Den har bloggen startade i mars 2009 och avslutades i december 2018. I själva verket passerades målsnöret några månader tidigare med boken "Folksjäl - som i en filterbubbla", vilken sammanfattade och i delar vidareutvecklade många års kommentarer kring det besynnerligt lyckligt lottade men inte självklart goda svenska nationalhoroskopet

Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)lördag 26 november 2011

Horan & Madonnan i manlig tappning


Jessika Gedin sågade i våras DN-ideologen Erik Helmersons roman Den Onödige Mannen (Expr), och den sjävföraktande moderaten - varje annan partifärg är närmast utesluten - skickar vidare. 

I en DN-krönika försöker han få Håkan Juholt att framstå som lika trovärdig som hans 17-åriga dotter, som han inte skulle "välja ens till ordförande över sitt eget rum." Ja, han är lika elak som han ser ut när han i försöket att le bara får till ett harmset varggrin, den här mannen som jag aldrig hade hört talat om tidigare.

Horoskopet för en som ägnar en hel DN-artikel åt att söka karaktärsmörda Håkan Juholt genom att använda den mannens ärlighet mot honom själv, är värt en syning. Självhatet har vi redan svart på vitt på (läs Gedins recension) och att utnyttja sin egen dotter för att slå mot en annan, det har vi inte sett sedan skitstöveln Littorin gömde sig bakom sin familj i nätsexskandalen som tvingade Fredrik Reinfeldt med Regering att blixtsnabbt dumpa ännu en av sina åtskilliga felrekryteringar. (När man helt saknar egen moral ska man vara lycklig om man förmår lyssna och lära av proteststormar!)

Vi pratar alltså om en person som har all rätt att förakta sig själv, och att skriva en bok om medelklassmannen åderlät uppenbarligen inte på något sätt den här själen.

Efter 20.00 övergår sinnet/Månen till Fiskarna,
en position som ytterligare skulle styrka inläggets tes.


För att mildra tummen ner sade Gedin att Helmerson visst kan skriva, det såg man i debutromanen. Men hur många popartister säger inte allt de har att säga redan med första albumet eller rent av enda hitlåten? Alla föds inte lika rikt utrustade vad gäller mängden medhavda platonska idéer, vissa (som den här bloggaren) är predestinerade att gnola på bara en melodi.

Hade det här varit för snart tre år sedan hade jag kanske pekat ut den ansenliga mängden planeter i Eld och Luft som tecken på en typiskt kreativ personlighet. Kanske hade jag ställt Sol och Måne sida vid sida och via elementen Jord och Luft noterat den socialrealistiska fixeringen. Luft tänker, särskilt om sinnet (Månen) relaterar till Luftens mer abstrakta förhållningssätt till vardagen. Den dagaktiva arbetaren Solen i Jord ger då det konkreta stoffet att reflektera över.

I det här läget, med Gedins ord fräscha i bakhuvudet och det exempellöst havererade inlägget från Helmerson själv, riktas istället blicken mot borgarens lergeggiga axel mellan Jord och Vatten. Här är självhatet han skrev om, och den som ger sig in på den här låga vibben tappar naturligtvis alla författarkvaliteter - vilket Gedin alert kände av.

*****

Jag har tidigare kallat den begränsande Saturnus aspekter mot Solen en första varningsflagg för stupiditet (se ateisten Christer Sturmark). Solens lyskraft begränsas i teorin av det som tvingande Saturnus vill att människan ska fixera sig vid och jobba med. I värsta fall blir individen bara en posör som uppsöker en form eller kostym (Saturnus/hackordning) att glänsa genom. (Se: Den obegåvade löjtnanten - en massmördare.)

När jag gick igenom 187 Nobelprisbelönade fysiker rådde emellertid ingen anmärkningsvärd brist på snillen med Solen i samma tecken som Saturnus. Vi ska dock inte avskriva möjligheten av låg intelligens eftersom ett Nobelpris kan vara frukten av en närmast autistiskt störd fixering - under många, många år - vilket till sist leder till det enastående genombrottet. 

Här är det alltså Saturnus i bemärkelsen skygglapp eller avmaskare som med den tålmodighet planeten också signifierar i långa loppet leder till erkännande. Saturnus belönar sina egna. Nobelpris och alla andra utmärkelser är ju saturniska i den meningen individen får en evig plats bland de upphöjda. Men man kan också se en så prestigefull utnämning som uttrycket för framgångens Jupiter.

Att därför se Helmerson i skruvstädet på den ogenerösa och fordrande Saturnus som i sin tur angriper ett av de tecken som bloggens "grundforskning" funnit allra mest problematiskt när Månen passerar därigenom, bäddar för problem med självkänslan. Då duger inte dottern, då duger naturligtvis inte en politisk motståndare. 

Jungfruns tecken kan urarta till just bara gemenhet, inte bara för att den tittar enbart på det fysiska och med sin Merkurius är ytterst kapabel till både kritik och ren diskrimination utan för att samma urskillningsförmåga skapar ett så pillrigt livspussel att det i princip havererar eftersom tecknet söker vinstmaximera varenda liten bit. 

Det som ursprungsplanen förändras med resans gång tills ingenting stämmer länge, man ser inte hur men fullständigt har pulveriserat ingångsvärdet och de hållfasthetsberäkningar som gällde där. Girigheten i varje mikrosteg bedrog visheten. Gissa om detta dubbelt stämmer när formangivaren Saturnus står i undanglidande Vatten vid födelsen! Alternativt: Saturnus i rörligt Vatten (Fiskarna) indikerar här den renande syndafloden som väller in över Jungfru-projektets petigt utstakade domän. 

Helmerson är en av dem som är predestinerade att få se allt han byggde sitt falska liv på överkört och bortspolat. Mästaren sade en gång att man inte skulle samla sina skatter på jorden utan i himmelen men med livsgärningens Sol i Jord och under attack från ödets Saturnus i upplösningens Vatten, tycks måttet vara rågat. Varje steg i politisk högerriktning - själviskhet, materialism - är ett steg för mycket. Den här typen av själ har Himmelens ögon på sig, krediten är redan utnyttjad. Därav självhatet som Helmerson inte ens vågar förstå varifrån det kommer utan skriver om som en social kategoris självhat. Det är inget sådant. Det är signalerna från en själ som ropar Förrädare inifrån.

*****

Det är uppenbart att det är Helmersons eget självhat, ringa känsla av värde, som han söker kleta av sig på Juholt för att som en av de nyttiga idioterna i högermobben avvärja det hot som han söker desarmera redan i artikelns inledning genom att hävda att det är ett sekteristiska hot - en liten begeistrad skock som beundrar Juholt som retoriker.

Det är dåligt, det är genomskinligt och det är, tydligen, Erik Helmersons, anskrämliga natur vi hör här.

Länge tror jag bara det var psyket/Månen i Jungfrun som förföll till invandrarhat och kriminalitet och överrepresentation bland tyska nazistiska krigsförbrytare (egentligen bar en undergrupp av den kriminella gruppen). Men så gjorde jag det lilla testet på 70+ kvinnliga "Page Three"-modeller och upptäckt då ännu en gång att det kanske inte så mycket är planetens problem utan att det är själva symbolen Jungfru som är bärare av en potentiellt självisk, vinstsökande och profitlysten natur. Jungfrun brukar sin jord i syfte att skörda rikt, inte för att jordbruk i sig är så himla roligt. 

Bland Page Three-modellerna var Solen i Jungfrun statistiskt överrepresenterad och av detta drog jag åter slutsatsen att det är Jungfrun och inte motsatta Fiskarna som är horan i det kända motsatsparet Horan/Madonnan. 

Det är Jungfrun som är redo att instrumentalisera sin egen kropp för några silverpengar (Judas hängde sig efter att ha förrått Jesus). Det är Helmerson som säljer ut sin unga dotter för en banal politisk positionering. Kommer den här självhatande mannen också att hänga sig till sist, om detta aktstycke i tarvligt tänkande får fortgå? 

Moderaterna är - under ytan - ett parti med problem för att deras medlemmar är samhällets själviska avskum. De vet att deras ryggradslöshet nu allt mer blir tydlig, och bara vagt infekterade människor börjar nu vakna upp till ett mer övergripande synsätt än Moderat ideologi någonsin kommer att kunna representera, springpojke åt Rovkapitalister och skattesmitande egenföretagare som partiet är.

*****

Lästips.

Jag hoppas ingen som är intresserad av zodiakens symboler har missat grunderna - hur mänskligheten tänkt kring och traderat idéer knutna till stjärnbilderna. Sajten ConstellationOfWords.com är den bästa nätresurs jag hittat för den saken, i princip ett antal äldre men ytterligt informativa böcker utströdda under lämpliga rubriker. 

Under VIRGO, Jungfrun (klicka länken ovan), kan man t.ex. läsa om hur symbolen sädesaxet sedan urminnes tid kopplats till den klara stjärnan Spica i Jungfruns stjärnbild och hur tankar om hur "ensam" och "oskyddad" stjärnan är, än idag genomsyrar både tankarna om Jungfruns tecken och deras faktiska beteende. Sade Sol-Jungfrun Garbo i sin klassiska replik: "I want to be left alone." 

Härifrån har vi fått "bra karl reder sig själv" vilket i sjuka hjärnor som Fredrik Reinfeldts - Jungfruascendent med omoralens Mars stigande i öster - blir till en besatthet att bryta sönder alla samhällets goda skyddsnät. ALLA SKA VARA ENSAMMA OCH OSKYDDADE I REINFELDTS PATENTERAT BISARRA VÄRLDSBILD. Alla ska jobba ensamma på sitt eget åkerfält och hata Stenbocken som organiserar samhället och ser till att helheten fungerar. 

Sverige under Reinfeldt är en stilstudie i hur ett samhälle kan haverera när privatismens symbol Jungfrun släpps fri och perspektivlösheten får råda. Inte för inte placerade antikens visa män denna symbol som en underordnad, under Stenbocken. Regeringen Reinfeldt är helt enkelt den mest inkompetenta vi någonsin haft.

Notera denna belysande dubbelstudie av moderata politiker och socialdemokratiska. Båda har sin beskärda del av egotecknet Väduren ("jag är i politiken för min egen sak"), vilket naturligtvis bara är att förvänta. Men i vilket läger hittar vi alla Jungfurna? Och i vilket dominerar Stenbockens, ansvarstagandet för helheten, sentiment? Där har ni det. Stjärnorna själva ropar ut idén om vad som är ett gott samhälle. Låt oss hpppas att svenska folket åter vaknar till liv och hör sin medfödda stjärna (ande) berätta det rätta för dem.


17 kommentarer:

 1. Du kastar evinnerligen skit och elände mot dina politiska motståndare och låtsas som om du konsulterat uråldrig "vetenskap". Vem har gjort dig så illa att du inte har annat för dig? Och med vilken rätt sprider du förtal omkring dig utan tillstymmelse till bevis annan än den du själv hittar på? Skaffa ett jobb istället!

  SvaraRadera
 2. Du har tydligen missat hela introt överst, som säger TEMASTUDIER med stora bokstäver. Bloggen innehåller dussintals empiriska studier som stöd för t.ex. aktuell spänning mellan Fiskarna och Jungfrun. Du tycks inte ens ha lyckats ta till dig den här texten som i viss mån rekapitulerar logiken bakom "astrosyndromet". Det är beklagligt.

  Och ska vi tala "förtal" är nog sagde Helmersons uthängande av sin dotter något av det värsta jag sett i termer av att utnyttja andra för att driva hem en poäng. Nej du, lär dig analysera text och dess uppsåt så får du säkert ett vettigt jobb.

  SvaraRadera
 3. Vill tillkännage att jag anser Erik Helmerson ha en för mig avgörande kvalitet: han är ärlig.

  Alltså följer han sanningens väg - så gott görligt är, vad det verkar.

  Därför är han också kommunicerbar på ett högre, andligt plan, som kräver sanning. Han håller rimligt hög nivå, med tanke på hans ledaruppdrag. Anser han något vara moraliskt förkastligt, så säger han ifrån.

  Dessutom är han extremt kul.

  Räknas inte det?

  Nackdel: att han inte inser hela bilden.

  Håkan Juholt har samma typ av karaktär: han säger det han tycker. I politiska sammanhang mycket ovanligt, där alla ljuger sig blå. Däremot har han inte alltid tömmarna på.

  Det är det som är den politiska fördelen med Juholt i dagens krassa, nihilistiska Sverige.

  Vi behöver Håkan Juholt. För ett mer medmänskligt, tryggt, varmt och gott Sverige. Annars är jag rädd att det går åt h****te. Det är på god väg att göra det.

  Kontenta: det är bara synd att inte Helmerson inser det.

  SvaraRadera
 4. Tänkbart är att Helmerson använder sig av sin ärlighet för att i lönndom ljuga sig blå.

  Riskkalkyl: 25 blå/75 ärlig? Typ?

  Kommentar1: För att en sanningssträvande person ska kunna ljuga sig blå, krävs en avsevärd självlögn. Problemet är att en intelligent person - och det är EH - inser detta. Alltså kan han inte ljuga för sig själv.

  Kommentar2: vore förödande för Helmerson att fortsätta på en sådan - OBS! TÄNKBAR - väg. Rent andligt. Då skulle han kunna trassla till allt på ett rent diaboliskt sätt. Ingen djävul är farligare än den som parasiterar på sanningen.

  Vilka hemska ord jag nu skrivit. Ack. O. Men sanna. Tror jag (är ingen expert, direkt, men har diverse erfarenheter att ösa ur).

  Hoppas därför att så inte är fallet. Hoppas att kvoten istället närmar sig:

  0 blå / 100 ärlig.

  Fast då kanske man inte kan jobba som ledarskribent på DN. Eller annorstädes.

  Jag nöjer mig med att jag erfar att EH i alla fall gör så gott han kan med den vetskap han har.

  Vill du ändra något: bibringa honom din uppfattning, på ett vettigt och sanningsenligt sätt, så får han värdera den och möjligen dra någon lärdom därav.

  SvaraRadera
 5. Helmerson har ett par RIKTIGT bra inlägg i höst. Till gagn för mänskligheten. Kolla själv.

  SvaraRadera
 6. Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

  Det gäller dej. Det gäller mej. Det gäller Erik Helmerson.

  Tack för ordet.

  SvaraRadera
 7. Tack för kommentarer. Dock sägs ingenting i detta inlägg om att Helmersson skulle ägna sig åt lögn. Jag har enbart etiketterat horoskopet under "materialism" och "Jungfrun". Inlägg som fokuserar livslögn och desinformation brukar hittas under "dissociation".

  Det som intresserade mig här var den extrema negativitet som råder i spänningen mellan Jungfruns och Fiskarnas tecken och som kan tyda på självförakt över t.ex. att ha "sålt sig" (åt en ovärdig ideologi m.m.). Och där kommer förstås dina reflektioner om ärlighet in.

  Samma anspänning har jag hittat hos flera främlingsfientliga politiker och (och detta är viktigt och intressant) i horoskop för invandrare som kämpar med sin nya identitet och försöker bli bra svenskar!

  Även i den typen av fall ser man skruplerna och tvivlen och den astrologiska symboliken (som jag inte tycker du verkar intresserad av alls här) stämmer förträffligt. "Horan och madonnan" kan alltså (i en vänligare läsart) teckna det eviga bekymret om hur långt att gå, hur mycket att "sälja sig" till, till exempel, en korrumperad sekulär värdkultur som den svenska.

  Muslimer har t.ex., tack vare sin religion, en betydligt högre moral än den sekulära fiffelsvensken och man kan förstå identitetskrisen som drabbar normala människor som hamnar i den moraliska härdsmälta som är Sverige, tjugo år in i marknadsliberalismens fördummande välde.

  Jag tror mycket av den sexbrottsproblematik som gäller 1 promille av invandrarna kan härledas till den förvirring som uppstår att gå från en puritansk kultur till den normlösa svenska. (Intressant är att svenskarna själva står för en något större promillehalt än de sexdömda invandrarna. Se O Cantwell i Aftonbladet)

  SvaraRadera
 8. Är själv Jungfru. Innebär det att jag är helt jordbunden? Andligen hopplöst förlorad?

  Visserligen skrev du inte om lögnen, men om man väger in denna i sammanhanget kanske ditt återblickande horoskop blivit lite mer rättvisande?

  Varur skulle det "självhat" du skriver om hämta sin "energi" om inte ur en lögn? I kombination med insikten därom.

  Vore glädjande om Helmersons självförakt är så konstruktivt att han byter ideologi. Till något mer mänskligt. (Om du nu har rätt i att han är moderat.)

  Intressant att du skriver om det förföriskt lögnaktiga begreppet "främlingsfientlighet", som ju används som slagträ i debatten för att undvika att göra något som helst åt de problem vi har som är kopplade till invandringen. Där är jag rädd att du är förledd. Kanske inte heller du ser verkligheten i vitögat. Inte alls alla invandrare "kämpar med sin nya identitet och försöker bli bra svenskar". Islamistiska gruppen vill tvärtom stänga ute all svensk influens för att fortsätta odla sin mörkersyn. Vet inte du det? Tror det är den enda gruppen som medför problem, faktiskt. Därom tystas alla röster (nästan), så du kanske inte har fått infon.

  Det var bland annat därför jag bad dig ställa "horoskop" på islam, tidigare (hittar inte kommentaren, har du svarat så kanske du kan ge länken). Hade varit intressant.

  Astrologi: har inte det minsta kunskap om detta område, som verkar oerhört komplext och svårpenetrerat. Det är Du som är Experten. Till din hjälp har du ett program? Det har inte jag. Går in på denna blogg för att jag tycker att den jämfört med andra bloggar annorlunda approachen är intressant.

  Kanske borde jag inte läsa din blogg? Eller våga skriva en kommentar? Du har säkert massor med kommentatorer som är duktigare än jag. Du får väl stänga av mig. ;)

  Muslimerna har högre moral? Jeeesus. De har högre straffskalor.

  Är moral att DÖ? Ska man behöva amputera sin personlighet, sin frihet, sina drömmar osv?

  I så fall är jag hellre amoralisk. Min moral är att inte skada andra. Typ.

  Att marknadssamhället så olyckligt inträdde samtidigt med övriga omvälvningar är bara att beklaga

  Vare sig islam eller marknad utgör någon lösning. I vilka islams sockerverser har du fastnat?


  SEXBROTT: läste Cantwell som baserar sin "info" på nästan 10 år gammal statistik. Han har inte redovisat från vilka länder de "sexuellt överaktiva" kommer ifrån. Många menar att de är från mellanöstern och nordafrika, representerande muslimska - ack, så "moraliskt" högtstående kulturer där kvinnor skändas och män avrättas genom upphängning i lyftkranar - trosuppfattningar.

  Meningslös statistik utan högre grad av "upplösning"! "Främlingsfientlighetsskräcken" hindrar oss från all utveckling i det här förb****de landet.

  SvaraRadera
 9. ... (forts)

  Blir bekymrad över din grad av andlig utveckling i samband med detta.

  Har du ställt något horoskop på dig själv?

  mvh!

  SvaraRadera
 10. Personligen vill jag bara bli Människa igen. Som det var förut. Innan Marknaden kom och tog över.

  Därför är Håkan Juholt så BRA! (Hittills...)

  SvaraRadera
 11. Ytterligare en aspekt: om islam styrde Sverige, så skulle du inte få hålla på med astrologi. (Eller siderismen, bloggen, etc etc).

  Du skulle dö om du försökte.

  Räknas inte det?

  SvaraRadera
 12. Personlig fråga: är du O*a? Tycker jag känner igen dig.

  SvaraRadera
 13. Återkommer till islam: när man läser Koranen så ska man egentligen börja från slutet.

  Lärans grundare har nämligen skilda synsätt på samma fenomen beroende på var i skriften man befinner sig. I början uppenbarelser, i slutet uppgörelser. Han utvecklades från att ha varit en "simpel" fåraherde via äktenskap med en rik änka till att då få tid att ägna sig åt köpmannaskap och reflektion. Då började han fila på sin religion. Parallellt ägnade han sig i tilltagande grad åt maktutövning och var i slutet av sitt liv en framgångsrik krigsherre, vars fotfolk lade land på land under sig och förstörde oersättliga skatter ur mänsklighetens samlade arkiv i takt med att folken kuvades under den islamiska läran.

  Nice?

  Muhammeds sista ord lär ha varit "döda alla judar". Inte alls rasistiskt, eller hur?

  Länk med sockerfria Korancitat: Islam för Dhimmis

  SvaraRadera
 14. Koranen: läs Zettersténs översättning.

  Det är också den översättning som islamister föredrar - den europeiserade versionen förkastar de helt.

  SvaraRadera
 15. Sök fokusera dig. De här floderna av kommentarer går inte att besvara på den tid jag lägger på blogggen. Jag har bara skummat texterna.

  Det finns 5000 sidor på bloggen. Visserligen har Jungfrun fått ett dåligt rykte i mina statistiska studier (särskilt Månen i Jungfrun). Men notera hur få individer som krävs för statistisk signifikant (±50% relativt förväntat genomsnitt). Merparten Jungfrur är helt "normala"! Att du inte läst värsta mycket av bloggen visar sig av frågorna. Horoskopet rymmer sol, måne, ascendent och ascendenthärskare. Även om JORD är materiell kan en praktisk läggning verka på ideologisk (LUFT) bas. Osv. Jag kan inte gå in på tre års bloggande i enskilda svar.

  Om du inte hör hur förfalskat påståendet är om Muhammeds "sista ord", har du nog en del studier framför dig. Undvik nätets vansinne, läs riktiga böcker. De har passerat fackgranskare som håller både antisemitiskt och islamofobiskt nonsens från bokhyllorna. Nätet är den eviga underklassens informationskälla. Islam (liksom hinduismen) håller Jesus för att ha varit en stor ande. Jesus var jude. Koranen dignar av material som den delar med judendomen. Att sitta i Sverige och leka israel- eller palestinavän är ett tecken på hur sjukt det här landet är. Jag kallar det intellektuell cancer, en pest i hjärnan som gör att den obetydliga svensken tar på sig rollen som åsiktsdomare över hela världen, utan att någonsin fatta hur klent rustade vi är för detta, födda och uppvuxna i en kultur utan varken filosofi eller religion. Vi kan helt enkelt inte korrekt bedöma någon annan kultur än vår egen eftersom våra verktyg inte sträcker sig hela vägen.

  Detta är en astrologisk blogg. Astrologin är implicit en värdemätare som visar var en individ står på en Objektiv värdeskala. Alla horoskop innehåller störningar och inskränktheter att jobba med. Vissa horoskop avslöjar tendenser till fanatism, andra åter är så kallt analytiska att man måste befara svåra känslostörningar (vilka i sin tur innebär risk för dålig analys). Och så vidare. Ämnet är gigantiskt. Den här vetenskapen byggdes upp av de semitiska folken, babylonier, judar och senare araber (de senare övertog tyvärr en korrupt zodiak, inte den sideriska).

  SvaraRadera
 16. Tycker ofta att du är hämningslöst elak i dina astrologiska betraktelser.

  De skulle tjäna på mer balans. Du tror inte att du skulle kunna vaska fram något odelat positivt ibland?

  Vad gäller Zettersténs översättning av koranen så lär den ha "passerat fackgranskare", vilket du efterlyser.

  "Islamofobi" är ett begrepp påhittat av islamister i samband med "revolutionen" i Iran. Syftet med begreppet är att förhindra kritik av islam, vilken är i högre grad en ideologi än vad den är en religion. Yngsta och minst andliga påstådda religionen, såg dagens ljus först på 600-talet e Kr. Mer ett verktyg för dess grundares framgång i erövringssträvanden. Använder du begreppet islamofobi, så är du själv islamist.

  Du är alltså inte ens själv befriad från skadliga influenser som inte har rötter i den "riktiga" litteraturen. Inse det.

  Tycker du har ett graverande drag av egoism, som du dock själv ha tycks ha insett. Vore därför intressant att se din astronomiska sammanställning över dig själv.

  Lämnar dig här. Lycka till!

  SvaraRadera
 17. Om du mot förmodan tittar förbi för att granska det svar du undanber dig, fastän något av en paradox, sökte jag summera din anhopning kommentarer genom att påpeka att här finns flera tusen sidor. Underförstått har du svar på flera frågor du ställde om du bara gav dig själv fem minuter att överblicka materialet.

  Du frågar för andra gången efter bloggarens horoskop fast det är hur lätt som helst att söka upp det. Ser du att det finns en lista med namn i högerkolumnen? I andra sammanhang har bloggaren utövat självkritik över att ha ett psyke som tillhör den egoistiska Tvillingarna. Jag har i över ett och ett halvt tusen fall diskuterat skillnaden i "nivå" mellan olika tecken i samma karta, och hur det kan leda till hyperegoister eller altruister och allt däremellan.

  Hade du bara ägnat tio sekunder åt att överblicka bloggens "ram" såg du hur i övre höger kolumn jag t.o.m. medger att underlaget skapar dystra prognoser: "För att balansera ut mediernas dragning mot mörk sensationalism, handplockar jag då och då inspirerande livsöden."

  Du har i princip inte sagt något som jag inte redan sagt själv.

  Dock röjer du nu sol-jungfrun i dess grundläggande utförande: den föredrar att kritisera. I så måtto är du på bana, gör exakt det Ödet vill av dig. Tester på denna blogg visar t.o.m. att det är naturligt för Jungfrun att vara avvisande mot främmande kulturer; enligt traditionen är Jungfruns huvudstjärna Spica "den oskyddade", den som söker bevara sin renhet (jungfrulighet - se t.ex. hur Jungfruascendenten Fredrik Reinfeldt VARJE GÅNG det osar pyrt låter en minister gå för att hålla sig själv fläckfri). Detta leder naturligtvis direkt att du råkar i självmotsägelse om du är socialdemokrat, vars grundtanke är internationalistisk, dvs, inte räddhågset vakande över gränsövertramp. Det är sådana här motivkonflikter man kan reda ut med astrologins hjälp, bara genom att bli medveten om dem!

  Mot Jungfruns kverulans står t.ex. Fiskarnas självnegerande martyrium - lika ofullkomligt om det tas till ett extremläge. Alla med horn i sidan till islam har uppenbarligen blivit vettskrämda av tanken på att någon kan vilja dö martyrdöden och mest akut tycks Jungfruns självbevarande sida reagera. Helt enkelt för att självfixerade Jungfrun bildar en helhetsbild med självuppoffrande Fiskarna. Dessa grundläggande dikotomier har jag skrivit massor av inlägg om - även om du inte sett något av dem.

  Det finns för övrigt en varning uppe till höger, att bloggen redan 2009 släppte noviserna och att den som därefter läser bloggen måste veta att det finns en grundstruktur bakom det sagda som var och en får inhämta själv via googlesöket eller etikettslistan. Återigen handlar det om att backa tillbaka från Jungfruns specialitet: detaljfakta och inhämta "ramen".

  Jag hoppas du ser något av ambitionen med detta bloggprojekt nu. Lämnar du bloggen för att "inte Jungfruns tecken beskrivits tillräckligt bra", missade du hela poängen och landade i omogna personpåhopp. Här jobbas det med att intellektuellt arbeta med ett flertal byggbitar och undersöka varför t.ex. en del fixerar sig vid "egoism" eller något annat. Dessa psykologiska grundstrukturer syns i stjärnorna eftersom VI ÄR KOSMOS och inte enbart individer. Bara de mest själviska skyggar inför denna fantastiska sanning, om hur rika vi egentligen är. För all del, i samband med svåra mentala störningar kan det vara skadligt att påpeka för en människa att hon i djupet är gränslös och delar sitt öde med alla levande varelser, vare sig hon vill det eller inte.

  Till sist, min grad av "graverande egoism" har du ett mått på i den tid jag lägger ner på att blogga om denne metod jag vill dela med och den tid det tar att skriva ett svar av denne typ till dig.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.