Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


tisdag 1 december 2015

Regeringen Löfvens svek mot humaniteten

Den här bloggen avstår från det hela taget från frågan om invandringspolitik eftersom det är ett heltidsjobb att på djupet hålla sig insatt i alla perspektiv och turer. Den humanistiskt orienterade jurist som skrev detta inlägg menade med många andra att det var en skammens dag för Sverige när regeringen Löfven anammade EU:s miniminivå för flyktingmottagande, samma EU som länge skjutit hela frågan från sig. 

Mot detta rätt balanserade perspektiv står horder av etniska svenskar - förbluffande många med "hjärta New York" ristat i sina inre trots att USA är världens värsta mördarnation. Dessa jublar med sitt Parti över att eliten slutligen börjat fatta. Dessa horder kan te sig som slicka stockholmare eller gutturala landsortsapor, men förstår men den verkligt lilla människans lokala perspektiv (peppat av xenofobiska röster på sociala forum) inser man att PSYKET helt enkelt är ett bräckligt kärl. 

Vissa, som den slitna buddistiska te-liknelsen säger, har helt enkelt sin tekopp full och fortsätter sedan hälla i mer av samma slag tills man kan tala om fullständigt psykbryt. Men även denna betydande del av Sverige tillhör verkligheten och kan inte förnekas som vänstern inledningsvis gjorde, med hänvisning till Partiets nynazistiska rötter. (När är ett brott preskriberat?)

Jag bokstaverar Partiet med stort P eftersom jag någonstans menar att Sveriges elit - ja, DN:s Amanda Björkman deltar marginellt i denna elit och servar den hur hon än söker inbilla sig en oberoende och journalistiskt granskande roll - förtjänat sin förlust av folkets förtroende som den makalöst hybrisdrabbade Fredrik Reinfeldt menade sig bära. Föga förstod han heller att han likt den numera skrämmande uppblåste hycklaren Löfven bara är spelbrickor för de dolda finansmän som undandrar sig demokratins spelregler och som ytterst styr EU dit de önskar. Kapitalismen är ett monster och den ser till att göra profit på världen vad som än timar. Se bara parasiter som Bert Karlsson med flera, i frågan om lukrativa (för ägarna) flyktingboenden.

Det finns ingen väg ut längre, kapitalismen är döende och vet om det. Därför jobbar IT-fascistiska tekniker natt och dag på att bygga appar till din smartphone för att stänga dig inne i små trygga konsumtionsbås där du inte längre är i närheten av gårdagens öppna internet där man kunde läsa om allt möjligt och t.o.m. lära sig saker, förutsatt att man lärt sig källkritik och analytisk tanke i skolan. Vilket man tydligen inte gör i den svenska skolan, annars hade vi inte haft fullt så mycket onda troll i Sverige - detta är också en följd av elitens, t.ex. Jan Björklunds sätt att söka begränsa folkets kunskapsnivå genom praktiska yrkesutbildningar som blockerar mot högre utbildning senare i livet. Från det att de kuggats in ska de bara skapa lönsamhet åt Systemet!

Eliten pytsar ut kunskap på en "need to know basis" i syfte att forma var medborgare till bara ytterligare ett nyttigt litet kugghjul i det stora svenska Exportmaskineriet, för vilket mördarvapen eller mördarspel till gamers ger lika fint klirr i kassan. Eller producera mainstream-musik, detta sövande opium för folket. Eller Spotify, en simplistisk teknisk infrastruktur för att strömma opiumet så att folket utför sitt trälgöra utan att knota alltför mycket. 

Sett ur det här perspektivet är landet Sverige i fullständig vanära - vad är det för helvetes skit vi uppfinner och exporterar? Regeringen Löfvens Mikael Damberg borde verkligen vakna upp inför sitt ansvar. Men som bloggen, som ibland låter närmast deterministisk i sina astrologiska analyser, noterat så ser inte Dambergs födelsekarta ut att kunna härbärgera en grundläggande kritik av Profitsystemet - kapitalismen. Tvärtom är han också en av systemets många trälar eller servicetekniker....

När man antingen kallar regeringen Löfvens kungörande den 24 november för ett svek mot Sveriges generösa profil eller ett hälsosamt uppvaknande, missar man således att detta är exakt den pseudodiskussion Rovkapitalisterna vill se i medierna. Den Onde Rike Mannen vet att exploatera och profitera på VAD SOM ÄN HÄNDER. Det är därför hjälten Herakles måste kallas in på den historiska arenan och resolut hugga av Hydrans nio huvuden med uppfinningsrikedom!

Herakles gör naturligtvis skitjobbet för sin egen skull - han vill bli erkänd som mer än bara en halvgud, bara ett av alla Zeus barn med dödliga kvinnor. (Vi är mer vana att höra de latinska namnen Herkules och Jupiter, än de grekiska.) Herakles har blicken riktad uppåt och skulle det dödliga mänskliga köttet råka gagnas av att han dräper Hydran - den näriga kapitalismen med huvuden vi känner igen från chefsbefattningarna i medierna och näringslivet - ja, då är det en lyckosam sidoeffekt. Det mänskliga köttet är inte värt att räddas eftersom det strax faller ner i osunda begär på nytt så att nya strukturer liknande rovkapitalismen strax tar vid. 

Men en vedermöda i taget! Frågan är vem som kommer att vara Västs baneman, dess Herakles? Väst är inte längre en levande kultur utan en artificiell och strömlinjeformat teaterföreställning regisserad av näringslivet och livsstilsmanufaktörerna. Se borgerlighetens liv i städerna! Vilka dussinliv de lever, tänker, arbetar och shoppar likadant allihopa. (Jag vet, det här ser man redan när man är 12-13 men tragiken är att insikten kontinuerligt bekräftas av hela det liv som följer på ungdoms första egna observationer.) 

Det är för att noga se till att flocken är tätt samlad som Svenskt Näringsliv svartmålade konsten att tänka fritt och stort genom att påstå att högskoleämnet filosofi var "olönsamt". Där skrev Hydran under sin dödsdom. Varje land har sin historiska vändpunkt och i näringslivets smutskastningskampanj 2011 vände Sveriges öde mot avgrunden.

För närvarande kan jag inte se någon annan än Islamiska Staten som den Herakles som helt incidentellt dräper Väst genom enstaka terrorattacker vilka, lika indicentellt, avslöjar hur rutten vår sekulära civilisation kommit att bli. Jag känner spontant att norska Mellanösternspecialisten Cecilie Hellesveit är på rätt spår som menar att det egentligen inte är Väst som är IS primära måltavla. Och det är därför den här bloggen hellre anammar internationellt språkbruk och säger ISIL. Men svenska medier framhärdar med sin förkortning IS av skäl jag funderade över här.

Nu dags för astrologisk exercis!

Jag tror Löven och Romson körde igång sitt beramade tillkännagivande om en hårdare flyktingpolitik cirka 14.15 men är det något bruket av ställföreträdande månascendenter lärt mig efter flera års bloggande, är att symboliken ofta är tillräckligt stark i sig. Vi kan lika gärna köra med ascendenten för det dygn då Sveriges politiska elit kapitulerade sitt välmenande men "naiva" flyktingkramande och insåg att man tänkt fel, att man var precis som vilken EU-stat som helst - som EU självt - och primärt värnade sin egen säkerhet och överlevnad. Vi såg här Kräftans princip i dess renaste form och jag pekade nyligen på att tecknet för självbevarelseinstinkten tycks besjäla hela Europas ledarskap just nu... 

Kräftan eller krabban är inte vacker att skåda men den av Anden oförlösta Naturen har även denna sida. Det är för övrigt en krabba som kommer till monstret Hydrans undsättning eftersom den har intresse av att det näriga vattnet för dess egen skull förblir vad det är, men Herakles stampar ihjäl krabban med sin häl. För sitt rent instinktiva hjältemod i försvaret av sitt eget element tilldelas krabban en stjärnbild i himmelen - Kräftans zodiaktecken. 

Vi kan av myten dra slutsatsen att alla som sluter upp för att försvara Hydran, den globala närighetens system, rovkapitalismen, kommer att trampas ihjäl av vår hjälte på HANS VÄG mot SIN odödlighet. Detta antyder ett kommande storkrig i Mellanöstern som kommer att kosta livet för alla de politiker födda i Kräftan som porträtterades i sagda inlägg. (Not: för den som inte längre behärskar den stora antika tanken och dess uttryckssätt betyder det sagda: nationernas huvuden ÄR nationerna själva - se detta inlägg från då Reinfeldt var Sveriges huvud.)

Frågan som inställer sig här är då: hur i hela friden skulle lilla ISIL kunna ha det i sig att besegra det kapitalistiska systemet frontat av de stora västnationernas ledare? Därför att marknadsliberalismen så har försvagat Väst att kapitalismens inneboende röta har försvagat försvarsmoralen hos västvärldens folk. De tror inte längre på sina eliter. Så fogas de motbjudande "post-politiska" stockholmsborgarna och de gutturala landsortsaporna samman till en diffus folkmassa som faller undan och inte längre ger eliten sitt stöd. 

Borgarna hade redan i viss mån börjat rehabilitera sig för sitt eländiga leverne genom att rösta grönt och köpa chic hälsomjölk, men de har ännu att ge sitt verkliga stöd till att knäcka den cancersjukdom som ätit sig in i hela samhället och utgör dess parasitiska väsen, alltmedan ekonomiskt starka ISIL arbetar på sin "upphöjelse till gudastatus" på sitt håll. Det här alltså ett antal samtidiga processer som alla verkar i samma riktning: Den Store Satans fall.

Och här kommer, slutligen, ett strikt astrologiskt indicium på att vi befinner oss mitt inne i det här tragiska skedet då västerlänningarna vaknade upp och förstod att de missbrukat sin position i världen alltför länge. Jag nöjer mig med Sverigehoroskopet och regeringen Löfvens svek mot mänskligheten och val av Hydrans princip.

När Sverige enligt tidningsrubrikerna hotade kantra av flyktingströmmarna från främst Syrien och Afghanistan noterade bloggen att den indiska läran om planetära cykler föreföll skapa obalanserade perspektiv i Sverige både externt och internt. Hela världen tedde sig vettlös för Sverige och det fanns ingen fast mark heller på hemmaplan. Huvudcykeln var girighetens demon Rahu, mellancykeln korresponderade med Sveriges ascendenthärskare Venus (och allt vad detta innebär i formen av känsligt balansläge) medan den tredje nivåns cykel (en rörelse just under ytan eller innanför den cykel som kuggar i Sveriges självupplevda roll som Våg eller humanitär Venusian) OCKSÅ gick i den måttlösa demonins tecken. 

Hur värdelösa svenskarna var på att bedöma omvärldsskeendena visade sig direkt efter Paris-attentaten och svenska medier saggade efter de internationella många dagar innan det började sippra fram åtminstone lite omdöme. Bottennappet är och förblir DN:s Björn Wiman som hade mage att gnälla över att terroristerna snodde glädjen att få skåla i champagne från honom och Karin Petterson på Aftonbladet hängde på i samma pinsamma refräng. Aldrig har väl Väst avslöjat sin skuld och oförmåga att se sin skuld som i dessa två spontana texter.

Men ska vi titta noga på de svenska ödescyklerna hade Rahu-Venus-Rahu och dess tydliga koppling till sommarens våndor över flyktingvågen just lämnat över till nästa tredje nivåns cykel:

Vimsottari Dasa:

 Rah MD:  2002-10-13  -  2020-10-13
  Ven AD:  2014-04-28  -  2017-04-28

   Pratyantardasas in this AD:

   Ven:  2014-04-28  -  2014-11-01
   Sun:  2014-11-01  -  2014-12-24
   Moo:  2014-12-24  -  2015-03-23
   Mar:  2015-03-23  -  2015-05-27
   Rah:  2015-05-27  -  2015-11-10
   Jup:  2015-11-10  -  2016-03-31
   Sat:  2016-03-31  -  2016-09-25
   Mer:  2016-09-25  -  2017-02-23
   Ket:  2017-02-23  -  2017-04-28

 


Om vi håller fast vid att den 18 år långa maha dasha (MD) är en slags övergripande historisk spelplan och att Sverige via sin egen ascendenthärskares (rollspels) Venus kuggade i det större ödet, så skiftade nationens inre emfas (den tredje nivån) från våldsam brist på proportion (Rahu) över till just den planet hela detta inlägg gått som katten kring het gröt kring: den normalt så generösa Jupiter men som i Sverigehoroskopet i själva verket är en verksam illgörare. 

Någon krönikör påminde om att även Olof Palme - sinnebilden för många svenskar av internationell solidaritet - på sin tid ansåg t.o.m. några hundra romer var ett samhällsproblem och något att värna gränserna mot. Här hör man riktigt gamla svenska stämningslägen, gammal invandrarfientlighet så typiskt för ett inavlat folk där knappt något händer på orten från en generation till nästa. Det är inte ens kultur det man har på orten för där inget avviker från vardagslunken där sjunker medvetandet ner i omedvetenhet och slentrian. 

Det går att leva ett helt liv i Stockholm som borgare och inte fatta ett dyft - det höll på att hända mig tills, turligen, IT-bubblan kollapsade 2001 och berövade mig alla möjligheter att fortsätta följa den lilla människans lönedrömmar och jakt på statusmarkörer i butikerna. Jag är kapitalismen evigt tacksam att den faktiskt också föder Uppvaknanden mitt i dess civilisationsfientliga misär!

Indierna verkar nöja sig med att studera första och andra nivån, även om mjukvaran Jagannatha Hora kan veckla ut ett antal "mikrocykler" ytterligare och att Sveriges tredje nivå är skönjbar tycker jag man tydligt kan se: Bara tre dagar innan Paris-terror går vår nationella röta igång genom att den Stora Välgöraren Jupiter aktiveras i nationalhoroskopet - dasha-läran ger oss bara fingervisningar om VAR ATT TITTA i horoskopet.

Och därmed är vi tillbaka till den här bloggens åtskilliga inlägg under kanske ett år, där Sverigehoroskopet plötsligt inte längre är så storstilat humanitärt och gott för alla och envar som vår mytiska självbild låtit oss tro. Inte bara var Palmes negativitet mot zigenare en oväntad uppgift, men den stämmer perfekt med nationalhoroskopet baserat som det är på 1974 års Regeringsform. I denna karta ser vi att makten och finanskapitalet utgör en välbärgad elit som gör landet mycket ont, faktiskt skadar det humanistiska värdtecknet Vattumannen!



Det faktum att Sverige har en Vågascendent - jämvikt och jämlikhet mellan människor - gör att den ständigt tillväxtlystna Jupiter skadar Vågens idé eller ideal. (Planetomachia - gudarna upplever det inte så, men här på jorden är de i krig med varandra eftersom alla principer inte samtidigt kan realiseras i tid och rum.) Olyckligtvis befinner sig denna verksamt onda Jupiter i elitens sektor - det femte huset för ledarskap och dem över vilken tursamhetens stjärna (Jupiter) lyser och kombineras med Solen, också en symbol för ledarskap!

Detta ger en tydlig indikation om att LANDET SVERIGE (om än inte exakt varje medborgare) utstrålar INTELLIGENS och inte minst konsten att manifestera en nationellt ENHETLIG bild av starkt ledarskap (så bittert satt på undantag då SD knäckte S/MP-regeringen och tvingade fram Decemberöverenskommelsen). Men sett ur Sveriges självbild och den roll man förmedlar - Vågen/Venus och jämlikheten - är denna Sol/Jupiter en ond rik man, onda politiker i samma båt som kapitalet! Och det är ju exakt vad Blå Tåget sjöng om i "Staten och kapitalet" (senare upphottad av Thåström och hans medmusiker). 

En mer påtaglig effekt är att Solen/Jupiter också kan läsas som att Sverige är ett kreativt land och i Luft-elementet och den konceptuella Vattumannens tecken går tankarna direkt till vår ingenjörskonst (även social ingenjörskonst). Sverige är ett land orienterat mot system och struktur. Kommer knappast som någon överraskning. Men det tog som sagt bloggaren några år att inse att både Sol och Jupiter faktiskt är ONDA planeter i sin verksamhet och då fattar man direkt all kritik mot Sverige som ett förtryckande och översystematiserande kontrolland! Kritikerna har rätt.

Landets elit utövar repressiv hjärntvätt mot befolkningen där det enkla folket/Månen har diskuterats tillräckligt i det förgångna - det räcker med att säga att de inte får någon del av kakan alls, som den fåhövdade svenska eliten - till stor del bestående av tyskar och amerikaner - har delat upp mellan sig.

Regeringen Löfven är bara den senare i en serie makthavare det svenska folket TROR de har röstat fram av egen fri vilja som faller in i landets ödesmönster och genast börjar betjäna den teknokratiska fascism som är det egentliga utfallet av något som kanske såg ut som en god intention. Flyktingarna fast i förläggningar och i sovsäckar på gatorna är den synliga effekten av detta överorganiserade lands invandringspolitik, den Löfven, en blödig och i grunden troligen alldeles för snäll människa, kanske personligen känner för, precis som Åsa Romson). Här kan vi verkligen tala om en dålig Jupiter och excessens alla oönskade konsekvenser.

När Sverige därför går in i sin nya cykel på tredje nivån, hamnar fokus direkt på Sveriges förmenta Jupiter-generositet mot alla och envar, och när terrorn slår till just emot den dåliga Jupiters alla excesser - själva sinnebilden för det Parisiska livet - ja då spårar begripligt nog hela den svenska eliten ur och lamenterar över att den ONDA JUPITER tycks rinna mellan deras fingrar som en krossad dröm. Björn Wimans krönika i DN var förväntad givet hans horoskops måttliga evolutionsnivå, men att AB:s Karin Pettersson kom med samma jämmervisa var en tråkig överraskning. Det visar vilken makt NATIONALSJÄLEN har över oss alla.

Just efter Paris-terrorn såg man alltså än en gång Vattumannen som konceptionen om ett samfällt folk under samma tanke och ideologi, här då det hedonistiska, sekulära livet som anser sig berättigad att skåla i champagne över västcivilisationens förträfflighet. Vattumannen är för övrigt källan till såväl jantelag som de svenska mediernas drevmentalitet, alla springer på exakt samma tankemönster och det blir fullständigt omöjligt för ett exalterat Sverige att producera en intellektuell konversation - rent pöbelvälde även i eliten med andra ord.

Under det knappa halvår Sverige förnimmer den ONDA JUPITER, sin elits onda krängningar i en överdriven och måttlös historisk epik (huvudcykeln Rahu), serveras medborgarna således Lövens och Romsons anslutning till EU:s "vi-mot-dom"-tänkande inom ramen för den kriminella kapitalistiska världsordningen som också ligger under besvikelsen över att de glada dagarna i Paris redan är historia blott. Sätt att rikedom i sig är något gott - Jupiter är det goda livet och dess räckvidd borde ha varit universell, precis som kommunismen visualiserar (allt gott åt alla). Men den egna förmögenheten kan ha lierat sig med Ondskan och det är just den svarta fläcken som nu visar sig i att Sverige trappar ner till EU-nivå på sitt flyktingmottagande.

Låt oss titta på DYGNET då Sverige (via regeringens kursändring) klart deklarerade att till tillhör DE ONDA RIKA - att landets Storkapitalister och Maktelit inte är beredda på att substantiellt vara med och betala för en fortsatt generös flyktingpolitik. Faktum är att detta låter som och är en vänsterinfluerad svartmålning, egentligen verkar logistiken ha stort förklaringsvärde. Inte bara Sveriges tåglinjer är eftersatta pga. den Onde Rike Mannens jakt på mer vinst, hela det svenska välfärdssystemet är så underbemannat och illa konstruerat, att landet redan känner av MYCKENHETENS JUPITER i dess onda konsekvenser (flyktingmassorna). 

Sveriges ONDA JUPITER var bara dimensionerad att gynna det rika fåtalet och världssituationen har helt ställt den svenska eliten mot väggen (vilket förklarar varför de nu börjar låta som underklassens Sverigedemokrater). Dygnet för kursomläggningen bekräftar perfekt att det är Jupiter vi har att göra med här. Inte Rahu-tumultet i tiden (huvudcykeln) och inte den roll Sverige sökte spela med Tyskland som flyktingarnas vän och påtryckare i EU tidigare i år, utan den tredje cykelns subtila påverkan inifrån de slutna rummen där de verkligt privilegierade svenskarna BORTOM DEMOKRATIN bestämmer vilka vapenaffärer med saudierna landets elit behöver, och mycket annat på dagordningen från tid till annan.




En simplistisk analys skulle nöja sig med att se generösa Jupiter stiga i det stora hjärtats Lejon detta dygn då regeringen Löfven slöt hjärtat, och därmed ge ett helt felaktigt omen. 

I själva verket ser vi här ett perfekt omen, bara man väger in alla relevanta faktorer. Till dessa hör förstås ascendenthärskaren, som är Lejonets Sol. Denna står i till det livsbejakande Lejonet motsatta Skorpionprincipen. Dödens princip animeras emellertid nu genom att Livets Sol befinner sig där, och jag har tidigare kommenterat över hur heroisk Skorpionen kan vara som t.ex. akutläkare - Solen kämpar paradoxalt MOT sitt eget värdtecken Skorpionen och dess dödsmotiv. 

Men Sveriges nya ogenerösa politik förklaras bara delvis av den halsstarriga och oförutsägbara stil som två rigida och låsta tecken ger, spänningarna mellan Liv och Död kan ge just såna här kovändningar som regeringen skämde ut sig med. Löfven hade redan under sitt första år visat tecken på att vara en slirig och rätt ryggradslös landsfader och hans bebisliknande och negativa "sensationalism" eller rubrikskapande mellan Eld/Vatten via Väduren och Kräftan, kan här sägas återkomma i större och allvarligare skala som Eld/Vatten via Lejonet och Skorpionen.

Den verkliga agenten i detta lappkast i Sveriges officiella linje är förstås restriktionens planet Saturnus som i egenskap av Döden själv, hittar utmärkt synergi med värdtecknet Skorpionen. Det är således det två stora och globala ödespenslarna Saturnus och Jupiter som ännu en gång visar sig styra de mindre händelserna. Här står ju både Saturnus och Jupiter i prominenta (världsligt accentuerade) hörnhus och Saturnus kastar sitt dödande stryptag om all den generositet och nåderikhet som Jupiter i Lejonet normalt skulle producera. Notera hur detta är ett "spel bakom ridåerna". Saturnus verkar från nationens privata fjärde hus och det är därför man måste kontemplera en dos riktigt äcklig populism från Löfven. Han - och makteliten - söker blidka de stora skaror i Sverige som redan kommit på kant med den tidigare invandringspolitiken.

Ja, dagen för meddelandet om kursändringen ser faktiskt nationalhoroskopets mest folkliga nivå - Månen - tillbaka i Väduren. Så passande att också Löfven själv har samma placering. Eftersom både han och nationalhoroskopet har uselt placerade måndisponenter måste det är personliga och direkta sinnelaget i Väduren nedgraderas i båda fallen och ges låga betyg. Men SD har satt bollen i rullning och det finns inga skäl att tro att inte också SD, likt IS (ISIL) tillhör de straffänglar som den svenska och internationella eliten själva framkallat.

Bloggaren står kvar vid sin misstanke att valhoroskopet för 2018 indikerar en jordskredsseger för SD (inte så mycket luftat i just det inlägget som i bisatser här och där vid senare tillfällen). Sedan kan Åkesson avslöja sin verkliga främlingsfientliga politik och pursvenska hypermaterialism (enbart yta!) och så har vi i princip hela Nazi-Tyskland tillbaka igen med tyskar återfödda i pursvenska ariska kroppar. Själar är märkliga varelse, deras starka begär tycks skapa i morgon det som förnekades dem idag. 

Från Sverige kommer nu Ondska och låga ideal att spridas i världen. Satan har hittat hem till sina egna själar ännu en gång och han har bara förstörelse på programmet. Och detta spel administreras av den svenska ekonomiska eliten som alltid bara söker överleva och göra vinst på vad som än gäller. Vilken föreställning - och omställning - Sverige står inför nu när demonkapitalisterna kommer att stöpa om landet till ett enda låglönegetto, anfört av - och det kan man säga redan nu - nationalförrädaren Jimmie Åkesson, en man som bara söker makt för maktens skull. 

Om nu inte Åkesson kan gasa ihjäl människor i denna tid kan han åtminstone fullfölja Littorins "arbetslinje" och göra livet till ett helvete för oppositionen och alla av fel etnisk tillhörighet. Åkesson är i själva verket svenska folkets värsta fiende men de har låtit sig luras av Djävulens förklädnader - för Sveriges Måne har ju en disponent, Mars, som är infekterad av Djävulens stjärna, vilket tyder på en dumhet och aningslöshet som köper varenda litet materiellt eller monetärt löfte. Gamla FattigSverige sitter i ryggmärgen på denna nation.

Svenska eliten har dummifierat Sverige under så lång tid, med bl.a. skamlös reklam-tv som hjärnskadat befolkningen (se om inlägget om filosofen Tännsjö) att de nu får landet tillbaka exakt vad de sått ända sedan stormaktstiden.

Den stora världsbranden ligger naturligtvis en bit bortom det svenska valet 2018, men det är viktigt att se hur bitarna nu faller på plats en och en. Det förmår inte den i övrigt klädsamt bekymrade och upproriska Maria-Pia Boëthius som trots många krönikor i ETC där hon påvisar de onda strukturerna som den sista levande optimisten förnekar ett apokalyptiskt slut för västvärlden som vi kände den. 

Trots att ETC är en grön tidning skriver dess skribenter ut valiumpiller åt sina läsare. Miljöchocken är redan här (på sina ställen på jorden) och vad vi än gör med början NU kommer inte att påverka den släpiga Naturen förrän långt in i framtiden. Den onde rike mannen har helt enkelt redan förstört världen, ska det vara så svårt att ta in? Frågan är vem som ska döma och straffa honom. Mitt svar är den mytologiske Herakles, i vilken skepnad han än kommer, som en Jimmie Åkesson eller ISIL.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Sverige som "vattumans-land" är ganska troligt: massor med svenska uppfinningar, i framkant när det gäller datorer/mobiltelefoner, fluffiga messianska idéer om att jättelik massinvandring funkar fint även om inga jobb eller bostäder finns, samt då en stor mängd hyper-radikala politiska strömningar, feminismen t ex, som har en enorm makt över samtalet. Vattumannen är väl ett "extremt" tecken, precis som Skorpionen. Och den mediala debatten är ju just väldigt E-X-T-R-E-M: "svart eller vitt" och "allt eller inget"..?

Seaward sa...

Kommentaren antyder att du kommer rätt färsk till detta inlägg. Sverigehoroskopet och "svenskhet" är några av de mer flitigt kommenterade ämnena och allt du tar upp har diskuterats i det förgångna. Den extrema mediedebatten har jag istället knutit till norra månnoden i nationalhoroskopets tredje hus. Din anti-invandringsattityd motsvarar den folkliga och negativa hypersubjektivismen i nationalhoroskopet, men det är sant att Vattumannen har en kristologisk - dock inte messiansk - konnotation. Också detta har bloggen skrivit om i det förgångna.

Tyvärr beter sig Googles båda sökfunktioner illa (för vilken gång i ordningen?) så för ögonblicket är det svårt att hitta material via smarta kombinationer av sökord. Taggarna/ etiketterna är klumpiga på en blogg som nått den här storleken.

Unknown sa...

I den Svenska debatt har Astronomi en undanskymd plats. I det fall den används är det mest för att förutse privata vinster eller för att förlöjliga meningsmotståndare. Historiskt har Astrologi använda av de allierade under II Världskriget eftersom de visste att många inom det styrande Nazistpartiet använde sig av Astrologi som en del i sitt beslutsunderlag. Man ville ha insyn i det strategiska resonemanget.

Utomlands är det dock hel annorlunda. Speciellt inom Shia-Islam eftersom det inom shia-Islam finns en tradition av förutsägelser som man måste ha astrologi för att tidsbestämma ( bl.a. Haditerna).

En av de mest centrala delarna inom Shia-Islamiska trosuppfattningen är profetian om den ”Mehdi”.. den 12:e kalifen. Som skall återkomma och döda alla otrogna.

Fram till ca 2008 var Saudiarabien och Iran bästa kompisar. Man skrev t.o.m. ett säkerhetsavtal. Högt uppsatta personer besökta varandras länder och man gick hand i hand (ordagrant).

https://chronicle.fanack.com/wp-content/uploads/sites/5/2014/12/Ahmedinejad_Abdallah.jpg

Sedan hände något.

Vad som hände var att Iranska astrologer varnade Irans högsta andliga ledare för att ”Medhi” återkomst var på väg att förvekligas, ETA innan 2020. Irans högsta andliga har i mindre kretsar sagt att han har haft uppenbarelser från ”Mehdi” och att han ser det som sin religiösa plikt att förbereda ”Mehdis återkomst”.. ”som återkommer inom min livstid”. Detta kan bara ske genom krig eller annan allvarlig kris..

Iran har länge försökt att skapa ett kärnvapenprogram. Man har vägrat inspektioner och i övrigt gjort allt som krävs för att köpa kärnvapenteknologi. Plötsligt i slutet av 2014 så lägger man sig platt i förhandlingarna med FN. Som enda krav hade Iran att få tillgång till de 150 miljarder Dollar som var låsta (krigskassa???).

Ungefär samtidigt börjat den ”Syriska flyktingkrisen”. De flesta migranter prata dock inte Arabiska utan Persika (Iranska). De är ofta Afghaner från Östra Iran, de hävdar att de flytt från Talibanerna i Afghanistan.

Mycket talar för att Iran och Turkiet (också shia-muslimer) har startat ett Hybridkrig mot Europa.

https://en.wikipedia.org/wiki/Hybrid_warfare

Om man ser detta så framstår den Svenska regeringen som ett gäng ”nyttiga idioter”. De sexuella övergrepp som skedde i Köln under nyårsnatten begick till 50% av Muslimer från Belgien, Holland och Frankrike.. inte Araber från Syrien enligt Tyska polisen. De hade blivit lockade till Köln via sociala media.

Speciellt från Iranskt håll vill man skapa social oro i Europa genom att orsaka reaktioner och motreaktioner... dvs. ett Hybridkrig. Att man lyckas ser vi bl.a. i Stockholm.

Även om man inte tror på Astrologi så får man i ljuset av ovan sätta sig ned och lära sig grunderna.

Seaward sa...

Det finns andra inlägg på denna blogg som utgår från sergeantens perspektiv, det om "civilisationskriget", och bekräftar att den förvekligade västerlänningen dragit sin sista suck - och skulle ha gjort det även utan den internationella politiska plattformen - till följd av Kapitalismens inherenta ondska (= modellering på en nidbild av Naturen, ett "allas krig mot alla").