Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


söndag 28 maj 2023

Klassresenärer kan behålla lite gott. Eliten däremot lider av korruptionens feedback-loop

 


Jan-Emanuel har inte stått så högt i kurs på den här bloggen, nyrik överkonsument av statusbilar och annat. Men hans åsikt om regeringens elstöd tyder på att allt inte är förlorat i hans inre:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/WRdW4r/jan-emanuel-vill-inte-ha-sitt-elstod-skriver-pa-aftonbladet-debatt

Den här ex-sossen som följde landets sjuka högervridning och den flykt från arbetarstämpeln - som om det vore något fult - och som Magdalena Andersson och flera tidigare s-regeringar bär stor skuld till, tjänar  som bra påminnelse om det svenska nationalhoroskopets kanske mest tragiska detalj, och som bara hinduisk astrologi har en metod att synliggöra. 

Jag tänker på detta ursmarta folks metod att se virtuella horoskop verka inuti den yttre eller grundläggande kartan. Om Sverige vid tiden för Regeringsformen 1974 har ett nationellt ideal, kan detta skönjas genom det 11e huset. 

Men alla i landet delar inte detta ideal, trots gamla svenska skolan (innan profit-demonerna släpptes in) och dess ambition att strömlinjeforma de unga medborgarnas tänkande. Det var en komplementär socialiseringsprocess eftersom samma stat drivit ut båda föräldrarna på arbetslinjen och staten därmed kände "ansvaret" att ge svensken en lämplig genommaterialistiska världsbild och värdeskala.

Men hinduisk astrologi, som utgick från sitt kastsamhälle, fungerar lika väl in på det svenska klassamhället trots socialdemokratins benägna bistånd till de högre klasserna att dölja att också Sverige bevarat sin elit, bakom många årtionden av social ingenjörskonst och "utjämning".

Det är naturligtvis en enorm skillnad på elitens ideal och det enkla folkets - löntagarnas - ideal. Och här kommer Indiens genialitet in: genom en närmast numerologisk operation kan man avlocka varje horoskophus, varje livssektor dess eget motiverande ideal.

Folket sorterar under den ansiktslösa massans Måne och detta svenska folket är extremt osjälvständigt eftersom Månen i 7e huset indikerar att massan bara får en identitet i den mån de allierar sig (7e äktenskapshuset). Det förklarar varför det var så pinsamt enkelt för de av eliten ägda medierna att piska upp en antirysk stämning och massans ja till NATO-medlemskap. 

Månen i Väduren är en svag position, tecknet är zodiakens "debutant", men någonstans måste man ju börja och som nationell indikation innebär detta att Sverige på något sätt nollställdes och började om på ruta ett med Regeringsformen 1974. Gissningsvis är det stölden av kungahusets makt som förklarar detta folkets historiska blackout. 

I föregående nationalkarta, det för 1809-reformen, befann sig Månen i Fiskarna och tydde på ett utslaget folk, ett fattigt folk, den gamla världens förlorare. Men också ett mer sympatiskt folk än det som utvecklats i Sverige efter 1974. Månen i Fiskarna är faktiskt ett omen om att det gamla Sverige sökte själens befrielse - vilket är Fiskarnas högsta och noblaste omen - se texten om Tina Turner:

Det mest äkta med Tina Turner var hennes buddism

Månens sjundehusposition är ett omen om Sveriges osjälvständighet och de nya svenskarnas svaga självkänsla. Mån-Vädurens disponent Mars i 8e för gammal oavslutad karma påminner om att den gamla fattigsvensken alltjämt skaver i nationalsjälens innersta skrymslen och förklarar landets exempellösa materialism och försök att skönmåla sin status som välmående. Under ytan mår det filosofi- och religionslösa landet skit!


Men 8e husets onda nationella inrikes karma hålls undertryckt (pillertrillaren BigPharma är gigantisk i Sverige) så att vi under landets sista dagar fått den våldsvåg som eliten och de styrande helt måste skyllas för - om maktfolket socialiserar ett helt folk till banala materialister kan massan naturligtvis inte hjälpa sig själv och landets inre/Månen kommer att driva allt mer snett.

Naturligtvis är det en sanning på sublim och symbolisk nivå att SAAB:s vapenverksamhet på sortimentet har en mördarrobot vid namn Taurus (Oxen). Den syns vara framtagen med en lagom räckvidd för att nå den hatade Ryssen. Oavsiktligt plockats här den lunära nationalsjälens fundament, krigshetsaren och dödaren Mars i Oxen upp i namngivningen. 

Här är då manifestationen av Sveriges onda inre karma, synliggjord i kartan från 1974. Landets ingenjörer som villiga mördare, exakt som vikingarna för tusen år sedan lät sig lejas som yrkesmördare. Inget har hänt på landets insida, trakten tycks förbannad. 

(Roboten är enligt Expressen en samproduktion med Tyskland vilket inte förvånar. Republiken Tyskland föddes inte olik gamla svenska kartan från 1809 med Solen i Taurus/Oxen och Månen i Fiskarna - det är gamla Sveriges förfärliga Sol-Oxe som med tiden förvandlades till menighetens Mån-Vädur med bas i en ond Oxe.)

Att nationen har en extremt outvecklad och alliansberoende "insida" som baserar sig på krog och död (vikingarna eller den giriga Gustav Vasa - välj själv upprinnelsen till all denna primitivism) är ett fynd som rimmar med hinduismens sätt att locka fram folkdjupets ideal som ett virtuellt 11e hus. 

Metoden har nämnts flera gånger och är enkel: stå i svenska folkets allianshungrande 7e hus och räkna därifrån till Månens 11e hus. I elfte steget hittar man det ideal som driver den ansiktslösa folkmassan som står för nationens inre begär såväl som "svensken som grupp", ingen nämnd och ingen glömd. 

Enskilda individer - även inom denna massa - kommer förstås att avvika men det är denna genomsnittsmedborgarens passioner och begär som tecknar landets folksjäl. Och det vill sig nu inte bättre att Sverige lyckats hålla sin befolkning så okunniga om omvärlden att inte ens de djupt fördummade amerikanerna är mycket värre däran. Sveriges Måne visar sig ju ha den svenska elitens 5e hus som sitt "elfte-ideal". Och Sveriges elit är förklaringen till att arbetaren förklaras ond och som en sämre existens i denna tid. 

Sedan 1974 - mitt under socialdemokratins sista glansdagar - har massorna börjar identifiera sig med den i Sverige onda Storfinansen och Chefstypen - varumärken och viktiga personer från elitsektorn styr helt folkmassans begär. Men det har tagit tills nu innan det blivit så påfallande sant att t.o.m. en borgarblaska som DN innehåller en förvånande mängd artiklar som faktiskt ifrågasätter landets utveckling. 

(NATO-ansökan förstås ett undantag för detta är elitens själva nerv, hjärtat i den maktlystnad som ännu driver krigsindustrialister som ger blanka fan i nationalistiska perspektiv. Dessa själva gärna ut Sverige som ett sladdbarn till Amerikas förenta stater.)

*****

Allt detta har noterats i många äldre inlägg, men nytt i denna text är den svenska makteliten (nu talar jag inte de duperade och sedan skolåren indoktrinerade medborgare som sitter i Riksdagen och tror sig representera någon slags demokrati). Horoskopets 5e hus beskriver visserligen de som fötts till gräddfilen i kraft av väl förvaltade tidigare liv och redan här stänger det officiella Sverige av sitt förstånd eftersom landet är hämningslöst rasbiologiskt och saknar tankar om själen. 

Rasbiologin blev ju så befläckad av nazismen att Sverige uppgraderat sin urgamla fixering vid det enbart kroppsliga och söker numera excellera inom omdöpta (till engelska) "life sciences", dvs det som brukade kallas biologi innan nationen tappade språklig självkänsla. 

I DN-länken ser man den ultimata parodin
på var svensken slutade. Här sitter
några "journalister" och ansvarar för
textreklam och har sådan hybris att
de kallar kontorskyffet med engelska
begreppet "branding studio".

I ämnesfältet ingår förstås också genetik och den distinkt nazi-relaterade drömmen om att skapa perfekta människokroppar - som om det vore möjligt när själar som använder för att befolka dessa kroppar dignar av både lustigt och olustigt bagage från tidigare liv. Om inte karma längre kan uttrycka sig genom handikapp och andra kroppsliga hinder som syftar till att fördjupa själens medvetenhet, skriv under på att psykiska problem kommer att skjuta i höjden i det framtida samhällssystemet. 

Men om mänskligheten kommer så långt i sin DNA-manipulation att även beteendet kan modifieras, har då inte mänskligheten som art dött ut? Överhetsdemoner som tillverkar zombieliknande artmedlemmar, byggda för att utföra allt det överheten inte vill spilla tid på. Det går att ta fantasierna hur långt som helst, men lyckligtvis kommer Sverige inte att vara del av denna sköna nya värld. Landet har i princip utplånat sig själv vid den tiden och det genom sina val (där beslutet att klänga i mamma USA:s kjolar var det enskilt sämsta av dem alla).

Så vad har den svenska eliten för ideal i 1974-kartan? Samma metod igen, och i elfte steget från den goda karmans 5e (som är en gruvligt brusten goda karma, som många äldre inlägg konstaterat), landar vi i Sverigehoroskopets 3e hus för intellektuell verksamhet och kommunikation/masspåverkan.


Den som läst tillräckligt mycket på Sideriska vet redan vad detta innebär. Här är förklaringen till att Sverige är en extremist och en fartblind teknokrat som rusar mot sin undergång.

Eliten har sig själv som ideal! Den ändlösa expansionens Jupiter (Storfinansen) är 3-ägaren och därtill en verksamt ond faktor för ett land vars persona (Vågascendenten) pekar ut att dess mening med att finnas i världen är att vara en neutral och balanserad faktor (Sverige innan högersosseriet bekände färg och sökte NATO-anslutning, landet inte längre neutralt ens nominellt utan nu bara en av USA:s brickor i sitt spel i världen.)

Eftersom 3e huset också är kommunikationen eller mediernas hus är det inte att förvåna sig hur lätt det var att bombardera folket med pro-amerikanska budskap (av Demokratisk typ) och styra landet mot dess snara död. Det tredje massmediehuset ägs fullständigt av den ekonomiska eliten i Sverige som enbart dyrkar sig själv och tror på den onda kapitalismen som evig tillväxt. För att göra den svenska överhetens ideal än mer perversa kan påpekas 3e husets ockupant, den norra månnoden eller girighetens demon Rahu.

Det var under Rahus planetära cykel (okt 2002-okt 2020) bloggaren började utforska denna för honom helt okända hinduiska metod, Vimshottari dasha. Var och en stiger födelsehoroskopets planeter fram för en flerårig cykel där de visar upp sin medfödda potential. 

Eftersom Rahu ägs eller disponeras av det verksamt onda Storkapitalet/Jupiter var det under denna cykel både den ekonomiska krisen för de digitaliserade dagstidningarna och den profitstyrda skolan stod i centrum. Större än så var inte bloggarens omvärldsmedvetenhet, men många inlägg under dessa år har knutit aktualiteter till Sveriges extrema ofärdiga och mot eliten fulvinklade karta.

Texten om varumärket Bianca skrevs några veckor innan jag tittat på elitens ideal men omedvetet var säkert kopplingen redan gjord:

https://siderisk.blogspot.com/2023/05/knepig-bindning-mellan-varumarket.html

Landets teknikfascisterna räddade snart mediehusen via betalsystem men den förfallna vinstdrivna skolan verkar det korrupta Sverige inte kunna rå på. Mycket enklare för den demoniska svenska Storfinansen att behålla A- och B-lagen och rekrytera snillena från utlandet.

Att Sveriges rikare kvarter ha sig själva och sin egen räknenissiga smarthet som enda ideal kan inte beskrivas för landets befolkning längre. Bristen på fungerande filosofi i nationalkartans 9e hus gör att kraftuttryck som "Satan" och "demoni" inte längre finns i det svenska kollektivmedvetandet och därför kommer nationen att gå under utan att folket ens fattade att det hände. 

Massan har dragits ner så djupt i banal fejk-individualism (baserad på konsumtion) att inte ens män som spökar ut sig till sagotanter får befolkningen att börja fundera vart en värld är på väg när inte längre gott och ont, rätt och fel, anses som hjälpmedel för intellektets utveckling.

Sverigehoroskopets Merkurius fastklämt mellan ledaren Solen och storfinansen Jupiter - båda verksamma illgörare är närmast en garanti för sjuka och osanna tankestrukturer i hela befolkningens tänkande - definitivt inom eliten och vansinnet som ett ideal för den enkla lunära medborgaren.

Det är intressant att se hur den demoniska äregirigheten som utmärker den svenska elitens ideal (en hybrissjuk övertro till sina egna tekniska lösningar inte minst) samverkar med det bistra Ödets gränsdragaren Saturnus som står mittemot i 9e filosofi- och religionshuset. Eftersom Saturnus och halshuggningen av allt hybrissjukt sorterar under den södra månnoden, är det nya Sverige (anno 1974) redan vid födelse märkt för sin kommande avrättning.

Saturnus är en så tung planet att den kloka människan kommer att se hur landet bit för bit stympas t.o.m. genom Saturnus transit genom tecknen. Inte minst i dessa Nato-tider när Saturnus passerar genom elitens 5e hus.

Men Sveriges "Stora Död" låter ännu vänta på sig en tid och det är först när Saturnus träder till som storcykel 2036-55 ingen med något som helst vett stannar kvar i detta förverkade land. Vad som kommer att hända vet bloggaren inte ett dugg om, men givet att i det närmaste hela horoskopet styrs av den gränsdragande och moraliska Saturnus som här inte ens fungerar, kommer så många av husen eller landets vitala livsområden att drabbas under dessa 19 år att det därefter inte finns något Sverige kvar. 

Eliten kommer naturligtvis att vara de första att fly som de råttor de är. Detta är förstås ett uttryck för att världen håller på att bli global och Vattenbärarens tidsålder inte längre har behov av små hjärnor som Jimmie Åkessons Sverigedemokrater eller amerikanska patrioter. Det kommer att bli en väldigt annorlunda värld efter "Harmageddon".


Tillägg 

Sverigehoroskopet lider av "brusten god karma" på flera vis. Tidigare inlägg har sett den ömsesidiga receptionen mellan Merkurius och Saturnus (den ene i den andras hemmatecken) som en generator av dålig karma eller korruption. Båda planeterna har ju "relationsproblem" och förbindelsen dem emellan blir som att dras ner i ett kärr.

Men förutom att Merkurius degraderas av att vara omringad av god verksamt onda planeter, är elitens ideal, hus 3 ett av den hinduiska astrologins onda hus. Att 3e också anses vara "förbättringsbart" (snarare än ovillkorligt öde) räcker i mina ögon inte i Sveriges fall. Inte med Rahu i huset och med nationens inre psyke lika degraderat som antyds av Månens disponent i ännu ett av de onda husen, det 8e. 

Det blir faktiskt inte mycket kvar när man skrapar på ytan av dagens välklädda-fitnessvenskar i Stockholm, elitens och mörkrets hjärta varifrån denna "larmrapport" utan lösning sänds ut.

En särskild fråga är när underklassen strebrat så högt som de har tillåtelse i det svenska systemet. Kommer en Jan-Emanuel fortfarande att ha en smula gott i sig eller ska man från och med nu räkna individen till 5e huset och dess talrika pseudo-elit som lånat sig till en illusion att de kommit någonstans och nu tillhör privilegiesvenskarna?

I så fall är allt gott nu förlorat och vartenda steg de tar är i den verksamt onda bubbelskaparen Jupiters namn, de har sällat sig till alla dem som aktivt bidrar till landets självmord! Sverige befinner sig för närvarande i just den sprickande lyckobubblans planetära cykel, Jupiter 2020-36. Ingen kan längre blunda för att hinduerna hittat en metod för att astrologiskt bestämma karaktären på ett helt land!

Den som söker justera sanningen genom att välja tidigare astrologen Stefan Stenudds förvisso grundliga val av tiden för klubbslaget i riksdagshuset dagen innan den nya Regeringsformen kommuniceras utåt, har tyvärr inte mycket att hämta. Kartan som resulterar med en Jungfruascendent är om möjligt än mer problematisk om man använder de hinduiska tolkningsmetoderna. 

Sol och Jupiter även här verksamt onda men i 6e huset är de världsligt svaga och påminner mest om Fredrik Reinfeldts hat mot den kollektivistiska socialdemokratin (En annan Jungfruascendent med den ideologiska Vattenbäraren i fiendens hus).

Jungfruascendentens Merkurius är förvisso en verksam välgörare även i Stenudds horoskop men på samma sätt omringas den svenska tankeförmågans planet av de verksamt onda maktmänniskorna i landet, Sol och Jupiter. 

Ett intressant faktum med denna alternativa karta: som sosse kan man här läsa Storfräsarna som arbetarens (Jungfrun) fiender, medan makthavare och finansfolk själva i 6e huset upplever sig som hårt ansatta och hotade. Därav (det väl dolda) hatet mot den svenska fördelningspolitik som man 2023 grundligt lyckats förstöra genom att behålla beteckningen "den svenska modellen" men ge den ett annat innehåll (borgerliga historiker). Socialdemokraterna själva är numera ett tomt skal fyllt av högerkrafter och har inte lyckats vrida tillbaka en enda försämring.

Inget perspektiv är mer rätt än det andra eftersom en Jungfruascendent med planeter i Vattenbäraren i 6e redan från början är väldigt polariserad (och leder till polarisation). 

Tecknet gillar inte Vattenbärarens större vision, Jungfrun tillhör zodiakens mellanakt där individualism intresserar mer än den stora bilden. Vattenbäraren tillhör tredje universalistiska akten för dem som förmår leva upp till tecknets bästa sida. Naturligtvis är ett enskilt horoskop fyllt av eventuella kompensationer men dessa är grunddragen.


*****


Med ödesmättat precis synkronisering ser jag i AB en kort men snärtig recension av en bok om den svenska elitens vänskapskorruption, bara timmar innan den här texten var schemalagd för publicering.

https://www.aftonbladet.se/kultur/a/O8PPGb/recension-av-marcus-larsson-och-asa-plesners-de-granslosa

Missa inte nyckelordet: gränslös. En perfekt illustration av hybrisens Rahu i femtehuselitens "idealsektor", hus 3 - den onda varböld som bl.a. ligger bakom den svenska profitstyrda friskolan! Elitens ambition är att bli simpla krämare (3e merkantilistiska huse) med vansinniga drömmar om evig tillväxt och omätbar Jupiter-rikedom. Men halshuggning blir konsekvensen enligt de märkligt logiska sammanhang som Sverigekartan avslöjar när man börjar knyta ihop dess omina.

Inga kommentarer: