Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


lördag 18 augusti 2012

Reinfeldts sanna natur genom sekreterarens horoskop!

Det här är astrologi i den högre skolan. Bloggen har då och då noterat hur en ond ledare ofelbart attraherar smutsiga själar som går ledarens ärenden. Fredrik Reinfeldt stuvar om så mycket i sin närmaste grupp i desperata försök att hitta en magisk lösning på det faktum att han är synad av folket och befunnen ovärdig - JUST FÖR sina försök att trixa med informationen.

I en sammanfattning av de senaste skandalerna i Dagens Arena av hur ruttet Sverige blivit under högerstyret, ges bland annat nedanstående ögonblicksbild av att regeringen helt enkelt inte är intresserad av sanningen eller verkligheten utan bara av att säkra sin egen makt - vi har fått OHYRA in i Rosenbad!

När Fredrik Reinfeldts pressekreterare Sebastian Carlsson i Sveriges radios Kaliber bemöter det faktum att klyftorna ökar heter det att ”jag köper inte riktigt den bilden”. Det handlar om att ”sätta bilden”, inte angripa problemen.

Som sagt, folk i närheten av Reinfeldt tenderar att falla ifrån mest hela tiden och Carlsson var en ny "bekantskap". Den korta presentationen av den här ungspolingen från det arroganta moderatnästet Bromma, en välbärgad stockholmsförort, är naturligtvis tendentiös. Den som vill kan alltid hitta försonande drag på en himmel. 

Men ingen som följt den här bloggen och satt sig in i den antika astrologins fascinerande och tydliga logik kan förneka att det som här visar sig genom pressekreterarens karta är alla tecken på en arbetsgivare som är just en sådan djävul som författarinnan till Knapptryckarkompaniet avslöjade efter att ha lämnat Moderaterna. (En jämförelse av bokens horoskop (!) och Reinfeldts här.)




Jag kladdar som ett barn med sina vaxkritor här, för att understryka just hur pervers pressekreterarens SOL är. En dag kanske han kan bli sitt eget Ansikte, vilket är just bara vad Solen i Vädurens (linslusens) tecken antyder, och han kommer då att i sitt eget tänkande manifestera samma korruption som han nu bara är språkrör för i rollen som språkrör för sin arbetsgivare Fredrik Reinfeldt.

Bloggen har helt slutat nämna den brända konjunktionen mellan Solen och en planet - här är t.ex. kommunikatören helt osynlig i det starka solljuset. Redan brittiska astrologen Charles Carter hade tidigt 1900-tal ifrågasatt lärosatsen om ett klent intellekt och när jag gick igenom samtliga Nobelpristagare i matematik och fysik bekräftades Carters misstankar. 

Naturligtvis drar också astrologin på sig allsköns bråte, "bilder" som Sebastian Carlsson kallar allting för, ogrundade antaganden baserade på någon enstaka iakttagelse som sedan upprepas om och om tills det blir en sanning. Det är just så de falska moderaterna beter sig för att klänga kvar vid makten. 

Ingen lögn eller faktavinkling är för smutsig för att användas i kampen för något många av de här djuren knappt ens längre vet vad den går ut på. De har trasslat in sig i ett sånt missbruk av ord som de ändrar innebörden av att de framstår som den arketypiska Satan själv, den svarta kraft i tillvaron vars enda glädjeämne är att korrumpera och förstöra allt som kommer i dess väg.

Sebastian Carlsson föddes maximalt olyckligt ur ett objektivt perspektiv, men naturligtvis på exakt rätt dag eftersom detta horoskop är hans öde. Man bör minnas den grekiska filosofen Herakleitos tunga ord här: "Karaktären är ödet." De själar som aldrig ens prövat på att bygga karaktär i tidigare liv tilldelas automatiskt de missfärgade och förorenade himlar som Carlssons ger prov på.

1984 var ett år då den giriga norra månnoden passerade den primitiva Oxens hedonistiska område. Här är mat och pengar vad livet handlar om. Man bör minnas att Reinfeldt föddes ett år då lyckoplaneten Jupiter stod i Oxen så vi ser i backspegeln hur han spelade ut sitt enda kort i en 5 miljarders momssänkning på vad då? Jo, restaurangmat! Patetiskt. Men så går det om man sätter en människa med ett idémässigt begränsat horoskop att leda en regering.


Våren 1984 passerade också den omoraliska Mars sitt eget negativa härskartecken Skorpionen, vilket ofta ger en fullständigt hopplöst hårdnackad psykologi. Eftersom Mars i härskarläge inte har någon bakomliggande disponent utan äger sig själv kan den gå precis hur långt som helst mot ondska eller godhet. Den svarta Mars är en heroisk krigare om det handlar om att undfly Döden, vilket ju är vad Skorpionen symboliserar. Undergång av ett ofta tragiskt slag. Skorpionen är döden men gör ofta sitt bästa i kampen mot döden! Detta är en paradox och understryker hur "bakvända" de negativt polariserade tecknen är. Mars i positivt härskarläge i Väduren är i stället en burlesk och grov affirmatör. Ungt liv som firar sin egen styrka utan tanke på morgondagen. 

Sebastian Carlssons Sol eller Arbetsgivare är således en märklig hybrid av vilja att leda och synas - Väduren är hopplösa linslusar och odemokratiska som barn när det kommer till förmågan att kooperera socialt. Får de inte glänsa eller låta högst vill de inte alls spela spelet. Detta är typiskt Reinfeldt, men inte hela sanningen. Resten av historien ges av Mars-Skorpionen som ger en känslokyla och en kolsvart mördande blick, en skadad själ som drar sig längre och längre tillbaka för att konservera kraft. Detta är exakt som Reinfeldt beskrivs av politiska bedömare: han ligger lågt och beter sig arrogant i de tider han inte får gå upp i podiet och likt vädursegot ensam glänsa. 

Nyfött och egocentriskt liv i Väduren och åldrat och koncentrerat skorpiongift som används för att stinga andra och skydda sig själv är inte en lyckad kombination. I termer av vanlig psykologi till och med låter det här som en människa som är ytterst svårt att ha att göra med, en egoistisk narcissist som inte kan spela den vuxna människans spel.

Att Mars i Skorpionen vidare aktiverar den materialistiska, sataniska axeln berättar vidare något om Sebastian Carlssons Arbetsgivare, och vad han själv kommer att vara den dag han når 40 och sin egen Sols fulla individualitet. (Väduren når nu aldrig individualitet, tecknet ägnar sig i allmänhet åt personliga, subjektivistiska impressioner hela livet igenom. 

Det är därför vi i pressekreteraren hör Vädurens antiintellektuella röst invända sig mot reporterns "bilder" vilken hans negativa Skorpion naturligtvis inte kan köpa! (Horoskopet är klockrent!) 

För det visuella Eldelementet i allmänhet och den egocentriska Väduren i synnerhet ter sig livet tydligen bara som färgglada bilder på dagis och har de Skorpionen inom sig är alla andra bilder än deras egna odugliga. Männen är ju autister! (Statsministern OCH hans pressekreterare!) De här själarna har inte greppat livet överhuvudtaget. De rusar runt en livstid i en värld där sanning och lögn inte betyder ett dyft.

Och allt detta kunde sägas bara genom dynamiken i två av horoskopets tecken. Men nu gör Satan själv entré, i formen av den onda stjärnan Algol. Och Sebastian Carlsson föddes så olyckligt att hans egen soldisponent Mars direkt kommer att opponera sig mot den store Korrumperaren.

Fel! Det är min distinkta upplevelse att OPPOSITIONER, som normalt ställer saker på sin spets och framtingar en ny och noblare insikt inte fungerar som de ska i den negativa polariteten. Oppositioner mellan Jord och Vatten saknar ryggrad, kraft, vitalitet - de blir bara slö gyttja och kan tvärtom tänkas dra ner människan i extrem förnedring.

Och sådant är uppenbarligen ödet för Sebastian Carlssons Arbetsgivare, ett öde vi skymtar bakom sekreterarens Sol i formen av en negativ Mars som villigt dras med i det moras av pervers, korrupt och rent lögnaktig negation som perfekt skildrar Satans natur enligt mänsklighetens gamla traditioner.

Sällan har Reinfeldt avslöjat sig som här, i sin desperata nyrekrytering för att få stopp på förtroenderaset.

*****

Månen

Dygnet börjar med Månen i Skytten, ett positivt sinnelag, i synnerhet som Månen då ligger sida vid sida med välviljans Jupiter i Skytten. Budskapet är rent läskigt, för sammanvägt med den helt korrumperade Solen får vi en formidabel Dr Jekyll & mr Hyde-natur! Trevlig i normala mellanhavanden och sedan förryckt som en Hitler i sina aktiva (solära) steg.

Jag vill istället för en pressekreterare föreslå en födelse klockan 8 eller senare och den servila Månen i Stenbocken - en fantastisk position för tjänstemän och andra som "bara utför order".

Eftersom Månen också står för människans aptiter och begär - den irrationella själ hon har gemensam med simpla djur - ger detta ett mycket mer begripligt  månhoroskop. För ägaren till denna servilitet, detta krypande inför dem med makt, är ju Saturnus, innehavaren av absolut makt. En diktator. Kopplar man detta till vad man vet om Reinfeldts dominans inom partiet inser man snabbt att fiffelfredde aldrig skulle kunna ha en Mån/Jupiter som sekreterare! Det måste vara en Måne i Stenbocken.

Och i ett horoskop där Månen utgör ascendenten lägger sig nu makthavaren Saturnus i tionde huset för just makt. Månens våta dröm är alltså att tjäna någon med total makt. Låter det inte som pressekreterare Sebastian Carlssons liv fram till idag, 28 år gammal?

Än en gång hittar vi en i den unga generationen politiker (eller deras assistenter) med Saturnus i ett Lufttecken, vilket drar mot ideologier (mentala luftslott som visar hur ett samhälle ska organiseras). Att Saturnus "upphöjelse" i Vågen skulle ge goda resultat i varje fall, kan vi nu lugnt glömma. Margaret Thatcher var ett missljud från en äldre generation - att hon hittade en beundrarinna i Annie Lööf, också född med Saturnus i Vågen är i och för sig begripligt.

Det verkar alltså finnas OLIKA Saturnus i Vågen och där Annie Lööfs programmatiska egoism visar att vissa verkar närmast spegelvända! Lööf låter ju som den fallna Saturnus i Väduren, där fixeringen vid den personliga utblicken är allt som spelar någon roll.

Men detta är inte sant. Saturnus ÄR upphöjd i Vågen. Det är bara så att resten av horoskopet inte förmår knyta an till eller leva upp till den enormt goda och humanitära idealitet som följer av att den stränga Saturnus mildras genom passagen genom den himmelska Venus, den himmelska kärleken!

Dessutom har indisk astrologi läran om hur vissa ascendenttecken inte kan tillgodogöra sig vissa planeters bidrag (läran om "planeters verksamma natur"). En naturligt god planet som Venus kan bli ett problem i händerna vissa tecken när de som ascendent representerar den subjektiva utblicken.

Indisk astrologi använder många ascendenter. De tre viktigaste är den normala, månen och solen. Skulle en planet vara en "belastning" ur alla tre perspektiv kan man lugnt säga att individen bara får problem inom planetens verksamhetsfält eller till och med blir en problemskapare själv. Reinfeldt har det maximalt hemska horoskopet där den självmedvetna och rätt egoistiska Jungfrun stiger i öster och får sina dåliga sidor förstärkta av att omoralens, krigets och konkurrensens Mars stiger i tecknet. 

Och Mars är både en naturlig illgärningsman och i kombination med Jungfrun i öster en "verksam illgörare". Där har vi "landsfadern" - en som skadar det svenska folket i samma ögonblick de blir arbetslösa eller sjuka. En livsfarlig människa och vidriga ideologiska luftslott.

Därför är nästan pressekreterare Sebastian Carlssons horoskop tydligare än statsministerns eget, för nu stiger äntligen den hatiska Skorpionen fram och visar hur ful den blir när också den oseriösa Satan lägger sitt till. Reinfeldt VILL DÖDA, han vill döda det socialdemokratiska välfärdssamhället. Hur han kunde hamna i så sjuka föreställningar går knappt att förstå. Det måste finnas tidigare liv som under ytan driver honom mot detta vanvett. 

Hela världen hyllade förr den svenska modellen (som nu kallas nordisk modell) för att den relativt höga beskattningen faktiskt gav en allmänt hög standard. Till skillnad från Reinfeldts fiasko-Sverige, där varenda grej han privatiserar börjar skära ihop efter en vecka. Apotek utan viktiga mediciner, tåg som rostar sönder, gamla som tvingas ligga i sin avföring för att Reinfeldts genomsjuka ideologi resulterat i skattebetalarnas medel som försvinner som rännskit bort till skatteparadis.

Hur kunde detta ske? Och vem är Sebastian Carlsson som tydligen inte ser ett dyft med Intelligensens Sol-Öga? En smutsigare intelligensplanet har jag knappast sett.

Till sist en genomsökning av 6.100 horoskop som fokuserar just Solen i Väduren i de fall där Mars står negativt i Skorpionen och direkt infekteras av Satan. Finns någon minsta gemensam nämnare? Jag väljer här ±2 graders orb, dvs. Mars i 0:18-4:18 Skorpionen. Dessa är tajta exempel. (Eftersom Mars rör sig en knapp grad per dygn, kan några fall ha missats eftersom de flesta horoskopen saknar tidpunkt.)

Bara fyra fall har registrerats tidigare och det verkar rimligt givet oddsen för vart och ett av kriterierna 12:1 för Solen i  Väduren 90:1. 

  • Maria Raned; 22.4.1984 - Presenterad i SvD som ett samtidigt överbegåvat och lågpresterande kassabiträde.
  • Lina Neidestam; 22.4.1984 - Något så ovanligt som en kvinna som tecknar pornografiska serier.
  • Tayib Rauf; 26.4.1984 - En av terroristerna bakom bombdåden i Londons tunnelbaka 2006.
  • Alice Teodorescu; 2.5.1984 - En moderat lobbyist, noterad i något mediesammanhang.
Båda de första är som synes födda samma dag som Reinfeldts senaste pressekreterare. Den som så önskar kan fundera över paralleller mellan de tre individernas verksamhet! Det är uppenbarligen olika varianter på ett tema som dock ligger som en röd tråd under ytan. 

Vad om Neidestams fullmåneerotiska fantasier om inte Satans axel, och det simpla och driftsbetonade liv detta inbjuder till? Vad som den "högintelligenta" som likväl bara hamnar invid den aldrig sinande ström av matvaror på rullbandet? Den sataniska principen i dess simplaste version: från munnen (orala Oxen) tills vi skiter ur oss vår konsumtion i anala Skorpionen! Håglösheten i den negativa polaritetens opposition tycks också stämma här. 

De två andra personerna vet jag inte om. Men helt klart måste det röra sig om olika ascendenter (födelsetimmar) eftersom det dock är så pass olika uttryck. Moderatlobbyisten skulle förstås kunna vara exakt samma horoskop som den moderata pressekreteraren och kanske t.o.m. den destruktiva terroristen. För moderaternas vision är ren terror mot det goda samhället och det blir inte mindre så för att partiet genomgående kör Orwellskt nyspråk och mörkar allt i falska omskrivningar. 

När Sebastian Carlsson "inte känner igen sig i bilden" journalisterna förelägger honom, är det helt enkelt för att han sedan länge tappat fotfästet och befinner sig långt in i en förljugen verklighet. Det är faktiskt intressant att vi har en serietecknare här i gänget, som också sysslar med avsiktligt förvridna "bilder" - inga jämförelser med moderaterna i övrigt.

Inga kommentarer: