Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 15 oktober 2014

Valet 2018: Nya Sverigemoderaterna!


När väl äregiriga Anna Kinberg Batra snott åt sig den ledarstol Reinfeldt så skambefläckat, är Sveriges nya orientering spikad (DN). Nya Moderaterna, Reinfeldts och Borgs marknadsliberalistiska hjärnsläpp taggas ned en smula och gammelmoderat hat mot socialismen kommer åter upp på dagordningen. Långsintheten från de som äger enorma pengar och ändå ogillar det gamla Sverige där arbetsgivaren tog ett samhällsansvar och inte tilläts att enbart berika sig själv. Sådana pålagor gillar inte Anna Kinber Batra, det fetaste och mest motbjudande ego jag sett i ett horoskop sedan... Adolf Hitler.

Se även: Kinberg Batra - borgerlighetens sämsta politiker (3) (juli 2011)

Både den tyske ärkereaktionären och Kingberg Batra är Vädurar (latin: Aries) och det var den ariska förvillelsen kvinnan ventilerade när hon sökte göra stockholmarna till de smarta och lantisarna till sin tids judar (de dumma)! 

När Daniel Swedin i AB menar att hennes enda misstag så här långt var att kalla stadsborna smartare (dvs, inte som Swedin omformulerar saken), där kan bloggen påminna om den verkliga fadäsen (se här). Att trixa med siffror är betydligt mer allvarligt än det gamla nötta larvet om stad och landsbygd, här är det frågan om kvinnan ens kan räkna! Och om hennes statistik var en medveten lögn i hopp om det "sovande folket" inte skulle märka något, så mycket värre!

Underskatta aldrig den högerglidning som nu kommer att äga rum. Genom det ofattbart korkade sätt som svenskarna protesterar på - röster på SD! - kommer garanterat en ny regering att ta vid efter valet 2018. Vi kan kalla koalitionen mellan ultrahöger och gammalhöger för "Nya Sverigemoderaterna". 
 

Sedan är det adjöss med "smaklös konst" typ Hitlers utrensningar inom kulturen. Inte för att inte regeringen Reinfeldt redan påbörjat detta genom att outtalat beordra en högervridning av public service. Radio och tv, med politiskt mandat att bejäna och skola folket, blockerade program som "luktade" vänster inför valet! Den enda trösten vara att jurister på hög nivå stoppade det makalösa övergrepp mot medborgararna som SR via Radiotjänst försökte sig på när de började beskatta datorer som "tv-apparater". 

Det enda sättet för nya regeringen att förhindra de allra värsta scenarier från att slå in 2018, är att se och förstå hur landet kanar nedåt på alla sätt och vis. Sätt Löfven att läsa in några högskolekurser så han lär sig se och förstå den djupa ideologiska skillnaden mellan höger och vänster, mellan själviskhet och altruism.

Låt honom sedan likt regeringen Reinfeldt, återigen rensa ut i Radiohuset och installera SINA regeringsvänliga journalister så att också folket på fyra år hinner skolas in i skillnaden mellan själviska skitstövelmentalitet och altruistisk välvilja. Men eftersom den här gränsen inbegriper profitlystnaden som angripit så stora delar av inte bara folket utan socialdemokratin själv, ser det ut som ett kört lopp.

Kinberg och Jimme - segrarna i nästa val för att bevisa den svenska dumheten! Rovkapitalet utnyttjade den smusslande Reinfeldt perfekt för att vrida landet åt höger, nu behövs inte den nyttige idioten längre. Nu kan de verkliga maktspelarna och vampyrerna träda fram och få det åter-nazifierade folkets stöd.

*****

Hitlers och Kinberg Batras horoskop är intressanta att jämföra, men då båda kartorna redan kommenterats på bloggen separat, sparar jag lite tid denna morgon.

 

Det "roliga" är att Kinberg Batra har samma karaktärsproblem som högersossen Mona Sahlin: en sataniskt angripen aggressionsplanet. Med hennes privatekonomi i åminnelse, kan man faktiskt befara att Kinberg Batra har just så medioker räkneförmåga som nyheten i länken här ovan gav vid handen.

Men den ystra gammalmoderata baggen är ännu värre däran, för den djävulskorrumperade Mars har i det här horoskopet rollen som ägare av allt som händer i Vädurens tecken! Tänk om synska människor kunde läsa av Kinberg Batras själ. Jag är övertygad om att hon, om än inte Adolf återfödd, så åtminstone en av de tyska Andra världskrigsnazister som i så stora skaror reinkarnerat i deras drömmars land: det ariska och perfekta Sverige! Det är därför vårt land ruttnat ihop så totalt på senare år. Det är krigsmärkta nazister som kräver upprättelse i det undermedvetna hos folk både här och där!

Jag skämtar inte! Jämför Kinberg Batras horoskop med det för Andra världskrigets utbrott. Finns här på bloggen. Notera den fallna Saturnus i egoperspektivets tecken vid båda dessa lågvattenmärken i tiden!

*****



Läs för guds skull - innan det 2018 är för sent -  en av de typiskt "för-intellektuellt-för-Sverige"  böcker som kom för några år sedan. Den kanske sista diskussionen mellan framlidne djuppsykologen James Hillman och Sonu Shamdasani, historikern som arbetade under många år med Carl Gustav Jungs remarkabla "Röda bok". Om du inte lyssnar på "de dödas klagosång" inom din själ, kommer du att upprepa dina misstag från ett tidigare liv ännu en gång!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Varenda gång jag har tittat på Anna Kinberg så ser jag en man i henne. Hon är väldigt grovhuggen i sitt ansikte och inte alls feminin på något sätt. Jag är övertygad om att hennes senaste inkarnation måste ha varit manlig, eller så har hon så pass många manliga inkarnationer bakom sig och de helt enkelt är fler än hennes kvinnliga inkarnationer i antal. Det manliga dominerar helt klart i henne. Hon kanske var en aristokrat under franska revolutionen eller stod vid giljotinen och lät den kapa revolutionärernas huvuden som hon sedan visade upp som segertroféer? Mellan- eller sydeuropé? Eller en arab kanske?

Hon hade i detta liv kunnat vara den inte alltför intelligenta "Bagdad-Bob" som stod bakom Saddam Hussein och förnekade inför TV-kamerorna att amerikanerna var på väg in mot Bagdad, utan de (araberna) hade full kontroll överallt (vilket de ju inte hade).

Jag är övertygad om att hon är så pass sugen på att bli partiledare för Moderaterna att hon definitivt inte kommer att tacka nej till den posten, om hon nu blir tillfrågad.

Hon kommer säkert också införa lantis-skatt om det är möjligt att göra det.

Anonym sa...

Javisst går hon mot en strängare invandringspolitik...

Moderaterna har beslutat att föreslå införd gränskontroll, tillfälliga uppehållstillstånd, skärpta försörjningskrav vid anhöriginvandring och utbildningsplikt för invandrare som beviljas asyl. Och Fredrik Reinfeldt och hans "Öppna era hjärtan"-politik sågades öppet av efterträdaren Anna Kinberg Batra.

– Vi var arbetarpartiet som gick till val utan jobbpolitik, sade Kinberg Batra i sitt tal till stämman.

Orden yttrades samtidigt som "Fredrik Reinfeldt satt på första parkett och lyssnade till hur hans verk föll sönder och samman", skriver SVT:s politiska kommentator Margit Silberstein i en direktrapport från M-stämman.

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/reinfeldts-politik-faller-ihop-som-ett-korthus

Seaward sa...

Jag är oerhört kluven här. Vad "svenskt" kvar att rädda? Det här är ju bara McDonalds för hela slanten - och Facbooks-serverterminaler för spionage och dataöverföring till USA! Samtidigt är är "vänsters" globala solidaritet helt VETTLÖS eftersom man inte FÖRST driver frågan om kapitalismens avskaffande. Vänstern är helt sinnesslö som inte inser var grundbulten till alla eländen sitter.

Anonym sa...

"Internationell solidaritet" var ordet.. och det gäller även för kriminella.. http://newsvoice.se/2015/10/19/tyskland-overmannas-av-kriminella-och-aggressiva-asylsokande-gang-tyska-polisen-chanslos/

Anonym sa...

Svenskt kvar att rädda skulle vara svenska folket då... vi kommer enligt beräkningar vara i minoritet om 10-15 år.. http://www.tino.us/2015/10/anders-lindbergs-goes-full-arnstad/

10% av dom från Afghanistan och Irak är från Syrien. Däremot fejkar många att dom kommer från Syrien. Orden kommer från en intervju med en syrisk immigrant http://www.liveleak.com/view?i=6ae_1443137333 Han säger också att alla syrierna vill återvända så fort oroligheterna är över..

Här mer om Attendo som tjänar multum på flyktingmottagandet.. http://www.bakom-kulisserna.biz/news/flyktingprofitorerna-avslojar-kapitalismens-raa-karna/