Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 20 september 2024

Ministermord Svantesson

 


Rubriken syftar inte på "den ensamme galningen" i ett kriminaldrama utan på finansminister Svantesson själv som den som figurativt massmördar svenskar eftersom den rikaste procecenten är mer värd substantiella skattelättnader än de som inte kan försvara sin heder i nya gettofierade alt. gentrifierade Sverige. 

Borgare som i någon mån får del av mutorna till fortsatt Tidö-lojalitet är de som nu har Ödets Öga på sig, kommer deras nästa val att föra landet längre ner i helvetet? Det är medelklassen som står på tur att påminnas om landets inre våldspotential. Redan nu sker enstaka räder in i "Stockholms finare kvarter", Sverige kommer att förvandlas till småskaliga "gated communities" och regeringen ha fullt upp att rödkryssa kvarter efter kvarter som "särskilda zoner" under ständig bevakning.

Svantesson är mycket riktigt märkt med en dödens symbol enligt indisk astrologi, och så allvarlig är hennes pykiska eller snarare andliga sjukdom att de lägsta indiska krämarna söker kränga motsvarigheten till katolska kyrkans medeltida avlatsbrev för hennes åkomma.

https://products.ganeshaspeaks.com/store/puja/surya-ketu-graha-dosha-shant-puja/


Är man så i djupet dekadent tillstånd som ministern kan man alltid köpa en religiös ritual online, "garanterad" av en överstepräst. Det rituella hokus-pokuset sägs förta den onda Demonens halshuggna aspekt och räddar ministerns förblindade ideologi och destruktiva tilltag mot landet. Kanske alla moderater borde gå samman och be för sin finansministers överlevnad? Den budget som presenterats är ett hån mot merparten av landets befolkning och det är inte förvånande att hon är född under nästan samma himmel som den löjeväckande ledarskribenten i DN !!! 

Varför hon inte återfanns bland Erik Helmersons få "tidstvillingar" beror på att hon är helt från vettet på månsidan och med Månen i tidvattnens Krabba styrd av sitt eget begär som månar sig om de rikaste svenskarnas ändlösa behov av MERA (konsumtionshungern kallades "slit och släng" förr).... Finansministern har astrologins kanske mest vettlösa kombination: att sätta den motoriskt drivande Solen i de vacklande (men Passionerade) Vågskålarna i kombination med Vatten i dess Passionerade tillstånd. 

Talar även om en astrologisk struktur som är relativt ovanlig men som också kan ses i Kamala Harris genomlyckliga flabbande. Det finns själar som återföds med ett överskott god karma (inre lycka) som vissa i rekordfart förbrukar på onda tankar eller ynklig ideologi. Bloggaren hade en släng av girighet som litet bortskämt barn ("släktens förstfödde"), men såg sin karaktär i tonåren och började justera den. Kamala Harris ultimata öde har ännu inte visat sig medan Svantesson redan kan ha satt sin sista potatis. 

Talar här om den karaktärssvaghet som Solen i venusianska Vågen uppvisar när samtidigt Venus ockuperar solära Lejonet - en "ömsesidig reception" så gynnsam kan totalt knäcka svaga och fåfänga horoskop och bloggaren lever avsiktligt långt under fattiggränsen för att inte lämna "det svenska livet" med en själ i värre tillstånd än den var vid födelsen. 

Det som försvårar klarsynen hos Svantesson är att Månens begär är så starka (Vattenplanet i egna tecknet) och drar Vågskålarna i obalans (mental Luft), samtidigt som den goda tummen med Lejonets bekvämlighet drar ännu mer snett OCH att halshuggningen redan vid födelsen är förutbestämd via Solens och Draksvansens markanta konjunktion! (Avvikelsen ±4° gör den inte AKUT men den är alltjämt stark - vilket nästan alla svenska mediers reaktioner på budgeten visar.)

Eftersom Månen är ytterligt viktigt för en biologisk kvinna kan man även utan känd födelsetid peka på hur typiskt hon packat sitt eget förråd av pengar och mat (hus 2) SMOCKFULLT med båda förmögenhetsplaneterna Venus och Jupiter, vilket gör det tydligt varför Sveriges tillstånd är vad det är, med åderlåtningen av folkets livskraft. 

Det är inte Svantesson ensam som begått detta brott, detta attitydmässiga finger åt folket. Men hon ingår i ett större mönster av svenskt småfolk som kommit upp sig och genast avslöjar sina sanna naturer... Fattigsvensken sitter fast i vårt arv och den borgerliga snålheten under Kristersson visar sig genom att den gamla underklassens sparsamhetsdygd sitter kvar trots att dessa nästan nyrika beter sig som sin och verkligen söker hamra in ett mexikanskt stängsel för att hålla de Fattiga på sin plats. Det kan bara sluta i våld längre ner för gatan.

Givet aptitens/begärets betydelse för Svantessons sätt att "fungera" är den udda hinduiska 210-gradersaspekten av stor betydelse. I den "subjektiva" månkartan ligger den anonymt i väster (vem är hennes partner?) men från det västra och prominenta läget (återigen: symboliskt, inte faktiskt) attackerar Olyckan via Mars "långa specialaspekt" Månen. Detta är frankt talat är en påfallande risk för skadegörelse mot egna hemmet (Månen) eller personen som per definition blir utsatt när den används som markör för sinnelaget. 

Svantesson är en mager skrika och detta är exakt Mars typiska inverkan när den direkt stör Månen och Eld som angriper Vatten kan tyda på dehydrering, förbränningen är hög och hennes hunger efter pengar för "sitt slag" (Krabban = det egna folket) kan förklaras som en fysiologisk egenhet, de rika är tvingade att konsumera mycket mer än landets växande andel fattighjon. Hjälp den onde rike mannen, han svälter ju nästan där vid sin helikopterbrygga!

Några ord om konjunktionen Solen/Ketu:

Vissa hinduiska skitsajter söker tona ner Svantessons andliga skada men ju bättre klarspråk, desto mer seriös är sajten. En bra kommentar på allmänna forat Quora är att OM Ketu förintar personens Sol i meningen förstör karriären/livsvägen (Solen som atman kan inte dö) har Ketu "andlig pånyttfödelse" som vidareutveckling. Såvida inte individens hopade synder från tidigare liv eller detta renderar total förintelse. 

Den här bloggaren började ta filosofiämnet på högsta allvar först vid uttaget av "tidig pension" vilket staten av en slump lönade med ett knivhugg i ryggen bara månader efter pensionen okejats. Tiden för full fattigpension och hyresbidrag flyttade utan förvarning fram ett år och undernäringen är nu ett faktum, ett år kvar innan "normal" fattigpension slutligen infaller. Detta är halvt frivilligt - kunde ha återtagit begäran om tidig pension. Men lika bra betala tillbaka skulden för ett vidlyftigt liv på 1400-talet nu som senare...

Innan själen börjar förstå vem den varit och vart den är på väg är människobarnen bara djurkroppar och ingen hemma. Den lägre, irrationella kroppen är otippad duktig på att montera samman fraser och imitera de "renare själarna" som varit människa betydligt fler gånger på jorden. Som när en troglodyt lär sig dansa balett - smärtsamt att se i början. Saturnus indikerar alltså en långsam och sinkad väg och i oturuliga fall  dör individen/landet just som den stod på tur att utkvittera mödan för sitt slit. Lite som Sverige under dess pågående "onda jupiters cykel" (2020-36). Bloggens tidigaste förutsägelse var de fattigas undergång i landet allt medan Ägare tajtar till sina inkomstkällor för att hålla sig skadelösa. Hur skrämmande sant har detta visat sig - och det är långt kvar till 2036 då det verkliga orosmolnet kommer!



Det är just för att hålla befolkningen (Månen) tom och på ett barns nivå som Makthavarna tycks ha odlat bort filosofin ur sin nationella karta (ämnet finns på akademisk nivå, men hur många berörs i befolkningen?). Saturnus med halshuggaren Ketu är en minst sagt pinsam bas för nationens elit och "bästa" tankeförmåga alltsedan 1974 när materialismen nådde en sista tipp i socialdemokratisk regi. Rika som aldrig förr men dummare än någonsin i historien att slarva bort sin (marginella) betydelse i världen...

Den här kvinnliga tibetanska (i princip indiska) astrologen har jag aldrig följt eftersom bloggen är visuellt plottrig. Kanske ett misstag, för här finns vishet! Ibland förbluffande djup sådan, som redan några sekunder vid den här sidan avslöjar:

Saturnus/Ketu - kan sakna det filter som normala ger sammanhängande gränser inom vilka social reglering begränsar. [tautologin redan i engelskan]

https://barbarapijan.com/bpa/Graha_Yoga_Combi/Shani_yuti_Ketu.html

Råkade se meningen men den är skrämmande sann för Sverige, vars "filterlöshet" förklarar varför Sveriges femtehuselit inte känner några gränser alls när det gäller att gynna sig själva. (Barbara Pijan använder, ser jag efter alla år, exakt samma grundidé som den här bloggen: filterlösheten är att annat sätt att förklara hur Ketu tar bort eller undanröjer det avgränsningens "filter" som borde varit där.) 

Strax därpå är Barbara Piijan chockerande sann: "surrendered reputation" - är inte detta just vad som just hänt Sverige (under Lilla Dödens/Saturnus sub-cykel 2022-25)): landet kastat all ära ut genom fönstret och och vräkte sig i NATOS (USA:s) händer för att få skydd mot Ryssen? Det enda som hände var att vi blev fiende till Ryssen! "Vi offrad vår claim to fame - vår flerhundraåriga tradition av neutralitet."

I hennes gripande och tragiska lista av "svenska" tillkortakommanden ger Saturnus/Ketu också "unimpressed by age" - vem kan missa den svenska åldersdiskrimineringen som blir värre och värre med sjunkande ålder eftersom detta sekulära land helt saknar moral (hus 9) och svenska, egocentriska föräldrar låter Apparater sköta sina barn!

Ett sista stickprov på denna visa kvinna. Vem kan missa att detta är på pricken en svenska elitens predestinerade fall?

May be unaware of one's own degree of detachment, relative to social norms.

Vilket dubbelfel: laglös elit inte ens längre medveten om hur lång den drivit från Världsnormen (Dharma)? Det ser ut som Barbara Pijan kunde bekräfta min svarta analys om Sveriges obefintliga framtidspotential, här på gränsen till Vattenbärarens era...

Det är som en helt annan ras av parasitiska Luft-memer (tankevirus) som äger Sverige och ingen märker det! Och det är självklart så att Saturnus/Ketu inte enbart drabbar 9e filosofihuset och gör att svenskarna inte vet vad filosofi/religion har med dem att göra, utan även stör ut 5e elithuset (med de inbäddade merkurius-medierna) vars excesser gagnas av att de konsumtionsstarka slipper moraliska frågor. (Hade inte femte haft Jupiter och Solen finns ingen ändå på vilket skitland detta kunde ha varit.)

Sverige är västvärldens kanske värsta "low-lives" och häri ligger den falske Erik Helmersons DN-text: han bryr sig inte ett dugg som fejk-kristen om att andra "kristna" gör lätt av sig själva, han tillhör ju de oseriösa som inte kunde bry sig mindre om religion - ändå försöker han mästra muslimer via en sällsynt fånig DN-ledare. 

 

Landet är ett skämt, en lättviktare, en nolla på världsscenen och varje brottstycke- varje "mandelbrotfragment" man bryter loss vittnar om samma sak. Titta på nationalkartans 11e-hus ideal och se dess omen! (Var och en sin egen vulgära, nyrika lejonkung.) Och denna sida har svenskarna var till man odlat fram hos sig själva via aktiviteten i 5e elithuset. Svält är det enda sättet att lämna detta liv utan vanheder. "Annika Ohlssons historia i DN" bör vara normen för varje ansvarstagande svensk. Skäm ut eliten genom att visa dem vad de sysslar med.


PS: Pijan har också den här intressanta kommentaren som varje svensk medborgare kan jämföra sig med. Ingen är blott ett ego utan nationalhoroskopet avgör individens rörelseförmåga:

Saturnus/Ketu är en fantastiskt bra yoga för sanna mystiker som fullbordat sin cykel av livstider i förälskelse med den materiella verkligheten.

För de mindre utvecklade indikerar den frustration med den egna sociala marginalisationen, oförmåga att fixa problemen vilka de är så känsliga för och en livstids Sisyfos-komplex orsakad av viljan att spiritualisera ett materialistiskt samhälle.

Typiskt en signifikator för outsiderns status, men kan vara skicklig i roller i samhällets utkant om andra planeter ger stöd till ego-psykets membran.

Möjligen kan raderna inge skam eftersom svenskarnas vilja att spiritualisera sitt samhälle verkar utrotad (det svaga hus 9). Vi har ju "proffs" (politiker) som "vårdar" samhället åt oss...

 

Inga kommentarer: