Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

ESTETIK:
Blogger/Google förstörde en gång mängder av bilder från de första åren vid ett omskapande av usla miniatyrer av original i GIF-formatet. Klicka för att se de skarpa originalen. Ser också dessa usla ut, högerklicka och välj "se bilden" .

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)söndag 19 april 2015

Kapitalismen ser gärna Sverige som en krigsskådeplats (ACE)

Med hjälp av den här kartan från sajten NewsVoice plockar jag Umeå bara för att få ungefärliga koordinater för ett horoskop för NATO-övningen för att skrämma Putin, som begynner den 25 maj och pågår en vecka. 

Det är i skenet av dessa odemokratiska framryckningar från Rovkapitalismens sida vi måste förstå bjäbbandet från DN:s chefredaktör Wolodarskij (se föregående inlägg med länk till hans söndagskrönika).

Det är ett skrämmande horoskop som utvecklar sig för det inre sinnet! Västmakterna vill verkligen ha ett nytt krig och de blåser upp och förvränger Putin och dagens Ryssland bortom besinning! Mördarmaskinen SAAB står bakom ridåerna med galen blick och gnuggar händer i förväntan om vinster och Löfven, han vet väl snart inte vad han givit sig in på som naivt tackade ja till att bli nästa politiska marionett i händerna på de fulaste människor som går på denna jord, de åttio överhuvuden som lagt hälften av planeten under sig men som kan räknas i miljoner anhängare så länge vi har dårar som drömmer om nn antal brödsmulor från den rike djävulens bord!


Med Skorpionascendenten f.o.m. midnatt vid militärövningens första dygn har vi naturligtvis fått mördarnationen USA:s ascendent i repris eller höken Carl Bildts. 

Se f.n. åtta inlägg om mördarnationen USA:s horoskop

Det är alltid blod på händerna på denna ascendent i någon form, även om det ibland rör sig om så harmlösa saker som dragning till läkaryrket, vampyrfilmer eller ren splatter-smörja. Visserligen är det Månen som symboliserar blod, men det är Mars som är vapnet som får blodet att spruta.

När Skorpionen äger första huset tilldelas Saturnus det tillfälliga ägarskapet över tredje och fjärde huset. Det indiska schemat drar härav (och utan bifogade förklaringar) slutsatsen att Liemannen inte bara är den naturliga illgörare den är, utan också går in i läget "verksam illgörare". Saturnus i första huset avslöjar alltså direkt att hela militärövningen regisserats av dem som bär skulden (alltså inte Putin!). Övningen är ett uttryck för Ondskan.

Se sedan västmakterna och den hysteriska Wolodarskij i DN - och deras försök att projicera sin egen ondska på "partnern" i sjunde huset ("det krävs två för pardans" ...eller krig). Satans stjärna kan ibland tolkas som FRESTAREN, och visst är det tacksamt med Putin att skylla på, när nu den maktkåta Saturnus söker utvidga NATO:s maktsfär.

Det är för att handelsmannen Merkurius, handelsman i krig (Mars) och död står på "projektionens" andra sida, jag säger att SAAB gömmer sig i ridåerna och gnuggar händerna i förväntan.

Men är inte den goda konungen Regulus på topp och välsignande den lokala populationen (Månen) ett fint tecken?

Knappast. För denna Måne disponeras av Solen, som för en Skorpion i öster som bäst är en neutral domän (Månen är som bäst en något sämre spegelbild av Solen själv, som värst... ja, se t.ex. Anders Breviks lunära horoskop för en studie in vanvettig inbilskhet).

Men om vi aktiverar fler hjärnceller och inkluderar Solens omgivning i "ekvationen" inser vi snart vilken hemsk Sol detta är, och det är som sagt inte Putin som är denna fiende väst så gärna vill vapenskramla mot, utan västs egen perversa BILD av en fiende. Regulus - kungamakaren - får en sjuk funktion i detta horoskop, den synes vilja göra USA till en ny Imperator över Skandinavien genom falskspel. Men den optiska villan beror på att horoskopets Sol är korrumperad genom oppositionen från Saturnus och krigshandlarens Merkurius närvaro.

Sällan har man väl sett västerlandets falskspel så tydligt som genom detta avslöjande horoskop. Och DN förmedlar lögnen till de aningslösa svenska borgarna från ledarsidan men låter (än så länge) oppositionen få tala i debattartiklar som detta visa stycke. 


(När jag efter färdigskriven text faktiskt också läser DN-artikeln, hittar jag ett fint citat från Shakespeare som jag aldrig sett tidigare men som påminner om äldre diskussioner på bloggen om hur mörkrets makter vänder på begreppen om låtsas vara de ljusa. Precis som vi ser i horoskopet här ovan. Faktum är att DN-artikeln visar vilka demoner Reinfeldt och Borg var under sina sista rent hitlerska dagar vid makten. Läs!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar