Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


torsdag 14 juli 2011

Pedofilpilotens horoskop




Tidningsrubriker om en amerikansk pilot som från fängelset ämnar sköta sitt eget försvar. Därmed kan den homosexuella pedofilen begära in bevismaterialet och frossa än mer i sina egna videofilmer där han förgriper sig på unga pojkar! (DN, AB) Han begår alltså nya brott varje gång han tittar på en film - och gör det inifrån fängelset!

Tyvärr föddes Weldon Marc Gilbert under ett svårbedömt dygn. Månen (sinnelaget) som är det mest exakta man har att gå på när klockslaget är okänt, byter tecken från Jungfrun till Vågen redan strax före halvåtta på morgonen PST (Pacific Standard Time). Jag valde som födelseplats delstaten Washington, där rättegången hålls. Skulle han vara född längre västerut förblir Månen i Jungfruns tecken ytterligare som mest några timmar.

Jag väljer dock Månen i Jungfrun för en månascendent av rent symboliska skäl. Jungfrun symboliserar den unga, ännu sexuellt orörda individen och den pedofila perversionen bygger naturligtvis på att sätta hackan i jungfrulig jord!

Dessutom har Månen i Jungfrun redan ett anskrämligt facit genom den här bloggens systematiska studier av rasister och brottsdömda! Där Skorpionen fått bära hundhuvud för det mesta i den korrupta och förytligade västastrologin, där har den här bloggen genom metodiska studier hittat tillbaka till skuggsidan av fler tecken eller drivande grundprinciper i det kollektiva psyket.



En fördel med ett sinnelag fixerat vid orörda ungdomar (fixeringens Saturnus angriper Jungfrun detta år) är att det barnälskande Lejonet då hamnar i 12e huset för hemliga sexuella nöjen men också fängelsevistelser!

Faktum är att Lejonets tecken verkar vara en "dark horse" när det gäller manlig homosexualitet, jag har noterat och förvånats över hur "försteälskarens tecken" flera gånger figurerat i det här sammanhanget. (Bara ett exempel från bloggen: schlagergeneralen Christer Björkman/skådespelaren Stephen Fry - födda bara några timmar från varandra.)

Men Lejonet står under vissa förhållanden för en sjuklig självupptagenhet, så narcissistisk att tydligen bara sådant som liknar Lejonet självt duger att spegla sig i. Solen som Den Ende är redan i sig något av en homo-indikation! Minns hur Solen och tvåsamhetens Venus är planetära fiender! Den maskulina Solen förkastar Venus behov av relationer och väljer kanske, perverst, undersåtar av sitt eget kön.

Men vi behöver inte spekulera, bloggen innehåller andra exempel på homosexualitet med exakt flygpilotens problem: en brutal och bufflig krigare, Mars, skapar störningar i det orala tecknet Oxen. Piloten har tvingat de unga pojkarna till oralsex.

I indisk astrologi anses emellertid Venus/Afrodite vara den planet som uttryckligen står för sexuella perversioner och här angriper Mars-Oxen en Venus i Lejonet, precis som hos den homosexuella och mot Uri Geller hatiskt stämde trollkarlen James Randi. (Hans avsky för det religiösa och övernaturliga - intill sinnessjukdomens gräns - är helt klart en ytterligare mental urspårning baserad på den homosexuelles självhat).

Det måste sägas att Mars-Oxen i attack mot Venus-Lejonet inte i varje fall indikerar homosexualitet! Ibland begränsar sig aspekten till en hårdhänt behandling i ungdomen, så att individen har svårt att förstå skillnaden mellan kärlek och hat. Naturligtvis kan fysiskt våld i barndomshemmet ge en kommande pervers natur, om man inte når någon självinsikt alls...

Den homosexuella pedofilen har nu inte bara en attack från våldsmannen Mars mot sin Venus, som synes är kärleksplaneten också angripen av den hungriga demonen Rahu och därmed är perversion mycket trolig! Och dessutom ska man inte glömma att Venus nu befinner sig inom MANNENS REVIR, soltecknet Lejonet!

*****

Den brun/orange "missfärgningen" stämmer här på det allra fulaste sättet. Egenmäktighetssyndromet - när det initieras från det brutala Jordelementet kan vara ett tecken på grövre och mer förhärdat sjukliga symptom än motsatsen, där ett illuminerat sinne, intelligens eller andlighet söker värma upp eller upplysa det motsträviga, iskalla och mörklagda Jordelementet. 

Hos pedofilen ser vi den mest pinsamma versionen: en voajör, en fluktare - just nu föder vår audiovisuella tidsålder, där bilder håller på att ersätta läs- och skrivförmågan, horder av grisar som bara lever för att låta smutsbrun konkretism spela mot deras ögon (Eldelementet / Solen = syn/ögonen). 

Det är bara att konstatera: Lejonet dyker ofta upp i frågor om visuella intryck - här alltså som en som låter kameraögat föreviga sina sexuella övergrepp och sen vill se sig själv om och om igen i det tarvliga skeendet!

Vi lever just nu i västerlandets undergång, men sekulära människor är redan så blinda att de inte kommer att se katastrofen förrän den är över dem. Marc Gilbert är ett exempel på hur demoner angriper dem som saknar intresse för de eviga (andliga) frågorna.

*****

Vad skulle hända om Månen istället befinner sig i Vågen? Visserligen tappas den ekivoka fäblessen för "unga och orörda åkerfält att plöja" för att säkra sin egen vinst (i det här fallet: Lejon-Solens vilja till lek och njutning), händer inte mycket. Men istället får vi ett sinnelag som direkt disponeras av kärleksgudinnan, och därmed flyttar den svårt skadade Venus ännu närmare pilotens inre sinne!

Månen i vågskålarnas tecken låter som en human och balanserad tendens, men det är bara att studera Fredrik Reinfeldts horoskop för att se att psyket lika gärna kan vara djupt obalanserat! I privategoistens fall hittar vi Mån-Vågens disponent Venus i tolfte huset som är ett hus för förluster till följd av bristande eftertanke och intelligens. 

Reinfeldts patologiska hat mot den socialdemokratiska välfärdsstaten och vilja att bryta sönder och sälja ut medborgarnas gemensamma samhälle till privata intressen är så sinnessjukt att enda skälet att inte stora delar av svenskheten bygger på omoget tänkande av Reinfeldts eget slag. 

Har en människa ingen mogen individualitet, då tror hon säkert att det regeringen Reinfeldt bjudit på är individuell frihet. Riktiga politiska analytiker (det här är dock bara en astrologiblogg) kan berätta att de är grundlurade, de har tagit parti för ett system som på lite sikt kommer att börja generera horder av underprivilegierade, medan ett fåtal rika blir allt mer förmögna. Se USA där alla måste köpa varje tjänst på öppna marknaden, och de oräkneliga miljoner människor där som far illa pga. den privatistiska mentaliteten! 

Denna är för övrigt ett uttryck för amerikanska nationalhoroskopets privatistiska soltecken Tvillingarna i åttonde onda huset, i kombination med Skorpionascendenten - dödens tecken där själviskheten till sist får dödsstöten efter att Vågen öppnat för en insikt om genuin balans mellan individen och omvärlden.

Månen i Vågen kan således lätt tappa omdömet och vågskålarna tippa över i allehanda vurpade uppfattningar om vad som är "fair game". 

*****

Givet att Vågen dras med ett rykte om sexuella störningar skulle egentligen mer tala för att piloten har Månen i Luft. Yrket som luftburen pilot stöder egentligen också den psykplaceringen. Och eftersom han var mångmiljoner flyttar då Solen och Venus upp i 11e huset för "lätta pengar" eller "inkomst via karriär"! Nåväl, kartan får stå som jag först ritade den.

När jag hittar en profilbild på pedofilen upptäcker jag en annan obehaglig sak. Den ovanliga profilen med trubbig näsa och en särskilt form på pannan är identiskt lik en kvinna jag kände i ungdomen. Hon var Sol-Våg med Lejon-ascendent! 

För den som studerat ansikten och zodiaktecken är detta ett starkt argument för att pedofilen är Sol-Lejon med Mån-Våg. Det mest skrämmande är att kvinnan i fråga hade en skandalfar och så underligt som hon betedde sig och pratade om "snuskgubbar" misstänkte jag att fadern förgripit sig på henne. Det skvallrades om familjen i området. "Borgerskapets diskreta charm."


Inga kommentarer: