Den har bloggen startade i mars 2009 och avslutades i december 2018. I själva verket passerades målsnöret några månader tidigare med boken "Folksjäl - som i en filterbubbla", vilken sammanfattade och i delar vidareutvecklade många års kommentarer kring det besynnerligt lyckligt lottade men inte självklart goda svenska nationalhoroskopet

Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)tisdag 6 december 2011

Vårdprofitörer kan profileras

DN har grävt i vad vi kan kalla den "Nya" moderata omoralen och släpat fram tre profitörer från det privatiserade helvete äldreomsorgen i Sverige blivit - för de gamla, vill säga.

Födelsedata utöver året 1966 för finnen Matti Bergendahl gick inte att enkelt hitta [1], men intressantaste är egentligen hand föregångare på vd-posten, Ralph Riber som köpte och såld av vanvårdsföretaget Carema och gjorde en nätt vinst på 50 miljoner kronor.

Ribers horoskop är så löjeväckande enkelt i dess perverterade makt- och statusbehov att det är som att återvända till bloggens allra första schematiska modeller över "egenmäktighetens" korruption av en andevarelse (Elden). Jordelementet med Elden leder till ett tunnelseende, en bisarr vilja att äga världen. 

Psyket i Väduren, egocentriska perspektivets Vädur, med disponenten Mars i Stenbocken leder till det fulaste fenomen jag vet: UNIVERSALISERINGEN AV MIN "UPPHÖJDA" EGOINSTINKT. Ett mycket passande "syndrom" för en riskkapitalist. 

Jag noterar också "lätta pengars" Jupiter i Vågen, en placering vi noterat är signifikant överrepresenterad i horoskop för brottsdömda. Att girighetens Rahu står i samma tecken förvånar inte, heller inte att straffet, den avhuggna draksvansen, kopplas till hans person (Månen i Väduren). 

Nu har DN hängt ut honom som exempel på en ytterligt ful fisk och horoskopet bekräftar detta.

*****
Den andra skandalpersonen DN nämner är typiskt nog också en "föredetting" - de här sjukligt giriga typerna är snabbt in för att grabba åt sig och så sticker de igen eftersom de vet att sådana här bubblor måste spricka förr eller senare.
Cecilia Daun Wennborgs horoskop anknyter närmare till de sex- och spritmissbrukares horoskop vi hittat i drivor i tidningarnas kändisspalter. Det är likt sjukligt pengahungriga Annika 'Fallskärm' Falkengren (hon är sinnebilden för den giriga kvinnan på den här bloggen) född med BÅDE SOL OCH MÅNE i det kalla och därför begärsfyllda Vattenelementet. 

Vatten hungrar efter värmen som Elden ska ge den och därav den myckenhet av psykopatologi som finns i den irrationella Själens djup. Dessa är som djur i människoförpackning - begärets drift dominerar precis allt de gör - t.o.m. deras tankeliv. Varje tankemönster återspeglar en vilja att motivera eller rationalisera den i sig obegripliga nöden i dessa tomma själar.

Se t.ex. Världens just nu girigaste man (och andra fall under "girighet" - många av bloggens fall har dock inte den etiketten)

Indisk astrologi menar att MOKSHA, själens befrielsearbete, måste göras i de tre Vattenhusen, 4e, 8e och 12e.

Det paradoxala är nu att jag lovordat dessa extrema Vattenhoroskop i samband med musikalitet - särskilt av det själsliga slaget. I vissa fall, som Whitney Houston, förstår man nu vad detta soul-wailande handlat om. Det är den "fuktiga", korruptionsbenägna och irrationella själen som ylar ur sig sin tomhet och sina behov och människor ryser av välbehag av tonerna. 

Men det är helvetet på jorden som beskrivs, vilket dessa människor sedan visar när de blivit rika på sin sång och i många fall går käpp rätt åt helvete för att Vattnet är helt karaktärslöst. Det vet inte när det ska sätta en gräns för sina upplevda behov. Vattnet (och särskild en Måne i Vatten) vill bara ha mer och mer. 

Det finns många exempel på bloggen, men den sorgliga Vatten-människan, sagda Whitney Houston, stannar kvar i mitt minne. Så hungrig på "stimulantia" och så totalt utan ryggrad. Släpptes hon upp i kretsloppet för snabbt till människonivån? Borde hon fortsatt vara i djurriket ytterligare en miljon år?

Daun Wennborg ses här dela Månen i härskarläge i behovstörstande Kräftan med Annika Falkengren. Men det märkliga är att det var Wennborg som snodde åt sig alla resurserna istället för de verkligt behövande - Kräftan står också för livets avslutningsskede - boenden som företag som Carema tillhandahållit. 

Daun Wennborg har - helt i linje med vad som säkert är hennes idol, Fredrik Reinfeldt - ogenerat stulit från de gamla och svaga för att berika sin egen klass.

Så ser sjukdomen Cancer (Kräftans tecken) ut när man gör om djurisk instinkt till politik. Reinfeldt är, som alla vet nu, född i Kräftans tecken och har svårartade störningar i sitt horoskop.

Den här bloggen har redan lagt hela pusslet som förklarar de undermänniskor som tagit över Sverige. När ska folket förstå vilken tripp de blivit utlurade på?

Troligen aldrig, för kan en man som Reinfeldt håna svenskarna rakt i ansiktet och kalla dem mentalt efterblivna och sedan slänga åt dem några hundringar i skattesänkning och gå i land med detta - då är detta ett förlorat folk, helt utan intelligens. Sedan, när Reinfeldt sålt ut allt staten ägde och det fortfarande inte har blivit fler jobb, då kommer medelklassen att börja falla nedåt, nedåt, nedåt... Grattis, ni har förtjänat er ålderdom på ett Caremaboende._____

1. T.o.m. med ett så generellt datum som enbart 1966, börjar zodiaken tala: under årets första hälft (till cirka den 25 juni) är den sataniska axeln för materiellt frosseri allmänt aktiverad för alla genom månnoderna Rahu och Ketu och med den giriga Rahu-halvan i orala och monetära Oxen! Sedan är det bara att spekulera i en födelse för denne man när ytterligare planeter anknyter till den axeln och genast har vi en typisk girigbuk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.