Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


lördag 19 maj 2018

Regeringen Löfvens vansinnesslöseri i HBTQ-frågan






Det passar bra att inför det här groteska "löftet" i SvD referera tillbaka till inlägget om mannen som myntade uttrycket "sekularism" för en gudlös och förvirrad samhällstyp utan moralisk kompass och som därför tror allt är lika rätt. 

I denna svenskaste av fallgropar krälar regeringen Löfven omkring. I rent  vanvett vill den ytterligare tillmötesgå de enstaka medborgare som har så svåra psykiska störningar att de inbillar sig födda i fel kropp. Stora ekonomiska resurser ska läggas på operationer för att ändra kroppen istället för att rätta till det strulande psyket.

Roten till problemet är inte individernas eget utan det perverterade svenska samhälle vars materialistiska och biologistiska grundinriktning omöjliggör en vettig diskussion i det spännande ämnet återfödelse till ny människokropp! (Biologism = reduktionen av en levande varelse till sina kroppsliga processer och främst då hjärnans elektrokemiska aktivitet. Den senare är istället uttrycket för att en Levande Själ är närvarande i eller i en dimension angränsande till kroppen.)

Inom ramen för själavandringen könsväxlar av och till den levande varelsen eller medvetandet (som givetvis inte är en slutprodukt av en hjärna utan föregår människoblivandet). Vissa själar eller medvetanden misslyckas i sin föresats och stoff från föregående (eller ett annat) liv läcker in i så hög grad att allvarliga identitetsproblem uppstår. 

Barnläkaren Ian Stevenson undersökte under över trettio år barn med hyperklara minnen av ett tidigare liv och då hans universitetsteam följde upp fallen under många år, visade sig homosexuella tendenser mycket riktigt barn som i sitt föregående liv dött brutalt och sedan återkommit i det motsatta könet. De identifierade sig starkt med andra av den kroppstyp de själva hade i föregående liv, levde vidare i en fantasivärld baserad på ett ego som inte längre existerade men som ändå "tittade ut" genom den nya kroppens ögon! Så långt kan man hålla med om att det verkligen existerar ett problem, men det är inte kroppen som är fel, det är den inneboende som har kört fast i gamla minnesspår. (I ett unikt fall mötte Stevenson en liten flicka vara glasklara sinne släppte igenom minnen av TVÅ föregående liv, och hon kunde i detalj redogöra för händelser i båda.)

Det naturliga i ett samhälle med något som helst vett är naturligtvis att psykologiskt hjälpa dessa individer som i vuxen ålder garanterat har förträngt alla barndomens minnesfragment av det föregående livet "som en annan" och nu bara har en ohälsosam psykologisk fixering på att "göra om sig" eftersom detta är den nonsenslösning teknokratin Sverige har som sitt enda förslag!

Gissa skillnaden i samhällskostnad mellan svåra kirurgiska ingrepp och allt annat omkring dessa vansinnesåtgärder i sekularismens tecken mot att ge dessa individer behövligt antal timmar med en reinkarnationsterapeut så att de under hypnos enligt t.ex. den procedur som Michael Newton (Ph.D) utvecklade under trettio års praktik kan framföda en djupare, en själslig insikt om vilka de i själva verket är. 

Min gissning är att detta effektivt skulle lösa upp fixeringen och själen - slutligen! - börja anpassa sig till sin nuvarande värdkropp. Ju mer jag tänker på saken, ju mer förbannad blir jag. Sekularismen begår faktiskt ett brott mot människorna genom att agera utifrån den falska materialistiska världsbild som dessa hbtq-störda individer själva reagerat negativt på utan att själva förstå var skon egentligen klämmer.

Om det är debattörerna Strandhäll och Bah-Kuhnke själva som totat ihop det här "löftet" borde båda snarast låta sig sinnesundersökas! Det finns tydliga tecken på att regeringen Löfven innehåller fullständigt förryckta individer och om folk inte längre reagerar är det, återigen, sekularismens förödande inverkan på tankeförmågan som är boven. Tänkare i frontlinjen har sedan länge ramponerat den materialistiska världsbilden men "föregångarlandet" Sverige visar sig istället ligga horribelt långt efter den övriga världen. Varför? 

Därför att Fattigsvensken dominerar nationens mentalitet, tendensen att lappa de nötta sockorna i all oändlighet. Har ett land utvecklat en så patologisk biologism som Sverige - där allt reduceras till en materiell fråga som teknologi kan lösa (fast helst inte på stockholmsmoderaternas Nya Karolinska - det verkar vara rena dödsfällan), då säger den svenska visheten att man minsann ska använda sig av sina investeringar och göra nytta av dem. Sverige blir ett fanatiskt och ensidigt land som med näbbar och klor söker förringa eller hålla borta det självklara faktum att materialismen har fel! Jag vill åter rekommendera den genialiske f.d. systemprogrammeraren vid CERN-laboratoriet, Bernardo Kastrup, som sadlade om och blev medvetandefilosof. Hans Why Materialism is Baloney är just boken svenska folket i stort och i synnerhet de som formar landets framtid behöver läsa och för att förstå vilken sjuk grund materialismen är att bygga sin kultur på!

Men i väntan på en smula nationell upplysning fortsätter Sverige signalera "mot himmelen" att störda och svårt fixerade själar är välkomna eftersom landets teknokrater älskar att skära och operera i friskt kött så att själen slippar lära sig något nytt under ett liv som svensk.

Så sjuk är den kultur som det här landet utvecklat under 1900-talet och fram till idag och regeringen Löfven har verkligen lyckats trampa i alla tillgängliga klaver vid sina få år vid makten. Är detta verkligen Sveriges "bästa", då blir jag mörkrädd för vad som döljer sig i folkdjupet. 

Är detta landet Gud vände ryggen? En förvaringsplats, ett slags fängelse, för underutvecklade själar, alla dem som gått så snett i liv efter liv att de nu återföds som totalt maktlösa varelser som villigt låter sig förmyndas av storebröder med mer driv i men precis lika desorienterade i uppfattningarna? Demokratin fungerar inte har aldrig haft några förutsättningar att göra det. Särskilt inte om Sverige ur andevärldens perspektiv är just bara en förvaringsplats för själar som inte har kapacitet att möta vida världens mer normalutvecklade själar. 

*****


I dödens hus: en osalig andesjäl (Solen) anfäktad av
Satan, han som sår tvivel. Via ascendenten en
korttänkt och improduktiv välvilja ("ond Jupiter")

Tidpunkten för Strandhälls och Bah-Kuhnkes artikel ger förutsägbart ett helt stört horoskop. Det första att notera är hur Satans stjärna Algol angriper identitetsmarkören Solen och således skapar tvivel om vem man är! Dessutom är det könsorganens tecken Vågen (via Venus = könsorgan) som stiger i öster så att den illa anfäktade Solen puttas in i det onde åttonde huset för DÅLIG KARMA som följt med från ett tidigare liv och som ännu inte är "bortbränd"!

Som om inte det räckte står den egentligen välvilliga Jupiter EXAKT vid ascendenten och erbjuder sin hjälp. Detta är då Strandhäll och Bah-Kuhnkes vilja att hjälpa och bistå med operationer (ger färdigheter och exportmöjligheter åt den svenska hälsoindustrin). Men....för den distinkt heteronormativa zodiaken och i synnerhet Vågens tecken i öster, blir Jupiter en "verksam illgörare" och omvittnar en korkad ytlighet som kommer att leda till spruckna bubblor och desillusion. 

Har då Strandhäll och Bah-Kunkhe aldrig hört om hur dessa opererade människor inte alls blir lyckligare efter könsbytet? Den kosmetiska förändringen på den materiella ytan adresserade inte problemet på rätt nivå. Jag redovisade vid något tillfälle horoskopet för en person som bytt kön, bytt tillbaka och sen bytt en tredje gång - och det var knappast en lyckosam karta! Tyvärr blir det svårt att hittat tillbaka till det inlägget bland bloggens mer än 25.000 skrivna sidor. Jag ska forska lite i min horoskopsamling och återkommer eventuellt med en repris.

För den som minns hur jag ibland påpekat hur en händelse stärkt antagandet om att Sverigehoroskopet med en Vågascendent faktiskt funkar, är publiceringsögonblicket för denna debattartikeln ännu en bekräftelse. Regeringen levererar sitt "löfte" i samma ögonblick Vågen aktiveras i sin 23e grad, visserligen två grader ifrån nationalhoroskopets 21° Vågen. Men titta då på vår nationella kartas PSYKE!

Månen i egoprincipens Väduren i 23e graden, ett PSYKE som ÄGS av Satansstjärnan själv, där den korrumperar sexualitetens Mars i 8e huset för död. Behöver mer sägas? Är det på någon punkt Sverige kört fast i dum attitydlåsning så är det i könsfrågor! Nationalkartans smutsfläck kan lika gärna indikerar vrånga feminister som macho manliga svin - det som förenar dem är bristen på intellektuell rörlighet och benägenheten att välja simplistiska förklaringsmodeller - den svenska nationalsynden.

Det här landet är verkligen öronmärkt för störda själar som inte platsar någon annanstans på jorden eftersom man inte kan bygga intellektuell spänst bara genom ett liv och en skolgång. Man måste återfödas flera gånger om i högkulturer för att få fason på sitt sunda tänkande och någon högkultur har det sekulära Sverige knappast att bjuda sina invånare på. Det enda vi kan är att bygga dödsbringande vapen att exportera till världens alla krigshärdar. Men den projektionen från nationalsjälen botar inte det onda, tvärtom förvärrar Sverige sitt nationella (kollektiva) karma! 

Om Domedagen en gång kommer, då ligger det här landet pyrt till. Jag tror mer och mer det blir att Golfströmmen avstannar eller något annat miljörelaterat som i ett slag gör landet obeboeligt. Då kommer vi att veta att helvetet verkligen hade en fysisk plats på Jorden och minns att det är iskallt i helvetets lägsta grader. I botten av helveteshålet ligger Djävulen infrusen! Föreställningarna har en påfallande likhet med det svenska nationalhoroskopet från 1974 som tycks förebåda marknadsliberalismen och med den en våg av rovdjur som bestämmer sig för att suga skiten ur landet.


Tillägg

Upptäcker senare samma dag mitt inlägg med 2½ timmar förekoms av Hakelius spydiga krönika om hur svenska barn förvirras av landets gendergalenskap. Träffsäkert!

Tillägg 2

Den 26 maj publicerar Expressen en utomordentligt kritisk ledarkrönika mot det vanvett regeringen uppvisar i denna fråga.

Inga kommentarer: