Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 2 november 2011

Gift några år med makten för pengar

Låt oss prova samma metod på landets statsminister som avslöjade Kim Kardashian som den simpla hora hon är. Bara en mycket obegåvad människa kan ha missat vilken Reinfeldts enda gud är. Han valde den t.o.m. för sin utbildning till civilekonom.



Läran om planeters verksamma natur är förstås bara en tolkningsaspekt, men uppenbarligen en viktig sådan! För Kim Kardashian såg man tydligt hur vissa nyckelplaneter bekräftade den generella själviskhet och vilja att profitera för egen del som Jungfruns tecken i sina sämre stunder uppvisar.

Inte bara låg Jordtecknet i 11e huset för inkomst av karriär, "lätta pengarnas" Jupiter anses skadad i detta tecken och Saturnus "verksamma natur" i Jungfrun i 11e pengahuset var verkligen "ond". Därtill greppade kontroll-Saturnus hennes skorpioniskt syndiga ascendent så att hon använder sin kropp för att tjäna pengar. En hora kort och gott, och en bedragerska, när man besinnat Merkurius alltigenom onda och profitlystna natur.

Men samtidigt är flera av hennes husplaceringar starka ur ett världsligt perspektiv: en människa kanske vid första påseendet finner Venus i tionde som ett gott tecken på någon "ryktbar för sin skönhet". Detta stämmer visserligen, men korttänktheten ligger i att bara se ett enda träd och missa vilken slags skog det handlar om.

Presterar Fredrik Reinfeldt bättre än så här? Uppenbarligen är fem år vid makten bara en yttre berättelse; att folket fortfarande ger honom sitt förtroende omvittnar samma korttänkthet jag just nämnde. "Uh, så han är statsminister, då måste han ju ha något som talar för sig." På detta vis uppstår en rundgång där den dumma människan fortsätter skänka sitt förtroende till en ovärdig människa. Folkflertalet lär sig inte av historien eftersom de sov sig genom skolåren. Det finns hur mycket hemska ledare som helst som skulle mana till besinning och en noggrann undersökning av vilka långsiktiga konsekvenser det får för Sverige att ha en samhällsnedbrytande statsminister vid makten.

Så här sköter sig Reinfeldts planeter enligt sagda indiska metod:

  • Solen, neutral som härskare över tolfte
  • Månen, ond som härskare över elfte
  • Merkurius, god över första, ond över tionde
  • Venus neutral härskare för andra, god för nionde
  • Mars ond för tredje, god men sinister ton för åttonde
  • Jupiter, ond för både fjärde och sjunde
  • Saturnus, god för femte och ond för sjätte - men omvänd eftersom sjätte i sig är ett ont hus!

Reinfeldt person är popular, det kan man ge honom. Som bara själva Barbiedockan får ascendenten/kroppen pluspoäng. Merkurius, förstahushärskaren är naturligtvis en källa till gott. Denna regel understryker i själva verket en filosofisk grundtanke: att det inte är en ond sak att ha fötts i en kropp! Väl värd att tänka på eftersom indisk astrologi sedan innehåller en bitvis rätt mörk berättelse om mänsklighetens famlande i allsköns tillkortakommanden och själviska beteendemönster...

Tyvärr är förstahusbudet om Merkurius inte ett rent budskap, för samma kommunikatör förvandlas sedan till en görare av ont i sin befogenhet som officiell talesman i det tionde huset för maktbefogenhet! Aj aj aj...

Sagda utsaga kan inte utläsas ur spelreglerna utan kräver en extra nivå av analys. I sig är Merkurius en amoralisk eller neutral planet, den vänder kappan efter vinden och blir som sitt umgänge. Här minglar Reinfeldts Merkurius med pengarnas och komfortens planet Venus. Venus är en naturligt god planet, men när vi överför detta Merkurius/Venus-kombinat till tionde visar sig där Venus bli en verksam illgärningsman, en hora! Exakt samma budskap som för Kim Kardashian.

Reinfeldts enda gud är penningstransaktionen (Venus + Merkurius) och därtill den ONDA TYPEN AV KAPITALISM!

Detta har vi redan listat ut genom andra astrologiska analysmetoder, och läran om planeters verksamma natur ger bara ännu en attestering av vad vi har att göra med.

Det hårda slitets Saturnus är faktiskt en verksam välgörare i horoskopet så att "horet" och de lögnaktiga orden från Merkurius i tionde makthuset ändock har en gnutta genuin "arbetarmoral" i sig. Därför stjäl Reinfeldt uttryck från socialdemokratin som den skamlösa skit han är.

Det är också så att Reinfeldt inte berättar hela sanningen om sin "arbetslinje". Han hoppas tydligen på att folk är så obegåvade att de aldrig fattar hur de gräver sin egen grav med de små skattesänkningar som kortsiktigt tycks förbättra livet, medan Reinfeldt & Kompani totalt slaktar samhället och slussar de stora pengarna utom synhåll för den breda majoriteten.

(Se bara pågående skandal om de privata vårdhemmen där de gamla som redan tjänat samhälle får ett hundliv tack vare Fredrik Reinfeldts horande för penningvinster - notera att statsministern i sin person exemplifierar den mentalitet hans hemliga bidragsgivare vill se alla svenskar anamma - kortsiktiga obildade spån, som konkurrerar om de få arbetstillfällena och bjuder under varandra i löneanspråk eftersom Reinfeldt monterat ner all välfärd och det bara gapar ett stort svart hål under den urbota korkade medelklassen.)

*****

Men vad som totalt sänker Fredrik Reinfeldts karta, utöver den lögnaktiga kommunikationens Merkurius och kåtheten på pengar, är inget mindre än själva hans LIVSLINJE, berättelsen om vad han var här på jorden och utförde!

Under alla dessa detaljerade iakttagelser pågår en rörelse från Månen till Solen, en resa från sinnet eller psyket mot förverkligandet av det här livets solära uppdrag.

I tidigare västerländsk individualpsykologi har man liknat Månen vid modern och barndomshemmet. Där grundläggs ett tonläge och utifrån denna bas jobbar sig individen fram mot sitt sjävförverkligande som aktiv karriärmänniska (Solen). Modellen är bra.

Men för Reinfeldt visar sig Solen vara neutral som herre över det tolfte huset för världsligt fiasko (ja, det är t.o.m. ett landsflyktens hus!), medan avstampspunkten i Månen är en uttalad OND bas. Månen, själva Reinfeldts psyke (en otroligt viktig planet) blir en verksam illgärningsman i härskarskapet över 11e huset för pengaansamling via karriär (10e)!

I det livsöde som kallas Fredrik Reinfeldt förblir den neutrala Solen i våldet på det onda Sinnet!  Handlingar, politik, direktiv (Solen) springer alla ur ett orent psyke. Solen i Kräftan är i sig ett neutralt zodiaktecken (som alla andra), men det är Reinfeldts "spinn" som tecknar vansinne.

Än en gång ser vi hur fullständigt skadesjutet det här livsödet är - mannen saknar friskt perspektiv på ett allsidigt liv. Han är en "one trick pony" - han kan ingenting utan att framskapa en fasciststat där den flitige som har haft turen att få ett jobb belönas med pengar som stulits från den som haft oturen att hamna utanför arbetsmarknaden eller drabbats av svår sjukdom.

Återigen har vi sett det här psykopatiska draget genom andra metoder och återigen är det så att verkligt sjuka människor har horoskop som från närmast varje synvinkel bekräftar att det är något fel på deras inre föreställningar, deras så kallade ideologi.

Vad som gör frågan extra alarmerande i fallet Reinfeldt är att hans sjuka eller ondskefulla psyke (Månen) i just detta fall är handlingsmänniskan Solens disponent!

Med andra ord, Reinfeldt är förutspådd en möjlighet att förverkliga sin inre psykiska sjukdom genom sin officiella (solära) roll. Och vi har redan historiens facit i hand. Han blev statsminister i ett sekulärt land som inte längre visste vad de skulle göra av sig själva, eftersom de med sin egen Jantelag skurit av sig från den andliga världen, vilket allting är glasklart och meningsfullt. (Se: Jantelagen i Sveriges horoskop.)

Jo jo, svensken råkade inne i denna mörka tunnel rösta fram sin egen Mussolini. Så går det när man inte är vaksam och helt slutat tänka för egen maskin.

En socialdemokratisk bloggare (har glömt vem) påpekade faktiskt nyligen att Moderaternas arbetslinje och enda väg påvisar tydliga likheter med det italienska fascistpartiet. Jag vet inte om det mannen hade sett ett collage jag gjorde på de två herrarna, båda födda i den privatistiska trygghetens Kräfta. Men hans historiska redogörelse bara styrkte motiven som astrologin - utan historiebok till hands - kunnat synliggöra.

Förstå nu varför DN svartlistade den här bloggen. Detta är sprängstoff. Astrologin visar hur högerideologin är lika ond i sinnet som den historierevisionism Nya Moderaterna nyligen försökte sig på. Tur att den var så groteskt klantigt utförd att hela Sverige nu börjat undra om det står rätt till med det här partiet. Det gör det naturligtvis inte, och som deras ledare visar i sitt horoskop är detta ett parti som attraherar skeva, sjuka och en del alltigenom onda människor. Egoism = Djävulen, Altruism = Det Goda.

Men eftersom de bär kavaj måste man tänka lite själv, det går inte att bara dumstirra på folks yttre. I så fall skulle Kim Kardashian, USA:s stora hora, kunna betraktas som en modell och en impuls till något gott. Det är hon inte, lika lite som Fredrik Reinfeldt, vilken även den kinesiska astrologin dömt ut som ett svartbygge med orden:

HAN ÄR KRONISKT SJUK, I BEHOV AV SHAMANRITUALER (DJÄVULSUTDRIVNING). DÅ ÖVERLEVER HAN.

(Se detta inlägg om kinesisk omenlära.)

Inga kommentarer: