Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 30 december 2011

Internationella Valutafonden äger svenskens själ

Fast de politiska poängerna är närmast självklara, är inläggets astrologi så komplex att den "sovande" delen av svenska folket (för att nöta ännu mer på Reinfeldts cyniska uttalande som arrogant ung politiker), kan lämna blogginlägget NU. Med astrologisk metod kan visas att svensken i gemen är ägd av gigantiska intressen, är en sorglig mjölkko som dessa intressen över tid kramar sista droppen ur och sedan kastar till soporna.

*****

Jag noterar i anslutning till en avslöjande artikel om finansminister Anders Borg åter Aftonbladets nästan maniska läsarkommentator Christer Brandt. Hans skriver så fort och mycket att det skulle räcka med hälften, och lite bättre språk- och stavningskontrollerat.

Men det han säger är fantastiskt rätt. Han verkar ha nått det mentala tillstånd av mani där man verkligen förstår en situation inifrån och ut. Ett slags gudomligt fågelperspektiv som vet vilka de Verkliga Krafter är, något som inte kan sägas för den lilla åkersork på jorden som kallas människa och som i värsta fall lägger sin politiska röst bara för att någon "verkar trevlig".

Anm. Det grekiska ordet mania betydde i antiken "gudomligt seende" - tydligt i namnet för den persiske religionsgrundaren Mani. Men Ondskan i tillvaron har som metod att vända på allt så att vi numera förknippar mani med psykisk sjukdom och inte längre tror att det finns något av värde bortom plattmarknsmänniskans snusförnuft. Genom att förklena religion och filosfofi (konsten att tänka) har Ondskan lyckats lägga de små människorna under sig!

Latinets manes känns direkt igen i den hinduiska astrologins ord för "sinne", manas, dvs. Månen! Ta bort vår fåniga ring över "a" i "måne" så kommer våra gamla indoeuropeiska rötter fram igen!

Att Fredrik Reinfeldt och Anders Borg är Satans handgångna män, vet en hel del svenskar. Men de är ännu för få. Den moderata duon är lakejer som springer StorKapitalisternas ärende. En ytterligare bekräftelse på detta fick jag när sagde Brandt stormskrev ännu ett inlägg om saken och åter nämnde IMF - International Monetary Fund - som ett överstatligt organ vars enda syfte att slussa pengar från världens alla folk - utarma alla människor - och berika de dolda StorKapitalisterna som driver världen av idag. 

Idag har Reinfeldt och Borg lyckats försämra livsvillkoren för Sveriges fattiga, sjuka och arbetslösa och imorgon kommer StorKapitalet att skörda nästa folksegment: den medelklass som tror de röstade rätt när de röstade höger.

IMF:s upprinnelse syns ha varit behjärtansvärd - om man inte analyserar den djupare anledningen. Jag är politiskt och ekonomiskt okunnig, men det räcker med en googling för att få grunden klar för sig; genom t.ex. detta synopsis till en bok: Organet skapades som en reaktion på Andra Världskriget för att underlätta handel mellan länder som nyligen varit i storkrig. 

Utvikning. Varuutbyte förbrödrar? Amerikanska soldater vann genast allas trohet genom att friskt dela ut cigg och tuggummi därhelst de landsteg i krigshärjade länder under Andra världskrigets slut - precis som européerna en gång bröt sönder den röde mannen med banala glaskulor och alkohol. Det som verkade som en välgörare var det inte i långa loppet...

Synopsis säger: "IMF:s grundare hoppades att världen aldrig mer skulle behöva uppleva den handelspolitik som ledde till den Stora Depressionen (och kriget)."

Under depressionen på 1930 förlorade den tidens StorKapitalister de vanvettiga rikedomar de byggt upp. Det ville världens alla Pampar undvika för framtiden, men först lägligt nog ett storkrig, för krig är en lönsam verksamhet för många branscher, fråga George W Bushs nära bundsförvant Dick Cheney om den saken, eller Fredspristagaren Henry Kissinger. Eller varför inte Carl Bildt...

Efter att ha granskat och avvisat den här kvinnans förslag till födelsetid för IMF (i samband med nu sparkade IMF-chefen Dominique Strauss-Kahns skandalösa sexbeteende) återgår jag till den antika grundtanken att dygnets öppning säger vad dagen kommer att innehålla. Eftersom vår kultur valt midnatt för den nya dagen, blir det så. IMF blev verklighet - papperna skrevs på - och därmed kan vi säga att den potential som gäller vid dygnets öppning också är realiserad i IMF. 

Intressant nog behöver vi därmed inte tillgripa reservhoroskopet, Chandra lagna, där Månen hoppar in som "psykisk" ascendent, för i de här fallet sammanfaller ascendent- och måntecken! 

Vi har med andra ord ett oerhört starkt horoskop att studera StorKapitalisterna - de fula och giriga Världshärskarna genom! För det är förstås deras förluster i krig allt det här handlar om, glöm idealismen. Det handlade om att säkra storföretagens välstånd. IMF var början på den marknadsliberalism, den globala konsumtionsgalenskap världen kastats in i, dessa sista årtionden innan Den Stora Smällen kommer och världen börjar om på nytt.

Kapitalismen är Satan själv och eftersom högern vet detta, sprider dess politiska företrädare och den borgerliga pressen en så massiv rökridå i dessa frågor. Frågan är när folkmassorna i väst kommer att vakna och få sin "arabiska vår"? Att Anders Borg låtsas vara arg på Bankernas girighet är bara ett spel för gallerierna.




Den som har ögon, den ser!

Här stiger privategoismens tecken Jungfrun i öster, tecknet som helt saknar idealism och kräver att få vinst på sin arbetsinsats. Detta är Fredrik Reinfeldts ascendenttecken, tänka sig.

Månen eller sinnelaget i Jungfrun hittade vi överrepresenterat i stickprovet på drygt 50 Moderata politiker, vilket styrker den själviska vinningslystnaden i denna typ av känsloliv eller sinnelag. Härskaren Merkurius är naturligtvis känd som en handelsman. (Jungfrun, åkerbrukaren åkte förstås till marknadsplatsen för att sälja sin säd.)

Jungfrun antyder således så lång en neutral (om än inte särskild lovvärd) fokusering på Marknad och Monetära Vinster för Egen Del.

Det är finliret i horoskopet som visar att det är osundhet som ligger redan i IMF:s födelse.

Vi har den moraliskt dubiösa krigaren Mars "fallen" i giriga Kräftans tecken i 11e huset för "förmögenhet" via karriär (10e). Ännu en gång liknar detta Fredrik Reinfeldts horoskop, om vi byter den impulsiva eldplaneten Mars mot den mer stadigt lågande eldplaneten Solen. Detta 11e husbesked är således ytterligare ett omen om att man vill hamstra rikedomar och sno åt sig för egen del rikedomar som springer ur karriären. Ja, man kan säga att idealet är att tjäna pengar på samhället eller samhällen i ekonomiska eller handelsmässiga relationer!

Reinfeldts tvekan inför EU är återigen uttryck för Moderaternas patologiska lögner och dubbelspel. Allt de gör är regisserad av deras pr-ministerium. Visst vill Fredde med i unionen, för han och hans intressegrupp vill tjäna stora pengar på det fria varu- och tjänsteflödet! Att pressa ner lönerna och förslava hela länders befolkning är liksom hela Moderaternas idé! Vi ser nu allt tydligare att Fredde Mutkolv är en springpojke åt StorKapitalet.

Såg ni hur McDonalds nyligen gjorde reklam för en fem kronor billigare hamburgare - som tack för sänkt restaurangmoms (pengar tagna från de fattiga i Sverige).

McDonalds som Fredde tydligen har nära personliga kontakter med, att döma av att han satt en av ungarna på sommarjobb där och frun Filippas "sjukvårds"politiska strategier i sista steg rumphöggs. Moderaterna i Stockholm hade tänkt sig McDonalds som vallokal, samtidigt som det fanns Moderat reklam på McDonalds-brickorna! Så ser korruption i Sverige idag ut.

McDonalds har naturligtvis finansierat Moderaterna med mörklagda partibidrag och de fick som tack för paret Reinfeldts politiska makt del av de 5 miljarderna som regeringen pytsade ut till restaurangnäringen.

Men parallellerna mellan den korrupta Fredrik Reinfeldts horoskop och det för IMF går ännu längre, för fonden har dessutom ett aktiverat andra hus för pengar, precis som miniräknaren och civilekonomen Fredde. I fondens horoskop är det "stora rikedomars" Jupiter i Vågen som skapar ett extremt band till penningens Venus som hittas i horoskopets själva soltecken, Skytten.

Här måste vi läsa Skytten i 4e som global egoism - 4e är fortfarande rena maffiahuset - ett "familjärt" hus vars sympati bara sträcker sig till dem av "samma blod". Huset begränsar alltså Skyttens sanna storhet och kanaliserar det den egna utvalda, privata bakom-ridåernakretsens lycka och rikedom.

Ett vidrigt horoskop!

Och här kommer Anders Borg in, som delar Solen i den globala Skytten med Internationella Valutafonden. Hans födelsetid är inte känd, men Chandra lagna-kartan ger synergi.



Borgs Sol faller enligt denna metod i korruptionens åttonde hus, även huset för "andras pengar". Han gillar att bolla med folkets tillgångar i rollen som finansminister! Fastän inte utritad på kartan har han också en ömsesidig reception: stora rikedomars Jupiter i fjärde huset för "vår lilla grupp" och Solen i globala Skytten i huset för korruption. "You do the math."

På detta vis kan en ömsesidig koppling mellan "individualitetens" Sol och stora framgångens Jupiter på en och samma gång indikera stor framgång och en djupt korrumperad natur. För tänker man efter inser man att lovprisande tidningsrubriker och priset som "årets finansminister" (inom EU) alla är händelser som utspelar sig mot en bakgrund som IMF-horoskopet tecknar.

Det är StorKapitalismen som målar upp denna historia om Borg. Tjänster och gentjänster. Fredde Folklig försöker gå via magen och sätter ungen på sommarjobb på McDonalds och knyter dumsvenskarna - alla dessa horder som springer på McDonalds -än närmare den globala Barskraparmaskin som IMF egentligen är. Dumsvensken kanske både hinner leva och dö som mätt medelklass, men hans dumhet kommer att kosta eftervärlden multum. Och hans nästa liv på jorden blir helt klart som pissfattig kyrkråtta i något bortglömt avsides land. Det finns dolda kostnader i att tänka privatistiskt och egocentriskt som de mindre begåvade aldrig ens anat.

*****


DJUPA SIGNALER I IMF-HOROSKOPET:

Jag bara listar några intressanta detaljer här utan att kommentera närmare.

TRIPPEL ömsesidig reception, mycket ovanligt. Det är Mars, Merkurius och Månen som bidar en gigantisk ömsesidig reception. Den här är så ful när man tänker på vad det handlar om att ord saknas. Omoralisk girighet i Kräftan, handelsmannen Merkurius och så mer av begär via Månen... Samtidigt är detta ett unikt starkt besked - IMF är den dolda Världshärskaren - kraften bakom det djävulska system som försöker boja alla världens folk och sakteliga pressa ner löner och levnadsstandard för allt fler för att slussa allt mer pengar till de få i den utvalda inre kretsen! Vi ser horoskopet för ett Monster här.

Saturnus världsligt stark i tionde huset och ägare av sjätte huset, tjänstesektorn.

Omoraliska Mars attackerar 2a ekonomihuset, Vattnets oändliga begär påverkar tänkandet kring pengar (2a). Jämför Fredrik Reinfeldt som tycks lida av samma sak men med Solen i Vatten i 11e och psyket (Månen) i Luft i 2a.

När man i medvetandet börjar se alla dessa delmängder (glöm inte de två rikedomsplaneterna Jupiter och Venus i ömsesidig reception och vilka hus de står i), då framtonar en 3D-bild som är skrämmande. Här är då den nya själviskhetens monster, vars springpojkar lille Fredde Reinfeldt och stora buffeln Anders Borg är. Borg antyder "andlighet" sedan 2007! Sicken pajas.

Han verkar inte förstå ett dyft av gott och ont. Han är grundlurad av Satan att tro han är religiöst lagd! Det är typiskt Satans huvud när psykets Måne i Oxen kommer för nära (och andra dystra omen instämmer). De lägger sig till med en tunn fysisk yta av andliga attribut men bedriver sedan en daglig gärning som tillhör Underjorden. Jesus kallade den här typen fariseiska hycklare och stormade mot dem.

*****


OM REINFELDT & IMF:S FÖDELSETID

Med Penningens lakej Fredrik Reinfeldts horoskop som referens, kan vi göra en intressant iakttagelse. Han har sin sjukligt omoraliska Mars i privategoismens Jungfru stigande i första huset. (Denna Mars förklarar den läckta informationen om vilken diktator han är inom partiet, till skillnad från PR-bilden av en stillsam och lyssnande människa.)

Mars ligger i 26:42 Jungfrun. Här "brinner han".

Tar vi detta hyperkapitalistiska svarta hål som referenspunkt för Internationella Valutafondens "psyke" (Månen) och skruvar fram denna till samma punkt, får vi så gott som exakt 10.00 på förmiddagen i New Hampshire, USA.

Låter inte detta exakt som en tidpunkt då ett möte som involverar många nationer kan ha förklarats öppnat? Jag menar, på små företag har man morgonmöte klockan 09.00, men nu talar vi ett jättarnas möte!

Detta skulle således indikera att lille kapitalist-Fredde är i princip perfekt synkroniserad med det Globla RovKapitalet, vilket än bättre förklarar att "Nya" Moderaterna bara är ännu mer falskspel och PR-gimmick.

Det är samma Gamar som alltid som via Moderater och Svenskt Näringsliv söker pressa ner svenskens löner. Arbetslinjen är en utstuderad metod att sänka folkets löner. Tror du att det var för att öka sysselsättningen är du helt tappad bakom en vagn! Arbetslinjens enda syfta är att sänka levnadsstandarden för en liten grupp och på det sättet skrämma majoriteten att jobba mer obetald övertid. Djävlarna tjänar pengar i båda ändar!

Den Globala Satan (rovgirigheten) styr, och torskar är de som för sin lilla täppas välstånd röstar höger. De är därmed skyldiga till utnyttjande i former som faktiskt är slaveri av världens alla folk. Bara för att köpa den där jävla mobilen eller smartfånen. Västerländsk livsstil stinker ända upp till himmelen och ovanstående horoskop visar det.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag roade mig med att ta fram Reinfeldts navamshahoroskop och kan meddela att i det horoskopet finns ytterligare en ominös koppling till IMFs: Där har han nämligen också solen/Ketu i Skytten! I 8:e huset. (Där kan man se aversionen mot filosofi och visioner.) I Jungfrun har han mars liksom i det vanliga, men även venus och jupiter.
S

Seaward sa...

Kanske dags att introducera navamsha-kartor i större utsträckning på bloggen! Har knappt funderat över dem hittills.

Jag ska ta den symboliken, Rahu/avmätt och filosofins Skytt, med mig och forska vidare i!

FR:s ansamling i Jungfrun formligen skriker ut den människa han kommit att bli med åren! Jag säger inte mer. Venus fallen, Jupiter i detriment (skada) och så "omoraliska" Mars - för att inte tala om Jungfrun som gör sig otillgänglig (FR dold i Rosenbads innersta).