Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


måndag 9 september 2013

Fulaste rasisthoroskopet

Att kapa några fingrar på var och en av rasisterna som sökte mörda en färgad man inför dennes ettåriga son i Malmötrakten, verkar vara ett rimligt straff. Rasister hatar Reinfeldt för att han släpper in för mycket invandrare i landet - enligt dem. 

Men hans verkliga förräderi mot landet är långt större än så - sveket består i att han med Svenskt Näringsliv aktivt fostrar fram en nation av rena idioter. Och tecknen blir allt tydligare på att han och alla de som jagar vinster åt sig själva i samhället håller på att lyckas över förväntan.


SAMMA SIGNALER OM NORRMÄNNENS VANSINNE I SITT STORTINGSVAL GÄLLER ÄVEN FÖR RASISTDÅDET I MALMÖ. 

Norrmän och svenskar är dock brödrafolk och båda har nationalhoroskop som tecknar en djup maskopi med Djävulen. Nu var det norrmännen som hittade olja i sina vatten och blev nyrika och främlingsfientliga skitstövlar. Reinfeldt har på sin sida jackat in i datakablar i Östersjön och spionerar mot rundlig betalning på öststaterna för USA:s räkning. 

Faktum är att jag i hastigheten att rita upp norrmännens onda ödeshoroskop missade att den fallna och inskränkta - ofta rasistiska - Mars i Kräftan också angriper hudfärgens Saturnus (och Saturnus söker hålla emot angreppet via en 270-gradersvinkel). 

Exakt som misshandeln på gångbron där den färgade mannen klamrade sig fast för sitt liv när de vita rasisterna sökte knuffa hon över bron ner i trafiken.

Men samma himmel som röjer att norrmännen just nu är sinnessjuka drabbar också svenska horoskopet lika hårt, om man håller sig vid den här bloggens sideriska Våg som ascendent. För i så fall såg söndagskvällens rasistdåd ut så här - en formidabel attack på Sverige och en skamfläck utan like för landets anseende (10e huset):


Mycket troligt äger misshandeln rum just då
Vattumannen - "ett folk i sammanhållning" - stiger
över Malmös östra horisont. Sverige ÄR fött
i Vattumannen, men studera dess härskare
Saturnus (både i nationalhoroskopet och
på söndagskvällens himmel) för mer information.


Eftersom den svenska folksjälen (Månen) i tunnelseende egocentrikern Väduren ägs av en krigare (Mars) som är skadad av Satans stjärna, är planeten Mars transiter troligen viktigare för det här landet än man först skulle kunna tro. 

Att Mars nu passerar tionde huset för landets ryktbarhet påminner om att vi hade slaktaren Obama på besök nyligen men att högern inte kunde gotta sig ens ett helt dygn innan skandalen var ett faktum: en grävande journalist avslöjade i EU-parlamentet att regeringen Reinfeldt säljer spiondata till USA. Det är troligen ännu värre: han skänker bort tjuvade uppgifter till USA för att de i sin tur ska ge oss fler låglönearbeten - som McDonalds.

Reinfeldt söker aktivt förslava svenskarna och permanenta dem i en låg utbildningsgrad, göra dem så oförmögna att analysera sin omvärld att de inte duger som annat än nyttiga idioter på sina arbetsplatser där Arbetsgivarna piskar dem allt hårdare för att vrida maximal vinst för sig själv ur var och en.

Sådant är Reinfeldts landsförräderi - inte att han motvilligt släpper in människor som farit illa i världen och styvmoderligt ger dem en chans att bli tredje klassens medborgare här.

Rasistdådets horoskop visar faktiskt Reinfeldts horoskop i en slags miniatyr. Istället för "landsfaderns" Sol i Kräftan har vi minisolen Mars (också ELD) i tecknet och allt innehåll i Kräftan disponeras som bekant av Månen (sinnelaget) som vi här hittar i samma position i Vågen som på Reinfeldts födelsehimmel. 

Det vill säga: Mars attackerar här den planet som generöst agerar värd åt den! 

Det räcker här med att konstatera det osunda i ett sådant astrologiskt omen, och givet att jag tidigare beskrivit ett fall av akut torgskräck där Vågen steg i öster och angreps av den fallna Mars i fega Kräftan, så kan man undra vad den ettåriga sonen kommer att få för men av att se svenska as sparka på sin far på öppen plats. Ingöts framtida torgskräck - eller gångbroskräck - i det lilla barnet i det ögonblicket?

*****


Om det motbjudande rastisdådet i Malmö i medierna:

AB, DN, SvD, Expr


En enda ledande tidning behåller ännu möjligheten att blogglänka. Högerägd ska vi nog se att också SvD eliminerar den nätdemokratiska lyxen när det drar ihop sig till svenskt val. Vi går mot mörka, mörka tider, oavsett vem som har den nominella makten. För vi vet vi vilka intressen som egentligen styr det här tjugofemöreslandet.

4 kommentarer:

Mattias J sa...

Det var ett gäng personer med kurdisk bakgrund som misshandlade en man bördig från Västafrika. Gräsligt, absolut, men även om jag inte är direkt förtjust i SD så tror jag att du själv sällar dig till hatets kolportörer om du skyller på Jimmie & Co i just det här fallet. Litet som de som reflexmässigt skyllde på muslimer innan det visade sig att det var en ensam norrman som löpte amok för två år sedan. Ganska onödigt faktiskt.

Reinfeldts hund sa...

På hur många bloggar och under hur många namn har du publicerad det här försvarstalet för högerextremisterna?

PS
Visst är du förtjust i SD.
DS

Seaward sa...

@MJ Backa ett steg och studera den småaktiga siffertrixande svenskens tajta förhållande till sin plånbok och negativa syn på allt som kostar (inklusive underhållningsbranschens produkter och invandringen).

Förstå sedan hur den här mentaliteten skadar även människor som flyttar hit (av en eller annan anledning) och tvingar dem in i någon hybridversion av den snåla, exkluderande jantelags-mentalitet som, tyvärr, driver det här landet vid sidan av den internationella höga tankeluften...

bloggare på icedaniel.se sa...

Din blogg var tråkig.