Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 2 juli 2021

Hur svenskar dödar sin inre styrka

Är den konfliktskygga svensken en sen frukt
frukt av landets iver att eliminera alla
som kunde degradera det rena svenska blodet?
Se mordet på Oxen/tjuren i 8e huset då
Rasbiologiska institutet tillkom 1921.
Men karma slår rättvist; Sverige är nu ett land
av slätstrukna och groomade halvfjollor till män.


 

I fredagens morgonnyheter berättas att hälften av Sveriges tjurar hålls instängda och aldrig får beta ute i det öppna. Vad händer över tid med någon som kontinuerligt utsätts för naturvidrig behandling?

Nyheten är en häpnadsväckande bekräftelse på Sverigehoroskopets manshatande sida som bl.a. under många år givit en ström av förlöjligade svenska män i tv:s reklamsnuttar. Numera dras även nysvenska män in den här självförnekelsen – det började med den där kortvuxna österlänningen som något telekombolag förvandlat till en ytlig svensk nolla med alla dumsvenskens (läs: stockholmarens) nöjen i slalombackar eller till sjöss, på vattenskidor. 

Billig! Billig! Mycket mer till repliker får han inte. Allt annat än ”billig” har svenskarnas nya underklass, Trälen, naturligtvis knappast råd med.

Svenskarna är som sandelådebarn i sin intellektuella inriktning och förklaringen är givetvis att vi vill bevisa att fattigdomen bor någon annanstans, inte hos oss. Därmed ska alla etniciteter bevisa sin shoppingförmåga i dessa avslöjande produkter från reklambranschen. Reklammännen själva tror att de slår ett slag för mångfalden med sådana här karaktärer men i själva verket bidrar de till att sänka skutan Sverige och dess intellektuella nivå en gång för alla. 

Om inte kommande virusvarianten delta-i-kubik gör sluta på världens befolkningar har dagens svenskar hittat en nästan lika effektiv lösning: fördumma befolkningen och reducera dem till den maktspelande elitens valboskap.

Det är den här märkliga självsnöpningen, bortträngandet av det maskulina som gör kroppskulturen så utbredd (även bland svenska kvinnor). Men att bygga biffiga muskler har inget med manlighet att göra, tvärtom är för det tankarna till fjollor som, återigen likt småbarn leker "man" eller anammar manliga attribut.

Repressionen av zodiakens Oxe eller tjur i svenskpsykologins sunda manlighet ligger också till grund till den svenska mannens våld mot kvinnor i hemmet. Det svenska våldet av män mot kvinnan - och hur ansvarslöst exporterar Våld till krigshärdar genom vår vapenindustri - var två av bloggens tidiga iakttagelser när det kommer till Folkets planet Månen och hur den disponeras av Mars inburad och kastrerad i 8e huset för gamla karmiska belastningar.

(För den etiskt genomkorrupta vapenexporten, notera att folkets planet också representerar eller "äger" nationalhoroskopets 10e makthus, så Sverige för faktiskt en remarkabelt konflikträdd och pervers politik, baserad på inlåsningen av tjuren/Oxens tecken i i mörklagda 8e huset.)

I Sverige har "marknaden" tillåtits ansvara för inskolningen till manlighet och resultaten är bedrövliga. Både män och kvinnor i Sverige har med åren urartat och blivit tunna pappersfigurer med noll substans på den insida som klassiskt är "själens" domän.

Nationalsjälen eller nationalpsyket lider alltså svårt av ambitionen att vara något annat än den fattiga dräng landet söker förneka att den var för bara en historisk sidvändning tillbaka.


Månen eller sinnet ägs av den extremt
devitaliserade Mars i 8e huset för bl.a. arv
men före arvet nationens korruption och död.
8e står också för sexualitet och sexperversion,
fullständiga blindfläckar för "frigjorda" Sverige.



Inga kommentarer: