Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


söndag 7 oktober 2012

Telia - Sverige i demonens våld 2002-2020

Från sitt utkikstorn i England väver Katrine Kielos en rik söndagskrönika som förbinder Harry Potter-författarinnans skandalöst socialismluktande första vuxenroman med de självgoda svenskar som svepts in i Reinfeldts falska myt om de flitiga och de lata.

(Mytspridaren är duktig klargör en färsk opinionsundersökning som regeringsmegafonen DN publicerar utan möjligheter till läsarkommentar! Högertidningen SvD ska ha heder för att de fattat att vi stavar 2012 och att Sverige ännu inte på ytan är en sovjetdiktatur.)

Kielos krönika knyter an till detta blogginlägg som var nästan färdigt när jag tappade intresset. Helheten kändes en smula repetitiv även om här finns en ny analys av svenskarnas Sol och Jupiter, den dagaktiva och den välståndsbringande.

Men jag publicerar ändå texten eftersom den går lite längre tillbaka än Kielos och ställer frågan om den falsk svenska självgodheten existerade innan fule Fredrik skrev sin föraktfulla bok Det sovande folket 1993, detta tidiga försök att klargöra sin ideologi men som han efterhand insåg bara alienerade väljarna.

Därefter valde moderaterna i stället Lögnens ande och börjar skapa myten om att den pöbelaktiga svenska medelklassen hörda samman med den lilla eliten i toppen. Och dum som pöbel alltid är, var den snar att börja uppfatta sig själv som lite förmer. Lite mer exklusiv märkesvara på matbordet. Lite mer åsnearsle (sålt som finaste kött på Reinfeldts livsgärning: sänkt restaurangmoms för sin "egen grupp", de flitiga och bra "etniska svenskarna").

Hur långt borta från en korrekt omvärldsanalys Reinfeldt befinner sig, visade han även när han använde som argument att han minsann åkt t-bana i Stockholm! Sådana är de människor som fostrar en särskilt sorts rasism inom de skötsammas led. Läs Kielos och ev. den här texten med.

*****


Demonen Rahu (norra månnoden)

Redan i det första försöket september 2010 att greppa de planetära cyklerna enligt indisk astrologi, noterade jag att det är ur nationalhoroskopets tredje hus landets problem kommer under den nuvarande 18 år långa ödescykeln. Där ligger nämligen norra månnoden eller girighetens demon Rahu och den vaknar till liv när Rahus cykel råder.

Och det är inga triviala problem heller! Tredje huset är det som kan hjälpa eller stjälpa en person - eller ett land. Det är den intellektuella stilen, klarheten i tanken och till viss del personens - eller landets - moraliska ryggrad.

Bland branscher är det typiskt telekom- och it-industrin som associerar till kommunikations- och intellektshuset. I gammal indisk astrologi kontrollerar det också konstnärliga verksamheter som sång och dans - och författarskap.

Med en utrikesminister Carl Bildt som stöder svensk it-export till diktaturer och en regering som förfalskat vartenda ord i den politiska vokabulären blir det nog svårt att som inhemsk förstå den skandal som nu rullas upp om "vårt" land och "vårt" Telia. Minns någon den trevliga om än korkade svenska familjen som i tv-reklamen hjärntvättade svenskarna att tycka Telia var något förträfflig?

Tydligare än det statliga telekombolaget Telia kommer man kanske inte de här 18 årens demoni från girighetens demon Rahu (Drakhuvudet)!

SvD/Näringsliv sammanfattar så här långt historien som gjort Sverige till internationellt åtlöje. Grattis regeringen Reinfeldt - det är er livssyn som gestaltar sig genom hela den svenska folksjälen. Svenskt Näringsliv är aggressiv som Satan själv i sina försök att krossa den vanliga människans rättigheter på sin arbetsplats och tittar man noga på Sveriges horoskop ser man tyvärr att vi aldrig haft demokrati i det här landet. Socialdemokratin har nästan alltid varit lika vek och undfallande som nuvarande vårdvinstförespråkaren Stefan Löfven. 

Man har haft stödet underifrån men vägrade Revolutionen. Istället skedde något oheligt: man förmådde de rika att gå med på att kasta smulor från sina bord till den gamle fattigsvensken. Sverige höll sig själviskt utanför Andra världskriget, och med åren utvecklades fattigsvenskarna till en köpstark medelklass men lika förbannat obildad som om det varit 1800-tal alltjämt. Fredrik Reinfeldt visar i sin person exakt hur den nya obildade svenskan - nu med pengar - ser ut. Lögnaktig och falsk, spelat lugn och jämnmodig. Drar sig inte för att fejka ett språkbruk så att folk tror han är på deras sida. 

I själva verket springer han de "en procentens" ärenden fullt ut. Och hans aggression mot sjuka och fattiga är Arbetsgivaren - djävulen själv - som aldrig velat ta något sociala ansvar. Så här går det med ett land när sekularism i kombination med låg bildningsnivå och TOTAL AVSAKNAD på filosofisk mognad på alla nivåer driver sig mot avgrunden. Vi är en skamfläck på jordens yta och socialdemokratin kan inte längre rädda skutan. De har kantrat totalt åt höger.

Men det är med en bister belåtenhet man med Telias pengatvätt inser att moderata propagandaministern och hans vargpack slitit förgäves med sin lögnbild av det nya Sverige utomlands. För den här skandalen kommer fullständigt att raderas dessa satars försök att lura omvärlden att Sverige alltjämt har en "svensk modell" av den typ som socialdemokratin en gång byggde och som väckte beundran. 

Socialdemokratins karma kan heller inte missas: det är deras "svenska modell" som nu kommer att ifrågasättas utomlands. Har svenskarna i alla årtionden byggt sitt sociala välfärdssamhälle på en sådan här korruption och ett sådant här svek mot alla världens folk?

Partiet skördar nu straffet för den marknadsliberala ekonomism Göran Persson förgiftade socialdemokratin med genom Moderaternas trixande med s-märkta begrepp och allmänna desinformation i omvärlden. Reinfeldt är hämndängeln som är här för att tvinga socialdemokratin att bestämma sig.

Hittills har det gått bedrövligt, de beter sig som en uppvaktare som likt en sociopat lyssnar efter ståndpunkter de tror ska beveka väljarna istället för att säga sitt hjärtas mening i frågor där vägarna skiljs mellan de själviska svinen som Systemet långsamt driver till slakt med en charterresa inkastad då och då som lockbete, och de goda människorna som förstått att marknadens heliga ko, konkurrensen, skadar människans själva sinnelag och degraderar arten.

Sverige är faktiskt på varje punkt samma sjunkande skuta som Grekland och Spanien som svenskarna var till man förnumstigt pekat finger åt. Bara så mycket värre! För vårt horoskop avslöjar att vi är en intellektuell katastrof bland Europas länder (möjligen tätt följda av Camerons England)! Det har vänstermedier sagt i sex år nu, men högerpressen har i det längsta hållit regeringen Reinfeldt om ryggen. Nu börjar det bli för många tecken på att landet helt rullat runt för att självdö. För statsfinanser är inte vad det här handlar om. 

Det här är något MYCKET STÖRRE som står på spel. Det är en nations hela förstånd utan vilket det heller inte kan finnas någon självbild. Och den som inte ser sig själv är helt enkelt sinnessjuk. Mellan 2002 och 2018 är nationens förstånd helt korrumperat av girighetens demon Rahu. Det var ju det jag sade. Det blir bara tydligare för vart år. Först Pirate Bay och nu detta. Sveriges lämnar förskräckliga spår i omvärlden via sin nyfunna it-fascism. Prylmänniskorna har väl aldrig varit fulare än år 2012!

*****



Rent tekniskt är Rahu lik en förstärkare, girigheten klibbar fast vid den planet som är värd för Rahu och vilken girighetens demon söker fylla sig själv med. Huset och dess jordiska verksamheter är spelplanen för denna demoniska frossare. 

Det är möjligen maximalt olyckligt att det är en annan hungrig planet som är värd för Drakhuvudet under perioden 2002-2018. I nationalhoroskopet ligger månnoden i Skytten vilket gör den "expansiva" Jupiter till måltavla. Jupiter står för de sämsta människorna för snabba och lätta rikedomar och för de bästa människorna för (på kort sikt olönsam) grundforskning, tankens högre flygturer som omvittnat i filosofi och religion. Som indikation för en kapacitet i människans väsen står Jupiter för ett medvetande som är större än hennes logiska ärthjärna. Jupiter är så mycket av det kosmiska och gudomliga medvetandet som en mänsklig hjärna klarar att kanalisera. 

Den människa som är helt fylld av Jupiter, Zeus eller Guru behöver aldrig tänka eller problematisera. Svaren på frågor kommer till henne intuitivt och ibland är svaren så långt före sin tid att det inte i samtiden går att belägga dem. Ett exempel på kosmiskt medvetande är den synske Edgar Cayce. På 1930-talet hävdade han att Jesus som ung studerat astrologi hos en grupp fromma individer i en klosterskola invid Döda havet. 

Han kunde visserligen ha känt till en antik rapport om ett judiskt parti, esséerna, som hade en bosättning i den ogästvänliga trakten. På detta torftiga kunskapsfragment kunde han sedan under hypnos ha diktat ihop en fantastisk berättelse om skollokaler där Jesus studerat inte bara de judiska heliga skrifterna utan även astrologi. 

Men med facit i hand går det inte att komma ifrån hur korrekt hans skildring var. Cayce dog i januari 1945 i sviterna efter vad som troligen var en svår stroke. Trots att han i trance varnade sig själv för att gå ner i hypnos så många gånger per dag, kunde han inte under brinnande världskrig säga nej till alla förtvivlade amerikaner som ville veta vad som hänt de sina på världens olika krigsskådeplatser. Han dog "i tjänst" precis som han varnat sig själv ur trance.

Först 1947 började Dödahavsrullarna upptäckas, och det tog årtionden innan de lågprioriterade astrologiska textfragment som hittats slutligen fångade forskarnas intresse. Att gruppen i byggnaderna vid Döda havet faktiskt hade studerat astrologin innebär naturligtvis inte att också Cayces skildring av en ung astrologistudent vid namn Jesus är sann. 

Men med tanke på hur många andra märkliga av hans förutsägelser som verifierats blir det kristna Nya testamentet mycket begripligare. Här och var anas en tidig lärostrid om huruvida det går att mäta en människas andlighet! Detta är uppenbarligen ett eko från den astrologiskt bevarande kärntruppen i Dödahavsöknen, Ljusets söner som de kallar sig själva i rullarna och som Jesus i Johannesevangeliet rekommenderar folk att efterlikna. (Ljusets barn hatade sin tids ekonomism och det är pga. gruppens troliga påverkan på  Jesus som han vägrar röra vid det romerska mynt någon räcker honom i samband med frågan om vem som ska tjänas, kejsaren eller Gud.)

*****

Frågan för svenskarnas vidkommande är nu på vilken nivå landets Jupiter uttrycker sig. Är den en sorglös och spekulativ Jupiter, en banal jägare efter de lätta pengarna? En Keno-Jupiter, en Triss-Jupiter? Eller är det den verkliga Jupiter, härskaren över ett gudomligt sinne och med filosofi och religion som hjärtefrågor? Jag tror inte någon tvekar över var på spektrumet svenskarna hör hemma. Staten tjänar grova pengar på att hålla svensken bojat till Svenska Spel !!! Och på sistone har vi lurats att köpa Teliaaktier - "folkaktien" - och överhuvudtaget engagera oss i de mest triviala av sysslor, ödsla vår "valfrihet" på rena skitfrågor. Svenskarna börjar så smått fatta att det energibolagen bildat karten och att Reinfeldts och högerns "valfrihet" döljer något mörkt och fult.

Vi är således de simpla pengajägarna, till vänster och till höger, och vi älskar att spekulera i värdepapper och annan fanskap som håller oss blinda och döva för verkligheten bortom den egna plånboken. Folket är bara skräp. Ett land som kunde bombas bort av "terrorister" utan att övriga världen skulle fälla en tår. Ett land som fejkar neutralitet för att själv vinna på det i någon sjuk fantasi om att alla tävlar mot alla.

Bekräftar även horoskopet att Sverige har en simpel, lågpresterande Jupiter, vilket skulle göra den giriga demonen Rahus attack så mycket värre och fulare att skåda?

*****

Den indiska astrologin var mig helt obekant tills för några år sedan och den här bloggen innehåller undersökningar i makligt tempo. Jag har redan förkastat läran om planeternas åldrande i ett tecken (avashta-systemet). Det var enkelt att falsifiera. Det råder nämligen ingen brist på människor med en "död" Sol som belönats med Nobelpris i matematik och fysik. Och Solen är en intelligensplanet.

Mer spännande har varit läran om planeters verksamma natur, som uppenbart tycks bygga på en komplex logik och som ger bra stöd vid tolkningen trots att inte heller den höll måttet vid en statistisk test. Det är viktigt att förstå hur den indiska astrologin använder ett antal metoder för att på något sätt samla så mycket hypoteser i sitt sinne att intuitionen plötsligt bryter igenom med en slutsats.

Det gör därför inget att de enskilda lärosatserna i sig inte kan verifieras enligt västerländsk syn på "vetenskaplighet", här pågår en verksamhet bortom den simpla "merkuriska" nivån - t.o.m. unga människor behärskar aritmetik och kan utföra elementära statistiska analyser. Men alla kan inte se helheter som ännu i empirisk mening saknar pusselbitar. (Jfr Kants syntetiska och analytiska utsagor.)

Perioden 2002-2018 nuddar sannerligen vid Sveriges djupaste väsen - vad är vi svenskar? vad vill vi med livet? - eftersom giriga Rahu nu förstärker Jupiter som i sin tur står i nära konjunktion i Vattumannens (gruppsocials tecken) med landets väsenskärna Solen.

Svenskarnas essens - även om många är för själviska för att förstå detta, handlar om en kollektiv välfärd, det är exakt vad Jupiter i Vattumannen betyder! Och Solen är väl om något landets "mission statement", den verksamma Solen driver mot folkets välfärd. Åtminstone 1974 när socialdemokratin stod på sin höjd och den nya grundlagen inskärpte att "all makt utgår från folket".

Därtill ligger den här kombinationen (enligt bloggens förslag till födelsetimma) i det femte huset för individualitet, vilket naturligtvis är en paradox eftersom Vattumannen inte är individualitet rakt av utan individualitet inom ramen för ett socialt sammanhang. Det är denna vackra symbolik Reinfeldts höger sedan sex år bekämpar som de sociopater de är. 

Är Reinfeldt eller Moderaterna själva demonen Rahu? Är det genom Rahus förvrängda perspektiv vi får ett egoistiskt högerparti som plötsligt börjar kalla sig "det nya arbetarpartiet"? Eller finns det ett problem redan med Solen och Jupiter, så att den långa demoncykeln bara förstärker ett djupare problem med svenskens definition av grupp och välstånd? Jag har i ett tidigare inlägg argumenterat för att denna Sol/Jupiter är fåtalets symbol, makthavarnas och chefernas Sverige. Pöbeln sorterar under Månen i egocentriska Väduren och ett svårt materialistiskt och simplistiskt sinnelag.

När nu Reinfeldts moderatera korrumperat hela landet och säljer ut statlig egendom till vänner och bekanta, när högerfolk fyller de statliga verkan och "unnar sig" dyra fester där polare hyrs in som festfixare - när denna totala plundring av det svenska välfärdssamhället pågår, är det svårt att tro att de onda åren bara lyfter fram och förstärker ett drag som fanns även hos de socialdemokratiska makthavarna? Eller gjorde det? Höga sossars strömhopp över till näringslivet de senaste åren för en verkligen att fundera... 

Och är landets "IQ-kärna" så rutten, då är det inte undra på att folkets Måne befinner sig i djupaste mörker... Det är alltså 1974 landet Sverige får ett förnyat nationalhoroskop och röjer denna avgrund mellan ett privilegierat överskikt som gynnar sig själva och en lika materialistisk men bonnig folkmassa.

Så frågan är, vilken kaliber har egentligen den jovialiska, välvilliga Jupiter? Är han en god Lärare (guru) eller en Zeus (överguden) för Sverige. Eller syns det i horoskopet att landets Jupiter är en låg gambler, en fixar-typ som vill ha pengar men jobba minimalt för det? 

Här talar vi inte om Reinfeldts och Svenskt Näringslivs lömska lögner om folket och arbetstagarna utan om ett riktigt fult drag i landets elit själva. Solen och stora välgöraren Jupiter i konjunktion skulle i en nybörjarbok få toppbetyg, men så enkelt är det inte. Indierna menar alltså att en planet kan vara i grunden god och ändå göra ont. "Bättre aldrig ha haft några pengar än få rikedomar i handen vilket bara avslöjar vilken oförberedd dräng man är."

Här är det förhållande Sveriges Vågascendent har till planeterna:
  • Merkurius, Venus och Saturnus är på landets sida.
  • Ingen planet är verksamt neutral.
  • Solen, Mars och Jupiter skadar landet genom att Sverige tenderar att verka ond i samband med planeternas egna grundbetydelser och de hus (livsområden) de äger i nationalhoroskopet.

Den indiska astrologin är märklig och bjuder på tolkningsregler för hur motgifter kan verka. Om t.ex. välståndsplaneten Jupiter leder till onda effekter, skulle skadan kunna neutraliseras om planeten låg i ett i sig ont hus, som t.ex. det sjätte eller det tolfte.


Sverigehoroskopet ser dock välgöraren Merkurius och illgörarna Solen och Jupiter samlade i ett av de positiva och framträdande husen, det femte huset för utagerad individualitet. Även ett lekens, kreativitetens och spekulationens hus.

*****

Innan vi funderar över den här trojkan, där de två stora (Solen och Jupiter) fullständigt manglar den goda kommunikatören, är det intressant att notera hur Saturnus är på svenskarnas sida. Saturnus står i nionde huset för "utlandet" och 1974 tyckte världen således om Sverige! Man beundrade den svenska modell regeringen Reinfeldt nu snabbt håller på att rasera (läs! viktig artikel).

Som tidigare noterat finns tyvärr södra månnoden Ketu i nionde huset, noden som till skillnad från den giriga Rahu kniper igen. Sverige har problem med sina utlandsförbindelser och sin förståelse av vida världen. Ännu efter detta nationalhoroskop hade Sverige faktiskt en statsminister som inte ens kunde tala engelska och därför inte fungerade i vida världen!

Fruktan för att landet skulle välja Mona Sahlin att representera landet inför världen var kanske den sista dödsryckningen i det här extremt svaga nionde huset för högre utbildning, vida vyer och filosofisk syn på livet. Sverige var och har förblivit ett lilleputtland bland bildade länder. Det enda vi har haft var ingenjörer. Vi har inte kunnat kommunicera med världen men vi har kunnat visa upp våra bilar och länge också båtar.

Men nu är det alltså t.o.m. den lägre utbildningen i tredje huset som fallerat under demonen Rahus och högerregeringens sex år vid makten, och som synes förstärker Rahu en bedrövlig kombination lokaliserad i det individuella femte huset. Sverige - sett ur himmelens perspektiv och astrologins objektiva värdeskala - utmärker sig för en OND syn på individualitet: jantelagen som får svenskarna att trycka ner varandra, mobba sin kung och hata alla ämnen där Solen - eller den andliga unikheten - förs på tal. 

(Jantelagen ska dock ses som en kombination av den onda Solen i Vattumannen med en begränsande Saturnus i nionde huset för religion. Se tidigare inlägg på bloggen)

Att även Jupiter verkar ont tyder tydligt på att landet förfogar över en "lägre" Jupiter eftersom huset framhäver denna vulgärt uppblåsta banalitet som kan ses i ett helt land med nyrika nollor (gå på Stockholms gator några dagar och lyssna över axeln på vad moderater pratar om - dessa är skrämmande ihåliga varelser med bara prylar och praktiska arrangemang i huvudet. En hel jävla stad av små inkrökta planerare - de planerar sin komfort och inte mycket annat).

Solen är per definition de få och utvalda klarast lysande i ett land, Månen är alltid den ansiktslösa massan. Vi har alltså en liten elit (Solen) som är nära knuten en "verksamt ond" förmögenhetsplanet Jupiter. Säger vem? Den giriga och korkade pöbeln? (Månen i Väduren, ägd av en furiöst materialistisk och inskränkt Mars i Oxen.) Nej, det är himmelen själv som säger att det var så här "spelet Sverige" skulle spelas. Detta är vad man har att komma till insikt om som svensk. Sedan kanske man i avsky väljer att lämna landet eller stannar kvar och söker påverka det.

Vi hade således även under socialdemokratins långa era i Sverige en ond klick av stormrika individer som de facto styrde politiken. Sossarna har alltid varit halvt överlöpare, det är bara nu, under demonens epok 2002-2018 den här travestin på ett land tagit sig så groteska former att regeringspartiet söker smutskasta Oppositionen genom att dra fram en kortlivad tidigare partiledare som tillhygge. Nog för att det ljugs frisk från regeringshåll men att de var sådana kräk överraskar t.o.m. mig som i den indiska astrologin hittat en bekräftelse på att mänskligheten är skit och att vägen till personlig nobless är lång och svår.

I Sverige har vi de ondaste samlade där pengarna finns. Och ingen som helst filosofi eller något annat av Jupiter högre och bättre uttryck. När jag utropade att Svenskt Näringsliv är Djävulen, hade jag ännu inte upptäckt att nationalhoroskopet ringar in precis samma klick, men nu genom den onda Solen och den onda ackumulationen av rikedom till de få ledande (femtehus-)individerna i detta land. Och sossarnas strömhopp till näringslivet går att förstå perfekt i detta nationalhoroskop från en tid då Sverige faktiskt var "socialdemokratiskt". Mer och mer inser jag att vi aldrig alls har varit det.

*****

Dock ger ett nationalhoroskop aldrig bara ett svar. Under gynnsamma perioder har landet bättre individer i ledarskiktet ("folk" är per definition så otränade att tänka bakom det ledarna säger att det för många räcker att "Reinfeldt verkar ju så trevlig". Dessa individer borde faktiskt aldrig ha fått rösträtt, de snedvrider från första början idén med demokratin och är enkla offer för högerns reklambyråunderstödda sätt att bilda opinion. Med andra ord: inte ett spår av sanning i det de säger. Mascara och hudcreme som det schweiziska laboratoriet (folket med vita rockar i tv-reklamen) har forskat "sextio år" för att ta fram. (Någon påpekade för mig att reklambyråerna som gör denna reklam förefaller håna svenska folket och se hur långt de kan gå innan de får press för smörjan de producerar. "Sextio års forskning" för att ta fram ett nytt schampo? (Folk bryr sig inte, för de lyssnar inte längre.) 

Moderater = buktalarens docka. Partiet för folk som arroganta att de inte bryr sig om något bortom det egna hemmet och  kroppsvård. Se stockholmarna!

Men med rätt ledare - astrologiskt en femte- och tiondehusfråga - har faktiskt Sveriges horoskop möjligheten att plocka några stilpoäng på att landet föddes i Vattumannens tecken, det väl integrerade sociala kollektivet och där individualitet blomstrar inom en enande ideologi. För svenskarna talar också det faktum att Jupiter essentiellt är den Stora Välgöraren. 

Men vilka själar är så stora att de idag kan rida in på Jupiters våglängd och under en 18 år lång period i girighetens och det intellektuella vanvettets onda omen och gripa tag i ett helt folk och öppna deras sinnen? 

De finns inte här i Sverige, så landets karma kvarstår. Landets själ har en form som tecknas av Saturnus i Tvillingarna: en tioårings intellektuella mognad och förståelse av omvärlden och hur vuxenvärden interagerar socialt. Saturnus kallas "verksam välgörare" men jag har i tidigare inlägg ändå velat peka på att den tecknar andlig torka, vilket i sin tur bidrar till jantelagsmentalitet. 

Dock inte den rena mobbning som pågår på den ynkliga tänkarens platta höger-vänster-skala - detta är en följd av att t.ex. vänster föraktar den onda kombinationen Sol/Jupiter och verkar utifrån nationalhoroskopets fula månhalva. Högern fokuserar istället idén om Vattumannen och smutskastar den: framställer ett socialt välorganiserat land under ett folk som något ont och förespråkar istället en söndrig röra av konsumerande individer och en svag och kraftlös stat, sådan är ju en onde ledaren Reinfeldts vision och den är densamma hos alla som redan lagt beslag på en stor hög pengar för egen del. Allt i den ynkliga människans liv handlar om att slippa betala skatt, slippa odla ett socialt samvete.

Pga. de flera trasiga punkterna i nationalhoroskopet (där inte ens Solen/Jupiter är bra, vilket jag i början av bloggen framställde den som), pga. detta producerar svenskarna nästan oavbrutet blasfemi via sina sjukaste konstnärer (det femte huset med onda Solen och onda Jupiter är ett konstnärshus). 

Lars Vilks är ett givet namn, men vi har också den ansvariga för "homojesus" och på sistone också kungasmäderskan: Elisabeth Ohlson Wallin. Och nu senast i den nya bild Sverige håller på att ge världen: svenska statens Telia som tvättar pengar i det väderstreck som låtit Carl Bildt bygga en personlig förmögenhet under täckmanteln av politiska jobb!

Landet är ett moraliskt haveri och det intressanta är att höger vet detta. Men på den här nivån av mänskligt förfall bryr man sig inte längre. Enligt antik sanhällssyn vore det därför inte fel att med våld avlägsna sådana människor. De har helt slutat svara på den kosmiskt sanktionerade morallag zodiaken tycks konstruerad för att instruera människan något om.

9 kommentarer:

Anonym sa...

När det gäller Rahu/Merkurius-dashan inverkan på Sverige så tänker man också osökt på den senaste tidens massiva hackerattacker mot myndigheter, liksom, apropå Telia, på dess stora problem med sin bredbandstelefoni.
S

Anonym sa...

Att man kan leva (överleva) utan ett huvud visar kycklingen Mike
http://www.svt.se/intresseklubben/halshuggen-kyckling-chockar-petra-mede-1

Det är så en hel befolkning kan gå igenom livet per materia. Kroppen kör livet på automatik, utan att koppla in högre förståndsgåvor.

Seaward sa...

@ S Tänk på att Rahu regerar det svenska intellektet under 18 år. Exemplen bör ha en magnitud av motsvarande kraft. I mitt första exempel från 2010 såg jag primärt den våg av kriminalitet "gratisnerladdning" som grep den svenska folksjälen, tidigt ute med bredband och utan någon som helst moralisk ryggrad. Sverige blev internationellt (för det är utifrån vi måste titta på landet) it-kriminalitetens paradis.

Näthatet var ännu ett tecken på att det svenska intellektet mår tjyvtjockt och den sjukdomen grasserar naturligtvis vidare även om DN och andra tidningar tystat landets intellektuella härdsmälta genom att minska eller eliminera kommentarfunktionerna och istället ge den härdsmälta som stavas den svenska maktkoncentrationen åsiktsmonopol. Rahu förstärker nationalhoroskopets fokus på Sol-Jupiter – makthavarna får breda ut sig i medierna som aldrig förr.

Det pågår nu storskalig desinformation för att rädda marknadsliberalismen från den uppvaknande mänskligheten i breda lager. Med sig har makten hela reklambyrå-Sverige som naturligtvis skriver vilken skit som helst, bara det ger pengar. Ja, kommunikatörer ligger också under tredje huset, vilket understryker den ofattbara lögnmentalitet som genomsyrar landet under alla dessa år. Det är en rent äcklig atmosfär i tankerummet!

Och det går inte att göra något eftersom detta är Ödet. Det är svenskarnas intellektuella likgiltighet som öppnat för makthavare från helvetet. Reinfeldt och högern ÄR verkligen en läxa åt svenska folket. Medelklassen har bara inte fattat ännu vad som pågår. För när stockholmarna åker en masse till New York är det inte för att få perspektiv på sina liv och sitt hemland utan bara för att konsumera en ”upplevelse”.

OM DoS-attackerna fortsätter en längre tid än bara den senaste veckan eller två och t.o.m. ökar i intensitet blir också de ett bra exempel. Men på vad? Det goda som nedkämpar en gammal och förlegad ordning eller på "cyberterrorism"?

@ anonym. En drastisk men deskriptiv bild !!!

Anonym sa...

Kanske ett bra exempel även på yttringar av "kriget i luften" som Cayce ska ha pratat om i trans, som jag har läst här...
S

Seaward sa...

Etervågor, tankerum... Absolut, men det är kanske att göra lilla Sverige till universums medelpunkt, att som Rudbäck villa att ha Atlantis här reducera Edgar Cayces profetia om Harmageddon till en svensk företeelse! :-)

Men lämnar man ämnet, den svenska Rahu-cykeln, ligger det mycket i den kopplingen, en "sista strid mellan ljuset och mörkret via etermedierna/sociala medierna"!

Anonym sa...

"Kriget i cyberspace" är något som äger rum i hela världen på olika sätt, det som hänt i Sverige på sistone är bara ett exempel på dess yttringar, menar jag. Ta t ex vissa diktaturers sätt att ta över internet, som det har stått om i tidningarna nyligen. Och hackerintrång är ju något som förekommer i många andra länder också. Och ta Wikileaks. Det finns många exempel.
S

Seaward sa...

Absolut. Men det intressanta (och det som är på tapeten) är Sveriges nuvarande Rahu-cykel, och jag måste säga att jag haft mina dubier kring detta nationalhoroskop. (Man kan argumentera för 1975, när grundlagen trädde i kraft.)

Men givet midnatt och Vågen stigande med Rahu i 3e huset är den pågående Rahu-cykeln oerhört illustrativ för den kriminalitet som just nu genomsyrar det svenska intellektet via IT-fascismen. Sverige föder PirateBay, Sverige huserar (för en kort tid) Assanges datorer. (När jag säger det menar jag att Sverige blivit en gangster utifrån konventionella mått, utan referens till olika civilisationstyper.)

Informationssamhället i Sverige har dessa år urartat till informationsmanipulering med politiker som ihåliga pr-figurer och särskilt moderater som ljuger precis som i reklamen. Missbruk av människans intellektuella gåva!

Detta visar vilken tragedi som utspelar sig i landet inom särskilt tredjehusbranscher. Det lägre "merkuriska" intellektet är så förljuget i det här landet att jag mår fysiskt illa av att läsa tidningarna och notera hur vinklad och tajmad all information är och hur lite skam högern har i kroppen. Ja, detta är sannerligen ett litet begränsat Harmageddon som utspelas i Sverige just nu. Kriget handlar om att indoktrinera människor med sin ” berättelse”.

Och högern vinner, för att leva via och för Luft (ideologi) är fullständigt obegripligt för den vardagliga människan, som översätter nedåt, till konkreta ting och pengar och överhuvudtaget aldrig kommer att bli myndig ens efter tiotusen år av återfödslar på jorden. Det finns verkligen olika ”raser” här samtidigt. Majoriteten verkar vara Moder Jords barn, hennes eget försök att driva fram en förädlad apa.

Anonym sa...

Apropå näst sista stycket i kommentaren ovan - ett exempel på hur vissa saker inte kommer fram i den offentliga debatten, t ex partiledardebatten igår: http://komigenuva.wordpress.com/ (Tack för information om den bloggen, kände inte till den förut.)
S

Seaward sa...

Ja, jag har har ibland hittat tillbaka till nemokrati, en sanslöst initierad blogg för den med politik som huvudintresse!

På samma sätt som jag astrologiskt befunnit Löfven vara en variant på Reinfeldt visar den bloggen var näringslivskramaren Löfven hör hemma. Det kan nog stämma att Sverige har åtskilliga år kvar i demonen Rahus våld...