Den har bloggen startade i mars 2009 och avslutades i december 2018. I själva verket passerades målsnöret några månader tidigare med boken "Folksjäl - som i en filterbubbla", vilken sammanfattade och i delar vidareutvecklade många års kommentarer kring det besynnerligt lyckligt lottade men inte självklart goda svenska nationalhoroskopet

Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)fredag 29 september 2017

Framtiden
Framtiden kommer lätt att kunna referera tillbaka till kritiken Statens ansvarsnämnd riktade mot regeringen Löfvens begäran om att få sparka syndabocken för deras egen inkompetenta stress för att få outsourcingen klar (Expr). Men jag vill spara orden även på denna blogg eftersom kritiken är så sanslöst bitande mot den katastrof Löfven och anhang är. Sällan ser man en sådan här formulering från ett överstatligt organ:

Såvitt känt har regeringen inte tidigare i modern tid begärt att en generaldirektör ska avskedas. Med detta sagt är det med viss förvåning som nämnden noterar att Regeringskansliet, trots uttrycklig begäran, inte har kommit in med något närmare rättsligt resonemang till stöd för sin anmälan hit.

"Sverige under ond demon 2002-2020" (rörande handel och kommunikation) OCH landets usla ledarskap avslöjat genom Solens sub-cykel 2017/18. Två onda ödescykler samtidigt!

En god vän invände sig mot att Sveriges affärer ju går lysande, så att min astrologiska test rimligen inte kunde stämma. Ja, demonen Rahu representerar en förhöjd hunger eller aktivitet och kan ofta ses i horoskopen för framgångsrika (=sociopater). Minns förra SEB-chefens extremt giriga månplacering med Rahu. Men polaren tycktes inte uppsnappa att min kritik handlar om just den onda demonins brist på etisk medvetenhet. 

Sveriges exportframgångar utomlands är en följd av att vi före och under regeringen Löfven degraderat oss till fula profithungrande demoner! Den astrologiska planetcykel Rahu är en helt korrekt beskrivning: den har både sett kommunikationshaverier i mängd (svenskar som tappat tal- och skrivförmåga för att de hänger för mycket över den skadliga smartfånen) men också en mängd av dubiösa affärer med skumraskregimer, avslöjande om mutor när Telia, Scania och vapentillverkaren SAAB sökt kränga sina produkter utomlands. Det är ett veritabelt smörgårdsbord av ynkedom det har landet producerar numera. Att titta på exportsiffror är inte vad kritiken handlar om!

Ja, inkludera som senaste svenska identitetskollaps för all del högersossen Shekarabis hyckleri om hur skolpengsprofitören Peje Emilsson (moderat så klart) tar sina vinster sugna från skattebetalarna för att täta luckor i sina affärer i utlandet! Emilsson är ond som Fan själv men sittande regering är en ren skam, och jag kan tyvärr inte mer än ge högern rätt i detta. Hellre ärligt ond högerpolitik än den falskhet sossarna fr.o.m. Juholts bortkuppande så ogenerat uppvisat. Är det åtminstone en sak Löven kan lika bra som föregångaren Reinfeldt, är det att tiga och vägra uttala sig. Båda männen föddes med Solen i Kräftan, "kniper som musslan"-principen.


När svenska folket dunkelt börjar förstå att de INGENTING har att rösta på, då kommer de i tusenden att falla till marken i dödlig hjärnblödning. Stressen att inte kunna se någon lösning på kapitalismens lurendrejeri och ett förspillt liv kommer att bli för stor för de många harmlösa men veka...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.