Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


torsdag 30 januari 2014

För vilken gång i ordningen? Ännu en omoralisk moderat.

Modemedveten moderat


Expressen, så borgerlig den är, tycks också ha tröttnat på den havererade sort som söker sig till Moderaterna. Ska Reinfeldt råka ut för ännu en medarbetarskandal så här i upptakten till valåret?

Astrologiskt behövs inte ens några kommentarer längre. Den här bloggen når inte längre ut till nya läsare och de gamla som ibland tittar hit vet vilka signaturerna är för en som löper akut risk att bli en andligt död materialist och penningmänniska. 

Moderaternas nya "analyschef" hade inte bättre analysförmåga än att han ertappas som en ockrare det första han gör! Reinfeldt attraherar verkligen idioter - man kan bara bli fascinerad av att detta är Sveriges regeringschef!




Sataniska axeln eftersom det är den horribla fullmånen mellan materialisten Oxen och avundsjukan Skorpionen när den här "analytikern" föds. Med all säkerhet förstärks den materialistiska lågheten hos människan av en kontakt mellan sinnelaget, den i Skorpionen "fallna" Månen, och den korrumperande Djävulen - fixstjärnan Algol. Månen lyckas inte slita sig ur Satanshuvudets grepp förrän cirka sju på kvällen men här gäller "ur askan och in i elden" för det är en fullmåne som går mot sitt totala läge.

Ur sinnelagets perspektiv - Månen som förstahusindikator - är det ytterligt viktigt i de här människornas liv att inte fastna på penningmänniskans nivå. Den indiska astrologin förklarar här sinnelagets själva disponent Venus vara en verksam illgörare! Och det är då innan en fullmånekomplikation tillstött.

Nej, den här mannen får nog Moderaterna snabbt göra sig av med.



Fast det man nu lärt sig är att dessa inte är några enstaka fall. Moderater är verkligen samhällets avskum, parasiter och ockrare, själviska och näriga. De är också farligt nära rasistiska åsikter, en del vill lagstifta mot tiggeri - fast de själva skapar fattigdom med sin politik! Moderaterna är allt ett gott samhälle borde ha utbildat bort ur sin befolkning. Istället har Sverige fallit offer för närighetens sjuka ande och folk tävlar i materialism. 

Okunniga, snart anal-fabeter - dagens svenskar är verkligen inget att skriva hem (till himmelen) om. De har lämnats åt sitt eget öde, utan någon rättrådig herre. De fick en "stridshingst" för sina synder - synder som inte kan sökas i Sveriges historia eftersom dagens svenska befolkning med all sannolikhet var av annan nationalitet senast den kollektivt var inkarnerad på Jorden. 

Inga kommentarer: