Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


tisdag 18 september 2012

Romneys förbannade kväll (astrologiskt mörker)


SvD:s bild är manipulerad.
Så här såg Romney ut, egentligen,
när helvetet kallade honom åter.
 
Tack vare en tydlig beskrivning på Aftonbladets blogg kan tiden bestämmas för Mitt Romneys ödesdigra utmålande av halva amerikanska folket i samma ordalag som Fredrik Reinfeldt tidigare använt om svenskarna (i sin halvfascistiska bok Det sovande folket från 1993). (DN om skandalen.)

Kvällen den 17 maj i Florida bussas journalisterna på dörren varpå kvällen fortsätter och med den de anskrämliga ord som väl redan är världsberömda. För att mjölka hatiska rika egoister på kampanjmedel som ska säkra en maktposition är alltså detta psykopatiska monster redo att smutskasta halva det folk han tänkt sig regera över! Det saknas ord!

Lyckligtvis rör sig zodiaken lugnt och värdigt över Floridas himmel och det är Skorpionen som härskar över den östra horisonten från föret 20.00 på kvällen och fram till cirka 22.00. Det här helt klart under denna giftdrypande ascendent Mitt Romney begår politiskt självmord - minns att han föddes med det fallna sinnelagets Måne i Skorpionen djupt inflätad i en människohatisk och klassegrerande koppling med Vattumannen. 

I tryggheten med sina egna (rika äckel) vågade han nu släppa loss och säga precis vad han menade. Att han nu inte erkänner eller tar tillbaka något visar den perfekta psykopatens metod: aldrig erkänna något, alltid försöka äga ordet och problemformuleringsmonopolet. 




Att hans framträdande är minst sagt en skandal för honom personligen avslöjar Skorpionhärskaren Mars som från den offentliga plattformens tionde hus attackerar Boca Ratons östra horisont. Vem som än steg upp på ett podium den kvällen skadade sig själv!

Hur kan det komma sig?

Vi går ett steg djupare in i rymden och granskar planeten bortom Mars. Det är rikedomens Jupiter. Det måste vara ödets finger med i det här spelet, för inte ens ett dygn före talet har Jupiter gått in i det hypermaterialistiska läge som är Oxen (med tecknets identifikation med pengar och ägodelar och ovilja att ställa upp på tankar om allmän välfärd).

Faktum är att Jupiter enligt den indiska Lahiri-korrektionen når Oxen en halvtimma före midnatt till det dygn då Romney ska förnedra sig totalt inför sin själ och hela världen. Det utlöser återigen frågan om även den sideriska zodiaken ligger lite snett. Den indiske matematikern B.V. Raman menade sig genom forskning ha indikationer på att zodiaken startar något tidigare än vad den indiska staten satsade på som officiellt värde.

Man behöver inte ha läst värst många inlägg på bloggen för att identifiera den härva som bestrålar Boca Raton från dödens västerstreck väster när Mitt Romney yttrar de vidriga orden om det amerikanska folket.

Vi har Solen och Satans huvud på rät linje och detta DEN FÖRSTA DAGEN NÄR ANDLIGHETENS OCH FILOSOFINS JUPITER FÖRFALLER TILL BARA EN FRÅGA OM ATT FNASKA FÖR PENGAR!

Jupiter baserar sig i Jord på Venus, vars uppgift här är att koppla till ett komfortabelt förhållande till det fysiska eller materiella, en kopplerska med andra ord eller den arketypiska horan - ja, hon kan titta fram på flera olika astrologiska dialekter. Och Venus står som synes själv hemma i sitt negativa tecken. Vi ser här är en liten parallell till Nya Moderaternas horoskop som också vittnar om horor, eller horandet efter privata pengar. Ett parti för simpla själar helt utan värdighet.

Inget mer behöver sägas. 

Men det är faktiskt fler laddade omen vid just denna tid. I sjunde himmelen har Saturnus strax efter midnatt dygnet innan Romneys självmordstal backat ur rättrådighetens tecken Vågen och påbörjat en sista "retrograd" period i privatismens och vinsttänkaren Jungfruns tecken (ännu en parallell till Nya Moderaternas mentalitet). Så det finns inte någon spärr för egoismen ens från den högsta himmelen i det antika kosmos. 

Gränsdragaren står extremt placerad, i Jungfruns 30e och sista grad. Sista och första graden traditionellt betraktade som osäkra positioner i zodiaken, en tanke som är helt meningslös med den tropiska zodiaken men blir rimligare om man betänker den sideriska zodiakens oklarhet om exakt VAR i rymden zodiaktecknen börjar och slutar - de zodiakala IDÈERNA hängande ute i rymden är ju inte heller i den ursprungliga astrologin identiska med himlens konstellationer.

Men stopp och belägg! Vilken fixstjärna har vi här på himlen? Jungfruns själva kvintessens, den ljusstarka stjärnan Spica, placerad mitt i bunten av sädesax Jungfruns stjärnbild håller som symbol för hennes förmåga att skapa sig rikedomar.

Saturnus, domaren, har uppenbarligen en åsikt om det här som ställer sig mitt i vägen för Spica, vars symbolik plötsligt står glasklar för oss. SKÖRDEN. VINSTEN. KISSBLÖJANS FOLK. Månen i Jungfrun dominerar i cirka 100 moderata politikerhoroskop men sossarna hade nästan lika många sinnen av denna typ i sina led. 

Ja, mänskligheten är inte högre utvecklad än att många håller rätten att profitera som en mänsklig rättighet. Jungfrun har påfallande svårt att se de större helheterna bortom sin egen omedelbara intressesfär. Det är också därför vi har hittat så mycket kriminalitet i samband med denna månplacering.

Att just detta var en kväll med ödesmättade proportioner hade inte en antik stjärnskådare kunnat säga, men med dagens precision ser det ut så här vid vår hypotetiska tidpunkt för självmordskommentaren, 19.42-21.58 i sagda stad:

Alpha Virginis (Spica) 29°59'19''
Kronos/Saturnus/Shani  29°53'10'' (R)

Indiernas Shani ("Den Långsamme") hade under dagen backat sig förbi den exakt räta linjen med Spica, men detta är en precision på en sådan pätimeternivå att det tyder på insiktslöshet att spilla ett enda ord ytterligare på det. Ändå sysslar väst inte med annat än sådan här precision. 

Är det kanske därför vi inte längre ser vilka infantila idioter vi blivit? Teknokraterna har tagit över. Hur en psykopat som Mitt Romney kunnat bli en av USA:s två presidentalternativ vittnar om att västcivilisationen verkligen är nära sitt slut. Kosmos fortlöpande undertext går den duperade och mörklagda massan helt förbi. Tv visar en fursteslickare vid namn Skavlan som bjuder inte hycklande ateister som ABBA-Björn och Richard Dawkins och den senare kallar astrologin "strunt".

För att bättre förstå hur Clint Eastwood kunde stödja Republikanernas sak är det bara att lägga hans horoskop sida vid sida med ovanstående skamfläck och se hur otroligt lika de är. Kartor som tecknar ultraprimitiv materialism. Jag har fler (anonyma) exempel på Skorpionen i öster med ett stellium i Oxen i väst som utmärkt sig för en grotesk primitivsm och en materialistisk fixering vid denna värld som helt kortsluter deras förstånd (i klartext: oerhört obegåvade individer!). Med bara drygt 1.400 kartor med känd födelsetid kan jag dock inte leda i bevis att Mitt Romneys skandalhoroskop illustrerar den urbota stupiditeten.

Inga kommentarer: