Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


måndag 8 maj 2023

Våldtäktsanklagade dragshowartister och "sagotanter"

 


Amerikanska drag-artisten Shangela förnekar våldtäktsanklagelsen från en medarbetare på HBO som sänder homoprogrammet "We're Here" (Tänk demonerna som via tv:n talar till flickan i filmen Poltergeist och hennes berömda filmreplik "They're here".)

Upptäckten att den homosexuella mannen som älskar kvinnokläder föddes under den sataniska fullmånen, den extrema liderlighetens och kroppsfixeringens axel mellan Oxe och Skorpion, föranledde ännu en kvantitativ genomgång. Trots att bloggaren inte längre tror att räknenissemetoden ens i princip kan bekräfta astrologin. 

Skälet är, som noterat på senare år, att numeriska värden inte gäller annat än i den materiella världen (skildrat som Jord-elementet i astrologin), där enskilda "ting" låter sig mätas och beräknas. Men astrologin diskuterar en högre verklighet där en arketyp eller platonisk "form" kan mångfaldigas och varieras i det oändliga beroende på materiella omständigheter. 

Det är alltså närmast omöjligt att "bevisa" astrologin eftersom karma-läran är en del av åtminstone hinduisk astrologi och påminner om att andesjälen släpar på ett bagage som differentierar vad som annars kanske skulle kunna ha testats på modernt västerländskt vis.

Jag testar Solen och Månen i opposition längt samtliga sex axlar och mycket riktigt ser ingenting alls ut att hända. Inte förrän de två sista axlarna där ett par positioner sticker iväg.

305 manliga homos (av 11.462)

ARI/LIB-axeln
2 so.ari 180 mo.lib
3 so.lib 180 mo.ari

TAU/SCO-axeln
3 so.tau 180 mo.sco
1 so.sco 180 mo.tau

GEM-SAG-axeln
2 so.gem 180 mo.sag
1 so.sag 180 mo.gem

CAN-CAP-axeln
1 so.can 180 mo.cap
2 so.cap 180 mo.can

LEO/AQU-axeln
1 so.leo 180 mo.aqu
5 so.aqu 180 mo.leo

VIR/PIS-axeln
1 so.vir 180 mo.pis
5 so.pis 180 mo.vir

9454 utan tid + 2008 med tid

En full måne inträffar bara i ett av tolv tecken, när månen opponerar solen. Det innebär att 305 horoskop multiplicerat med 0,083% resultera i 25 träffar som förväntat resultat. Snarlika 27 träffar antyder därför inget "homo" med en fullmåne som sådan (däremot en "varulvsvarning").

Elvatusen kartor räcker inte på långa vägar för att locka fram ev. signifikanta resultat och tidigare studier visar att den aningen mer homo-benägna Vattenbärar-Solen (Sveriges soltecken) och den identitetssvaga Solen-i-Fiskarna mycket väl kan vara ett tillfälliga avtryck i sanden kommande tidvattenvågor suddar ut... Men att just de här två tecknen rycker ifrån är ändå intressant eftersom deras historier passar. 

Fiskarna i strömt vatten som symbol för psyken som forsar längsmed glömskans flod Lethe i den grekiska myten, på väg från dödsriket mot återfödelse på Jorden. Månen i Jungfrun är känd för att vara så detaljfixerad och kritisk att den kan missa skogen för alla träd. Lyckas homo livsöden på något sätt fixera sig på småsaker så att de inte blir helt minnestvättade i återfärden i floden?

Tänk Freuds teori om kvinnans påstådda penisavund - homo skulle kunna triggas av denna detaljfixering som helt missar den större bilden. Freud hade för övrigt Mars-Jungfrun - detaljhysterin - i attack mot Jupiter-Fiskarna, som Mars bara stimulerar till ytterligare psykisk expansion! Samtalsterapins nebulösa och värdelösa karaktär perfekt illustrerad. Även detta detaljfixerade tunnelseende kan bidra till den homosexuelles skeva självuppfattning. 

Att Vattenbäraren skulle vara ovanligt homobenägen finns ingen tradition om, tills man börjar fundera på Saturnus som 7e himlen och Vattenbäraren som en bild av den högre själsprincipen, den "rationella själen" och ett medvetandetillstånd som inte längre beter sig som ett jordiskt djur (själen är i grunden utan sex eller kön), och måhända likt efterföljande Fiskarna kan slira hit och dit i relation till sitt val av jordeliv... 

Att Solen i Vattenbäraren är raka motsatsen mot en tydlig identitet framgår av att Solens härskarläge är i Lejonet där individen inte hyser några tvivel om sin identitet. (Det gäller förstås dem som "vet" att de inte är den som kroppen signalerar att de är, men här kommer dålig karma och könsbyten mellan liven in och bör återspeglas i usla omständigheter för Solen i Lejonet. Astrologi på den nivån kräver förstås exakt födelsetid och inte ens då passar sig tvärsäkra påståenden.)

*****

Några ord om "Shangelas" särdeles problematiska födelsehimmel. 

Detta är nu bara månascendenten och gäller för två dygn, men eftersom västerlänningen inte vet ett dyft om den individualitet han/hon tror sig jaga efter varje dag (i själva verket har västerlandet förväxlat individ med det tunna och ytliga egot), är sinnet eller psyket som ascendent mer träffsäkert än man kan tro.

Eftersom inte varje psykisk impuls  MÅSTE ageras på, blir det nästan genant intimt att sätta "en psykisk kropp" på horoskopet - den visar hur vi skulle bete oss om vi inte hade en medvetenhet via Solen, som håller oss i schack. 

Alla 300+ barn som föds bara i Sverige under ett dygn har möjligen samma sinnelag i teorin, men deras respektive födelseminuter kommer sedan att dölja eller visa detta psyket och modifiera det på olika sätt. 

Troligen skulle många inte ens med handen på hjärtat kunna identifiera sig med hela dygnets psykiska tillstånd. Särskilt inte de med problem att knyta samman Solens kognitiva förmåga med Månens dunkla insikter. Dessa är potentiellt problematiska och kan ge dr Jekyll och mr Hyde-typen, främlingar för sina instinktiva böjelser. En "dagmänniska" och en "nattmänniska" utan förbindelse med varandra. Det är den här typen av dissociation hinduerna kallar "6-8-förhållandet" och är raka motsatsen till oppositionen där Sol och Måne distinkt upplever spänningen mellan sig.

Darius Pierce/Shangela har ett ovanligt mörklagt psyke som kan förklara ett och annat. Tar man sinnelagsascendenten på den verkliga ascendentens vis, kan vissa av husen klassas som onda och andra goda (och några rätt ointressanta). Här har psyket en upplevd identitetsstörning (Solen = ID) och födelsestaden Lamar, Texas har enligt Wikipedia bara några hundra invånare. Snacka om utanförskap i en byhåla som underliggande motiv till att söka sig till den förfalskade verklighet som homovärlden i stora staden erbjuder. 

Solen opposit Månen visar alltså någon beredd att agera på sin upplevelse. Samtidigt är den "sataniska fullmånen" ett sammanbrottets axel ("materialsvaghet") och tenderar att sjunka ner i allt värre belägenhet snarare än lyfta sig till nästa spelnivå här i jordelivet. 

Den varningen mildras inte direkt av att psyket står "förblindat" i förhållanden till båda de onda 6e och 8e huset (olyckor/fiender resp. sexualitet). De planeter som därför är helt urspårade är talande nog Mars och Venus, symbolerna för "man" och "kvinna". Mån-Oxen är så störd att den inte ens klarar att bygga ett manligt liv utan blir en homo som klär sig i kvinnokläder. 

På en enda punkt ger jag de rasistiska och annars ytterst obehagliga Sverigedemokraterna helt rätt: deras kritik av män utklädda till kvinnor och med vulgärsexualiserade låtsasnamn är en civilisationskritik som har fog för sig. Väst är nu så nära sitt slut att rötan väller fram på alla områden, homos dras nu inte bara av sitt själsbagage utan har också blivit kanaler för de krafter som VILL se Västerlandet lämna över till en annan ledande kultur. Deras personliga karma krokar arm med den usla kollektiva karma västerlandet har dragits med så länge... 

Med västcivilisationens materialistiska jakt ligger inte längre antikens insikter "i stjärnorna". Väst kommer att självdö utan att Platon får något senkommet erkännande för att ha bevarat åtminstone grundtankarna i den äldre världsbild, komplett med den suggestiva myten om hur jordiska livsöden (del av den materialistiska och deterministiska strukturen) PARAS med daimoner (den rationella själen) som ibland kallas "frisjälen" på Sideriska, ibland något annat. 

https://siderisk.blogspot.com/search/label/Platon%20om%20reinkarnation

Kanske började det med de frisjälar som en gång trasslade in sig i det här solsystemet och nu valsar runt i ett kretslopp där bara mer och mer karma skapas för vart besök i ny jordisk kropp. Det enda hoppet för en andesjäl är att ingå i den skara som kommer att få uppleva "omvändelsen" som kanske leder till att själen till sist trasslar sig ur och återigen blir en helt intakt kosmisk intelligens - eller mer än så...

*****


På Flashback hittar jag en  tråd från 2021 som självdog efter några få sidor (i Sverige är dekadensen så djup att ingen ser problemet). En människa söker utan större framgång diskutera de två svenska "sagotanter" som uppenbarligen importerat den lägsta dyngan från USA. Märkligt, så lång tid det tog för ämnet att krypa ut från Flashback in i mainstream media. 

I USA var den till Sverige importerade förlagan "Drag Queen Story Hour"  på tapeten för några år sedan. Stadsbiblioteket i Houston, Texas fick be om ursäkt för att de fört samman barn med en pedofildömd "drag queen". Här var "artist"-namnet inte "Bystiga damen" eller "Skamlös (vinhora)" utan "Tatiana, den stygga flickan"!

Garzas födelsestad är inte känd men spelar mindre roll när ingen exakt tid finns. Intressant här är hans ohälsosamma intresse för barn - född ETT DYGN efter barn- och familjepolitikern Ebba Busch vars besatthet borde vara klar för alla efter diverse episoder. Det är förstås den stora triangeln i begärets Vatten som driver psyket snett och i fallet Garza har Mars slutligen ändrat Barnets tecken Väduren, livskraft eller sexualitet i första graden och därmed helt nyfödd och omogen. Solen och Merkurius mobbas inte här, men överdriften i Eld och Vatten är så tydlig att bara dessa elementet färgas in extra. För mycket affekt och för lite intellekt! 

Utifrån psyk- eller sinnelagsascendenten är Merkurius intellekt betydligt nedprioriterat i sin dissociation från känslolivets Måne. Luft/Vatten slår sällan fel: ofta syns en "löskokt" hjärna som efterrationaliserar irrationella känsloimpulser - som i detta fall att klä ut sig till sagotant som svepskäl för att komma nära barn...

På Flashback säger den drivande rösten något som är lätt att skriva under på:

Jag motsätter mig Drag Queen Story Hour rent principiellt. Det är ett sätt för LGBT-lobbyn att lowkey grooma våra barn och det är rätt uppenbart att hela trans-communityn har en negativ effekt på barn rent psykologiskt. De gömmer sig bakom idén om mångfald och inklusivitet när allt de egentligen vill är att rekrytera framtidens ungdomar till sin egna sex-centraliserade ideologi.

https://www.flashback.org/t3340335p2

Längre fram i tråden bekänner individen färg och framstår som en genuin skitstövel. Helt annan nivå än ovanstående resonerande citat.

 

Utan att ha ägnat ämnet något intresse på bloggen, förutom som kulturella symptom på den dekadens Sverigehoroskopet så tydligt visar i 9e huset för högre medvetenhet, moral(ens källa), filosofi och religion, är den här rösten påfallande lik bloggarens åsikter. En andel av homosexualiteten är en social sjukdom som pådyvlas medborgarna från tidig ålder. Och hur tidigt hade jag inte ens fattat förrän "sagotanterna" blev rubrikstoff. HBTQ-lobbyn är t.o.m. mer fanatisk än jag kunnat tro. 

Dessa är själarna med verkligt bekymmersam karma, troligen svårt störda själar till följd av pedofilbrott där de själva varit offren. Reinkarnationsprocessen tycks vara rätt korkad, och offer övergår i reaktionen till framtidens gärningsmän! Svärdet är tveeggat eftersom missljud i det psykiska systemet "vandrar vidare" precis som talanger och begåvningar bygger en "gräddfil" över tid och förklarar hur en Mozart kan vara musikaliskt geni redan som liten. Det var inte "generna" utan något denna själ själv tränat fram under flera liv.

*****

De svenska "sagotanterna" som Jimmie Åkesson blir som besatt bara han nämner har typiskt nog namn av det vanligaste svenska slag och är omöjliga att hitta födelsedatum för utan specialspaningar. Och vem bryr sig egentligen? Det är typiskt att en döende kultur börjar uppvisa sådana här tecken på dekadens som omfamnas av samhället. Det sågs i Rom och nu är det dags för Väst i allmänhet.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/WR3g5a/akesson-i-storbrak-med-pehrson-om-skamlos-vinhora-i-partiledardebatten

Intressant att ta med sig av detta är att Jimmie Åkessons olyckliga födelse med Solen konjunkt Satansstjärnan (Algol) kan förklara hans uppbragdhet. "Satan har kommit åt hans ömma punkt." Förutom att Satan är en stor Förledare symboliserar Den Lede också en Provokatör som söker bringa själen på fall. Åkesson kan alltså själv använda Satan som Åklagaren för att vända bort blicken trots att ingen misstänkt honom för udda böjelser. Han producerar en sinnesförvirrad projektion inför hela svenska folket. Satans trasselhärva är just kaos, det är det enda Satan söker uppnå och det gäller också Sverigedemokraterna och den femtedel av väljarna som Sverige borde utvisa och inga andra.

Den svenska politikern har ändå åtminstone på denna punkt (drag queens och barnens rätt att slippa en sexualiserad barndom) lyckats ta spjärn mot Förledaren (synd att han inte såg igenom Näringslivet i stort). Algol i Oxens 3e grad är lurig, ibland åtföljer den en genuint korkad människan, men andra fall tycks den fungera som en "vakna upp"-signal i de frestelser eller prövningar den sänder horoskopägarens väg. Satan kan lulla till sömns eller vässa sinnena!

*****

I Sveriges radio finns nu en dokumentär om den amerikanska sektledaren Marshall Applewhite som 1997 tog 39 förledda dårar med sig i kollektivt självmord.

Sekten "Himlaporten" trodde tack vare denna inspirerade homosexuella galning att ett "moderskepp" från rymden skulle plocka upp deras själar efter att de terminerat sina jordeliv. Tankarna går till USA:s nationalhoroskop där 9e huset för religion är hypervitalt men helt vurpat - faktiskt rena motbilden till den öken av omedvetenhet som utmärker Sverige i alla stora och viktiga frågor. (Nionde: "det bästa huset" enligt hinduisk tradition, och "gudens hus" enligt gammal hellenistisk.)


Astro.com har verifierad födelsetid på denna psykiska lycksökare och massmördare, och intressant nog har Applewhite samma Sol i tät konjunktion med Satansstjärnan (bara en tredjedels grad skiljer från exakt konjunktion) som Jimmie Åkesson. Intressant och tänkvärt sammanträffande. Är Åkesson så rädd för att själv vara homo att han överreagerar på "Skamlös vinhora"? Han har upprepat ordsammansättningen så ofta i medierna att något inte tycks stå rätt till hos honom...

Applewhites problem ser, förutom mer av den banala sensationalismens Eld/Vatten-krig, ut att vara kopplat till hans kroppsliga självhat (homosexualiteten). Här fungerar inte Vatten-elementets affektioner ihop med ascendenthärskaren Jupiter som istället är uppe och flyger i luften (Tvillingarna) och fantiserar om "Moderskeppet". Ännu ett fall av efterrationaliseringar eller efterhandskonstruktioner med andra ord. Missa inte att den demoniska överdriftens Rahu i 1a egohuset rör till det rejält pga. den underliggande dissociationen. Rahu passar bra med att han spann på tanken om att frigöra sin ande (Jupiter-i-Luft) från den psykiska eller lägre tillvaron i den sublunära sfären.

Luft/Vatten-dissociationen KAN presentera goda artistiska resultat men här involveras den egna kroppen (hus 1). Om inte födelseklockslag var så sällsynta skulle gissningsvis "dissociationen" figurera som ett följeomen till det homo fenomenet. Men om kvantitativa tester kan belägga detta är bloggaren numera tveksam till. Astro-symboler är subtila och människans högre kognitiva förmågor kan uppfatta ting som inte "räknenissens värld" svarar på.


Inga kommentarer: