Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


måndag 13 februari 2023

Behöver USA ett ballongkrig mot Kina för att mörka UFO-folkets maktövertagande?

 



 

Amerikansk paranoia sticker i ögonen vid studiet av nationalhoroskopet och det kan knytas till att slöhäckarna nu plötsligt sitter klistrade vid radarskärmarna och hittar det ena objektet efter det andra att skjuta på. 

Pågående nyhetsflöde om alla ufo:s påminner exakt om konspirationsteoretikers nötta varningar om amerikansk desinformation.

Dokumentären "Unidentified" sändes första gången från och med maj 2019 i USA och en f.d. säkerhetsansvarig berättade just att äkta ufo-material blandades med 80% rent strunt för att mörka USA:s verkliga intresse i ämnet.

I ett avsnitt ställde sig programmakarna själva frågan om inte också detta var en del av överhetens desinformation. Man kan verkligen fråga sig eftersom en av dokmumentärseriens ledande figurer är Chris Mellon som stammar från en av USA:s superrika släkter.

Richard King Mellon, en god kapitalist i ett hopplöst system?

En bitvis pladdrig tittarrecension på imdb.com sätter ord på vad jag upplevt om den andra programledaren, den stirriga patrioten Luis Elizondos "jakt" på amerikansk militär i aktiv tjänst villiga att vittna om dessa farkoster som trotsar alla kända naturlagar. 

Vid ön Catalina finner [i ett avsnitt] Luis Elizondo piloter, fiskare och marinbiologer bara alltför villiga att rapportera märkliga iakttagelser. Det är förhållandevis övertygande.

De som fruktar idén om det amerikanska militär-industriella komplexet kan mycket väl uppleva att [serien Unidentified] är den perfekta ursäkten för USA att lägga mer pengar på sina militära utgifter - det behöver inte innebära värst många civila dödsoffer ("collateral damage") i bemötande av hotet som här skisseras. Å andra sidan innebär det inte på något sätt att fenomenet är fake news. Hela frågan är faktiskt en verkligt viktig fråga adresseras.

https://www.imdb.com/review/rw5208595/?ref_=tt_urv

Recensenten flummar som synes ut men det han säger är: bättre äska pengar till krig mot utomjordingar än mänskliga krigsoffer - för fenomenet är verkligt och de är här!

Analysens krystade formuleringar kommer av en överdrivet impressionabel tittare som försöker härma tonläget i dokumentären (sex delar som nonstop går i repris i kabelkanalerna History och History2). Egentligen jagade jag bara tidpunkt för premiären. Observationen av det pyramid-formade ufo som observerades på ett hangarfartyg i juli 2019 skedde således efter att dokumentären Unidentified haft premiär.

Många UFO-inlägg på bloggen under förra året, trots att ämnet bara indirekt har med astrologi att göra (Saturnus i Vattumannen/Vattenbäraren som DET ögonblicket när nästa Mänsklighet ger sig tillkänna). Det har mycket att göra med pyramid-ufo:t (som såg triangulärt ut på pilotens infraröda film).

https://siderisk.blogspot.com/2022/05/ufo-har-for-att-hjalpa-eller.html

Nu visar det sig att pyramid-ufo:t bara var en del av vad en flotta amerikanska hangarfartyg i krigsträning var med om under tre dygn när det "svärmade" ufo:s runt de tio skeppen. Framför allt har information om USS Omaha slunkit ut från vilket en svärm av 14 ufo:s kunde ses närmast gäcka eller underhålla militären genom sina "uppvisningsflytningar". 

Vittnen från fartyget vittnar om att de flygande objekten närmast showade och det ligger nära till hands att tänka på de nordamerikanska ursprungsfolkens berättelser om "shape-shifters" och tricksters.

Driver "ufo-folket" (som den här bloggen kallat dem) med USA:s patetiska militarism och  försök att spela världsledare?

Redan "farkosterna" demonstrerar hur sjukt överlägsna mänsklighetens "teknologi" de är. Det är troligen inte alls några farkoster utan PUR INTELLIGENS med förmågan att likt de abrahamitiska religionernas gud SKAPA UR INTET (creatio ex nihilo). Vill människan se "skruv- och mutter-farkoster", då frambringar dessa väsen kraschade ufo:s för att förbrylla människosläktet av det materialistiska slaget. Fenomenet är just precis fenomenellt (inte "fenomenalt" i vardaglig mening) - något som flimrar i en mellanvärld mellan ande, psyke och materialitet.

Precis som med den av Pentagon bekräftade filmen med pyramid-ufo:t är det två driftiga amerikaner som ligger bakom de fortsatta avslöjanden (som börjat långt innan dokumentären "Unidentified": förtroendeingivande privatspanaren Jeremy Corbell och veteranjournalisten George Knapp.

Deras videopodd har nu utkommit med tredje avsnittet och avsnitten är LÅÅNGA prat som kräver viss förmåga att upprätthålla fokus hos lyssnaren/tittaren. Första avsnittet på 1 timma och 40 minuter introducerar mest vad serien kommer att handla om. Nästa avsnitt är på 2 timmar och 10 minuter och frågan är vad det ska sluta? Nonstop livesändning när UFO-folket börjar klargöra sina avsikter? Ett välmenande omyndigförklarande av mänskligheten?

https://www.weaponizedpodcast.com/

Dessa är visselblåsarna med verkliga kontakter och som publicerat icke-hemligstämplade videos och filmer från amerikanska flottan (amerikanska flyget verkar som en skitnödigt tillknäppt organisation - det är havsbaserad personal som börjat "komma ut" om vad militären egentligen upplever till skillnad (särskilt efter den nya amerikanska grundlagen som uppmuntrar till rapportering utan risk för stigmatisering). 

Å andra sidan kan man se amerikanska myndigheters fortsatta motvilja mot insikten att de här helt körda i frågan om Absolut Makt och man väljer att rikta allmänhetens uppmärksamhet - se de drivor av strunt som följer i nyheterna efter den nedskjutna Kina-ballongen. Och när Kina i sin tur också siktat en ballong de ämnar skjuta ned - vad är detta om inte en klassificerad show av desinformation som syftar till att hålla befolkningen i mörker. "UFO-folkets" ankomst skulle så rubba mänsklighetens tilltro till sina ledare att dessa befarar kaos. Ledarna klamrar sig fast vid gamla tiders maktkamp - "öst-väst" - eftersom den Nya Tidsåldern ställer krav gammalmodiga politiker och militärer inte kan leva upp till.

Från Corbell och Knapps talkshow noterade jag att USS Omaha var central i övningarna utanför amerikanska västkusten (utanför San Diego), juli 2019. Under de tre dagar "luftshowen" pågick siktades ÖVER 100 SFÄRER, av den typ som nämnde Corbell nyligen släppte på Mosul/Irak-sfären från 2016-

I samma militärövning utanför San Diego ingick också hangarfartyget USS Russell och det var från det fartyget flygplanet kom som filmade pyramid-ufo:t. Om jag fattade rätt finns också en parallell film från däck och med fartygets instrument kunde man avgöra att ufo:t bara var 200 meter ovanför.

Corbell och Knapp noterar att det alltid verkar vara samma skepnader på dessa ufo:s: sfärer, kuber, cigarr-form samt då den exceptionella pyramiden. De skrockar bara lite över de hopplösa formerna ur aerodynamisk synpunkt, men den här bloggens dryga dussin inlägg har redan föreslagit (flera gånger) det inte är materiella farkoster utan PROJEKTIONER från en högre verklighet. 

Det är som Gud fader skickar ut skämtlystna uppenbarelser för att göra den hybrisdrabbade mänskligheten lite konfys och förbereda denna världen för nästa Mänsklighet. Dessa intelligenser använder FORMER vi kan relatera till. 

(Bloggaren har i nattdrömmar upplevt att kontakt med döda också fritt kan använda vad som helst för att skapa en kuliss, en arena, en mötesplats mellan fria andar och de alltjämt jordbundna. Rekvisitan i en särskilt memorabel dröm hämtade från det medeltida Tyskland när drömmaren och hans far haft ett tidigare liv där de kände varandra som jämlikar.)

Dagens ledare har på det hela tagit försuttit sina chanser, men högre intelligenser sköter sina kort bättre än både Biden och Putin.... Den nya världsregeringen (bortom kapitalismens destruktiva period) kommer att innebära ett kvantsprång. 

Vad bloggaren är oklar över, är om "UFO-folket" (kalla dem änglar om det känns bättre), kommer att tillåta kapitalisterna att föröda Naturen eller om de kommer att tillåta ett lågt släkte tillintetgöra sig självt. 

Som Star-Trek-skaparen Roddenberry anade: högre väsen blandar sig inte i onödan in i affärerna för dem på lägre existensnivå. Men mänsklighetens inträde i atomåldern tycks ha alarmerat högre existensformer. Kanske atomklyvning påverkar dem också?

Roddenberrys horoskop i inlägg från 2013:

Den själviska havsjungfrun & den universalistiska rymdmänniskan

 

Bonusspaning

Enligt Weaponized-sajten sänds det första avsnittet 23 januari och eftersom den seniore Knapp håller till i Arizona väljer jag Los Angeles tidszon snarare än New York. Astrologin innehåller alltid ett mått av godtycke (och kanske vägledning från en högre Intelligens).

Intressant nog visar sig då Fridsfursten Venus som ägare till östra horisonten och detta dygn står Venus med Tidsherren som just anlänt till Vattenbäraren i Konungens och den goda karmans 5e hus. Kan ett horoskops grundton bli bättre?

Programformatet debuterar bara några dagar efter att Saturnus den 17 januari (ånyo) gått in i Vattenbärarens tecken - en nyckelsymbol som sedan gammalt representerar den kosmiska människan, åtminstone enligt den här bloggens kombination av senantik astrologi och religion/filosofi.

Missa inte journalistens Merkurius och hur den anknyter till det 9e DHARMA-huset som anknyter till Universums Herre! Men detta hus lider på sitt sätt av mörkläggning till följd av rädsla för Fienden (Merkurius baserad på välgöraren instängd i fiendens 6e och synbarligen demoniserad av de makter som sökt mörka Främlingens närvaro på Jorden.)

NYMÅNE I KONKRETA FAKTAS STENBOCK
MEN SE NYMÅNENS ÄGARE SATURNUS !

Mitt under denna bonusspaning hörs i P1 Morgonradion de duperade svenskarna tala om spioner och Kina och ballonger! 

Så skraj Överheten är nu att förlora hela denna planeten till Verkliga stormakter! Det är just det svenska beteendet som skulle kunna utgöra skälet till att dessa säregna Tricksters beslutar sig för att göra affären kort med denna fas av mänskligheten. De är demoner i sinnet på de demoniska, välgörare i sinnet på de utvalda bland människorna.

Missa inte att halshuggningens Ketu (södra månnoden) i premiäravsnittet av det dubiöst betitlade Weaponized här är en godartad Ketu och en rättmätig halshuggare. Detta eftersom disponenten eller fundamentet Venus i sin tur helt fogar sig i diktaten från sin planetära vän Saturnus - Tidsherren, en kombination som indikerar exceptionella god karma för den audio-visuella podden.

Jag ska återkomma till Corbells och Knapps horoskop, de har rimligen båda "kontakt" med den blå Luften i bemärkelsen "den större mänskligheten" och inte enbart Luft som symbol för sociologi eller plattmarksmänniskans enda och sociala verklighet. (Sverigehoroskopet indikerar den typen av förminskad människa, reducerad till enbart "människa" av kött och blod, en nationell medborgare. Det är en statens mentala och avsiktliga inavlande av en hel befolkning.)


Inga kommentarer: