Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


måndag 29 maj 2023

Stanford-professor intygar UFOs. Kommer tillkännagivandet 2023?

Om episod 17 av podcasten weaponized var ett trevligt snack mellan programledarna och världsstjärnan Robbie Williams (om hans övernaturliga upplevelser), blev nysläppta episod 18 något av en bomb. Varken amerikanska myndigheter eller medier har yppat ett ord förrän en hög militär släppte en ledtråd till podcasten om ett siktat UFO över en militärbas i Kalifornien. 

Avsnitt 18 är en strikt UFO-sensation och har satt avtryck i andra medier (redovisade på landningssidan). Inte minst är det 16 minuter långa inslaget från australiensiska 7News intressant trots överlappningar. I Sverige har inget hörts om den här snart veckogamla sensationen. 

Det har naturligtvis med vårt lands sataniska materialism att göra - lätt att se i det svenska nationalhoroskopets kollaps i  sektor 9 (filosofi, religion och äkta - inte profitstyrd - grundforskning). Sverige tankemässiga lågvattenmärke i västvärlden har att göra med att jakten på att sudda ut det forna fattigsverige tog så mycket energi att vi halkade på efterkälken mängder av andra avseenden.


Ska något gott ändå sägas om USA:s problemfyllda horoskop (och sjukliga ambition att bevisa sig vara bossen i hela världen) så är det deras nionde hus som fullständigt sjuder av andlig aktivitet. I inlägget om Robbie Williams-intervjun noterade jag hans Luft/Vatten-störningar men att också att vännen och intervjuaren George Knapp hade dem. 

Det är helt klart att den här mixen har ett antal nivåer eller uttryckssätt. Den kan indikera ren mental förvirring (inkl. vidskepelse eller rena fantasier som efterhandsrationaliseras) men också mer märkliga och skarpare psykologiska tillstånd där den Irrationella och Rationella Själen (Vatten resp. Luft) faktiskt samarbetar. (Meditation och "stillade vatten" är ett sätt för anden eller Luft att påverka den lägre sinnesbundna delen av människovarelsen.)

Därför är Sverige ett värdelöst land ur långväga besökares perspektiv medan USA:s medfödda "dissociationssyndrom" bjuder på en provkarta på allt från skärpta filosofer till sorgliga foliehattar, vidskepliga dumheter och fundamentalistiska kristna som antingen vägrar vetenskapliga rön eller  - lika illa - försöker få sina gamla trosföreställningar att likna den sekulära vetenskapens tillfälliga mode.

Så klart inga UFOs dyker upp i Sverige men har maximalt intresse av en nation där religionen ännu lever och med det ett mer öppet sinne än svenskens självgoda men låga horisont som bara handlar om att exportera så mycket varor till omvärlden och berika landets alla fabrikörer och krämare. Det är så gårdag, nu när vi står på randen till Människans tidsålder!

***** 

Episoden berättar att en annan aktiv inom UFO-ämnet fick till ett scoop i veckan och det med dr. Gary Nolan, en professor från Stanford-universitetet som förklarar att "UFOs är 100% verkliga och har funnits länge i världen".

YouTube för de slöa konsumenterna och text i New York Post för de som arbetar aktivt med sina intellekt (läsning bygger intelligens bättre än slötittande). [Rättelse: misslyckat provokationsförsök - YouTube-intervjun visar sig vara helt intervjun medan tidningsreferatet slaktar professorns diskussionsnivå i sin iver att förkorta!] 

Eller varför inte ta del av båda två? Under åren den kinesiska kosmologin I-Ching hade mitt nästan odelade intresse införskaffade jag åtminstone tio olika översättningar från kinesiska till engelska för att bättre förstå originalets andemening. Till sist också  lyckträffen när en god vän besökte Kina och sände en tvåspråkig utgåva, dels på den nya förenklade kinesiskan tillsammans med en rätt tafflig engelsk översättning. 

Gick som dilettant igenom hela den konfucianska klassikern ord för ord (med ordboksresurser på nätet) och kände därefter att jag rekapitulerat essensen från ett tidigare liv som bokhållare i det feodala Kina (enligt några ovanligt klara drömmar runt tjugo). Vem kan förklara hur själar, enskild eller i grupp "driver genom historien" och hamnar på olika ställen i världen?

Det scoop Weaponized svarar med efter dr Nolans uttalande (YouTube-länken) är i själva verket två år gammalt, och flera av minst 50 vittnen på militärbasen har försett honom med smartphone-videor av händelsen. 

Eftersom jag gärna tryckt på att "UFO-folket" är andliga intelligenser med kapacitet att simulera det som enkla människor behöver för att kunna bilda sig någon uppfattning överhuvudtaget, är det lustigt att bland de livliga kommentarer som hörs i videoklippen höra en marinsoldat utropa: "de är demoner!" Helt rätt. Den triangulära och lampförsedda farkosten är bara "presentationsskiktet". 

Grekiska "daimoner" är bättre - dessa är inte onda väsen, bara fullständigt annorlunda livsformer och deras "gott och ont" verkar inte överlappa helt med människans föreställningar (konventionell moral).

Det knystas nu i USA om att 2023 blir året för "avslöjandet" - det finns vittnen som vet att de farkoster som dessa väsen kan materialisera som "teknologi" eftersom människan inte längre tror på änglar finns lagrade och att USA:s regering nu äntligen fått vittring på detta faktum.

Pentagon lider av inbördeskrig eftersom alla inte vill ha ut fakta (det är väl därför knähunden Sverige inte skrivit något än). UFO-fenomenet visar genom de videor som redan blivit kända att USA är chanslöst om det skulle komma till drabbning och det är inte vad USA:s hökar vill medge i sin kamp för att på spela världshärskare ett varv till....

Tisslandet om 2023 som DET ÅRET, passar utmärkt med Sideriskas halvgissningar - vi har Saturnus eller sjunde himmelen på färd genom Vattenbärarens tecken i år och detta skulle kunna vara året för den officiella starten på Vattenbärarens / Vattumannens tidsålder. Nog för att Saturnus återkomst till den Kosmiska Människans tecken upprepas cirka vart 30e år, men som saker utvecklats i världen ser det här året ut som en ovanligt god kandidat för Paradigmskiftet. 

Gissa vilka materialistiska, gudlösa länder som finns på "utomjordingarnas" svarta lista? Inte för att de är onda, men för att deras kollektiva medvetandenivå är så låg att det är svårt att se hur "UFO-folket" skulle kunna ha någon nytta av dem, när planen för den nya tidsåldern rullas ut... 

"Övervåningen" riktar naturligtvis in sig på stormakterna, och jag fortsätter förundras över hur ett så jordbrunt och agrart horoskop som Folkrepubliken Kinas faktiskt kröns av en Överherre som mer än något annat liknar en utomjording, en venusian! Eller bättre uttryckt: en daimonisk livsform som alltjämt tillhör detta solsystem. 

Den synske amerikanen Edgar Cayce (1877-1945) kom med det märkliga påståendet att det är i Vågens stjärnbild själar kan gå in och ut ur det kosmiska "system" jordmänskligheten sitter fast i (hinduismens kretslopp). Han nämnde i trans att det är fixstjärnan Arcturus som symboliserar denna "portal".

Den justering för att länka himmelsk zodiak och jordisk tidräkning som Indiens regering valt, Lahiri-korrektionen (Lahiri ayanamsha) placerar händelsevis Arcturus i Vågskålarnas 1 grad (0°22'10"). Arcturus just i Vågens ingress - symboliserar detta de intelligenta väsendenas in- och utträde från den kosmiska lag som gäller för detta solsystem?

Jag har tidigare pekat på hur oslagbart framskjuten Kinas position förutspås i horoskopet. Solen i Ljusets kvalitet omsatt i det materiella och i 9e filosofihuset, den indiska astrologins "bästa hus". Sektor 9 kan också läsas som landets kontakt med det globala eller varför inte med t.o.m. verkligheter bortom detta jordklot?


Om ett land var en kropp som huserade en daimon... Tankeexperimentet visar att Kina har en gästande andevarelse som inte är av denna världen. Daimonens lott befinner sig i Jungfruns 14e grad och i det "bästa huset" där perspektivet inte är lokalt utan globalt (eller i linje med huset som andligt). 

Visserligen är Jungfrun ett individualistiskt tecken men just därför är Venus i Vågen i 10e reella makthuset så viktigt: Vågskålarna vill jämlikhet och balans i denna världen och Venus i hemmatecknet visar att detta är äkta vara. 

Kina har en högre intelligens än världens småaktiga länder med i värsta fall målsättningar som bara handlar om att gynna gräddfilen i det egna landet. Inte konstigt att Sverige och dess medier står redo att dra igång drev och hatkampanjer mot Kina på samma sätt som man gjorde mot Ryssland (man ser ständiga antydningar var gång Taiwan förs på tal). Detta land är så ute ur leken och förstår inte vad framtiden kommer att bära i sitt sköte. 

Där gör UFO-journalisterna i Weaponized ett långt bättre jobb även om de som amerikaner har medfödda skygglappar även de och säkert inte skulle se samma sak som bloggaren i Kina-kartan... Men så har också han sin "daimon" i 9e huset för ett perspektiv som definitivt inte står rotat i den lokala myllan utan i... Vattenbärarens tid och tankerymd. 

Detta prerogativ tillfaller alla barn födda när Tvillingarna stiger över den lokala östra horisonten. Sedan är det inte alla som har Daimonen i 9e men de har alla Vattenbärarens universalistiska perspektiv som sin högsta potential att upptäcka.


9 kommentarer:

Havsörnen sa...

Det funkar inte att lägga kommentar via min mobiltelefon, så hoppas det funkar via en Chromebook.

Lägger in en brasklapp om Dr. Garry Nolan, då han är involverad med skojaren Lue Elizondo och To the Stars Academy. Han faller i alla fall inte i god jord hos alla med långtida seriöst intresse av UFO-forskning. Exempel:

https://i.postimg.cc/CM415h6J/Nolan.jpg

Olyckligtvis är stanfordprofessorn inte lika öppen med sina födelsedata ("born c. 1961") som med sin homosexualitet.

* * *

De med bara ett skruv-och-mutterperspektiv på UFO-fenomenet brukar inte ta upp den verklighetsförändrande effekt och tidsförskjutningar som förekommer hos individer som haft närkontakt eller paranormala upplevelser. Vet inte om det är ett etablerat begrepp, men en del kallar detta för "apotheum".

En av de mest intressanta och riktigt påtagliga UFO-incidenterna är förstås den vid flygbasen i Rendlesham Forest, Suffolk den 26-28 december 1980. Solen i Skytten H3 baserad på Jupiter exakt konjunktion Saturnus H12 när det satte igång vid 03 på natten. På den tiden var det locket på som gällde...

Seaward sa...

Google/Bloggers ändringar av sitt system är sorgligt. Det gick inte längre att logga in som bloggägare för att svara med namn så jag återställde enkla metoden med "fritt kommentarande" och nu får tydligen istället vissa enheter problem. Beklagar. Bakom framsidan har det ändrats hur mycket som helst genom åren. Västerlandet: ändra för ändringens skull...

Jag har vridit och vänt fenomenet Lue Elizondo, hans stormrika vapendragare i Washington och rockmusikerfinansiären till tv-serien. Eftersom LE har kretsar i Pentagon mot sig (framgick tydligt i ett avsnitt) borde det vara tecken nog på att han liksom ett växande antal visselblåsare (främst inom marinen) tröttnat på USA:s mörkläggningstekniker. Du låter som om du abonnerat på åsikterna i något skeptikerprång på nätet vilket du redan tidigare visat. Ämnet desinformation från Pentagon eller regeringen har avhandlats i Weaponized och är inget problem om man är duktig på källkritik. Utan källkritik väntar paranoian runt hörnet...

Fortsätter

Seaward sa...

Dr. Nolans kredentialer som cancerforskare är högklassiga (otroliga!) och att dra in hans homosexualitet - något du påstår här men som jag inte läst någon annanstans- är i vilket fall ovidkommande. Jag kanske missförstår, men det syns mig som ett lite billigt sätt att "låna" en felaktig föreställning från bloggen. Mina invändningar mot Sveriges HBTQ-kramande rör landets oförmåga att hantera ämnet filosofiskt, på den nivå det är värt.

Ibland har jag tänkt att homosexuella bättre skulle kunna förstå UFO-fenomenet om de bara hade medvetandeaspekten (själen) som grundplåt - vilket Sverige är flera tankeled från att knyta samman med UFO-fenomenet. Nu tvingas de bara "känna sig som ufo:n" och sedan tröstas att det är helt normalt av ett samhälle som inte lär ut ett dyft av vikt för de själar som fastnat i Sveriges kroppsfixering (eller mänsklighetens nuvarande materialistiska paradigm).

Vad UFO-fenomenet egentligen är, är jag lika ställd inför som Weaponized-männen (en tidig episod och återkommande). Att övernaturliga fenomen och UFOs hänger ihop är tydligt.

Det har i flera inlägg varit min spekulation att dessa är intelligenser så höga att de kan vispa ihop ett komplett fungerande UFO som fungerar tekniskt - just för att försöka inleda kommunikation till den besynnerligt omogna mänskligheten.

Weaponized har i något avsnitt föreslaget att Lue Elizondos patriotiska "skruv & mutter-nivå" är enda sättet för amerikanen att hantera ämnet ("vän eller fiende") och det kan stämma, givet nationalhoroskopets brutala ingredienser där det inte alls är klart om "dö i fruktan men också försvar för fosterlandet" är landets officiella religion (Rahu/Krabban i 9e i störning mot Mån-Vattenbärarens eller folkets föreställningar om sig självt och stundtals helt sjuka religiösa föreställningar).

I det här inlägget kändes det viktigt att påminna om hur Luft/Vatten-dissociation kan hävas via medvetandeträning och som astrologiskt "syndrom" också inkluderar oerhört skarpa tänkare som tycks verka fritt från sina symboliska kartor. Kanske daimonen eller atma karaka (beroende på metodval) är ytterligt stark hos dessa där horoskopen verkligen inte visar rätt...

Rendleham-obeservationen är välkänd, har gått många varv i alla ufo-program jag hårdkonsumerat sen svenska staten tvingade mig betala licens som skatt och det var lika bra att köpa en liten tv. Från alla dessa ufo-program har jag sparat ner säkert 15-20 iakttagelser men inte gjort horoskop på något. Ju mer jag tänkt på saken, desto mer betvivlar jag värdet: ufo-fenonemet ÄR redan symbolisk kommunikation. Att då applicera ett annat set symboler skulle tyda på att man inte tar fenomenet på allvar. Det är just det dr. Nolan säger: att de alls visar sig är själva budskapet! Mäktig tänkare.

Märkligt nog liknade denna meriterande cancerforskares ansikte på pricken en nu död skolkamrat som föddes med cancer i ena ögat och femtio år senare dog i samma sjukdom. Nolans täta ögonplacering tyder på att Saturnus, den Koncentrerade - spelar en viktig roll i hans horoskop. Men uppenbarligen är han inte på den nivån att han delar ut födelsedata till kreti och pleti. Jag tittade på och läste kredentialerna för årets SALT-talare på sajten och de såg uniformt hyperalerta ut. Fascinerande att Nolan väljer detta forum för denna unika kvartsintervju. Det var inte riktat till gemene man eller mediefolk utan till världens intellektuella elit.

Havsörnen sa...

(Måste få igång nätuppkopplingen på min stationära burk. Den försvann ju för fem år sedan i samband med en Windows-uppdatering! Sedan dess sköter jag all surf i dumfånen.)

Att Nolan och maken Timothy tillhör homosarna är såklart ointressant i sammanhanget, men det flimrade förbi bland sökresultaten på namnet. "Openly gay scientist" Garry Nolan intervjuad i HBTQ-tidning från Texas utkommen 3 mars 2023:

https://dallasvoice.com/the-scientists-approach-to-ufos/

Skeptikerprång? Fast Dark Journalist (Daniel Liszt), som jag refererade till, är ju absolut ingen skeptiker till UFO:n, utomvärldslig närvaro och paranormala fenomen. Men finns ufology så finns väl youfoology... Utstrålning är sanning, sägs det. Kolla uppsynen på Elizondo, Mellon, DeLonge och gänget. De inger inte förtroende i mina ögon i alla fall, såvida det inte är maffialedare man söker.

DJ-kanalen har hundratals program på flera timmar styck, men jag har nu lagt ned en ohemul stund på att öppna ett dussin av programmen på YouTube och ta skärmbilder av den sammanfattande textbeskrivningen av varje program. Länkar nedan. Då kan den som inte hängt med under årens lopp i varje fall få en bild av vad som avhandlas och vilken typ av gäster som intervjuas.

Att jämföra Dark Journalist med Weaponized är en smula som att jämföra Dmitrij Sjostakovitj med Lasse Stefanz. :-) Men var och en får bli salig på sin fason.

https://postimg.cc/67Hrr8YM

https://postimg.cc/d7ZXpcpm

https://postimg.cc/ZB7w5fGK

https://postimg.cc/4K3txJsV

https://postimg.cc/VSbfRTF2

https://postimg.cc/jn6Ch9RR

https://postimg.cc/18dRDPDp

https://postimg.cc/grbqbLn6

https://postimg.cc/1nh6Sb5Z

https://postimg.cc/k6QSgwBR

https://postimg.cc/gnkhGVdr

https://postimg.cc/3kkDv3kT

Vi får se om presidentkandidaterna i USA-valet nästa år hakar på disclosure-temat. Vi har ju Trump, vars farbror John G. Trump hade full insyn i UFO-arkiven via sin mentor Vannevar Bush. John Trump var den som minutiöst fick gå igenom Nikola Teslas dokument när de konfiskerades efter hans död. Donald Trump letade också i Vita huset efter Nixons tidskapsel med påstådda ET-bevis under sin presidenttid. Och RFK Jr är fullt medveten om att faderns mördare hade anknytning till aerospacegrenen av det militärindustriella komplexet. Två kandidater som etablissemanget vill stoppa till varje pris.

Anonym sa...

Bisarrt av bloggverktyget. Nu låg din replik enbart synlig i admin-gränssnittet och väntade på "godkännande" trots att jag stängde av den funktionen igår. Så vilken burk man än använder kan man aldrig vara säker med det nya SuperÖvervakade Sverige (ett villkor för att gå ge i USA:s ledband - sedan. händelsevis idag).

Elizondo har ett smått fantatiskt stridisperspektiv på UFO-frågan (och det märks i uppsyn och hållning) men han är definitivt på den sidan som vill se mer transparens. Ok, Liszt är ett namn jag inte kände till.

Jag ser verkligen fram mot fortsättningen och hur längre Ryssland och Kina tänker tiga om vad som pågår, nu när USA börjar vittra sönder inifrån. "Rymdfolket" irriterar ju i frågan om vem som är herre på täppan.

Ska titta på skärmdumparna senare idag, tack!

Havsörnen sa...

Började lyssna på den senaste sändningen av DJ som kom i natt. Liszt nämner under den första kvarten att presidentkandidaten Ron De Santis är sponsrad av hotellmogulen Robert Bigelow, grundare av Bigelow Aerospace. Han har även George Knapp på avlöningslistan, som konsult. Bigelow säger att han är "ardently interested in UFO:s". Så flera av presidentkandidaterna har koppling till UFO-frågan. På något sätt kan det komma att bli åtminstone ett inslag i primärvalen.

"DARK JOURNALIST SPECIAL LIVESTREAM X-SERIES SPECIAL REPORT NASA X OCCULT UFO FILE MYSTERY! FRIDAY NIGHT JUNE 2, 8PM EST FEATURING LIVE Q & A WITH DJ & MISS OLIVIA! X-PROTECT - CALTECH - CROWLEY- PARSONS Please join us as Dark Journalist Daniel Liszt goes deep on the occult origins of NASA following their recent public presentation trying to hide the UFO File in a bureaucratic morass of intel terms like UAP and AARO. DJ looks at the early days of NASA and how CalTech Scientist/Occultist and student of Aleister Crowley Jack Parsons created the prototype of the Space Program with his mystical rocket experiments and the development of the Jet Propulsion Lab!"

Seaward sa...

Tyvärr får jag mer och mer känslan att "mörka journalisten" (som berömmer sig att ha uppfunnit "mörk" i betydelsen undanhållen!) är långt under George Knapp i näringskedjan i USA. Det är bara att lyssna på Knapps Weaponized och höra honom själv om hans samarbete med Bigelow som ledde till en bok om den "poltergeist-infekterade" farm Bigelow ägde några år.

Att både Knapp och kollegan J. Corbell knappast är några demokratern hörs också i deras program så jag förstår inte vad denna Daniel Liszt anser vara ett scoop. Jag läste igenom alla programintroduktionerna du tog dig tid att göra skärmdumpar av och många av dem överlappar med innehållet i ”Ancient Aliens”. Allmänt stoff som valsar runt bland allsköns självutnämnda ”undersökande journalister” (Liszt på Linked-In). Såg senast idag en repris (för andra gången) av ett avsnitt från 2016 om ”fallen i USA före Roswell” och när jag testade ett fall från 1941, Cape Girandeau, MI, visar det sig att programmakarnas "undersökande journalism" lägger till fejkade datum för att ge sken av exakthet. Efter tio minuter på nätet är jag övertygad om att ”sen april 1941" den enda kvarvarande uppgiften om detta påstått kraschade UFO. I de fall när de stjäl ”alien”-material från Döda havsrullarna (som jag studerat en hel del) är det också si och så med troheten mot källorna.

Trots några ofta förekommande seniorer med tyngd i UFO-sammanhang (avlidne kanadensiska politikern Paul Hellyer inte minst), måste jag sortera "Dark Journalist" till nätets mer dubiösa regioner - skulle inte förvåna om hans "scoop" om Knapp på Bigelows avlöningslista röjer viss politisk banalitet (och därmed hunger efter konspirationsämnen).

En viss ytlighet skymtar i hans överstylade alias "Dark Journalist", välgroomade bildbylines och på sitt skrivbord i ”hemstudion” en billig kopia på de hutlöst dyra studiomikrofoner som är kult för en senare generation amerikaner som gjort religion av USA:s äldre mediehistoria. (För förlagan, se Donald Fagen och hans solodebut The Nightfly, tidigt 1980-tal - på omslagets står den äkta varan på ett skrivbord). Jag noterar också att Liszt var lika välgroomad när han försökte vara "indierockare" i sin ungdom. Discogs.com ger hans diskografi bestående av en enda självutgiven cd. Av D-communityts gigantiska medlemsantal har 3 flaggat att de äger Liszt som musiker och 0 personer är intresserade av att höra hur hans korta artistkarriär lät.

Vissa ämnen hos Dark Journalist låter suggestiva, men jag förmodar att det är samma slakt av vad Rudolf Steiner hade att säga om Satan/Ahriman som när Ancient Aliens söker skapa billig sensationalism av gamla religiösa urkunder. Så tack för introduktionen till DJ, men detta motsvarar just den informationstyp jag kallad nätets skräpsajter. Likt Ancient Aliens finns suggestiva ledtrådar men tiden kan användas vid bättre vattenhål.

Problemet är att allmänheten är lämnad att själv försöka sila informationen eftersom mainstreammedia inte rör vid nyheter som hotar avslöja ”demokratin” som den ytliga förklädnad den är. Visst tror jag på en Deep State men USA är inte intressant i sig. Jag tänder inte på politiskt spel som bara är ”tionde huset”, jag har min styrka i ”nionde” och maktämnet ställs mot högre sanningar. Därav min mångåriga skepsis mot nätets gyttjepöl av konspirationsteorier som alla kretsar kring USA. Se USA-kartans 9e hus: livsfarligt hjärnsläpp, amerikaner tror på vad som helst så det gäller att ha sitt eget 9e funktionellt för att se vad som bara är låg psyksmet och vad som är viktigt. Tack för tillfället att undersöka Dark Journalist med en besynnerligt låg profil på nätet. Ofta ett tecken på en ”bottom feeder”, några snäpp mer ambitiös än Sideriska siktet! :-)

Havsörnen sa...

Steiner framstår i programmen som en av Liszts stora förebilder och inspirationskällor, tillsammans med Edgar Cayce.

Jag letar tillbaka bland videorna i den nu tio år gamla YouTube-kanalen DJ och ser att "Nightfly-mikrofonen" är utbytt sedan 11 månader mot en annan sort med stativ där micken är framskjuten till ansiktet, vilken ger ett klart bättre ljud. *Om* jag inte missminner mig tror jag att IGY, inte Fagens låt utan International Geophysical Year, omnämndes i nya programmet! Kan ha varit inför intervju med återkommande favoritgästen Joseph P. Farrell, fil.dr i patristik och författare till ett fyrtiotal böcker i exotiska ämnen.

Just nu, Solen i Oxen i 8e och fullmåne i Skorpionen i 2a. Soldisp tillika horoskophärskare står i kombination med fallna Mars, som hugger mot Saturnus, som i sin tur hugger mot Månen. Ketu närmar sig triggerläge på sjätte och sjunde graden Vågen med stormsteg... :-)

Anonym sa...

Tack för att du tar min kritiska bedömning av DJ i godan ro. Som gammal debuggare i it-branchen och bokmanusbedömare några år för ett av Bonnierbolagen har jag en extrem kräsenhet vad gäller källkvalitet (precis som du) men kommer tydligen ofta till helt motsatta omdömen - inte minst om Elizondo som jag aldrig ett ögonblick betvivlade även om han har en märklig psykologi.
:-)

Och vem vet, självutnämnda gravaren DJ kanske når den punkt att också han får till ett scoop som ändrar världens gång en dag, precis som den grävande kvinna (glömt namnet) som lyckades sälja in UFO-artikeln till NY Times i december 2017 och som har fört oss fram till detta spännande nu! Men då får nog DJ sluta leka allvetare, och göra som kvinnan med glömda namnet - hon liksom i stort George Knapp, fokuserade ufo-fenomenet från första början i avsteget från "allmänjournalistik" till "gräv".

Typiskt att IGY figurerat i ett avsnitt, man kan utgå från att plattan står i en fd "indierockares" skivsamling! Som silverhanen i NCIS (originalserien) brukade säga "det finns inget sådant som ett sammanträffande" och synkroniciteter är ju akausala och trådar kan ansluta sig från oväntade håll (Farrell?).
:-)
PS. Jag har påbörjat ett inlägg om det faktum att den här sekvensen av tips/kritisk analys av tipset utspelat sig medan månnodsaxeln legat över våra näraliggande solar (9-8 grader)! Intressant sammanträffande som kanske kan ge insikter om noderna.