Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 10 maj 2023

Svenska elitens systematiska fuskande (redan i skolan)


Dagens Nyheter visar existensberättigande av och till, som i det obetalbara avslöjandet om den svenska elitens skola där provfusk pågått i industriell skala. 

Här är alltså barnen till de svenska Chefer och Ägare Sideriska nagelfarit i många granskningar av Sverigehoroskopets gräddfilssektor, det 5e huset för de lyckligt lottade.

Det är med växande respekt för den hinduiska astrologin jag inser att västversionen inte verkar ha utvecklat någon astrologi alls som söker fånga in och varsla för moralisk vekhet medan den indiska har en avgörande bedömning av planeterna: "Nå, men är den i verksamhet en välgörare eller en illgörare?"

Det är här det på ytan så fina svenska horoskopet bryter ihop totalt med hela eliten som en korrupt illgörande och självisk klick i Sverige. DN:s fenomenala gräv bekräftar därmed helt vad Sideriska sagt om Sverigehoroskopet som en kartriktning för en ren Korruptionsmaskin!

Eftersom så mycket i nationalkartan tar avstamp från elitens 5e hus är det svårt att leva i Sverige uran att reduceras till en skitstövel, men FOLKET förstår inte hur illa det är ställt med dem eftersom intellektets planet Merkurius - tillika grundskoleplaneten och mediernas symbol - står under direkt kontroll av den verksamt illgörande eliten (ledarskapets Sol och storfinansens Jupiter båda verksamt onda för nationen).

Eftersom Sverigekartan diskuterats så många gånger och i snarlika ordalag behöver inte teknikaliteterna dras ytterligare. Men det kan sägas att hinduerna rubricerar ett 5e lyckohus som ser så korrupt ut som det svenska som "bruten purva punya", brusten god karma. 

Från och med Regeringsformen 1974 tog alltså Sveriges lycka slut, och den stjärnhimmel som rådde då tecknar således ett land vars synder är större än dess goda gärningar (ge folket mat och husrum). Från denna tid börjar den oheliga alliansen mellan stat och marknaden att producera ren ondska, i god tid innan marknadsliberalismen blev den västerländska doktrinen.

Brusten god karma noterades för första gången i horoskopet för en amerikansk flicka som kidnappades och hölls fången i tolv år. Men Sverige har det inte bättre ställt där den privilegierade eliten suger ut folket genom att mot invändningar mot kapitalismens natur dumma sig och peka finger: "men se socialismen, den är värre". 

Sanningen är att socialismen är ett mer vuxet system är den kapitalism som bygger på girighet och en vansinnesversion av Darwins naturens kamp för överlevnad. Socialism bygger på att medborgarna ges full kunskap och inte bara matas av marknadsreklamen: "för det är JAG värd" (gammal glassreklam) eller plagiatet i slaverifirman Foodoras nya tv-reklam: "för att JAG vill" (det egocentriska lilla barnet vill ha en husneger som levererar maten vid sin dörr).

Att Kapitalisterna inte själv tror på sin doktrin avslöjas av att de varit smarta nog att ta sig till toppen. Med intelligens följer nämligen förmågan att genomskåda falsarier. Därmed finns bara en förklaring: de är djävlar, onda varelser, lägre är normalt folk och huggormarna avföda på den här elitskolan bär förbannelsen vidare.

Men lugn, den här underarten kommer att rensas ut, och i Vattenbärarens tidsålder kommer DNA-tekniken att ha kommit så långt att mänskligheten (den arketypiska Vattenbäraren) kan genmodifiera sina egna tankar. 

Paradoxalt nog är Vattenbärarlandet Sverige fixerat vid genforskning men eftersom grundattityden är så rutten i landet kommer landets nominella teckentillhörighet inte att ge någon fribiljett till framtiden. I talet om Vattenbärarens tidsålder handlar det inte om något människan längre kan styra över utan om Tidsherren Saturnus och det schema som är nedlagt i den här sträckan av planetens Öde.

Många inlägg att välja mellan i ämnet goda karmans hus. Här ett:

DN:s läsarförakt och läran om horoskopets goda karma

Bloggaren besinnar det egna horoskopets halvt brustna goda karma i 5e samt granskar dåvarande politikern Fredrik Reinfeldts 5e hus. (Känd tidpunkt för en svensk politiker är en sällsynthet.)

 

PS. För den som missat allt som tidigare sagts om Sverigehoroskopet är en del av berättelsen problemet med landets bristande intellektuella hederlighet (som syns även i elitskolan): Merkurius är i sig en tillgång i kartan och den ligger dessutom i 5e huset för god karma. Men den tillåts inte operera fritt! Från vardera håller står Ledarskap och Storfinans på vakt och "hämmar" Merkurius så att den bara ska tänka som Eliten tänker.


Givet att Sol och Jupiter är verksamma korrumperare har kvicksilvret Merkurius inte en chans. Merkurius anpassar sig direkt, inspärrad som den här och kåt (som mediefolket är) på att få tillhöra den lyckligt lottade eliten! Och då har inte ens Sverigehoroskopet brist på filosofi och ryggrad berörts - fundamentet till eliten. 

Detta den övergripande och tragiska bilden av ett fjompigt land. Som tur är tvingar bara Sverigekartan medborgarna till yttre konformism, men det finns gott om köksbordsfilosofer. Tyvärr utan någon politisk representation. Totalt sett är därför detta land utdömt av Ödet. Vattenbärarens tidsålder kommer att se något annat här än det vi kallar Sverige. Spekulation om vad följer i ett senare inlägg...


Inga kommentarer: