Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


söndag 21 november 2021

Svenska exempel på sataniska månförmörkelsen 2021

 

Det skulle vara en orimlig uppgift att granska den just genomlidna månförmörkelsen (se föregående inlägg) land för land. Visserligen finns ett ålderdomligt, mig veterligen aldrig bevisat påstående att himmelska fenomen enbart gäller/har verkan på de platser varifrån de är synliga. Det skulle utesluta Mellan- och Östeuropa och stora delar av Afrika från eklipsen. 

Jag är tveksam till en sådan doktrin, även om hinduisk astrologi faktiskt heter Jyotish - "läran om (de synliga) himlaljusen". (Förvisso ett trubbigt argument eftersom astrologin föddes när det första teleskopet ännu låg långt in i framtiden...)

Sverige berördes lätt av månförmörkelsen, och även om fenomenet "ringer in" en längre period av "sataniskt inducerad kollaps" så inträffade några remarkabla exempel på systemkollaps. Först har vi huvudstaden där Ellevio, tillhandahållare av el drabbades av partiell systemkollaps bara timmar före eklipsen. Den drabbade 30.000 hushåll i södra Stockholm.

Sedan hände det igen, helt orelaterat enligt Ellevio, bara timmar efter eklipsen. Nu mörklades 24.000 hushåll i Bromma, ett vd- och moderattätt område - se Anders Lindbergs ledare i AB: Kristersson ljuger med en sådan obrydd lätthet, eller Jan Guillous till synes koordinerade text i samma tidning: Åkesson är inte nazist, det är värre än så

Dessa två texter hopar exempel på det "sluttande plan" som en forskare i DN pekar på att Sverige (inkl. flera västländer) börjat rasa nedför i samband med närmast rasdiskriminerande covidpass för de köpstarka och väldresserade medborgare som förväntas föra den kapitalistiska livsstilen ända in i kaklet.

(Till den här bloggarens belåtenhet har forskaren identiskt lika reservationer mot västländernas och deras mediers galenskap och drev mot de ovaccinerade som bloggen tidigare ventilerat. Men naturligtvis kommer forskarens text att förbigås med tystad och glömmas. Vad är väl etisk medvetenhet i en primitiv grottmänniskokultur stödd av dem med ekonomiska intressen?)

Elbolaget Ellevio hette tidigare Fortum men delade upp sin verksamhet i två tidigare i år. Naturligtvis ökade mina kvartalsräkningar märkbart, för att inte tala om påföljande kvartal när ett ensamhushåll i liten lägenhet nu plötsligt var nästan tusen kronor dyrare än för bara något år sedan. Medierna började veckor före den av satanssjärnan anfrätta månförmörkelsen basunera ut generella prishöjningar på i stort sett ALLT (och inte bara biljetter till nöjeslivet), nu när den stackars Kapitalisten menar sig ha förlorat så mycket under samhällets pandemiåtgärder. 

Givet att den här månförmörkelsen är så sällsynt (se förra inlägget) vill jag föreslå att ominat har en mycket större räckvidd än normala sol- och månförmörkelser. (Normerande Claudius Ptolemaios förklarade att en nymånes verkan kunde iakttas intill nästa nymåne, men angav också konfigurationer som kunde märkas under flera år, naturligtvis helt utan exempel). 

Men om, resonerar jag, ett himmelskt omen vid ett visst gradtal av zodiaken är isomorft med jordiska tilldragelser, varför då inte beakta även ominats duration? Bildligt men ändå halvt med bäring på den avspeglingens varaktighet i det jordiska. 

Vi kan med andra ord just ha varit med om en större milstolpe av den "sataniska" eller gäckande typen i historien, och kanske ska man inkludera corona under "materialismens sammanbrott". Detta då enligt den astrologiska doktrinen att man inte ska blanda äpplen och päron, dvs. strikt talat gäller detta sataniska lågvattenmärke tills nästa eklips vid ungefär samma punkt i zodiaken. Ingen på Jorden idag kommer naturligtvis någonsin att kunna verifiera eller falsifiera denna hypotes!

Utöver att Sveriges huvudstad tappade livsgnistan eller elförsörjning under den exakta förmörkelsen (att inträffandena ringar in eklipsen mellan sig är något av ett omen, bara det), inträffade en annan satanisk mörkläggning i Sverige:

Mitt under Satans månförmörkelse havererar Sverige som nation: devisen är numera "Jag är amerikansk Patriot". Aftonbladet "plus" betalbommade visserligen in nyheten om de åldersdigna Patriotrobotarna USA lurat på de dumme svenskarne att binda upp sig för långt in i framtiden, men det är uppenbart att det var den affären som nu konkret inleddes med en första leverans. (Se inlägg från 2017 om patriotmissilerna.)

Här kan man påminna sig att Försvarsmakten sorterar under Mars (den "lilla illgöraren") snarare än Saturnus (den "stora illgöraren") som är "exekverad Lag" eller den världsliga makten i största allmänhet. Att astrologin klassificerar militär och ledande makthavare som onda företeelser ska inte överdrivas. Våld är av ondo (och ont måste med ont fördrivas), stater är av naturen repressiva och begränsande institutioner. Det är "ondska" medborgarna lär sig acceptera och leva med tack vara att de "socialiseras" redan från unga år. 

Vi har på Jorden ännu inga samhällen (åtminstone inga de dominerande staterna räknar med) som lever på en högre medvetandenivå och klarar sig lika bra utan politiker som påstås representera folkviljan och militär som står redo att kväsa folkuppror eller yttre fiende. Mars och Saturnus representerar så att säga ett nödvändigt ont inom den mänsklighet som sett likadan ut så länge astrologin existerat. Den hinduiska astrologin skiljer dessutom, en lärosats bloggen tryckt hårt på, mellan en illgörare som är "verksamt ond" eller verksamt  god". 

I fallet Mars resulterar "den verksamma ondskan" i en usel krigare, sporadisk och fluktuerande. Förvisso en förrädisk natur som även tillhör Mars essentiella väsen, men nu ännu mer så. Segrar via krig kan också tänkas utebli när den bär ond frukt. Saturnus som "verksamt ond" blir då den strama disciplinens och självkontrollens urspårning i total repression och tyrannisk legalism. (De "välgörande " Venus och Jupiter som "verksamt onda" har beskrivits i många äldre inlägg, särskilt Jupiter, så viktig för Sverigehoroskopets rika elit.)

Viktig exkurs. Cyril Fagan presenterar i sin "Zodiacs Old And New" från 1950, övertygande bevis från bl.a. Egypten som visar att zodiaken är långt äldre än assyriologins datering cirka 700 f.v.t. Jag läste på nytt igenom Fagans faktaspäckade grundforskning och insåg att jag, beklagar detta, använt den konventionella dateringen i enstaka inlägg. Fagans text är så avslöjande och pinsam för västerlandets zodiak att det är fullt begripligt att den nästan helt försvunnit igen. Bara "de utvalda" nås av den här förtätade, bara 40 sidor långa boken. (Men så mycket forskning bakom de sidorna!) På bara en eller två sidor hinner "det grekiska misstaget" detaljeras bättre än någonsin på den här bloggen. 

Fagan gick igenom alla senantika horoskop som han kände till och upptäckte att bara ETT faktiskt använde tropisk zodiak, och det var nyplatonisten Proklos som uppenbarligen inte förstått astronomiska fakta från sin hemort i Syrien (vådan att ha lierat sig med det hellenistiska väst istället för öst). Fagan lyckas påvisa att egyptiern Claudius Ptolemaios faktiskt företrädde den sideriska zodiaken (i kontrast till ytterligare ett missförstånd av den sideriska zodiaken som Fagan kallar den "hellenistiska zodiaken"). Men eftersom den sideriska koinciderade med den tropiska som startar om vid 0 grader Väduren vid vårdagjämningen, var det inte så mycket grekerna själva bar skulden till att astrologin i Väst spårade ur. Bevarade kartor åtminstone till 500-talet i vår tid visar att astrologerna hade förståelsen av zodiaken som siderisk.

Det var när medeltida européer övertog astrologin som den bevarats av islamiska filosofer, det fatala missförståndet inträffade. Man fattade Ptolemaios (vars texter betraktades som gudomliga sanningar!) som att 0 grader Väduren var giltig för alla tider och inte bara den tid när han själv levt. Cyril Fagan pekar på ett antal ställen i Tetrabiblos som pekar på att egyptierna själv fattade zodiaken sideriskt, tack vara fixstjärnor som står stilla i sina sideriska zodiaktecken och tjänade som referenser för det kosmiska rum inom vilken Platons tal om "den defekta rörelsen" (planeternas gång) skedde. Platon förstod således också han (500 år före Ptolemaios) skillnaden på himmelen och fixstjärnorna som hållpunkter för att säkerställa i vilka "tecken" planeterna befann sig.

Fagan visar några "normalstjärnornas" positioner över 5000 år och hur de bara rört sig fraktionen av en grad (i de flesta fall i princip inte alls) och således verkligen gör skäl för namnet "fixstjärna". Han understryker att man som bästa räknade med helgrader vid denna tid så om en fixstjärna försköts 0.01 över femtusen år, var det försumbart. Samma stjärnor har enligt den tropiska (väst-) zodiaken slirat vilt genom zodiaken under samma långa period. Är det av detta skäl västerlandet idag saknar absoluta sanningar, är ryggrads- och normlöst? Vi är totalt på glid?

Modern vetenskap är ännu bara barnet och kan inte återskapa den känsla för orubbliga sanningar såsom mänskligheten tidigare arbetat fram en förståelse av (under lång, lång tid). Det är för att hjälpa mänskligheten tillbaka till en mer realistisk självskattning som vi nu har "UFO-folket" redo i skyarna, redo att hjälpa mänskligheten när den väl saboterat Moder Jord! Intelligent liv i en högre dimension (inte bara långt bort i rymden) kommer för evigt tid att förändra mänsklighetens självbild - för dem som överlever Naturens förestående svar på människans inneboende ondska och själviskhet - allt produkter av låga, låga lagar utan giltighet på högre evolutionsplan. Det är idag de lägsta av de lägsta, kapitalisterna som har tagit Jorden och dess många folk gisslan.

Således: tre  direkta reaktioner på en fullmåne som involverar Satans stjärna:

  • Instabil elförsörjning till Elitens huvudstad
  • Beroendeförhållandet till ett döende USA realiseras
  • Enstaka rop i natten om att covidpassen demonstrerar en civilisations totala degeneration (i jakten på att skydda sin förlegade livsstil)

Möjligen kan man tillägga att betong- och högersossarna fått en trög omstart med Magdalena Andersson eftersom hennes satan, vänsterledaren, kräver värdig behandling och sossar är notoriskt uppblåsta pampar och inte vana vid dialog... Den sataniska axeln visar (som tidigare noterats) materialsvaghet, saker vars tid är ute tenderar att kollapsa under spänningen mellan Oxe/Skorpion.

Dessa är perfekta exempel på hur den dumme Satan (ja, traditioner kallar honom dum) vars representant bland fixstjärnorna är Algol, intressant nog i Oxens 3e grad som av historiskt dunkla orsaker också råkar vara platsen för Månens "upphöjelse". Månen är är begärsnaturens eller aptitens generella symbol - månen är en Konsument, en Förbrukare av inkommande ljus-intelligens alternativt energi/näringsämnen. Vissa människor föds under en Måne som knappt reflekterar något alls av den inkommande! Av detta drar Eliten det falska likhetstecknet mellan FOLK I GEMEN är ett undersätsigt, tärande ont. Ett noggrant studium skulle sannolikt visa att det är inom Eliten man hittar ett överskott på mörkermän. 

Not. Att bloggens test från 2012 av flera hundra CEO/VD-typer uppvisade en topp när Månen (aptiten) passerade Fiskarna, motsäger inte detta, trots att Fiskarna tillhör Ljusets kvalitet (Sattva guna). (Boken "Simma med hajar" av Joris Luyenduk kom intressant nog tre år efter bloggspaningen om VD-typen.) Fiskarnas korrelation med Sattva indikerar ett ljus som lyfter ur den materiella naturens sinnliga slaveri och kroppsliga lidande (normalt som utgången från denna materiella värld helt och hållet). Det är därför samhällets bottenskrap som blir chefer eftersom de redan från födelsen är märkta med tecknet på att vara underprivilegierade. Men de fullföljer inte rörelsen från materiellt minusläge till den andliga nivån utan säker tvärtom kompensera sin upplevda fattigdom och att stå längst ner på värdeskalan. (En högre typ av Fiskarna uppfyller tecknets löfte som osjälvisk kärlek riktade mot andra - tänk sjukvårdare - och inte enbart som jakten efter personligt statuslyft.)

Satan blir därför mångtydig inom Oxen, den mest mest materialistiska av symboler. Satan är en lögnare och bedragare (se Jimmie Åkessons Sol med Satan) men Algol är också den bibliska Satan, Åklagaren som agerar enbart med Guds medgivande. Och för det tredje står Algol för de kollapser och besvikelser i materiellt hänseende som kan vara  just det som krävs för att sätta även ett sovande folk i rörelse mot det goda. Ibland måste ren plåga till för att få ett försjunket och dekadent folk att börja använda sina små grå...

Satan (Algol) i Sverigehoroskopet drabbar hela folkkroppen (Månen) genom att  blanda sig i folkets rustika och enkla grundnatur (Mars tillhör knappast astrologins intellektuella sida). Att korruptionen äger rum i 8e huset för ond karma, för fysisk degeneration och slutlig död, understryker att folket inte ens har förmågan till självreflektion! Fatta hur detta har spelat landets Elit i händerna. De ser noga till att bara skola befolkningen så att den fyller sina slavliknande roller på "arbetslinjen"... För vad nytta har ett landets styrande som strävar upp mot Eliten av miljontals medvetna medborgare? Verklig folkbildning vore ren destabilisation som en ledare aldrig skulle utsätta sig själv för. Ledarskapets privilegier har redan ätit sin in i den människan som svår röta i tanden.


PS. Horoskopet överst, för DN:s publicering av medicinetikern Mats Johanssons varning för västländernas hetsjakt på sina ovaccinerade, ska bara kort förklaras här:

Den sataniska fullmånen gällde ännu och Mörkrets tanklösa och helt instinktiva ryggradsreflexer illustreras förstås av Svart. Att texten publicerades under Krabbans tecken, passionerat och delvis rent instinktiv ger bilden av en att BIOLOGER (Krabban = Vatten = blott  natur) tillåts demoniseras delar av befolkningen (Månen = Folket).

Fullmånen längs kollapsens axel indikerar också att det är de styrande (Solen i 5e konungahuset) som har tappat kontrollen över landet, folket och den allmänna utvecklingen. Eliten försöker desperat rädda sin livsstil genom att låsa "negrerna" (de ovaccinerade) ute från sina betalevenemang. 

Kapitalismen adderar här ett extra skikt av rasism eller diskriminering eftersom hela byken är styrd av Siffernissarnas fascism. Jag har ALDRIG sett en siffra som förklarat för mig hur mycket större överdödligheten under pandemin är jämfört med generationernas normala avlösning eller jämfört med de tider på Pesten dragit fram och man verkligen kunde tala om ett samhällshot. Är dagens "kostnadseffektiviserade" västsamhälle så svagt och lätt söndrat att Överheten på detta supermobbarens sätt tvingar på de ovaccinerade rollen av syndabock?

Man kan notera att "frihet åt idén om nationen" - Jupiter i Vattenbäraren - är allvarligt hotad när Biologistens tecken Krabban (människan är enbart sina kroppsfunktioner) stiger i öster. Jupiter står här i 8e huset för ond karma, ett hus som lätt lånar sig till syndabockstänkande eller faktiskt fängslande. Mörkret här hjälps inte upp av att Vattenbärarens härskare Saturnus står i sitt andra härskarläge, Stenbocken, kopplat till orangefärgade Passionens kvalitet. 

Eftersom Stenbockens passion står till makt, position och permanentade tillstånd (konservatism) förstår man att Jupiters frihet i 8e här indikerar att de som vill fortsätta leva ohållbart och kapitalistiskt inte drar sig för att blockera alla ovaccinerade medborgare från i princip allt. Jupiter i 8e kan således både indikera mobbarna och de som utestängs från samhället. I förra fallet de Syndare som är Döden värda, och i det senare de som nu behandlas som parias.

Horoskopet tecknar en så ovärdig mentalitet att det bästa vore om UFO-folket invaderar planeten i detta nu och omyndigförklarar mänskligheten i stort. Vår art är knappast ett lyckat experiment. Etikforskaren snarast tonar ner den vidriga sanningen om västmänniskan, förmodligen för att alls få den publicerad i DN.

 


2 kommentarer:

Ken sa...

Jag skulle säga att överdödligheten i corona i stort inte är så stor, men ser man till samhällets svaga och undanskymda är den skyhög. Har inga siffror för åldringsvården tyvärr, här är dock statistik angående våra glömda förorter (220 % !!överdödlighet hos invandrare som inte kan "jobba hemifrån"):

https://lakartidningen.se/klinik-och-vetenskap-1/artiklar-1/originalstudie/2020/06/stora-skillnader-i-overdodlighet-varen-2020-utifran-fodelseland/

Seaward sa...

Tack för några hårda siffror! Men eftersom situationen för västerlandets slavar - de invandrartäta förorterna - är snarlika mellan länderna, gäller, resonerar jag, alltjämt inläggets övergripande argument:

Covidpassen är de rikas sätt att bygga motsvarigheten till Trumps mur, hellre än att integrera Slavarna med allt vad det skulle innebära av ny livsstil för Eliten och deras följare, den vedervärdiga medelklassen (särskilt uppblåst i Sverige och då i synnehet i Stockholm).

Mitt argument på bloggen är att Naturen givit människan som en naturlig följd av hennes sätt att förhålla sig till världen och medmänniskorna och covidpassen är bara nästa tecken på desperationen att hålla det kapitalistiska hjulen snurrande.

Realistiskt: Mänskligheten är inte mogen och har inte ens förberett sig för nästa civilisationssystem, det kommer att födas naturligt som en del av den inkommande och redan så starka kollektiva arketypen Vattenbäraren.

Men dessförinnan den Naturens Vedergällning som barnbarnsbarnen kommer att få genomlida - inte ens jämförbara med talen för covidoffren. (På sistone har "Klima-harmageddon" varit bloggens kanske viktigaste käpphäst.

Bloggarens övergång till fattigpensionär har givit en allt klarare blick över att Väste inte ens genom att starta ett Tredje världskrig kommer att kunna rädda sitt nuvarande och på slaveri baserade ekonomiska system. Arten har slarvat bort nycklarna till Himmelriket. Det verkar ha skett vid den så kallade Upplysningen efter vilken produktivitetshöjande uppfinningar ledde oss in i slutet av återvändsgränden där vi nu befinner oss. Ett nödvändigt historiskt misstag, att döma av zodiaken och andra verktyg med förmåga att se den Stora Berättelsen.