Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


söndag 14 oktober 2012

Britter, pedofiler & sexperversionens historiska rot (i väst)


Vad har britterna Jimmy Savile,
Gordon Ramsay och
amerikanska
tonårsidolen Zac Efron gemensamt?
 
Jag har inte sett artiklarna om den legendariske BBC-profilen Jimmy Savile (envist felstavat Saville i svensk press) våldsamma utnyttjande av unga kvinnor förrän nu. Svenska Metro hade en artikel redan för en vecka sedan. 

Hur en hypermanipulativ sexgalning lyckats komma undan med sina tilltag i femtio år blir kanske mer begripligt när man inser hur sexuellt degenererat England är. Homosexualiteten är troligen högre per capita där än annorstädes. Eric Idle (Monty Python) gjorde sig lustig över brittisk perversion redan i början på 1990-talet i den lätta komedin Splitting Heirs, med ord i stil med "det är väl bara vad man förväntar sig av oss britter". 

Trög som alltid, fattade jag först på 80-talet och MTV att det var något fel på alla de popartister som plötsligt började strömma ut ur den brittiska popfabriken. Dessa Johnny Somervilles, Erasures med samma underliga och spastiska kroppsrörelser var alla bögar. Det var garderobsstädning i England och allt skulle ut. Parodiskt, jag gillade rockgruppen Queen på 70-talet och fattade aldrig ens vad en "queen" var för något!

Det är just typiskt att rapporter nu strömmar in om hur vittnen säger sig ha sett Jimmy Savile och redan under det tidiga 1970-talet åldrige barnpopstjärnan Gary Glitter våldta småflickor i BBC:s lokaler. Det stinker upp till himmelen av den här affären! (Storbritanniens horoskop som "bilaga" för den som vill studera sexuell urspårning.)

Saviles horoskop (ingen känd födelsetid) stämmer perfekt med bl.a. hans år som programledare för musikprogrammet Top of the Pops. Solen i artistiskt lagda Vågen och Månen i kraftfullt förstärkande och sceniska Lejonet - mannen var ful som stryk men sades ändå ha en karisma som trollband alla som mötte honom. 

Den flamboyanta och dramatiska Lejon-Månen förstärker således sin disponent Solen som i Vågen lider sitt "fall". Sol-Vågen upplever att ensam inte är stark och i sina värsta stunder blir detta ett oerhört ytligt tecken som är kär i kärleken och ständigt byter ut objekten för att få det där rusiga en gång till. 

(Tankarna på "supermamman" Anna Wahlgrens alla män ger sig direkt, men där stämmer inte Vågen. Däremot hade hon Månen i Lejonet och Lejonet som ascendent samt giriga demonen Rahu i första huset. Om Lejonet står för obekymrat sex och är en manlig symbol, då gjorde det denna privatistiska och relationsindifferenta Sol-Jungfru till en mansslukerska! Bara en nyans ifrån Vågens hjälplösa illusion av att vara "halv" tills den hittar sin partner.)

Eftersom Jimmy Savile också hade Venus i härskarläge i Vågen återspeglar hans varma Måne i Eld en oerhört social och förblindlig natur som mer än väl förklarar att han blev en medial gigant och då särskilt i program som involverade mycket publikkontakt. Vågen söker relationer. Det är dessa tre placeringar som resulterade i Savile, Ramsay och Efron när jag genomsökte mina 5.600 sparade horoskop. 

Ramsay är verkligen en typ som är "socialt uppsökande" i alla sina programserier där han besöker restauranger eller bjuder in kockar i sina program - eller i den uppsjö av restauranger han förköpte sig på när han blev berömd och fartblind. Se där, genast en viss parallell till Jimmy Savile: Mån-Lejonet som tar allt ett steg för långt, vill för mycket, gör det för stort. 

Sköne ynglingen Zac Efron vet jag överhuvudtaget inte vem det är, det var kodumma fotomodellen Megan Fox som i någon intervju tillstå att hon hade ett "hemligt band" till Zac, ja de var faktiskt "samma person" enligt henne.

Men hur förklara att de här harmlösa och till och med välvilliga planetpositionerna? Solen är till att börja med "smooth" och socialt slipad och med Venus i tecknet blir den ännu smidigare. Visserligen är Sol och Venus ömsesidiga fiender, men det betyder i praktiken inte mer än att de tenderar att terminera sina relationer ganska snart, och gå vidare.

Är det den här tendensen som löpte amok i Jimmy Saviles natur?

Nej, jag tror det är Saturnus störning av psyket/Månen som är förklaringen till hans pedofili när den kombineras med "horbockssyndromet" (Mars och Venus kopplade med varandra):


Och man ska säkert inte glömma Den Onde på den här himmelen, stjärnan Algol som gör ett skämt av hans "åldrandeprocess" (Saturnus). Man kan notera att Merkurius är involverad, just den planet som verkar stämma på frågor om pedofili. Merkurius råder över barnperioden 5-14 år (enligt indisk astrologi).

Med dessa ytterligare observationer är inte horoskopet längre lika harmlöst och jag valde bestämt att söka på fel mönster i Saviles horoskop.

Låt oss istället se vad som händer med den här frågan till utmärkta ukrainska mjukvaran ZET Light (ett gratis program trots dess många finesser):

sa.0.me & sa270 & (ma.0.ve | ma.180.ve)

Det här betyder att åldermannen Saturnus ska stå i samma tecken som barnet Merkurius och att "horbockssyndromet" antingen kan utgöras av Mars och Venus i samma tecken eller, som hos Savile, i motsatta tecken. Som bekant var Jonas Gardell hora i sin ungdom och han har dem i konjunktion medan Sol och Måne bildar en fullmåneopposition vilket tenderar att stressa allt annat i horoskopet. 

Nu blev det 9 träffar, men notera att dessa bara är individer med samma aspekter. Preciserar man även zodiaktecknen är det att gå för långt. Savile var unik bland 5.600 sparade horoskop med sin konfiguration.

  • Georg Ohm;16.3.1789 - naturvetare, Ohms lag
  • Jimmy Savile;31.10.1926 - programvärd hos BBC, pedofil
  • Marcus Agius;22.7.1946 - bedragare i brittiska banken Barclays styrelse 
  • Danny Glover;22.7.1946 - omtyckt amerikansk skådespelare (Mel Gibsons snutkompis  i Dödligt vapen-filmerna, spelar där en överbeskyddande familjefar)
  • Andy Mackay;23.7.1946 - musiker, saxofonist i gruppen Roxy Music
  • Bill Clinton;19.8.1946 - fd president
  • Uma Thurman;29.4.1970 - skådespelare
  • Joakim Larsson;3.6.1972 - arrogant moderat borgarråd i Stockholm (kvinnor får nu köa 17 år för bostad i den allmännytta moderaterna söker sälja ut)
  • Björn Lindgren;11.7.1977 - ekonom, Svenskt Näringsliv ("dirty data" - inte hundra på att jag lokaliserat rätt BJ)
  • Johnny Lewis;29.10.1983 - skådespelare, mördade hyresvärdinnan och ramlade sedan (drogad) ner från ett hustak och dog
De här tio namnen har en lustig minsta gemensamma nämnare förutom de efterfrågade aspekterna.

Agius, Glover och Mackay är alla födda två dygn då Månen passerar i Väduren. Men det är Clinton och Lindgren också). Alltså hälften av alla har sinnelaget i direkta och responsiva Väduren. Bill Clinton är kanske den som flest har ett bildminne av. Han spelar statsmannalik men det finns något ungt och busigt som vill fram. Och... han spelar saxofon, precis som Andy Mackay som föddes bara ett månvarv före honom.

Av skäl som verkar för komplexa för att gå in på här, tycks "horbockssyndromet" (så passande i Bill Clintons fall) ge en sådan extra energi att Mars som Mån-Vädurens disponent skapar en fin synergi och ger en "framåt" typ. Jämför med dryga och kyliga Uma Thurman, Månen i iskalla och hårt stilierade Stenbocken (se Schweppes-reklamen med en så överspacklad Uma att de hårt stiliserade kvinnorna hon gjorde för Quentin Tarantino ter sig som vardagsrealism).

Trots att alla dessa personer har ett sinne angripet av Saturnus och dennes formpressartendens, var ingen av dem av Jimmy Saviles typ. Dock var det en som hade BBC-pedofilens svaga solplacering, och det var mördaren Johnny Lewis som jag granskade här. Se där, alltid något. 

*****


Storbrittaniens horoskop

Britter har en sjuk sexualitet, vilket då och då uppdagas när man hittar någon strypt minister med boll i munnen och kvinnokläder.
Jag har aldrig sett något klockslag på 1801 års horoskop men det ger ett märkligt bra resultat om man använda dygnets öppning som ascendenttecken. Då vår vi den snobbistiska och smygrasistiska Jungfrun som perfekt förklarar ett England som då var en kolonialmakt och vars uppnästhet än idag märks hos det folket. 

Britter är fasansfullt slängda i käften och levererar skarpa one-liners. De älskar att kritisera och diskriminera. Detta är exakt den cerebrala Jungfrun vi ser i tv-serie efter tv-serie! De är också elaka, precis som Jungfrunscendenten Fredrik Reinfeldt, vilket är den upplevelse man alltid får av dem vars rationalitet vida överskuggar hjärtevärmen. 

Jungfrun är som en köldknäpp efter den hjärtevarma men också en smula diffusa Solen i härskarläge i Lejonet. Med kylan kommer precisionen och tendensen att diskriminera och se ner på andra. Jungfrun är betjänten som i hemlighet anser sig vara förmer än den herre - Lejonet/Solen - hon tjänar! 

Därför kanske "Fienden" som benämning på Jungfruns sjätte hus i den naturliga zodiaken. Hon ägnar sig bara åt "lip service" inför sin herre Lejonet! Hos oss: en ögontjänare, vilket passar bra eftersom Solen just är ögat. När Solen blickar bort förråder Jungfrun sin herre - eller stjäl hans matsilver. 

Jungfruns tecken, har bloggen utförligt visat, är intresserad av privat egendom, är inte nöjd att tjäna i Konungens palats. Hon är fienden till det allmänna goda och det är därför ingen slump att Nya Moderaterna bildades med Jungfrun i öster och en hel hoper pengafixerade planeter i tecknet.)

Många av de mest älskade tv-serierna genom den brittiska televisionens historia har just varit den eviga berättelsen om "herrskap och tjänstfolk" (Lejonet och Jungfrun) och klasstänkandet syns inte minst i den aktiverade axeln mellan låga fjärde och höga tionde och sedan igen, mellan de motsvarande tecknen Kräftan och Stenbocken (jag glömde rita in den röda linjen för fullmånen):



På temat sexuell perversion - en folkmoral som spårat ut så att den sociala ambiensen faktisk skapar homosexuella och allmänt känslostörda individer - kunde inte ascendenthärskaren Merkurius ligger mer träffsäkert! I den sexuella driftens tecken Skorpionen!

Men eftersom Merkurius också representerar barndomen är det knappast ett lyckligt omen för Englands barn 1801 eller idag att den primitiva libidons Mars ligger i sitt utagerande tecken Väduren och angriper sexualiteten. Nationalhoroskopet har den omvända "sensationslystnaden" jämför med landets genom tiderna störste pedofil !!! Här är det Eld som brinner på från sexualitetens och korruptionens hus och träffar barnen i Skorpionens tecken. 

Inte konstigt att britterna fortsätter att leverera sexuell repression, generation efter generation!

Och notera som alltid Jungfrun i öster. "No sex please, we're British". "The Virgin Queen", Elisabet den första lyckades mörklägga hemligheten om sitt kärleksbarn så perfekt att det bara är på 1900-talet litteraturforskare börjat se vad "Shakespeares sonetter" berättar: historien om en greve som raggades upp av en åldrande drottning (född i Jungfruns tecken) när han bara var dryga tjugo och skapade en rättmätig arvtagare till tronen. 

Alltid den självmedvetna Jungfrun, vägrade drottningen att tillkännage existensen av en tronarvinge och Huset Tudor dog med henne utan att ett ord någonsin sattes på pränt i den officiella historieskrivningen. Men författaraliaset "Skakande spjutet" eller Shake-Speare gömde sanningen om drottningens verkliga natur. "Vem skulle tro detta i kommande tider?"

Iskalla Saturnus i 8e sexualitetshuset och
"jungfrulighet"
i 10e för "prestige i omvärldens ögon"

Var det med drottning Elisabet brittisk sexualrepression, lögner och mörklägganden tog sin början? Elisabets far, Henrik den åttonde, gjorde knappast någon hemlighet av sina skiftande lustar. Sex hustrur!


Lejonet som stigande tecken har inga hemligheter - allt förstoras upp och antar dramatiska proportioner. Här hittar vi ascendenthärskaren Solen med pluralistiska Jupiter som tecken på en snabbtänkt men föränderlig och inkonstant människa. Trohetens Saturnus (tillika partnerhusets ägare) står här i "fiendens" sjätte hus, vilket kan tas som ett dåligt omen för kvinnorna han äktade.

Kungens slibbiga materialism (Jord + Vatten) är svår att missa, likaså hans tendens att döda sina partners. Här har vi halshuggna Draksvansen och Venus uppe i tionde huset för offentliga angelägenheter. Hustruavrättning som folknöje!

Det kanske inte är konstigt att Elisabet var helt skadad och aldrig ville ha någon make vid sin sida. Allra minst en av de ynglingar vid hovet hon hade tillfälliga snedsprång med, allt medan hon odlade myten om sig själv av en madonnaliknande drottning som stod över köttets lustar!

Det är mycket i nyckelhoroskopen från den här tiden i Englands historia som påminner om dagens Moderater i Sverige. Fredrik Reinfeldt var säkert en lismande typ då också. Nu krälar han i stoftet för att göra sin verkliga arbetsgivares vilja som är Näringslivet och inte Folket som vår grundlag föreskriver. 

Är det Londons degenererade societet från då som nu utgör kärnan i Stockholm city, moderaternas näste?

Nå, nu har ämnet, britternas sexuella perversion, hamnat ur fokus.




Inga kommentarer: