Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


söndag 14 maj 2023

Knepig bindning mellan varumärket Bianca och Sverigehoroskopet


2017, den gamla goda tiden när
medierna hjälpa bygga varumärket...

Det här affischansiktet för varjehanda produkt drar på sig så mycket negativ press att jag börjar misstänka att medierna är mobbare. Skillnaden är markant sedan kvällsmedierna tävlade om senaste "Bianca gråter och bryter samman"-rubrikerna. När nu italienska skitföretaget Intimissimi fått en överhalning i AB är det dags för en ny titt på Bianca Ingrossos horoskop (utan känd födelsetid). 


Det är som en outtalad fråga i bakhuvudet direkt får sitt svar, för återigen möter den kolsvarta problemhärvan från flickebarnets trasiga föräldraäktenskap ("de rika och kända har det inte så lätt de heller"). 

Centralt i denna svärta är just astrologins ANKARE, den stabila Saturnus som normalt ska ge stöd, moralisk ryggrad och ge förmågan att jobba för det man förtjänar. Hinduerna kopplar fysiologiskt nervsystemet till Saturnus och när man ser den rigida maktkampen mellan krigaren Mars och Saturnus i två inflexibla Mörker-tecken, är det inte svårt att härleda NEUROTIKERN till 4e sektorn (barndom och hemförhållanden).

Här stämmer sinnelagsascendenten (Månen) närmast kusligt väl som ersättning för den okända födelsetiden. Tydligen förkroppsligar landets "prominenta" medborgare tidsandan i högre grad än flertalet, för vilka i princip hela himlen kan ligga latent som slumrande potential. Individerna har aldrig utvecklat något särpräglat, stannar som "entourage" i support av de uppburna. Andra åter blir helt samhällsindoktrinerade och laglydiga medborgare, dvs. fungerar i allt som en flock, från valet av chartersemester till det smink som figurer som Bianca pekar ut åt dem...

Minns den kluriga hinduiska metoden att "räkna hus" för att se dolda om. Ta folkdjupet (Månen) och dess ideal. I elfte steget från Månen hittar man inte hela Sveriges ideal (hus 11) men folkets typiska idealisering: Elfte från Månen är elitens 5e hus! Hur ska ett land kunna blir annat än korrupt och ont när folk inte ens har vett att förstå hur Elitens indoktrinering går till? Man idoliserar dem man borde hata för samhället sammanbrott i rika och fattiga.

Att Bianca själv skördar välfärdens frukter syns mer än väl av Månen med rikedomens Jupiter. Detta är förstås inte bara det egna sinnelaget utan också indikationen om en hemmiljö som anknyter till landets elit (här då underhållningseliten eftersom Vatten-elementet och Jupiter är enkel och sinnlig underhållning - inga jobbiga intellektuella bedrifter eller analyser via t.ex. Luft).

*****

Ibland dyker celebritetshoroskop upp som märkligt kopplar samman med Sverigehoroskopet. Jag har föreslagit att bara födelsen till Vattenbärarens tecken (Sveriges soltecken) ser ut att vara en fribiljett till Eliten eller den lilla bråkdel av befolkningen som lärt sig hur man ålar sig in till storstaden och söker knyta an till den mestadels inbilska delen av befolkningen som tror de har något på gång.

Vid ett tillfälle provade jag det svenska soltecknet (siderisk zodiak) genom att räkna upp en äldre generations folkkära svenska kändisar. Inlägget har försvunnit bland tiotusentals skrivna sidor men det utmynnade i att jag plockade namn rakt ur huvudet och råkade få till fem korrekta gissningar på rad. Några av dem hade jag aldrig räknat om från tropisk till siderisk zodiak och därför kunnat fästa blicken på och skapa en ny minnesbild. 

Jag minns inte om sviten av korrekta gissningar bröts där eller om jag stannade innan en gissning slog fel, men jag var väldigt förundrad över hur tydligt Sveriges Sol i Vattenbäraren resulterade i folkkära figurer. Minns nu bara Tomas "sommaren är kort" Ledin som tecken på hur svenskhet låter. 

En annan kommentar från bloggens tidiga år rörde programledaren David Hellenius född samma dag som Sverige. Han är periodvis allestädes närvarande i tv och medier och tidigare så "svensk" att han ofta uttalade sig i kvällspressen om sin sjukdomshypokondri. Hellenius gestaltar kvintessensen av svenskhet, och i brist på både filosofi och religion får svenska folket fixera sig på något annat. Här har den personliga hälsan blivit en bisarr pseudoreligion som påminner om att vi var nazister för inte så länge sedan, dyrkade rent blod och friska nordiska kroppar...

*****

Så vad knyter ihop Bianca Ingrosso med den svenska folksjälen på någon av dess flera nivåer? När hon alltmer tenderar att bli svenskarnas syndabock är det intressant att notera just syndabockens (Stenbocken) Saturnus. På hennes himmel står den prick i 14° Vattenbäraren och utöver från tecknets mitt sitt maximala inflytande - inte helt gott. 

Biancas "svårmod" koinciderar närmast gradexakt med Sverigehoroskopets Sol (15½ grader Vattenbäraren) och eftersom dessa två är planetära fiender - Solen står för levande och generositet liv och Saturnus är partydödaren och den gnidiga Samlaren. I sin roll som Liemannen terminerar det här livets festligheter. 

Tillsammans kan de här två ge en nuna som Putins, vars Sol nära Saturnus i Jungfrun sällan undslipper sig ett leende. En annan som hade långt till leendet var den italienska fascisten Mussolini. Sätt ihop Biancas ansikte med Sveriges (om det ens låter sig göras) och något möjligen stilrent men inte helt attraktivt uppstår.


(Mussolinis namn bara flög in i huvudet på bloggaren, kanske en mycket lös association till Biancas halvitalienska påbrå, men häpnadsväckande nog stämde antagandet om den frostiga naturen: Saturnus korta och hårda grepp om Solen och dessutom samma våldsamma och konfliktfyllda härva där Saturnus och vredens och våldets Mars tvingas ihop. 

För att ytterligare förbrylla pekar Mussolinis Saturnus RAKT FRAM mot Vattenbärarens 16e grad, där så mycket förklaras om Sverige och Biancas ödesposition i detta land!

Och som pricken över i är Mussolinis födelsetid exakt: Vågens 29e grad stiger i öster och denna estetiserande och ytliga människa koinciderar med Biancas dolda utseendeneuros: Venus i 12e sektorn är svåråtkomlig i relation till hennes förstahussinne! För ett ego att höra vad som pågår i 12e är inte var och en förunnat, ofta behövs många års daglig meditation.

Den som känner sig kallad att se själsgruppers eller t.o.m. enskilda själars rörelser över tid, från liv till liv, kan spinna vidare på dessa kopplingar Musso och Blanka. Bloggaren står över, troligen själv dödad i strid i kampen mellan kommunister och fascister i sitt föregående liv som italienare!

Inlägget skrevs tidigare i veckan och lägligt recenseras en bok om fascismens födelse i Expressen fredagen den 12 maj.)

Att ha surkartet Saturnus i närheten av Sveriges Sol ger därför en inte helt självklar celebritet (lokalisera Biancas scenskräck i kartan!). Däremot kan Saturnus symbolisera en gjuten tidsbeständig plattform och uppburenhet tack vara sin artistfamilj. Att svenska folket tog realitysåpan Wahlgrens till sitt hjärta har förstås att göra med att Saturnus just handlar om slitningar och svårigheter vilket är exakt vad ett oförlöst folk vill se även bland de rika eller åtminstone kända. Se konflikthärden Mars-Lejonet hugga rakt ner i den privata familjemiljöns 4e hus.

*****

Icke desto mindre har Saturnus en seriöst allvarlig sida också, och det är här Biancas kriminella obefintliga koll på vad hon lånar sitt ansikte åt, straffar sig. Saturnus har ju som en primär innebörd Ägaren eller Arbetsgivaren och den eviga slitighet hierarkier skapar hos arbetare och underklass. Biancas psykascendent illustrerar just att hon är en aggressor i sitt maktutövande även om Månen med Jupiter ger en personlig framtoning som tar fokus från att detta är "pappas flicka".

Det faktum att Bianca förefaller kriminellt solidarisk med den "verksamt onda" svenska eliten (Sol, ledande figurer och Jupiter, stora finansiärer) gör att man kan se henne som en spelbricka placerad där av Ödet som via grävande journalister söker knäppa henne på näsan tills hon vaknar upp och tar sitt ansvar. 

Journalisterna i sin tur är också bara spelbrickor eftersom Ödet eller Dharma är något så mycket större som har att göra med den moraliska världsordning som svenskarna i sin dumhet tagit av bordet för att kunna leva dekadent som under Romarrikets sista dagar (om det vittnar det nyliga "sagotantsdebaclet"). 

Men till och med i ett sekulärt samhälle som det svenska, sipprar tidlösa normer in trots att svenskarna förslutit sig i en förseglad förpackning inom vilken de inbillar sig leva ut sin exceptionella, upplysta och moderna stil.

Från Bianca-dygnets extrema låsningar i det reaktionära Mörkrets kvalitet och totala brist på intelligent (Ljuset) strävan i annan riktning än mot det ekonomiska (Solen i ett sattviskt/ljusorienterat tecken i hus 2) ges en bra skildring av den dekadenta borgartypen med en smula medvind, i ett land som gjort intellektuella krymplingar av sitt folk och där "influerarna" just inte är mer själva. Bianca är bara småpotatis, det verkliga spelet i Sverige driver den del av Eliten som aldrig själva struttar runt och poserar i behå.

*****

Jag tror det är överoptimistiskt att tro denna Kapitalets talesperson någonsin kommer att adressera verkligheten. Månen och Jupiter är ett lyckligt lottat hem och de inblandade lyckas till och med göra pengar på sina konflikter (Mars attack mot Månen genererar mer rikedom - dålig press är också press).

Vad som skulle kunna ända den här framgångssagan innan fler unga kvinnor förstörts av Biancas inflytande är om Saturnus kickar in som Gränsdragaren och terminerar Jupiter och hela tillväxttänkandet. Det går inte att säga enbart utifrån dygnet hur dessa två stora reglerare samarbetar eller skadar varandra - Saturnus och Jupiter byter "verksam" funktion beroende på födelsetimman... Se Mussolinis karta ovan. Folket fick nog av denna bedrägliga ledare, dödade honom och hängde honom upp och ned på ett torg. 

Men så står Mussos båda naturliga illgörare Mars och Saturnus också i hans 8e dödshus, vilket hinduerna också betraktar som ett förrådsrum för gammal ansamlad men slumrande karma från tidigare liv. I Mussolinis fall mognade tydligen hans dåliga karma under samma liv, men jag har hittat så lite information om 8e som dålig karma (i kontrast till 5e som god karm) att det är bäst att inte orda mer om saken. 

Frågan om karma (individuell eller kollektiv) är inte enkel. Indisk astrologi beskriver både 5e och 9e som karma rätt och slätt. Det här känner man ju igen eftersom att annat begrepp, Dharma (universell morallag), knyts till samma hus. Också det första kroppshuset ska vara dharmiskt - kanske i meningen att kroppen är en gåva från universum, ska respekteras. 

Individen föds med ansvar för den, en gammal tanke som moraliserande kristendom brukade framföra innan könsbyten blev senaste uttrycket för det normlösa västerlandet och dessa nya sociala sjukdomar. Människan har i Sverige reducerats till en plastig skyltdockas status och sånt händer när ett land förlorat en fungerande Saturnus och ett vettigt 9e hus. Marknadskrafterna har besatt och gjort hela folket sjukt. "IT-understöd" via smartphones slog in sista spiken i kistan och i Sverige har omvandlingen till zombies gått längst i hela världen.

*****

Detta för tillbaka till Sverigehoroskopet. Varför har just HBTQ-sjukan slagit till så till synes extremt i detta land? Närmare så här verkar svenskarna inte komma religion - rätten att låta egot fara hur snett och vint det vill. För att Venus har Saturnus som sitt fundament, men normgivaren Saturnus är svårt undertryckt i 9e huset vilket inte bara ger religionens och filosofins död i ett mentalt döende land utan också rycker mattan under fötterna på Venus så att sjuka sexuella / veneriska normer betraktas som friska av ett folk som inte längre kan råda sig själv. Därför är Sverige dött, även på den här punkten och ett fungerande samspel mellan män och kvinnor och till och med intrapsykiskt i stora mängder av medborgarna. 

Ett senare inlägg kommer att spekulera över HUR Ödet terminerar detta land som gudarna sänkte Atlantis över en dag och en natt, ett annat land i förhistorien som förlorat sig i hybris och arrogans och inbillningen att människan själv fattar beslut och rätt och fel.

Vad beträffar Sverigehoroskopets djupt dysfunktionella Saturnus (nedsänkt i töcken via konjunktion med den sublunära demonens markör Ketu), så är det uppenbart att ett land så omedvetet om sina egna blindfläckar gärna finner en syndabock i framgångsrika men irrationella svenskar. Biancas Saturnus blir som sagt en monstermagnet som Sveriges Sol projicerar sina egna dåligheter på.

Spotten (Solen) belyser hennes Saturnus och lyfter fram det dåliga med den. (Svenska medier fixerar sig vid hennes "formskavanker".) Kunde ha hänt vem som helst som medierna tycks blivit "tillräckligt firad" och nu ska plockas ned på jorden igen. Det finns en astrologisk riktning som sysslar med "relokation" - om hela landet klankar ner på dig, flytta då utomlands, till ett land vars horoskop passar bättre ihop med ditt. Att kalla detta ytlig astrologi och ett misslyckande att förstå vad läran söker säga, är en underdrift. Det är en uppmuntran från denna astrologiska avart att fly sina problem och aldrig ens fundera på varför man t.ex. föddes "svensk".

Men det tycks som det krigas inne på tidningarnas redaktioner - knappt hinner medierna fyra av sina salvor mot intimplaggsföretaget och Bianca som tar parti för Ägaren snarare än de anställda (både DN och AB) förrän krafterna som stöttar mjölkkon Bianca lanserar en snyftartikel om hur hon ångrar försäljningen av sminkmärket Caia, en verksamhet som minsann utlöste skandalartiklar även den. 

Man tycker sig se penningstarka aktörer i fjantarnas land bedriver ett lågintensivt krig och att här varumärket Bianca, som betyder pengar, inte får skadas alltför hårt. Gärna skriva skandaliserande men inte värre än att de andra vampyrerna kan fortsätta suga blod ur henne och den mindre förståndiga delen av befolkningen.

Det är inte bara svensk jantelag och nedtryckande som verkar i den slitiga oppositionen mellan Mars och Saturnus. Bianca-horoskopet är egentligen inte vackert även om kvinnan alltjämt är ung och charmig. Mars attack mot överflödets Jupiter och Månen är inte bara skandaliserande artiklar eller överhettning i samband med dokusåpan och "dygnet runt-bevakningen" av Wahlgrens. Om Mars verkligen befinner sig i 10e makthuset är tveksamt (okänd födelsetid, bara sinnelagskarta), men psykascendenten visar att hon upplever sig ständigt attackerad från krafter "ovanifrån" eller med makt över henne. 

Samtidigt blir den här delen av horoskopet en allvarlig varning för ett lycksökarpsyke utan moral eller där Saturnus moralism och Mars "jag gör som jag behagar" ständigt strider mot varandra. Jupiter som "överklassen" som gör vad den vill dominerar sinnet, men Saturnus söker "sätta åt" och styra det via 270-gradersvinkeln som omvittnar en iskall traumatisk klump på insidan, en definitivt karmisk låsning. 

 

Kartan påminner om ett "pågående konstruktionsarbete" där det är svårt att säga om konventionens Saturnus kommer att ta udden av den gapiga och ilskna stilen som kan vara arvet från den italienska pappan men på djupet hennes själs bagage och som i detta liv i huvudsak upplevs som hot från utsidan men en gång var Bianca-själens egen drivkraft. (Själar "väljer" familjer före födelse, familjer som kommer att erbjuda dem exakt vad de behöver på sin egen fortsatta resa...) 

*****

Saturnus, ödesplaneten, kommer heller inte att någonsin i detta liv släppa hennes koppling till Jupiter, till den i egna ögon gudomliga och libertina "överklassen" (allt är relativt, men som artistbarn och medieälskling har hon kommit så långt en människa utan någon bildning alls kan komma...). Detta tyder på en slitig inre kamp - ångest över nästan allt eftersom frihetliga Jupiter aldrig släpps helt fri pga. Saturnus. Här pågår problemlösning i flera dimensioner.

Var det inte modern (Saturnus är bl.a. föräldraauktoritet) som vid något tillfälle ville bli manager åt sin dotter om hon bara hade vett att ta upp en sångkarriär. Pernilla tycks inte förstå mycket psykologi, att det just är hennes egen artistkarriär som ger Bianca sådan ångest. Bianca-psyket vill vara nummer 1 (Mars i 10e makthuset) och det kommer aldrig att hända givet att hon är född i en traditionsföljd och har "Picadilly Cirkus" att övervinna... Det går således att ana en diktator eller envåldshärskare ("allt ljus på mig") som troligen härrör från ett tidigare liv men som stör utvecklingen i detta. 

Undertecknad har sett tre, kanske fyra avsnitt Wahlgrens värld. Bara en bråkdel men familjepsykologin föreföll minst sagt påver... Mördare har redan studerats på bloggen i samband med Månen i Skorpionen, men det lunära sinnet verkar ha en koppling till avgrundsdjup hunger efter framgång, mindre viktigt vilken sort. 

Bloggen noterade nyligen att både Carolina Gynning och Pontus Gårdinger gör casinoreklam för att lura pengarna av de enklaste av svenskarna och i den meningen påminner om influeraren Bianca - alla tre således med mystiskt mjöl i påsen och sådana inre begär - Månen i Skorpionen - att de är redo till nästan vad som helst för att säkra sin egen situation.

Att detta DRAMA (Månen/Jupiter, Mars, Saturnus) utspelar sig i Mörkrets kvalitet visar också hur djupt låsningarna sitter - typisk karma, kanske från Mussolini-land även om själen på inget sätt är lagbunden att följa blodets väg. Att människan består av flera komponenter är just det fatala misstaget Sverige gjorde i valet av materialism och dumpandet av själsbegreppet. Minns Sverigekartans svarta hål där 9e huset för filosofi och klara tankar huset borde ha varit!

En sista sak: Månen med Jupiter i Skorpionen är kanske den bästa omständigheten för Månen i sitt "fall". Jupiter erbjuder den komfort och optimism som den unga Bianca likväl inte lyckades uppbringa. Förklaringen är förstås att Månen med Jupiter är en passande beskrivning på moderns joviala och lättsamma natur (men också på Pernillas små mentala tjuvnyp/skorpionsting). Bianca finner sig inom moderns psyke (Månen = hem) men hon kan inte frigöra sin egen Pernilla till följd av problemen med Mars och Saturnus. 

Betraktar man kartan en stund börjar det stå klart hur väl den beskriver ett anfäktat livsöde. Det enda som verkar klart är att Solen - motorn - tuffar på i 2a ekonomihuset och gör så på basis av Skytt-Solens härskare Jupiter i 1a personliga kroppshuset. "Försörjer sig genom att sälja sin kropp eller personliga rollmask". Världens äldsta yrke och närapå inget yrke alls utan bara naturens egen gång, dess eget sätt att smörja sig.

 

Tillägg

När man försöker förstå ett så motsägelsefullt budskap som Månen i sin fallna position i Skorpionen men samtidigt stödd av välmåendets eller rikedomens Jupiter, då blir förstås Skorpionens härskare viktig. Att den här står i härsklystna Lejonet och attackerar sitt eget hem blir genast en varning för problem om dominans och herravälde i hemmet. 

Känd födelsetid hjälper till att ringa in uttrycket men i sinnelagskartan ser man Biancas så kallade scenskräck (rädslan för att "döda" och överträffa modern/artisten). Mars position är här extremt slitig och försämrar utsikterna för Jupiter att skapa ett tryggt och komfortabelt skyddat hem (Månen). Hemmet blir i själva verket en krigsskådeplats. Åtminstone upplever en abnormt sensitiviserat (via expansiva Jupiter) skorpionpsyke det så.

En snabb koll av andra sparade horoskop ger följande födslar med Månen+Jupiter i Skorpionen men attackerade från Mars i Lejonet:

  • Prins Eugen Bernadotte;1.8.1865;12:00, adel, konstnär
  • Irving Babbitt;2.8.1865;12:00, författare, litt.kritiker, platonist
  • Donna Lynn;21.9.1936;12:00, nakenposerare i Playboy
  • Sylvia Browne;19.10.1936;14:00, medium, ofta betraktad som bedragare
  • Henning Mankell;3.2.1948;12:00, författare
  • Alice Cooper / Vincent Furnier;4.2.1948;22:33, "skräckshows-rockare"
  • Mr. Cool / Anton Magnusson;6.11.1983;12:00, skandalkändis, rappare med (ironiskt?) homofoba texter
  • Bianca Wahlgren Ingrosso;30.12.1994;12:00, kändisbarn, influerare/reklampelare
  • Georgie Henley;9.07.1995;12:00, begåvad barnskådespelare, spelade karaktären Lucy Prevensie i Narnia-serien 2005-10

Långt ifrån så illa man kunde tro med Månen under attack från Mars. Helt klart måste Jupiter-Månen göra nytta. Jupiter är astrologins beskyddare från det onda vilket kanske förklarar hur överklassen kan bevara sina privilegier. Jupiter som stora pengar visar hur en del köper sig ur problem, något motpolen Saturnus inte kan. Sverigehoroskopets "verksamt onda" Jupiter visar, via den slopade arvsskatten med mera, hur Sverige blivit ett tillhåll för en självtjänande elit.

En Jupiter angripen av sin egen tillfälliga härskare (här Mars) kanske inte ser direkt omoralisk ut, men gräver man djupare finns där lik i garderoben. Sveriges Jupiter i 5e elithuset representerar en framgångsrik svensk finanselit men dess omoral, beredskap att muta eller använda fula tricks för att säkra sin position, är tydlig. 

Denna Jupiter har Saturnus (det hårda men ärliga arbetets symbol) som sitt fundament, men Saturnus är angripen av den "demoniska" södra månnoden vilket dels försvagar den moralistiska grunden för svensk rikedomssträvan. Dvs. en ond Jupiter är en korruptionsbenägen som fuskar och tar genvägar. 

Det svenska välståndet var ett svartbygge som just nu rasar sönder när de rika drar ifrån och slutar med sitt hycklande falskspel. Se många äldre inlägg om Sveriges planetära cykler och Jupiter-perioden 2020-36. 

(I själva verket hade den onda Jupiter ett finger med i spelet även i Rahu-perioden dessförinnan när hela Sverige styrdes om enbart för den Rike Mannens obehindrade självbetjänande. Det var med Rahu-cykeln 2002-20 bloggen började intressera sig för denna hinduiska prognosmetod och noterade girighetsdemonen Rahus koppling till kapitalismens förstörelse av den svenska skolan och sjukvården.)

Huruvida en ung moderat som Bianca har begåvningen att objektivt förstå sin plats i samtiden är en öppen fråga. Men om man betänker Sveriges Jupiter-cykeln som åren då folkets välfärd bröt samman, samtidigt som rikedomsjägarna visade sitt verkliga inre monster, är det intressant att notera att hon i allra högsta grad är del av landets sammanbrott i sina egna gärningar som halvt om halvt en företagare och på Ägarnas sida i denna episka överföring av folkets tillgångar till de högre samhällsskikten. 

Jag noterar att avsändaren "Energiföretagen" snabbt som satan snor ihop en reality-såpa om folk som jobbar med kraftöverföring just som energipriserna gått genom taket. Snacka om att Överheten är kvicka med insatser för att dupera och stilla folket. Att se en snubbe klättra uppe i en elstolpe gör genast tv-tittaren mer vänligt inställd till det system som skinnat dem och dragit ner dem i fattigdom! 

I den fula och manipulativa affärslogiken har också Bianca och hennes Intimissimi och övriga engagemang sin plats. Det är därför det bara tar ett dygn innan en gråtmild artikel om sorgen över att ha avyttrat Caia trycks i Aftonhoran. Och det visar sig att ALLA är med på grejen. Kanal 5 sänder  en dokumentär, "Imperiet Bianca"! 


Allt detta är sinnessvagheten i rörelse inom inom den svenska elit som så fullständigt sågas av den hinduiska astrologin:

"Givet att Sol och Jupiter är verksamma korrumperare har kvicksilvret (och gudarnas budbärare) Merkurius inte en chans."

https://siderisk.blogspot.com/2023/05/svenska-elitens-systematiska-fuskande.html

 

Sverige har med andra ord inte tillgång till adekvat information och när organ som DN säger sig stå upp mot "fake news" finns det verklig anledning att fundera över nyhetsförmedlaren Merkurius i stenhårt grepp i Sverigehoroskopet. Hur länga har landet varit en enpartistat, en diktatur med dedikerade informationskanaler av både offentlig och privat karaktär? Folket har inte längre förmåga att se hur styrda de är, särskilt som de idealiserar dem som sprider vansinnesbilderna. 

Klimatstörningar och åtföljande aktivism faller som bekant en smula utanför det självförstärkande svenska korruptionsmaskineriet. Det är möjligt att landets gamla naturkärlek är en räddningsplanka och väg tillbaka till självinsikt och erinran om det goda livet i harmoni med Helheten. 

Låt eliten flytta till en skyskrapa i Dubai eller Abu Dhabi och leva förbränningslivet. De kommer inte att överleva, de heller. Kopplingarna i Sverigehoroskopet mellan 5e elithuset och det 9e - som bara fungerar som portal till det globala livet (charterresesvenskarna) - var bland det första missljudet i kartan som Sideriska upptäckte och kommenterade för många år sedan.



PS. Bara några timmar före den tidsinställda publiceringen kastar sig en AB-skribent in i det lönsamma arbetet som utlovas av det sammansatta fenomenet Bianca/Sverige:

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/gEB1ka/irena-pozar-om-imperiet-bianca-ett-exit-med-tjejer


Inga kommentarer: