan anklagas för hur den blivit född, däremot har människan ett val i att leva ut den IRRATIONELLA SJÄLENS böjelse, vare sig det är en förklaring på själens nivå eller en egenhet/skada i DNA-kodningen av den drabbade människokroppen. 

Som syntes i stämnings- och Fifa-kartan saknas helt den RATIONELLA SJÄLEN i vårt kosmos under några dygn. Allt är materialistiskt Jord och Vatten. Inte ens de ljusbringande Sol och Måne kommer till sin rätt när disponenten Mars står i Jord. Det som sker dessa dagar representerar ett bottenläge i tidsflödet.

Så långt världsliga kartor som sällan har sparats, f.n. bara drygt 1500 - ett rätt magert underlag för sökningar så pass komplexa som när hela tre planeter måste inta vissa positioner.

Men individer då?

Det här är intressant, för av f.n. 11.405 celebra, ökända eller anonyma horoskop visar sig inte ett enda ha kommit till bloggarens kännedom med denna kolsvarta variant av den sataniska axeln. Noll träffar.

Varianten är definitivt inget som bidrar till kändisskap eller geni men heller inte till brottslighet. Och då har jag verkligen samlat skurkhoroskop för att söka förstå om det existerar signaturer för den sociopatiska naturen. 

Närmast kommer kanske en annan signatur (för ett annat teckenpar) som händelsevis också återfinns i stämningen mot staten: i kartan för det Expressen nyligen kallade "sexualsadisten" fanns kombinationen av Skorpion och Stenbock som jag i flera år hållit för att vara den mix som ligger närmaste sjuklig hårdhet och kriminell våldsmentalitet. 

Jämför den allt hårdare kritiken mot Ebba Busch, vars horoskop innehåller en stark mix av skorpion- och stenbocksmentalitet redan genom det faktum att Saturnus gästar och kyler ned Skorpionen till total psykopati (Japp! Det är en hel sub-generation, 2½ års födslar som potentiellt återfötts från något inhumant land eller något vidrigt krig - de bär nu iskyla inom sig och kan förvärra sin redan dåliga karma):

Busch och villiga diktatorhustrun
Imelda Marcos

https://www.expressen.se/kronikorer/viktor-barth-kron/busch-framstar-som-chefen-fran-helvetet/

Mixen är händelsevis en bra bild för svenska staten kallsinne till följd av bristen på personansvar i tjänsteutövandet. En neutral symbol för rent maktutövande finns också med i stämningshoroskopet som formfixeringens Saturnus-i-Stenbocken, vilket kan ha att göra med de kroppsidentifikationsproblem som Fifa bytte fot angående: Saturnus är kräsen med formerna för ting och även de som inte vägrar vilka de blivit i detta liv har ofta svåra utseende hang-ups, särskilt i ungdomen. 

Ta bara Sveriges senaste förebild för de unga, operations- och smink-Bianca, alltjämt i bloggarens bakhuvud efter ett omnämnande häromdagen. Hon har Saturnus i sitt mest konceptuella läge i Vattenbäraren och där formligen lamslår denna "idealitet" (Vattenbäraren representerar bl.a. "idealmänniskan") Månen/psyket 270 grader längre fram, i det otillfredsställda begärets tecken Skorpionen. Resultatet blir en Luft/Vatten-störning  där känslan aldrig kommer till ro pga. en mental konception som rider en som maran om natten.

Men det finns en tänkbar förklaring till att den svåra trippeln Sol, Måne, Mars kammar noll trots hela elvatusen beräknade kartor. Den kommer från brittiske juridikstudenten Charles Carter (som upptäckte astrologin och i ett slag bytte en prestigefull karriär mot en som skämmig stjärntydare, de som är födda rikt har friheten att göra som de vill...). 

Jag tackar min lyckliga stjärna att redan den tredje astrologibok jag köpte bar hans namn. Här lyste tankekraft på ett helt annan nivå än de två dussinböcker i ämnet jag dessförinnan provat. Carter gick igenom de publicerade samlingar av kända personer som alla teoretiker på den tiden hade tillgång till. Hans datamängd var bara några tusen fall, att jämföra med denna digitala era. Men han var skarp, såg principerna och trots den västerländska och allt mer snedvridna zodiaken innehåller hans böcker mängder av briljanta insikter. 

Uppenbarligen byggde klarsynen på att denna Stenbock tänkte rationellt, utifrån spelreglerna, utan att titta alltför mycket på faktiska kartor. En sämre uppfattning av de underliggande principerna och mer av praktiskt hands-on studium av faktiskt horoskop enligt den tropiska zodiaken skulle ha lett honom till andra och sämre slutsatser.

Han gjorde en upptäckt i fråga om den senantika doktrinen om "hyleg", del av metoden att utröna hur snart eller sent det nyfödda barnet kommer att dö. På grund av den moderna världens brist på andlighet en bortträngd och numera halvdöd gren av astrologin.

Betydligt bättre än Wikipedias tunna artikel är denna:

http://www.greekmedicine.net/medical_astrology/Longevity_and_the_Hyleg.html

Dödfödda barn eller död bara några dagar efter förlossningen sammanhängde enligt Carter med att varken faders- eller modersprincipen (Sol och Måne) var gynnsamt konstellerade med barnets ascendent (liv i den fysiska kroppen). Symboliskt stötte båda föräldrarna bort sitt nyfödda barn även om de som kroppar inte önskat det utan upplevde en tragedi.

Avsaknaden av träffar i sökningen kan ha att göra med att Mars opponerar sig båda Sol och Måne (nymånen) och att det helt enkelt är spädbarnsdödlighet som förklarar bristen på kändisar och notoriska typer. Den här tidpunkten visar alltså något dödfött, precis som Cantwell misstänker om stämningsansökan utsikter att rubba den svenska kapitalismen. 

Dödfött var i så fall också Fifas försök att vara trendriktigt HBTQ-tolerant. De astrologiska omina antyder en annan verklighet som härnedan ofta blir till ett större mörker som inte går bort bara för att man viftar med regnbågsvimplar och sjunger schlagers i försöken att slippa konfrontera verkligheten. Kulturer som skaffat undan filosofi och klart tänkande får betala det fulla priset i ett liv på låtsas. Det är en hallucination inuti hallucinationen eftersom redan jordelivet utgör en lägre grad av verklighet enligt antikens vise!


Inga kommentarer: