Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 5 maj 2023

Ägarna och lokförarna, destruktivt system i ett nötskal

Ännu en summering av bloggens "mission" för att kanske fånga upp ett ograverat sinne!

Ägarna och det lättsövda folket

En talande ögonblicksbild. Några matvaror blir en halv procent billigare och genast manipulerar Ägarnas medier folket till fortsatt tilltro till kapitalismen. AB är närmast genanta i sitt näriga "me too"- beteende och stänger in några löjeväckande sifferuppgifter bakom betaldörr!

Om man för ett ögonblick lämnar därhän matmonopolet och AI-robotarnas annalkande omyndigförklaring av mänskligheten (på goda grunder), har Ingvar Perssons (AB) samtidskommentar fått en så bra rubrik att den tvåtusen år gamla astrologin än en gång får visa upp vilka systemfel västerlänningen om och om igen begår!

https://www.aftonbladet.se/ledare/a/bgaEP3/tagbolagens-oversitteri-kan-fa-tagen-att-stanna

Som bloggen över flera år och i skissartade drag indikerat är det västerländska tänkandets portalfigur Platon och astrologin nästintill synonymer. Med tanke på hur astrologin skrattats ut i svenska (men inte internationella) akademier, och Platons helt försvunnit ur den alltjämt läskunniga svenskens kanon, är det inget mysterium att den västerländska kollapsen kommer att komma som mest otippat i Sverige, maskinlandet där allt rullar enligt system. 

Ägarnas system för att skörda medborgarnas liv och livsglädje eftersom det mätbara kvartalsresultatet är det enda som räknas i ett råkapitalistiskt samhälle. Människan har inget värde i denna modell, bara Ägarnas besittningar. Mänskligheten har lidit av samma sjukdom "de som har och de som inget har" i princip sedan jägarsamhället övergick i jordbrukarsamhället och hallucinationen att människan kunde äga märk. 

Den röde mannen i Amerika var helt brydd när den galna europén kom med sin lågt jordiska inställning till livet i denna värld. Ja även "raser" eller identifierbara folkslag har kollektiv karma och den vite mannen är inte den första att gå under, vänta och se.

Platons filosofi lär ut att bara i det jordiska går det att mäta tid och rum eller mäta överhuvudtaget. Överfört på den antika astrologins lära om de fyra elementen, är det Jord-elementet som gör oss så förbannat jordiska och fiender till varandra. De som lyckats lägga beslag på något mätbart känner att de Äger och vänder sig genast mot flertalet som inget äger eftersom deras själar haft ett lindrigare syndafall. 

De som Äger vet att de lever det orätta livet och misstänker alltid icke-ägarna för att vilja inkräkta och ta över deras oproportionella innehav.

Den reviderade (nyplatoniska) modellen frånkänner Jord-elementet del av själen - den som satsar på ägande lider av en svår sjukdom: de saknar själ. Och västerlänningens så kallade jakt på individualism förvärrar ytterligare symptomen eftersom det är Världssjälen som ligger i fokus för alla normalbegåvade tänkare.

De är tecknet på ett synnerligen svårt "syndafall" hos själen att krympa sin världsbild till den grad att Europa bygger murar mot Afrika och låter migranter drunkna eller en Ebba Busch bli ha-galen när hon ser en naturskönt belägen stuga och krigar sig till den. 

Denna låga nivå kallas inte längre Jord utan Vatten efter begäret för den subjektivt drabbade är omättligt. Det är därför Sveriges finansdepartement hackar så illa sedan Busch fick stå för närigheten i det svenska näringslivet. 

Visserligen är hon Sol-Stenbock, dvs urtypen för drivkraften mot ägandets Ägande ("resursernas herre"), men hennes enorma övermått Vatten ger ett horoskop som mer än själens syndafall påminner om den bibliska Syndafloden. 

Busch kan vara den sista närighetsminister Sverige fick, vi är väldigt nära ett paradigmskifte på Jorden nu!

Obs. Visst kan man måtta upp en liter vatten, men då talar vi alltså mätbarhetens dimension, Jord-elementet, och inte Vatten i sig, som är den psykiska och gränslösa dimension Makthavarna i allt tider sökt låsa befolkningen i. Med ständigt hunger utför de icke-ägande jobb åt Ägarna, och det utan att knota. Tills nu.

Hela detta ovärdiga drama tecknas astrologiskt av den "negativa polariteten" i alltsedan senantiken. Lärans rötter är tyvärr knappt skönjbara innan babyloniern Berossos introducerade astrologin i västerlandet på 200-talet före vår tid. (Flera hundra år efter att den grekiske filosofen Herakleitos tycks ha fått nys om österländskt tänkande kring de fyra elementen - före Empedokles - "de fyra elementens fader"). 

De första västliga böckerna, med början i 1a århundradet vår tid tonar redan ned främmande inflytande. Inga namn nämns, det är bara "forntidens lärde". Det är tidiga tecken på det sätt Väst alltsedan dess visat hur naturligt inskränkt och fixerad vid den egna gruppen den nuvarande versionen av mänskligheten är. 

Tekniken har utvecklats men människan är inte längre kapabel att styra sig själv på ett vettigt sätt. UFO-folket, de främmande intelligenser som bevakar mänskligheten just nu, kommer inte att acceptera människans primitivism eller disjunktion mellan intellekt och näriga kroppssjäl mycket längre (platonismens "irrationella själ" sammanfattar biologin som är allt den degraderade moderna människan dyrkar). 

En intervention from utomjordingarna är det troliga. I själva verket är de inte utomjordingar utan extra-dimensionella - tänk "spöken" och "andar" som simplistiska varianter. T.o.m. senantikens tänkare hade svårt att dra en distinkt gräns (eftersom gränser har med fallna själar och Ägare att göra), men någonstans övergår daimoner i rena gudavarelser.

UFO:s som ögonblickligen kan materialisera eller dematerialisera kompletta farkoster som får jordborna att häpna representerar definitivt gudar även om demoner också funnits med mänskligheten även under den mörka tid av "rationalism" då människan trodde hon var universums högsta skapelse - en olycklig utveckling av den judisk-kristna tron på att ett folk eller sedan arten som sådan var exceptionell - "UFO-invasionen" kommer att rätta till detta mångtusenåriga tankefel som först den judisk-kristna epoken förde till dess naturliga och katastrofala slut. 

Slutet är tvådelat: först via Hitlers judeutrotning, sedan fortsatt av Ägarna och kapitalismens utnyttjande av den darwinistiska sagan: "det naturliga urvalet" hjälper i detta slut på en tidsålder Ägarna och deras Rovkapitalism återskapa de värsta tänkbara missförhållanden människor emellan, sådan skit som Europa tidigare utövat via slaveri och kolonialism mot "andra". 

Nu ser Ägarna inte ens på de egna som sitt eget kött och blod, de har själva blivit besatta av Djävulen och betjänar bara Ägandets Paradigm. Snart byts det ut mot ett nytt tema. Vattenbärarens tidsålder som det under lång förväntan kallats. Men tidigare perioders "milliennialism", t.ex. när Europa trodde på jordens undergång år 1000 led av problemet att de inte korrekt förstod att tidplanen för mänskligheten följde de "platoniska månaderna" eller den sideriska zodiakens långsamma och värdiga rörelse baklänges genom tecknen. Platons hopplöst schablonartade åsikt att människosjälen reinkarnerar en gång per tusen år, är en typisk matematiserad nonsensåsikt som även det västliga tänkandets fader kunde unna sig. 

Barnläkaren Ian Stevenson som intervjuade barn med tidigare liv-minnen under årtionden och bekräftade skrämmande många av dem, har kanske bara sniffat upp en speciell form av själavandringen, men noterade inga förrädiskt ideala eller runda siffror. Den onda bråda döden som vanligtvis gick hand i hand med barnets minnen av ett föregående liv, tydde på att dessa själar gjorde snabba returer till en kropp. I genomsnitt 16 år fann Stevensons utifrån matchande polisrapporter om den avlidnes identitet varom barnet i detalj kunde berätta, fast "i det livet" bosatt i en annan stad om vilken det nya engångsjaget ingenting visste.

Omvänt var det när synske Edgar Cayce (1877-1945) gjorde en tidigare liv-läsning under trans för intresserade bokförläggaren Arthur Lammers (nämnd i flera av de många biografier som skrivits om Cayce). "Tredje besöket på detta plan" noterade det hypnotiserade transmediet från sin säng. Det första besöket den tillfälliga förläggaren avlade var inte ens som människa. Det inträffade när Jorden var MYCKET UNG och elementens liv - inte biologiskt liv - var ännu "verkligheten" på denna planet. Cayce i trans beskrev Lammers dåvarande "essens" som en av "de vindar" som förberedde planeten för den fortsatta utvecklingen. 

(Det slår mig gång på gång hur mycket den pinsamma kabel-tv-serien "Ancient Aliens" stulit rakt av från Cayces märkliga transberättelser utan att uppge källan.)

Nuvarande mänsklighet kommer att gallras bort förrän Jorden nått den befolkningstopp om 30-50 år människan kalkylerat med i sin okunskap om det tillkommande. Vattenbäraren är förvisso också Liemannen (Saturnus) men rensningen av den vildvuxna undervegetationen visar Ryssland och Ukraina (USA) så väl hur folkuttunningen kommer att gå till. 

Men detta är det halvtomma glaset, berättelsen om det utgående. Viktigare än att lamentera människans mångtusenåriga mordiskhet, är det goda Vattenbärarens era kommer att föra med sig. Främst: mänsklighetens totala övergivande av ägandementaliteten, eller den sataniska existensnivån som också yttrar sig i en så orörlig hemortspatriotism att allt större tänkande blir helt omöjligt. 

Om den primitiva människan som tror Terra är dess hem representeras av Taurus, Oxen, så är Vattenbäraren den rymdliga människa bloggen ibland kallat "luftens andar", väsen som inget har med DNA eller fysikalitet att göra, men som i uppofframdet av sin ringhet vunnit Alltet som ett obegripligt mycket större pris. Mänskligheten kommer att rätta in sig i tillvaron och inse sin plats i den större mänskligheten. 

När många inte ens kan acceptera avvikande hudfärg på "deras" mark, gissa vilka som först kommer att permanent avvisas från Jorden när Nykomlingarna aviserar det Nya Direktivet för Jorden! 

UFO-intelligensen är sådan att den lätt ser igenom människans yttre och vet vilka tankar och begränsningar de många egentligen odlar. Därmed kommer uttunningen av mänskligheten att kunna skötas från en nivå dagens materialistiska västerlänning inte ens har fantasi nog att tänka sig.

Teknologin tillhör essentiellt Luft-elementet (den Store Arkitekten är Saturnus, associerad med Luft eller andevärlden) och Mänskligheten 2.0 kommer att lösa sina energibehov (och mer därtill). Men framför allt omvärdera de omättliga behov som ges av ett liv i Vatten-elementet som hungrar efter allt och aldrig får nog. Allt detta hänger på hur oborstad och låg en civilisation är. Alla föds inte helgon eller genier, men korrekta värderingar och uppfostran bygger arten över tid. Eller förstör den - den genomsnittliga västerlänningen rör sig mot sin undergång.

Naturen kommer att blir mer gudomlig när Saturnus som Gränsdragaren blir tidsålderns yttersta sanning eller ledande tema. Men eftersom Saturnus också är Tidens Herre kommer nya sanningar om totaliteten av tid, dvs. evigheten, att klargöras. De som år leva vidare på Jorden kommer att vara fullt införstådda med vad satanister och otroende vägrar besinna: att vi är ett med det eviga. 

Bloggaren har sållat fram cirka 20 "trovärdiga" minnesfragment av jordeliv. Det förefaller onormalt mycket, även om drömmarna har sparats under fyrtio år och flera härrör från "förhöjda medvetandetillstånd" (spontana förlopp under 5 år av daglig meditation). Men detta är närmast ett ignorant beckmörker jämfört med hur minnet kommer att se ut när Vattenbäraren penetrerat Jorden lite bättre (och mänsklig vetenskap förädlat vårt DNA).

Vid den ännu avlägsna Omega-punkten kommer, som det heter, "Gud att vara allt i alla" (både en nyplatonisk, en kristen och allmänt orientalisk tanke). Detta är Världssjälens fullkomnande och den kommer att knoppa av sig ett nytt universum, kanske efter en Brahama-natt av sömn. Se denna perfekta Världssjäl som ett UFO, som ett moderskepp. Sanningen är inte fjärran...

Men långt innan dess kommer mänskligheten att sluta acceptera det som inte är grundligt genomtänkt. Sveriges politiker har INGENTING i den världen att skaffa och den världen står för dörren NU.

Organiserad helhet har mänskligheten redan fått en överdos av: det mänskliga genomet var inte en liten informationsstruktur att förstå sig på! UFO-folket kan redan det här. Det kan mycket väl vara änglar som färdas tillbaka i tiden för att dra Mänskligheten från sin start i Alfa-Adam mot sin final i Omega-punkten. Det kan vara artens sista tvåtusen år på Jorden som just rullat igång.

Det kan vara slump med båda de kända namn som f.n. lånar sina ansikten till den mest primitiva delen av mänskligheten, den som är beredd att spela bort sina pengar på nätcasinon, har lustigt fötts under utdöende primitiva människans symbol, om Busch har närig hunger drivs Månen i Skorpionens Vatten snarare av en vurpad version av naturen. 

Naturlig zodiak: Väduren = 1a egohuset,
Oxen = 2a ekonomihuset, och så vidare

Skorpionen står för avunden eller hoppet att få det som hos motpolen Oxen - ägandefixeringens början. Slaveriet möjliggörs genom de tre Jord-tecknen som alla ägnar sig åt att mäta och väga och jämföra men det är i Skorpionen Månen eller psyket "lider sitt fall" och indikerar att det är begäret som drar själen nedåt. Den djupare innebörden av Skorpionens koppling till döden är alltså att Syndafallet redan har hänt när barnet ikläder sig en kropp. 

Döden är en realitet i Vatten-elementets kretslopp och joggande och gymmande svenskar har inte fattat att de är dubbelt döda som tränar sina kroppar i hopp om "liv" som de aldrig ägt då Sveriges Ägare mentalreducerar sin befolkning direkt i småskolan. Några verkliga alternativ till rådande världsordning lärs aldrig ut och barn blir snart förstörda för livet med mindre de har lyckosamt predestinerade perioder av identitetskris. 

(Sverige som land genomgår en ständig id-kris som påverkar många områden och därför är myter som håller medborgarna stela i tanken är därför dubbelt viktigt! Räkna i Sverigehoroskopet hur många planeter som ägs och styrts av vår defekta Saturnus! Horribelt att låta sillmjölkar leka politiker. Men vem skulle säga nej? Folket varifrån politikerna hämtas?)



Både Gårdinger och Gynning har dock stark aktivitet i det passionerade av Vatten-tecknen, Krabban. De förvärrar troligen sitt ingångsvärde under "det svenska livet" genom att välja yrken som "ser om sina egna" (Korruptions-Maskinen) och jag vet inte till vilken torr öken sådana här själar vidarebefordras till för nästkommande liv. Tänk skulden, att ha lurat så många av sina lågutbildade landsmän för Ägarnas kortsiktiga vinst.

Gårdinger hade aldrig någon chans, en billig lycksökande narcissist som han är. Gynnings karta spådde jag ett långsamt uppvaknande tidigt på bloggen. En följd av den vitala Luft-Vågen och en smartness via Jungfrun. Men det tycks inte ha blivit mycket av det uppvaknandet, åtminstone inte så här långt. 

Sverige har ett mycket välutvecklat system för att motverka avfällingar från det system, den procedur Ägarna och Staten i samråd vidmakthåller. Och de flesta personhoroskop antyder antingen så svagt utvecklade filosofiska sensibiliteter alternativt så mycket dragning mot komfort, att få gör sig besväret att stärka sina framtida aktier på Jorden genom ett motspänstigt liv här och nu i Sverige, Mörkrets hjärta på Jorden.


PS. Ett tredje känt namn som ingått i spelreklam kommer för mig. Glenn Hysén. Jag vet inte om fotbollstips kräver nämnvärt tankearbete men jag låter den här kändisen passera. Visserligen finns problem i Skorpionen, men det var Månen i Skorpionen som jämförelsen gällde och Hysén har en mer analytisk Mån-Jungfru. Att det är samma dekadenta värld av hunger märks dock av att Jungfruns härskare står uppbunden med Jupiter - löftet om stora och lätta pengar - i Skorpionen. 

Apropå fotboll, har Zlatan gjort casinoreklam? (Köpt in sig i spelbolag har han gjort.) I så fall: ännu ett fall av den avundsjuka Månen i Skorpionen.Månen i Krabban upplever passionerade begär men det är i Skorpionen de fixeras och blir till besatthet.

(En kanske slumpmässig vändning på Hyséns karta: Zlatan har samma betoning på Jungfrun, Vågen och Skorpionen, tre på rad. Men planeterna är annorlunda fördelade. Det kan finnas en poäng här eftersom Jungfrun är en typisk sololirare som ofta tappar kontakt med laget pga. fixeringen vid individen och individprestationen medan Vågen är en typisk lagsportare. Skorpionen skulle väl vara "the killer instinct" som en idrottsman bör ha.)

Och: Sverige har riggats för att suga ut sin befolkningen eftersom den visat sig vara sådana mähän. Den drabbade kan inte få rätt mot Ägarna som kräver sina vinster. Sverige, världens mest korrupta land - om man skrapar lite på rikemansfernissan:

https://www.aftonbladet.se/minekonomi/a/KnqByX/betsson-frias-i-unikt-fall

Att spelbolaget frias motsvarar exakt SverigehoroskopetS "verksamt onda" Jupiter, planeten som ska representera Lagen men på låga nivåer står för guldgrävare och klippare - spel & dobbelsvenskarna, av samma skrot och korn som Finansfolket fast på förlorarnas sida. Lendo! Lendo! Låna lite mer - tv-reklamen bjuder en ändlös ström reklamfilmer från samma Onda Bankman som gömmer sig bakom alla dessa "appar" som påstår sig hjälpa konsumtionsslavarna i deras röra. 

Sveriges infantilitet (illustrerad i varje svenskproducerad reklamfilm) - det var det som knäckte nationalsjälen. Hur en lands härskare kunde hålla folkets mognad så lågt är något att granska vidare i den himmelska rättegång där de skyldiga står inför rätta i detta nu, de vet det bara inte än. Vattenbärarens tidsålder kommer inte att uppvisa ett spår av den svenska materia-misären. Det blir något att se fram emot.

Är detta ens en rimlig tanke givet mänsklighetens arv från naturen, eller bara en utopi? Stämmer astrologins kosmologi framverkar världsrymden MEDVETANDE och förändringar av medvetandet. Det är inte en litet hopp mänskligheten står inför, nu när dess eget zodiaktecken är temat.

 


Inga kommentarer: