Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 24 november 2021

Valet av Magda bekräftar Sverigehoroskopet (enligt denna blogg)

 

 

Det går att skriva volymer om denna historiska vecka då det svenska rikemanspatriarkatet äntligen skaffade sig en tidsenlig kvinnlig portalfigur för politiken. Jag har bara märkt ut några punkter i dubbelkartan där valet av Magdalena Andersson till statsminister dubbelexponerats på den Sverigekarta bloggaren tidigt bestämde sig för som en följd av datumet på den officiella kungörelsen om Regeringsformen 1974. 

(Britterna har gjort ett likadant val av dygnets öppning och det landets bildade, trots en starkt vetenskaplig tradition, håller astrologin högre än svenskar, som närmast helt förgiftats av sekulär mentalitet, alltsedan socialdemokratin hade luft i seglen och prosaisk socialrealism blev de mångas religionsersättning.)

1. Se kvinnans symbol Månen i härskarläge i Krabban i maktens högsäte, det tionde huset! Kan symbolik uttrycka valögonblicket tydligare? Att Tidens herre (och historikernas planet) Saturnus opponerar Månen från sitt negativa härskarläge i Stenbocken (materialism eller reella förhållanden) understryker att en kvinna väljs när svensk historia låtit 100 år passera sedan kvinnan fick rösträtt. Det är som att valet av Magda i år var planerat i Himmelen!

2. Att krigarens eller nyhetsmässiga eruptioner just passerar Sveriges persona (Våg-ascendenten) är en av flera MYCKET VIKTIGA nationella tilldragelser bloggen fått nys om utan att ens systematiskt leta efter sådana. 

Tyvärr ligger dessa tidigare inlägg begravda i mängden av dem som taggats med "svenskhet", "Sverigehoroskopet" och liknande. Jag minns på rak hand bara att folkomröstningen om EU-medlemskap var en sådan tidpunkt där en (ond) planet exakt strök förbi landets rollspelspunkt (en av månnoderna om jag minns rätt). Inte för att folkomröstningar hindrar landets Elit från att göra vad de vill, men aspekten av svensk skendemokrati har ofta adresserats.

Här kan man snarast se Mars som Revolutionären, ett uppseendeväckande och omruskande förlopp i landet vid denna tid, och som bäst låter sig förstås av Månen i maktens 10e hus... Mars är en verksamt ond planet för Vågascendenten, vilket återspeglas i att Magdalena Anderssons väljs men utan tyngd. Hon får inte ens regera med sin egen budget. En dålig Mars är som bäst en pyrrhusseger.

3. Mars i Sverigehoroskopet triggas f.n. av demonen Rahu med dess omåttliga ambitioner om att bli som gudarna. Här är ev. feminismens särintresse eftersom landets natala Mars är disponenten till kvinnosymbolen Månen (tillika den ansiktslösa massans symbol). Man skulle kunna säga att en tidsbunden kraft, en demonisk ambition förde en militant (Mars) man (Mars) i kvinnokläder (Månen) upp till 10e husets yttersta maktposition.

Notera hur denna krigare i Sverigehoroskopet hållits fängslad i 8e sektorn för nationens dåliga karma, dålig men ännu inte redo att skörda. Kvinnor har blivit aktivt hämmade av männen i detta land! 

(Den goda karmans 5e hus är tursamhet som manifesteras i detta liv, men om 5e huset är problematiskt blir också detta en sektor som avslöjar dålig karma, och dessutom illgärningar från tidigare liv som skördas i detta liv.)

4. Till sist finns en yttre fram för det som händer i Sverige just nu, med Annie Lööf som den dåliga förloraren bland kvinnliga politiker och som sätter sig på tvären. Hennes lögnaktiga försök att skapa en illusion av "den breda mitten" upplöses nu i tomma luften och hon, som marknadsliberalismens påläggskalv, akterseglas av Magdalena.

Lööf företräder den den verksamt onda Rike Mannen - Jupiter - i Elitens 5e hus. Att den goda Jupiter blivit verksamt ond i horoskopet visar hur Sverige har en god karma från de socialdemokratiska uppbyggnadsåren som sedan 1974 vänts till det onda. Just i dessa dagar når Jupiter fram till sin startposition när Sverige föddes.

Detta sammanfaller med den större dasha-cykeln där Sverige enligt hinduisk lära får smaka på antingen en ond draksådd och/eller sprucken välfärd under perioden 2020-2036. När nu transiterande Jupiter när sitt startläge måste ett intensifierat år av missräkningar förutspås. Det har redan börjat, Magdalena Andersson kommer som sagt inte att kunna regera på sin egen budget, utan den Onde Rike Mannen kommer att styra den saken.

Jupiter passerar svenska Elitens 5e hus två gånger eftersom den börjar backa och gör en snabbrepris i Vattenbäraren mot slutet av detta varv:

 6.04.2021 - 14.09.2021
21.11.2021 - 13.04.2022

Sveriges upplösning som nation, nyss aviserad genom första leveransen av amerikanska patriotrobotar och landets allt hårdare bindning till den döende kapitalismens skyltfönster USA, kan direkt kopplas till den större dasha-cykeln men med ännu mer precision till Jupiters entré i Etablissemangets 5e hus. 

Jupiter betecknar naturligtvis landets stora kapitalägare och landets storföretag. Men eftersom krämaren Merkurius är så hopplöst innästlad med Jupiter och Merkurius är utlandets ägare (9e huset) kommer Jupiter också att stå för framförallt amerikanska affärsintressen i Sverige. Landets Elit är FÖR nationalstatens upplösning, de vill leka internationella playboys hela patrasket.

Detta är alltså den yttre och horribelt solkiga ram inom vilken Magdalena Andersson nu har att styra landet. Man kanske till och med lite elakt kan säga att Månen i topp bara är en skenbild, för opponenten Saturnus-i-Stenbocken är en fasansfull bild av vilka skoningslösa och totalt materialistiska män (och några enstaka kvinnor) som med fast hand styr denna nominella kvinnliga makthavare...

 

Inga kommentarer: