Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 14 oktober 2011

Oktober 2011 - Sverige - Kriget om Solen

Föranlett av nyheten att Juholt kvarstår som partiledare/nedlagd förundersökning (SvD, Expr, AB, DN)



Det finns flera saker som kommer i tankarna av att bara granska denna skärmdump från indisk-amerikanska programmet Jagannatha Hora. I den gratis mjukvaran tillhandahålls beräkningsmetoder från den mångtusenåriga indiska astronomin av en av den det här utsugna och av Europa koloniserade subkontinentens många skickliga matematiker (en som för övrigt gjort sig en karriär inom amerikansk it, men vars sanna tankehöjd så tydligt visar sig i det här hobbyprojektet vid sidan om).

En av tankarna påminner sig det svenska nationalhoroskopets 18 år långa ökenvandring under den vulgära och perspektivskeva demonen Rahu (norra månnoden), en förvirrad tid i Sverige under vilken i synnerhet Merkurius period (sep 2010 - apr 2013) innebär att medierna (Merkurius) tappar all kontakt med verkligheten.

 
TRO INGET NI LÄSER i tidningarna under denna tid. Satan har flugit in i den här kåren och de tror just nu att de är gud själv. Kåren har det mycket materiellt väl ställt, de är i den, anser de själva, hippaste av branscher, och i nära symbios med de tekniker som tillhandahåller nättekniken. 

Men det här är bara de preliminära tankarna. Vi måste veta exakt hur långt ner i landets kollektiva psykos vi är, innan vi noterar närkontakt av tredje graden med helvetet. Detta beckmörker indikeras av det indiska systemet av sub-subcykeln Pratyantara Dasha, och sträckte sig från den första september och fram till den artonde oktober. (Här en enkel förklaring på engelska av dasha-systemet.)

VAD VAR CENTRALT I SVERIGE UNDER DENNA TID?

Riksdagens öppnande efter sommaruppehållet. 

Regeringen Reinfeldts minst sagt urvattnade budget.

Oppositionen Juholts kraftfulla början på en motoffensiv.

Och sen. OPERATION SMUTSKASTNING AV OPPOSITIONSLEDAREN !!!

*****

Jag hävdar alltjämt att detta var regisserat från HÖGERN men VIA högermaffian inom socialdemokratin. När det kommer till Marknadsliberalismens vänner har partifärger slutat spela någon roll. De har pengarna och köpkraften och de odlar EGO i denna tid i Sveriges historia. De är vad muslimerna kallar otrogna hundar, de följer ingen lag annat än de tillgrepp i stunden som gynnar den väg de själva vandrar. 


Är det inte uppenbart vad den styrande planeten står för, under den här turbulenta perioden som nu fick ett snabbt slut, bara fyra dagar innan utsatt tid genom att Juholt kvarstår.

VI HAR HAFT ETT KRIG I SVERIGE OM VEM SOM ÄR SOLEN.

Solen, för er utan vana att tänka i bilder symboliserar den Sanna Ledaren och Inspirationskällan.

Reinfeldt, du är avpolletterades medan du ännu nominellt satt vid makten.

Juholt, du bestod KUPPEN regisserad av mörka högerkrafter i Sverige.

Det är ännu en ÖPPEN FRÅGA vart landet skall gå. 

Mot ännu mer privatistisk egoism eller mot ett vänligare klimat, utan en regering som sätter siffror på cancersjuka och sedan rycker bort en siffra om dagen och skickar ut dem på arbetsmarknaden även om de ännu inte är friska när djävlarnas nummersystem säger NOLL DAGAR.

En sådan verklighet skapas av de verkliga nollorna, och Fredrik Reinfeldt, du är den största nolla jag någonsin sett i kostym. Och jag såg många under mina år som dataprogrammerare - innan DIN marknadsekonomi förbjöd alla över 45 en plats. Unga människor kräver ju så lite i lön, så varför inte programmatiskt sätta ett övre tak på "önskad" arbetskraft. 

Att t.o.m. människor i försvaret upplever dagssituationen (nyheterna häromdan), det säger en del om hur Fredrik Reinfeldts modell skadat hela samhället.

Du, Reinfeldt, gillar ju marknadskrafternas fria spel, så hur känns det nu att stå inför en (s)-ledare med hundra gånger så mycket intellektuell kapacitet som du själv har? 

Lämna walkover nu, och låt (s) fortsätta styra skutan.


Den 18e oktober går (som noterat här) Sverige in i nästa sub-subcykel och nu är det inten annan än JUPITER SJÄLV, ZEUS, GURU - LAGEN som tänker tala. 

Sveriges nationalhoroskop har en fin förening mellan SOL och JUPITER så räkna med att de verkliga kriminella elementen bakom den här höstkuppen kommer att läggas i dagen.

Det kommer inte att bli nådigt för dem.

*****

Se även fortsättningen, "Juholt, Lagen och Solen"

Inga kommentarer: