Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


torsdag 7 december 2017

Har Sverige en psykopat till talman?

Bloggen har varit tydlig med sin åsikt om högersossen Urban Ahlin, köpt av USA och naturligtvis uppflyttad av nickedockan Löfven till en av rikets mäktigaste positioner. DN publicerar nu en ny sida av den här ateistiska demonen som helt gått mig förbi: mobbaren och trakasseraren, en helt enkelt galen maktspelare. Han ser t.o.m. ut som Mussolini på fotot med Löfven som DN använder!

Låt oss för fjärde och förhoppningsvis sista gången kommentera Ahlins horoskop och nu naturligtvis med en solascendent då detta handlar om en ledare och maktutövare. En annan infallsvinkel är att färga de tre kvaliteterna istället för elementen och då finna att vi har en Mörkrets tjänare här, precis som en räcka av bona fide fiaskopolitiker i det förgångna, några av vilka de naiva svenskarna - eller åtminstone medierna - hållit för att vara populära. Anders Borg, Göran "självberikare-via-värdepappersspekulation" Hägglund, Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin är några av de politiker som alla hade Storkorset i Tamas guna, vilken hinduismen träffsäkert kopplar till subhumana, demoniska livsformer!



Här tycks det inte vara något enstaka problem på himlen utan flera som samverkar på ett degraderande sätt och frammanar en skitstövel. Problemen med motsatta könet är uppenbart: Solen svag i Vågen och soldisponenten fallen i Jungfrun och dessutom i 12e huset för förluster. Likväl visar den VERKSAMT ONDA Jupiter i 7e allianshuset en som försöker expandera och vinna över sina allierade (kan vara alla typer av människor man arbetar ihop med på ett eller annat sätt). Solen i Vågen representerade - före Venus fall i Jungfrun - en kooperativ vilja men oppositionen från Jupiter i egocentriska Väduren tycks bekräfta alla de hemska omdömen om Ahlin som han själv dementerar!

Men denna "Jag-och-Du"-axel förvärras alltså av den rent demoniska sidan i Mörkrets kvalitet och att ha psyket låst mellan de båda naturliga illgörarna Mars och Saturnus är ingen höjdare! Mobbartendensen tecknas på flera olika sätt, inte minst genom den hätska Mars i Lejonet som är en både naturlig och verksam illgörare för Vågen i första huset. Mars attack mot Merkurius visar vilken djävul han är när det kommer till att prata ner andra. 

Ett annat sätt att illlustrera mobbartendenser är via det sociala utstötningssyndromet (samtidig aktivering av hatiska Skorpionen och folkgruppen eller ideologins Vattenbare). Givet karaktären hos övriga inflytanden kan det knappast röra sig om "utanförskapssyndromets" offersida, den socialt utstötta, utan här är en djävul i egen hög person! Är det konstigt att han lobbade in satanistiska gudstjänster-utan-gud åt Humanisterna i samband med Riksdagens öppnande?

URBAN AHLINS UPPGÅNG OCH FALL ÄR AV HÖGSTA VIKT FÖR BLOGGENS UNIKA DISKUSSION AV SVERIGES SÖNDERFALLANDE IDENTITET UNDER SOLENS CYKEL 2017-18!

För vad säger det här om statsministerns omdöme och hela den sittande regeringens? Det är inte svårt att förstå att DN drar fram det här i samband med Me Too-rörelsen för att förbereda ett regeringsskifte nästa år, men så svag är socialismen i sittande regering och så omoralisk dess krypande för USA, att undertecknad inte bryr sig om politik längre. Sverige är så genomruttet att det står chanslöst mot sig självt.

Den kinesiska samhällstänkaren Konfucius liknade ett folks etos vid trädets långsamma tillväxt. Det svenska samhällsbygget är nu så maskätet av moderater, högersosseri och nyliberalism att organismen inte längre kan hämta sig. Låt därför en längre period av landets onda rikemanscykel (Jupiter) ta sin början 2020 och se sedan landet fortsätta på den inslagna vägen att framskapa allt fler Fattiga och allt färre mycket Rika tills inbördeskriget är ett faktum - i alla storstädernas stadsdelar och inte bara dess "orter". 

Politikerna är, vilket folk länge vetat, inte de bästa utan de sämsta bland oss. Ynkliga karriärklättrare att döma av kvaliteten på de kartor som representerar de allra mäktigaste. Men det svenska folket är inte revolutionärt stämda och kommer även fortsättningsvis att leva splittrade och muttrande och ta sin tillflykt i den konsumtion som ännu är möjlig för dem. Om tjugo år är det slut, helt slut, om inte förr.

Det spelar ingen roll hur många svin Me Too-rörelsen lyfter fram eftersom kontexten inte är den rätta. Nya maktspelare kommer snart att ersätta de gamla eftersom den kapitalistiska ordningen inte får rubbas. Och att kapitalism och sinnessjukdom är nära förbundna, om det råder inga tvivel.

PS. Det är smått humoristiskt att "systemfelet" Ygeman av alla personer lägger pannan i djupa veck och i DN förklarar att man måste gå till botten med frågan om Ahlins eventuella maktmissbruk (dvs. begrava ärendet i en "utredning"). Ygemans horoskop har kommenterats flera gånger och är heller inte någon direkt socialist, tvärtom säkert bästa polare med Ahlin...

4 kommentarer:

Argus sa...

Vafalls, skall Riket falla in i en ny helvetesdemon-period efter 2020...??

Trodde att "Sverige under Ond Demon" skull ha gjort sitt avslut till denna tid.

Vad menas?

Seaward sa...

Jag tog tillfället att breda ut mig lite i svaret, som du hittar i nyskrivna:

https://siderisk.blogspot.se/2017/12/sveriges-undergang-2002-2055-en.html

Havsörnen sa...

Jag kände igen den socialdemokratiske debattören Johan Westerholm i ett tv-program i fredags. Han och frun Lotta var med i Sjuans Det Okända och fick hjälp av mediet Jörgen (repris från 2013). Nu gick jag in och tittade på Westerholms ledarsidorna.se och möttes av nedanstående artikel. Även om Ahlins karta talar för sig själv är det intressanta uppgifter med tanke på att regeringen utsett DN till sanningsministerium.

https://ledarsidorna.se/2018/02/dagens-nyheter-huvudproducent-av-falska-nyheter-om-talmannen/

Seaward sa...

Fascinerande att även en materialistisk sosse kan få spöken efter sig! :-)

Vad gäller maktspelet för att hålla Ahlin borta från en överdrivet Israelvänlig politik, så stämmer tesen väl med vad jag tyckt mig se om DN:s roll som propagandamaskin. Kommenterade ju "Bonniers nyhetsstudio" för en tid sedan och undrade om det var en inhemsk trollfabrik...

Det rör sig i lilla ankdammen Sveriges djupaste områden (Mörkrets kvalitet)...