Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 21 februari 2024

NATO och Sveriges onda utsäde (Jupiter) - Kristersson möter Orban

 

Se härnedan med vilken precision stjärnhimmelen för Sverige mot dess mest ödesdigra beslut någonsin. Ulven Kristersson infinner sig i Budapest för att signera dokument med Orban för att sent omsider få gå med i NATO, täckmanteln för USA:s maktbegär och ambition att krossa sin serieboksfiende Den Röda Ryssen (som knappast finns längre utom i USA:s vridna fantasier).

Eller det kanske inte alls var "sent omsider". Hela den utdragna process svenska medier funnit besvärande eller rent skamliga för Sverige (en hop drullar som inte kan hantera internationell politik), skulle lika gärna kunna betraktas ur astrologins perspektiv. Och då kommer undanröjandet av det sista hindret i perfekt. Den destruktiva svenska Överheten (Jupiter) verkar nu för fullt (2020-2036) och inom Storfinansens (den reella maktens) sedan flera år pågående offensiv genomlider Sverige en mindre men mer pregnant minicykel under armodets Saturnus (2022-25), den period en historisk överföring av ekonomiska medel från vanligt folk till parasiterna i eliten som hållit landet i ett järngrepp länge nu. 

Av någon anledning träffade astrologin aningen snett och allt började med regeringen Anderssons NATO-ansökan, vilket visar hur extremt långt till höger sosseriet numera befinner sig. Astrologiskt passar Anderssons korta tid som regeringschef bra under den nuvarande regeringens välde. Här stämmer den verksamt onda Jupiter perfekt. 

Dessa planetära perioder har bloggen ägnat många inlägg åt, mest och intressant är att Ulven åker till Budapest just som planeterna ställer sig i perfekt symboliska positioner.

Det har varit en mörk tid medan omina blivit allt tydligare. Nyss Akelius försök att utmana Skolprofitörerna som sket sig tack var den onda rikemansplaneten som i transit ligger i Barnets tecken (Väduren), och där Kapitalisterna således förstår chanserna för kommande generation. Bara dagar tidigare var det Lisebergsolyckan (som drabbade Storfinansens Jupiter direkt) och i samma veva skjuter USA/Ukraina SAAB-vapen mot ryssockuperade installationer. 

Strax därpå meddelar regeringen att  sju miljarder går till Ukraina för deras pågående självmord till följd av en "den enda vägens" clownpresident med en värdelös krigarplanet i sitt horoskop. Och just som inlägget var klart visar sig Ulven vara ute i krämarärenden (Merkurius/JAS till Orban) medan Strömmer, Lagens man (Jupiter) i Sverige är lika ond som i nationalhoroskopets "stora välgörare":

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/zEvkq1/strommer-inspireras-av-polen-ett-land-dar-rattvisan-avskaffats

Polen, NATO-landet som älskar att betala långt mer än krävt till den fula organisation. Plötslig kryper och smörar Sverige hejvilt för en annan som kryper för USA.

(Not. Begåvade politiker släpper inte exakta persondata som Zelenskij gjort. Inte bara är hans krigare Mars en dålig planet för hans venusianska Oxe i öster vid födelsen. Här står Mars dessutom med hysteriskt nationalistiska Månen i Krabban, tecknet där Mars dessutom anses svagast. Ingen befälhavare vill ha stridens hetta och dåliga omdöme som ständig underton i sitt sinne. Den sådan är egentligen bäst för idrottsmän men inte för beslutsfattande militär.

Sverige producerar gott om denna typ, se bara röran kring senaste ÖB och vår svenska väderleksgubbe i tv, fast i militära frågor. Paasikivi har samma alarmistiska psyke, Mån-Krabban. Om Krabban sägs det att de är programmerade att slåss intill döden eftersom de bara har instinkt och ingen intelligens. Detta är Naturens problem enligt många antika filosofer. Därför har Patriarken Stenbocken satts att leda världsligt i den astrologiska modellen, det rena Förnuftet som påminner om realpolitik och kapabel taktik.)

Föregående lista svenska prövningar är alla händelser som väcker frågan om exakt när det totala Mörkret inträffar för Sverige.

Ulvens ankomst till Budapest (vald tid 00:00 med fokus på dagens början enligt modernt synsätt, i andra tider kanske man valt första gryningsljuset) är en så god tidpunkt som någon för Sveriges totala moraliska sönderfall. (Jag talar här valet att verka för USA-imperialismen och brotten den medfört och alltfort medför mot mänskligheten.)

Jag har en hypotes som slår in i samband med Ulvens resa: en fatal händelse infaller kanske inte just den dag man tror, t.ex. när en planet i rörelse når perfekt konjunktion med sig själv i sin medfödda position. Händelser är i allmänhet summan av ett antal delmoment och det kan hända att "det perfekta ögonblicket" inträder när någon planet redan passerar sitt ögonblick medan en annan har en liten sträcka kvar. Men avvägt är olycksdagen den bästa tänkbara.

 


Se här hur onsdagens transiter i yttre kretsen ser ut: Saturnus i transit bara en grad från den punkt där Sveriges medfödda Sol skämmer ut sig eller stryps av den transiterande (en vanlig åsikt att denna kvarvarande grad i sig är "triggeravståndet" - jag har aldrig sett någon skillnad på -1° och ±0°).

Saturnus på Solen kan vara den viktigaste transiten, men fredagens kommunikationer mellan Kristersson och Orban ser ut att vara den egentligen utlösande faktorn. Kommunikationens Merkurius i 10e graden träffas här av transiterande Solen i 10e graden, och eftersom de två står i tät konjunktion i Sverige-horoskopet handlar det under alla omständigheter om en så förtätat period av ren Ondska som Sveriges Elit ägnar sig åt (främst mer pengar till ukrainska vapen för att hjälpa en generation att dö i krig och ändå inte vinna över den av Sveriges och USA irrationellt hatade Ryssen).

Nästan lika viktiga som övriga transiter är att den nativa och oskuldsfulla Venus - Sveriges personlighetsplanet (ascendenthärskare) i transit krupit allt närmare krigaren Mars. I nationalkartan utspelar sig denna tragedi i 4e huset för Sveriges inre angelägenheter (och hushåll). Frivilligt som ett djur som visar sin underkastelse blottar Venus halsen för mördaren alternativt bidrar till det Tredje världskriget (vartefter Kina och Ryssland ändå tar över allt, fast med så onödig blodspillan som nu Sverige bidragit till). Märk att det är Sveriges rollmask Venus/Vågen som tar initiativ och ger sig till våldsmannen Mars. Så sjuk!

När den svenska Ulven Kristersson (som i själva verket inte är någon Ulv utan korkad bortom all besinning) når Budapest är samma dygn Venus och Mars exakta konjunktion fullbordas i Vattenbäraren. Detta omen inträffar i Sverige-kartans 4e hus inrikes säkerhet och här garanterar Sverige att det framtida världskriget kommer att utspelas sig även på svensk mark. 

Även konjunktionen Venus/Mars når perfektion på fredagen och det är här gamla Sveriges fredsbevarande Vågascendent i uppgåendet i krigarklubben Nato (Mars). Här finns flera "perfekta" konjunktioner i tiden och man kan hävda att fredagen är MÖRKRETS HJÄRTA, då Sveriges begår självmord. Detta är också något värkande nationalhoroskopet burit med sig sedan start. Här är Sideriskas korta historia i repris: vikingarnas röverier blev en skuld Sverige inte ville kännas vid, Vasa ville det absolut inte. Ont hopades på ont och projicerades på lämpligt näraliggande offret Sovjet så fort de började påminna svensken om sin egen primitivism..

För Sverige är Mars är nationalsjälens eller "den inre säkerhetens" fundament. Mars äger Sveriges egocentriska Måne-i-Väduren. Men den medfödda Mars-Oxen lyfter inte det egocentriska perspektivet nämnvärt. Även rätt trista placeringar kan piffas upp om fundamentet eller härskare tillför något - så ej i detta nationalhoroskop där fundamentet tvärtom står i 8e dödshuset för "innestående, ännu inte återbetalad dålig karma". Placeringen förklarar varför det är så enkelt att behärska och styra tankarna hos ett alltmer stagnant folk (att flyga mellan Sverige och turistmål räknas till stagnation och inte mental rörlighet). De föll nästan mangrant av shoppingreligionen och beter sig nu som betingade hundar.

Efter att ha förstått nationalkartans flera delar och hur de samverkar, visar det sig att Sverige kan vara ett av de mer självförljugna länderna i västvärlden och Merkurius (kommnikatörerna, journalisterna) faller ofta dit, klämda mellan de verksamma illgörarna Solen (ledarskap) och Jupiter (storfinansen). (Vad val har de, Merkurius är ÄGD och perverteras därmed i linje med de stora planeterna.) Tänk, bloggaren drömde en gång om att bli journalist. Jag tackar min Lyckliga Stjärna (Saturnus i detta fall, inte Jupiter) att så inte skedde.

*****

Tillägg

Det finns en indisk metod jag bara nämnt och inte mycket mer eftersom bloggen knappt har duglig styrfart med metoden med storcykel, subcykel och avslutande finjustering med transiter.

Indierna själva undviker också den kompletta dasha-metoden med totalt sex nivåer! Komplexiteten och svårigheten att få ut något vettigt ur så många variabler kräver ett extraordinärt intellekt!

Vimshottari Dasha:

 Jup MD:  2020-10-05  -  2036-10-05
  Sat AD:  2022-11-22  -  2025-06-02
   Ven PD:  2023-10-20  -  2024-03-19
    Mer SD:  2024-02-17  -  2024-03-10
     Ven PAD:  2024-02-22  -  2024-02-25

      Deha-antardashas in this PAD:

      Ven:  2024-02-22  -  2024-02-22
      Sun:  2024-02-22  -  2024-02-22
      Moo:  2024-02-22  -  2024-02-23
        (Timmarna före och efter midnatt/
        Dygnet för Kristerssons ankomst.)
      Mar:  2024-02-23  -  2024-02-23
      Rah:  2024-02-23  -  2024-02-23
      Jup:  2024-02-23  -  2024-02-24
      Sat:  2024-02-24  -  2024-02-25
      Mer:  2024-02-25  -  2024-02-25
      Ket:  2024-02-25  -  2024-02-25


Jämför den högsta precisionen här - Månen - med den enklare metoden som övergår till transiterna efter två cykler. Lustigt nog står Månen i sin protektionistiska hemmatecken Krabban den 23e. Och återspeglar den pågående övergrepp Sveriges ascendenthärskare Venus frivilligt utsätter sig för inför gärningsmannen Mars och som exakt pågår på zodiakens motsatta sida (Stenbocken, motsvarande Sverige-horoskopets sektor för inrikes affärer/säkerhet. "Kvinnan" Venus spänner på sig en löskuk!)

Men hur vet man att förövaren Mars inte representerar "hotet" Ryssland (som inte var något hot innan vår NATO-ansökan)? Enkelt. Ämnet för prognosen är inte Ryssland utan Sveriges NATO-anslutning. De skador Sverige genomlider f.n. kan ytterst återföras till landets egen Onda Rike Man (Jupiter, storcykelhärskaren). Jupiter passerar f.n. Sveriges medfödda Måne och en viss tematik upprepar sig. (Astrologin fäster vikt vid multipla attesteringar.)

Visserligen har Kina passerat USA och har världens mäktigaste ekonomi men, återigen, det är en loser Sverige genom sina underliga utvärderingar gör gemensam sak med. Sveriges medfödda Jupiter måste vara "verksamt god" för att representera inte morgondagens världsförbättrare, men är det inte utom i cityelitens inbillning. Se bara hur den sittande regeringen hanterar klimatfrågan. Sverige har blivit västvärldens idiot och Ulven åker nu till Budapest för att besegla vårt öde. Tuff luck Swedes.


Inga kommentarer: