Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


tisdag 3 september 2013

Blondinabellas PenningPropaganda



"Våga prata pengar" funkade kanske inte. För sökt. Med "prata pengar på ett kul sätt" söker Expressen efter några dagar relansera Blondinbellas och hennes sidekick podcast som troligen anses ha bombat.

Jag menar, när medierna i konspiration med "marknaden" fördummar människor till den gräns att Aftonbladet utlovar en patetisk månads gratis sms om man gör till Plus-slav under den smörja den här numera bloggosfärsanerade skittidningen skriver, då har mänsklighetens tidsuppfattning gått helt åt helvete och hon närmar sig alltmer en byfåne som bara lever i nuet och reagerar på varje köpstimuli Satans horder exponerar henne för.


För Djävulen och Pengar hör ihop. Du säljer din själ och får pengar i retur. Långt innan du förlorar din själ har emellertid ditt intellekt börjat ruttna på grund av det gapande oförstånd marknadens produkter skapar i ditt inre. 

Isabella Löwengrips horoskop är bara ett av många där den onda stjärnan Algol (Satans huvud) har ett finger med i spelet och söker degradera människan till bara si och så mycket kött som kräver att matas med enklaste sortens näring. Andlighet eller ens intellektualitet finns inte på världskartan för den Djävulen äger via sitt glittrande guld.

Första podcast-publiceringen har ett exakt klockslag så det är passar sig utmärkt att studera horoskopet. Vad är det för kaliber på innehållet i den radiostund Blondinbella och hennes sidekick satt ihop på den bakomliggande Storfinansens outtalade önskemål. 

De här förlorade flickorna är ju så att säga Djävulens medlöpare, ur stånd att ta ställning till den världsbild de matats med sedan barnsben. Det är intressant att samtliga svenska tidningar nu håller på att montera ner gränssnitten mot bloggosfären - Expressen (Bonniers) var först och den här sommaren följde Aftonbladet (Schibsted) efter. 

Det är som om höger-Sverige med dess grepp om alla betydande medier äntligen fattat att det inte finns en enda tänkare värd namnet i högerleden och att kontakten med bloggosfären därför bara motverkar tidningarnas syfte. Ett syfte som handlar om att non-stop hjärntvätta svenska folket att tänka på pengar och konsumtion! 

Här tog demokratin i Sverige slut. Företaget Twingly söker nu sälja in sin bloggkoppling till företag, för att de ska få gratis produktplacering av dumma och hjärntvättade svenska bloggare, medan tidningarna nu tar bort Twingly eftersom ideologiska bloggare (i allmänhet på vänsterkanten) som ifrågasätter hela den konsumistiska världsbilden inte har "någon mänskligt rättighet" att få framföra alternativa synpunkter i samma nätmedier som söker pusha för fördumningen av svensken. 

Det är rätt begripligt, och jag kan inte klandra Aftonbladet för att äntligen ha bestämt sig och följt Expressens väg. De har velat länge, men nu valt att tjäna Djävulen av hela sitt hjärta. Mest synd är det om tidningens lilla politiska redaktion som representerar LO:s återstående, minimala ägarskap i en numera skamlig tidning.

Expressen slutade jag läsa för flera år sedan, fast den då fanns "gratis" på nätet. Att Blondinbella gör direkt reklam för det sjuka psykets besatthet i pengar via den tidningen, förvånar inte alls. Tidningen är värre än Aftonhoran eftersom den inte ens har en politisk grundsyn som klarar att se längre än till den näriga och sämre delen av en människa. Det skulle gå att bygga ett annat samhälle, baserat på människans ädlaste förmågor, men vem ska börja montera ner den defekta världsbild som alla tar för givet?

Förr går jorden under än att Satan och less förslavade börjar styra mänskligheten i ny riktning och kriminaliserar vinstmotivet. Ja, kriminaliserar Jungfruns tecken, Fienden enligt den antika zodiaken och den här bloggens förundrade upptäckter genom flitigt studerande. Jordbruket och med det äganderättskänslor och profitmentalitet var det värsta som hänt mänskligheten, och tydligen fanns rasminnen av detta kvar när zodiakens tolv tecken och föreställningarna kring dessa tog form i Främre orienten för åtminstone 4.000 år sedan.

Den cyniskt beräknande aspekten av Jungfrun är det kanske tydligaste i premiärhoroskopet för Blondinbellas penningdyrkarprogram:



Venus (pengar) är fallen i självtjänandets tecken, den agrara, jorddyrkande Jungfrun. Ett oväntat exempel på en fallen Venus är "gröna fingrar" och kärlek till något så oansenligt som blommor i rabatten! Hur bekvämt är det inte för den asociala Jungfrun att lägga sin kärlek på vegetation. Äktenskapet och människoblivandet ligger i nästa tecken, relationernas Vågen, och den punkten tycks Jungfrun sky som pesten. Se hur konsumtionsvarureklam allt som oftast beskriver en människa som självupptaget njuter vad det nu är för smaksatt substans reklamen rör.

Men även prostitution ligger under Jungfrun som den plats där oskulden tas och kvinnan - Venus - faller för pengar. Bloggens stora test av kvinnor som klär av sig mot betalning i tidningen Playboy visade denna olyckliga moderna (men samtidigt ålderdomliga) sida i vinstjagande åkerbrukarens tecken.

Det här radioprogrammet "föds" i Skorpionens tecken, kampen mot den biologiska döden och det är därför naturligt att elfte idealhuset ser rika skördar som en garanti mot svältdöden. Men eftersom Venus är "fallen" i Jungfrun har vi en extremt viktig placering här, givet att programmets ämne är just...pengar.

Och visst är logiken perfekt - dessa extremt fula pengar (som Blonddinbella försökte ljuga och blanda bort korten genom att leka modig: "våga prata pengar") ÄGS av kommunikatören och handelsmannen Merkurius. Det var Blondinbella som ung bloggerska gång på gång, likt en som redan blivit en vaneförbrytare, ertappades med att blogga fördelaktigt om varor som marknaden upptäckt att hon var villig att hora - via den text hon skrev - för att få. 

Som vi ser har den här radioserien om de fula pengarna en direkt avsändare och det är Solen i Lejonet i tionde huset för Total Makt. Om horoskopets ämne således är PENGAR, vad avslöjar Venus ägare Merkurius genom att dela tecken med Solen i tionde huset? Att det här är Storfinansens - kanske Svenskt Näringslivs - sätt att söka manipulera unga kvinnor in i samma penningförbannelse som samma krafter så skickligt gör via Aftonbladet, men där med sikte på ung manlig underklass. Nog för att den tidningen gör sitt bästa att involvera även tjejer i spel & dobbel.

Om vi envist håller fast vid att det är VENUS som är hjärtefrågan i ovanstående horoskop, har en komplett (fysisk) ascendent i Skorpionen att utgå från, och tillämpar den indiska läran om planeters verksamma natur, inser vi vilken katastrof programmet är, vilket gift och vilken ondska Blondinbella sprider.

BÅDE VENUS OCH DESS ÄGARE MERKURIUS ÄR NÄMLIGEN VERKSAMMA ILLGÄRNINGSMÄN FÖR EN STIGANDE SKORPION. 

Den som försöker undvika Dödens tecken har således inget för att samla sina skatter på ett materiellt sätt, i formen av pengafixering av den typ som den här världens onda herrar söker hjärttvtätta folk till. Men dessa är stora frågor som inbegriper människans själ och hennes många liv på jorden. Säg bara så här: Den som lyssnar på Satans röst - fast den kommer genom söta Bondinbella och hennes sidekick - kommer garanterat att återfödas i ett långt värre läge än det straff det innebar att tvingas bli en obildad svensk i slutet av 1900- och början av 2000-talet, tiden när Marknadsliberalismen var högsta mode.


1 kommentar:

Anonym sa...

En inte helt ointressant komplettering i sammanhanget..., Harry Amsters krönika i SvD av den 16 juli med rubriken "Ljus i tunneln för alla mobilberoende". Ett litet utdrag: .."Blondinbella" Löwengrip skriver att hon åker på semester till lantstället och varnar för att det blir mindre bloggande framöver. Hon motiverar det med att "jag har ingen mottagning på telefonen (gud så lyxigt!)". Lyxigt?! Hon som varit besatt av att synas sedan hon var 14. Tidningen Daily Mail skriver att Camp Grounded i Kalifornien är ett sommarläger för folk med digitalt tvångsbeteende där alla plastbitar är förbjudna. Lägret är fullbokat och bland deltagarna finns vd:ar och riskkapitalister som jobbar inom den digitala branschen. Slut citat.
Mycket läsvärd krönika! Funderar på att sätta frimärke på den eftersom totalupplevelsen blir så mycket mer levande när den finns på papper.
Pärlfiskaren.