Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 15 februari 2023

Avsiktsförklaring: Sverige sjunker till en nedrig rymdspion och ett verktyg åt USA

Aftonbladet är faktiskt några minuter snabbare än NATO:s högkvarter i Bryssel om nyheten, vilket bara bevisar vad tidningen så ofta röjt det senaste året: den är en del av USA:s propagandaapparat och måste undvikas för den som försöker förstå vad som verkligen händer i världen just nu.

NATO mörkar uppgiften om hur deras webbserver använder tid (webbsidan har en källkod som visar hur tiden hämtas och förmodligen ges Centraleuropeisk standardtid). Jag utgår från CET, precis som Sverige. Det ger försvarsinstinktens Krabba i öster, vilket passar ämnet väl.

Värre att månascendentens härskare själv står i Skorpionen där den är svårt involverad i det stora Mörkrets kors som än en gång visar sig tillhöra de reaktionära, USA-kramarna bland journalister och annat löst pack som ligger bakom det Tredje världskriget - det måste nu sägas vara spikat genom denna USA:s ytterligare markering mot länder som Kina och Ryssland om vem som är Världshärskaren!

(Minns Sverigehoroskopet som efter Eliten och den onde Rike Mannens svåra tider 2020-36 efter vilken vidtar den nattsvarta Saturnus långa period - detta skulle kunna vara en period för ett tredje världskrig, men landets storcykel måste så klart jämföras med andra skurkstaters ödescykler för att se om alla pekar mot Liemannens tid på Jorden.)

Västvärlden har i så fall sannerligen tjänat ihop till sin undergång eftersom den totalt tycks ha glömt att Människan bara är en gäst på den här planeten och lätt kan bytas ut mot någon som inte tar det här med "skapelsens krona" fullt så korkat.


Kartan har fått infärgat det kompletta Korset i dårskapens svarta kvalitet. I denna karta är det befogat att ta fram hinduismens värsta svartmålning av Tamas guna som insiktslös galenskap. Rent tekniskt är det tomma Lejonets tecken likväl aktivt eftersom dess herre Solen själv går i konjunktion med Mörkrets herre Saturnus idag och detta i tamasiska Vattenbäraren!

Detta enligt resonemang om triggeravståndet "en grad före" som aktualiserades helt nyss när jag siade om något förödande för Sverige för bara några dagar sedan. "Inte bara Klimat-Harmageddon utan också detta":

https://siderisk.blogspot.com/2023/02/dels-klimat-harmageddon-och-sa-detta.html

Och här är den definitiva händelsen, även om jag valde den 16/2 ±1 dygn. 

(Cervenkas text om Vattenfalls giriga direktörer är en god kandidat till periodens skamfläck, men NATO:s meddelande - läs: USA:s - har världsvida implikationer och händelserna i Vattenbärarens tecken nu är större än enbart en nyhet om det ständigt grundlurade och högervridna svenska folket.)

Här var startskottet för en tid av onda ting - och myndigheter och andra har tydligen utsatts för hackerattacker dagen innan NATO kommunicerar till den hatade Ryssen genom spelbrickorna Sverige och Finland. Sverige är negativt inblandat i Saturnus återkomst till Vattenbärarens tecken eftersom så mycket själviskhet döljer sig bakom detta fejkade världssamvete vi i det längsta sökte upprätthålla.

Sverige har nu hela världens blod på sina händer genom alliansen med den Stora Satan och dessutom - fånigt nog - med rymdspionage via satelliter och våra egna ballonger! De verkliga UFO-intelligenserna ser spektaklet på Jorden och förbereder en intervention. Dessa insekter kan ju inte sköta sin världspolitik alls och arten rör sig konstant mot självförintelsen.

Det går heller inte att missa i vilket eländigt hus denna avsiktsförklaring meddelas i - den onda karmans och dödens 8e hus, samma sektor som är proppfull av skit i USA-horoskop och som kartan för NATO:s födelse naturligtvis upprepar. (Tidigare inlägg under passande taggar).

Visst får protektionistiska Krabban stöd av välviljans Jupiter fint placerad i 9e huset för global samverkan men man ska vara dum att missa hur hela kartan i övrigt bygger på amerikansk paranoia (vilken noterats i flera inlägg). Det är inte god astrologi att tro denna enstaka planet i Ljusets (eller framförhållningens) kvalitet skulle göra NATO, Sverige och Finland till "the good guys" i en i övrigt mörk värld. Det kommunikén råkar avslöja är snarare den otroliga självlögn vi nu är vittne till.


Inga kommentarer: