Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


måndag 30 september 2013

Silbersteinsk ondska genetisk?

När jag läser en moderat aktivists genmäle till att moderaterna beslagits med att tänka och verka på en punkt där moralen helt slocknad och Monstret breder ut sig - jag talar om avlönandet av fd utrikesminister Carlsson och hennes sidekicks löner med medel som borde gått till världens fattiga människor - slås jag av det oprovocerade våldet och ondskan som lurar i texten, publicerad i Svenska Dagbladet

Men när jag ser att skilsmässobarnets ena efternamn är Silberstein, som för mig associerar till den mest infama högervridna journalist jag varit med om (minns Margit Silbersteins insatser i mediedrevet i inte minst SVT mot den genuina socialdemokraten Håkan Juholt), då inser jag att genmälet måste vara en följd av dåligt blod, av dåliga gener, en dålig släkt med dåliga attityder. 

Det här blir naturligtvis extra pikant eftersom Benjamin Katzeff Silberstein är jude. Men läs i SvD och se hans fullständigt bestialiska påhopp på något han kallar "biståndsindustrin".

Jag kan inte uttala mig om Benjamin Katzeff Silbersteins påstående att bidragsmottagarländerna i princip skulle ha nått "medelklass" eller "lägre medelklass", men hans osunda insinuationer att svenska biståndsarbetare skulle leva som kungar i låglöneländer är i sig en självmotsägelse och tydlig indikation på en dåligt genomtänkt LÖGN. 

För globalismen, om den fungerar som han påstår att den fungerat för dessa länder, nivellerar skillnaderna i världen så att en blodbesudlad McDonalds hamburgare och lönen som krävs för att köpa den, blir allt mer snarlik var man än befinner sig. Motivet för en svensk biståndsarbetare kan således inte vara att leva som en kung på summor som inte längre ger någon "klasshöjning" i Sverige. Återstår hans karaktärsmord på SAMTLIGA SVENSKA BISTÅNDSARBETARE att de bara vill fly höstmörkret i Sverige till något soligt och exotiskt land.

Det är tragiskt att SvD tar in smörja av det här slaget.

Men dårfinkens horoskop är av intresse på bloggen, för om Satans vrånga och perverterande huvud duggar tätt i dessa inlägg, är det tydligen bara för att antikens onda stjärna - paradoxalt nog fruktad av just judarna när de sökte en värdig konung (messias) under tiden som föregick Jesus födelse - då är det bara för att stjärnan verkligen tycks ha en astrologisk "effekt". 


Som jag sagt tidigare dömer astrologin ingen på förhand, men denne Benjamin tillhör den grupp eller rättare det cirka veckolånga tidsfönster varje år, där själar i ett avgörande vägskäl får förmånen att födas. 

Individen med en viktig planet i närheten av den räta linjen mellan Satanshuvudet och Jorden kommer att i sina liv särskilt att anfäktas av Satan. Syftet för Satan är inget alls - djävulskap existerar enbart för att djävlas, den är ren Negativitet - Underjordens icke-existens. 

Men Gud enligt judarna - ett annan judiskt folk än det den här onde mannen tillhör - har full kontroll även över icke-existensen och sparrade - enligt Dödahavsrullarna - Ljusets ande mot Mörkrets ande från begynnelsen. Likt Yang och Yin väver de tillsammans fenomenvärlden (Maya, eller den drömlika värld vi tar för att vara verklig) så länge tiden löper. 

Ljuset motsvarar på det kosmiska planet moral, det som får naturlagarna att inte klappa ihop utan "gå till jobbet varje morgon och upprätthålla kosmos ordning), Mörkret är negationen av sammanhållningens moraliska imperativ och kan tydligt ses i mörkermän som moderaterna Anders Borg och Fredrik Reinfeldt för vilka tolkar som något gott och önskvärt själens dödsstörtning ut i självisk "individualism". Läs i "individualism": ensam och maktlös och bara given mandatet att välja vilken smörja han ska konsumera av det marknaden bjuder ut - onda människor som moderaterna vill inte prata om dessa "miljövariabler" eftersom de så tydligt avslöjar att de är Ondskans apostlar. 

Moderaternas enda chans (och den har de inte försuttit under senare år) har varit att söka dupera individerna att det är individerna själva som avgör sina öden och förtiga existensen av mäktiga och pådrivande näten.

Dödahavsrullarna talade om "Satans tre nät" ("Belials tre nät") där ett var just handel - den avslöjar Katzeff Silbersteins lögnaktighet därför att han åberopar den som ett skäl till att bistånd inte längre behövs och samtidigt påstår att biståndsarbetarna lever som kungar för att länderna är...fattiga. 

Sämre argumentation har jag svårt att föreställa mig: han avslöjar, som sagt, att Rovkapitalismen - den globala handeln - i själva verket bara suger ut dessa länder om priser/löner fortsätter att vara så låga i dessa länder att svenskar blir kungar i Sydamerika.

Satans uppgift enligt judendomen är att själar utvalda för särskild prövning skall ska bekänna färg eller välja sida i den eviga kampen mellan det andligt goda och det onda. Jag ser inte en anstymmelse till god vilja i den här mannens text. Det är enbart en hatisk eftersläng till att hans parti Moderaterna nu börjar avslöjas som de gemena rötägg de är. "Debattinlägget" eller vad man ska kalla skymfandet av en hel yrkesgrupp kommer samma dag som DN redovisar en ny opinionsmätning som visar att t.o.m. Stockholms befolkning flyr Moderaterna som råttor lämnar det sjunkande skeppet. 

Nej, en man anfäktad och besatt av Satan har det inte roligt just nu. Då skriver Demonen sådana aktstycken och SvD publicerar dem.


Teknikaliteter. 

Likt horoskopet för Svenskt Näringsliv har vi en Lejonascendent här, låt vara bara baserad på Månens position och inte individens faktiska födelsetimma. Lejonet är en inspirerande ledare om saker och ting stämmer på himmelen. Men smutsfläcken på kartan visar att något är väldigt fel i fallet Katzeff-Silberstein. Inte bara finns en tendens att vilja skada andra (den halshuggna underdelen av demonen - Draksvansen) - eller kanske ett självskadebeteende givet att vi här använder sinnelagets Måne som horoskopets egoposition.

Smutsfläcken som växer inom ledarskapets Lejon har dock en annan förklaring - den resulterar av just Satans svarta korruption eftersom Solen i närhet till stjärnan Algol är sinnelags-Månens disponent och direkta ägare. Därmed är BÅDA LJUSEN förmörkade! 

Att Solen når Oxens - materialismens och pengarnas tecken - först framåt fyratiden på eftermiddagen är inte mycket att hänga upp sig över. Indisk astrologi har en poäng att se de tolv tecknen som slutna hus och att det går vattentäta skott mellan väggarna. Men det behöver inte binda oss, för indisk astrologi tycks i praktiken aldrig ha använd fixstjärnorna likt de gamla perserna och judarna. 

Trots att den här bloggen är synkretistisk föredrar jag - och erfarenheten tyder på att metoden är korrekt - att ge stjärnorna en viss "orb". När Solen i Vädurens sista grad befinner sig inom det intensifierade intervallet ±3° kan man tala om de själar Satan hårdast angriper och söker vinna till sin sida. 

(Se det här exemplet med den här bloggens lyckligtvis enda nättroll, en satan som sökte derangera bloggarens uppsåt under ett helt år innan utväxten från Djävulen gick någon annanstans med sin negativism och sina hot.)

Som Moderat och tidigare ansvarig utgivare för Svensk Linje (dvs. Storkapitalet som maskerar sig som nationalism), råder det ingen tvekan om att Katzeff-Silbersteins horoskop också bara är en utväxt av den obildade bestialitet vi sett i horoskopet för festen i Stockholm där Svenska Arbetsgivarföreningen började sitt nya liv, maskerad bakom ett inte fullt lika illa graverat namn: Svenskt Närighetsliv, ursäkta Näringsliv! Det går inte att missa en perverterad form av Oxen (pengarnas tecken) i organisationshoroskopet, och det är mycket riktigt en pervers eller ond (falsk) berättelse om Pengar Benjamin Katzeff Silberstein levererar i SvD.

Som uppenbarligen helt sekulär och därmed degraderad jude, kan det passa att tipsa om den judiska texten De Tolv Patriarkernas Testamente, som med sina tydliga allusioner till Ljuset och Mörkret visar att den kommer från samma judiska tradition som informerade Dödahavsrullarna. I texten skisseras Jakobs (Israels) tolv söner och i några fall avsevärda karaktärsproblem. Vad som sägs om Benjamin kan läsas i kapitel tolv, Benjamins testamente - eller som den här textresursen säger, "angående ett rent sinne".


Se även: Jakobs 12 söner och zodiaken (aug 2013)

Se även: Margit Silberstein - Sveriges värsta smädesjournalist? (okt 2011)

Obs. Margit Silbersteins karta innehåller inga kopplingar till Algol, men visar en extremt komplex Merkurius, anfäktad av det mesta som går att ta till om man vill drar ner den neutrala kommunikatören till bedragarens nivå - Merkurius sitter ju, beroende på kondition, på en av två stolar: den är handelsmännens men också tjuvarnas patron!

Därmed kan inte rubriken anses styrkt, åtminstone inte ur "astro-genetisk" bemärkelse på en förskolemässig nivå, som kräver punkt-för-punkt korrespondenser. Men en parallellism finns onekligen, både astrologiskt i de båda silbersteinarnas sätt att hantera sakfrågor med kluven tunga, insinuant och med gliringar och osakligheter.



Tillägg 1 oktober 2013. 

Se även efterföljande Jesus hat mot kapitalisterna - en viktig översikt för den som saknar kontext till det just lästa. Judiskhet var en gång relevant och kan så åter bli, tack vare viktiga historiker som Robert Eisenmans banbrytande forskning för att återerövra den tidiga palestinska kristendomen som det judiska löfte till mänskligheten det var.

Inga kommentarer: