Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 15 november 2017

Varför Sveriges sexualstörning nu?
(Ett fågelperspektiv)


Svenskarna i grund och botten riktiga råsällar

Medierna har ett kapitalistiskt vinstmotiv och utnyttjar Me Too-öppningen maximalt. Det är svårt att avgöra om det här bara har övergått i samma gamla vanliga svenska masspsykos som vanligt - alla rusar åt samma håll, tänker och talar precis likadant. 

Nu verkar det vara tre olika upprop på gång! DN togs på sängen av SvD:s scoop med de kvinnliga skådespelarnas vittnesmål - som på några dagar växte från 456 till 1100 vittnesmål och levererade ett upprop från kvinnfolk i musikbranschen (som man ändå vet är en dypöl av kopulerade grodor - alla på alla och gärna med en massa sprit inblandat). Intressantare i så fall SvD:s andra "drev", den stort upplagda proteststormen från 4335 kvinnor inom rättsväsendet den plats av alla där maktspel och övergrepp om någonstans inte borde finnas.

Bloggen hade just, trots f.d. astrologen Stefan Stenudds föredömliga efterforskningar i Sverigehoroskopet som gav honom klubbslaget 16.40 den 27 februari 1974 i riksdagens plenisal. Efter att ha begrundat det horoskopets Lejonascendent valde jag att betrakta som sannare offentliggörandet av den nya grundlagen via den officiella dokumentationens 28/2 och underförstått fr.o.m. midnatt. Detta ger den högst signifikativa Vågens tecken i öster och den officiella bild av jämlikhet som detta land duperat sig självt med, trots att det inte avspeglas alls i lönesättning eller andra realiteter. 

Allra minst sedan landet gick in i den giriga demonen Rahus planetära cykel 2002-2020, en tid då ojämlikheten ökat mest i Sverige av västländerna och människor som Svenskt Näringslivs ordförande vittnar om en fullständigt underklassig och förråad materialistisk själviskhet. Sverige checkar ut på det mest tragiska sätt och om elitens onda förmögenhetsplaneten Jupiter låg bakom demonen Rahus cykel kommer den själv att stiga fram fr.o.m. 2020 i en långvarig cykel som innebär det här landets slutliga amerikanisering och undergång. Vi har stor sociala oro - kanske inbördeskrig - på ingång efter att svenska folket visat sig inkapabelt att hantera sin egen lusta efter pengar. Det är svårt att säga om korruptionen startar i toppen och sprider sig ner i folklagren - alla imiterar ju de framgångsrika - eller om rötan är inbyggd i folksjälen som helhet. 

Sextrakasserierna i Sverige som nu blåser genom medierna med orkanstyrka, kommenterades redan för många år sedan på bloggen genom den suspekta brutaliteten i den svenska folksjälen. Om Solen betecknar makthavare (eller distinkta ledare eller idoler) står Månen för den passiva och konsumerande folkmassan. I Sverigehoroskopet saknar detta folk förmåga att relatera till varandra eftersom Månen i Väduren är ett barns egocentriska utblick. Det var busenkelt Anders Borg och Fredrik Reinfeldt att splittra folkets (redan svaga) sammanhållning genom en effektiv chockhöjning av fackavgifterna. Ondskans hantlangare gick listigt rakt på medelsvenssons plånböcker, utplånade de sista spåren av samfällt folkligt tänkande och agerande - och detta mitt under den onda rikedomens Rahu-intensifierade period. 

Folk lämnade facken och blev svaga och lätta offer för det låglönesamhälle Eliten nu rullar ut (inte minst genom import av slavarbetskraft). Frågan är alltså om folksammanhållningen ännu lever kvar under ytan, redo att brista ut i massdemonstrationer mot allsköns oskick? Eller är alla dessa svenska spin-offs på meToo-rörelsen enbart medieprodukter? Jag signalerade själv tvivel om det "säljbara" i ett musikartistuppror mot den osedlighetens gyttjepöl all musik förutom den sakrala alltid varit - och t.o.m. den sakrala: tänk homopräster och körpojkar!

I början kommenterade jag bara folksjälen som att nationalhoroskopet varnade för risker för kvinnomisshandel ute i stugorna (horoskopet från 1974 var långt innan de självförljugna svenskarna började skylla alla sexuella övergrepp på invandrarna). Kartan visar hur Månen i Väduren ägs av sexdriftens och våldets Mars - en opsykologisk planet som bara knuffar sig fram - och denna låt i det nedsläckta (omedvetna) 8e huset för biologisk degeneration och död. 


När folksjälen i det omedvetna bär en våldtäktsman i sig, låg vara under avveckling (8e representerar sådant som är på "utgående ur sortimentet" till skillnad från 1a jag-huset för inkommande nya produkter eller livsöden), då ligger smockan - eller de tafsande händerna - i luften. Är det här arvet från den primitiva och aldrig ordentligt kristnade vikingen man ser?  Eller är det Aftonbladets oavbrutna skriverier om kroppslighet (i linje med landets officiella materialism) som stukar männen och gör dem små i hjärnan?

I den svenska berättelsen var vikingatiden en bra tid för svenskarna och med starka och självständiga kvinnor. I verkligheten en primitiv materialistisk era där kräk till män inte drog sig för att handla med tillfångatagna slavar vid Mellanösterns marknadsplatser och där enskilda historiska notiser i österled vittnar om vilka smutsiga drägg vikingarna var! 

Hur länge dröjer egentligen äldre historiska särdrag kvar i ett nationalhoroskop?
I mediebruset såg jag hur byggbranschen huserar en särdeles låg och primitiv medvetenhet, vilket naturligtvis bara är en annan vinkling på den uttråkade hemmafrun som blir upphetsande påsatt av hantverkar'n! Svenska byggjobbare är det som ännu lever kvar av de primitiva praktiska och oändligt ointellektuella vikingarna.... 

Någon riktig högkultur blomstrade aldrig i Sverige och dagens teknokrater är också ättlingar till dessa fantasilösa förfäder och deras ensidiga fokus på att bygga vindskydd. I dag klarar inte ens svenskarna av det, den skrytiga och helt människovidriga pendeltågsstationen i bergsdjupet under Stockholm city tycks ha ett svårt konstruktionsfel, precis som dessförinnan Polisens oanvändbara datasystem och så vidare, och så vidare. Demonin i nationalhoroskopet dansar som kåta smådjävlar för den med ögon att se...

*****

Varför brakar sextrakasseridebatten lös med sådan kraft nu? Det är förstås överdriftens demon Rahu i 3e kommunikationshuset som alltjämt är grunden för nationens sönderfall 2002-2020 och att det kan finnas ett svårt systemfel i Stockholms nya pendeltåg - signalfelen som bottnar i en djupare problematik - är bara ytterligare ett exempel på Rahu i 3e huset för signaler eller kommunikationer. Tredje huset innefattar förstås transporter och logistik och tankarna går direkt till ramaskrien över PostNords allt sämre service. Det tredje intellekts- och kommunikationshuset är verkligen ett viktigt hus för Sverige, landet i världens utkant. Senast denna dag ojar sig försvarsmakten över att inte ha en tillräckligt väl utvecklad transportkapacitet, röjd av den Aurora 17-övningen (DN), detta nödtorftigt maskerade tillfälle för USA att pitcha ett dyrt och omodernt vapensystem till svenskarna.

Men se nu Sverigekartan utifrån förslaget om Vågen i öster. Se den mörka och påträngande sexualimpulsen inifrån 8e mörka och impulsiva 8e huset - ett "ont" hus enligt hinduerna (och de senantika grekerna). Detta är en djupt sittande och i Oxen extremt primitiv brunst och extrem fixering vid födoämnen eller deras representation: pengar. Mona Sahlins förkärlek för sin livvakt som utvecklades till ren kriminalitet  är vad som kommer i tankarna här. Sahlin hade Månen och Mars med onda stjärnan Algol i Oxen vilket trots hennes nasala stockholmsdialekt gör henne till en typisk svensk, nationalhoroskopet kombinerar samma faktorer fast med Månen disponerade av Mars/Algol i stället för Sahlins Måne kombinerad med Mars/Algol.

Se vidare hur Sverigehoroskopets Mars kastar sin långa dödsaspekt (210°) mot tredje nyckelhuset från inifrån detta 8e hus vars innehåll vi inte vet mycket om eftersom dess medvetandenivå är närmast den biologiska cellens medvetandenivå. Det tål att förtydliga: nationens drivkrafter (som Reinfeldt med Mars i första huset i ett materialistiskt Jordtecken talad så tröttsamt mycket om) är alltså en skugga av en skugga av ett verkligt mänskligt medvetande! Folksjälen har inte en susning om vad den är (dvs. det finns ingen "folksjälens sammanhållning" i Sverige). Denna djupt rotade omedvetenhet om sin identitet resulterar i undertryckt vrede (Mars) och härav svenskarnas närhet till drev, "hat", trollande med mera nu när det anonyma internet givit den lika anonyma sex- och aggressionsplaneten en kanal. Nationalhoroskopet befinner sig så nära helvetet det går att komma på dess känslomässiga sida...

Trots att jag bara tagit stickprover på det hinduiska systemet med planetära cykler, förfaller det uppenbart att den mordiska Mars-attacken inifrån 8e mot 3e huset för kommunikation och händernas beröring skulle bli ett tidningsdrev just under Rahus period då allt som rör 3e förstärks, så även den problematiska svenska mannen (Mars = män, Venus = kvinnor).

När dessutom nationen nu genomgår en planetär sub-cykel tecknad av Solen är det en tid när hela den svenska identiteten står på spel. Årtionden av självlögn och hyckleri är vad som impliceras när över 4000 kvinnor inom juridiken avslöjar hur vanartig den svenska mannen är till och med inom Lagens område!

Men för den som minns den här bloggens alla diskussioner om Sveriges planetära cykler (jag gör det då inte!) kanske minns att jag ägnar landets verksamt onda Jupiter en hel del uppmärksamhet under det senaste året, även Jupiter i meningen Lagen bara figurerat i några av inläggen. De flesta resonemanget har rört Jupiter i dess mer allmänna innebörd av Överklassen, de "berättigade" som Svenskt Näringslivs ordförande (i och för sig en billig uppkomling) tycks uppleva de frälse som aldrig raderades ut av de veka socialdemokraterna i förra seklets början. Inte för att ett renspolat stall hade gjort någon skillnad - socialdemokraterna ligger korruptionen lika nära som någon, de är bara klantigare än de gamla pengarna och hamnar gång på gång i rampljuset.

Apropå sittande regering med dess band till Sveriges vapenindustri och den pågående anslutningen - mot folkets vilja - till Nato, ser vi en konfluens av faktorer i nationalhoroskopet. Mars angriper som sagt 3e kommunikationshuset och om vi en gång var ett aggressivt krigarland - både som vikingar/rövare och senare under stormaktstiden - då är denna djupt sittande röta i 8e huset en påminnelse om att viljan till primitivt manligt våld, att tänka med kuken, fortfarande styr nationens förmåga till intellektuell analys! 

Detta oskick, har det visat sig, tycks sitta djupt i vissa tidningshus (3e medie- och kommunikationshuset), men tredje huset som ett handelsmannahus i just denna tid blir intressant när man insett att höstens stora militärövning bara var en vapenmässa varpå regeringen Löfven och landsförrädaren Hultqvist lade sig platt ner för USA och visade intresse för att köpa amerikanska vapensystem. Jämför även detta med krigsplaneten Mars i 8e korruptionshuset och dess dåliga inverkan på den svenska handelsmannamentaliteten (dålig inverkan även för Venus, nationalhoroskopets Moder Svea via härskarskap över Vågascendenten).

Eftersom den pågående Rahu-cykeln understryker nationalhoroskopets egen Rahu i 3e, i Skytten ett hus som här ägs av den onda rike mannens och den falska eller dåligt skrivna Lagens Jupiter, ser vi sagda konfluens av ett antal svaga punkter i nationalhoroskopet. 

Rahus period aktiverar det redan från början onda intellektshuset. Det är ont i meningen att intellektet saknar moral tills handelsmannamentaliteten lärt sig skilja mellan rätt och fel, något svenska affärsmän bevisligen inte kan. 

Konfluensen består således i att landsförrädaren Hultqvist och Löfvens vapenfifflande med USA förklaras av att krigaren Mars ständiga närvaro i det svenska onda omedvetna "blommar upp" (som mediernas fejkade "hot från ryssen") under Rahus förstärkning av 3e huset, samtidigt som 3e ägs av den onda svenska eliten (se grå pil i kartan). Både nationens identitet - Solen - och den högsta kasten - Jupiter - är "verksamma illgärningsmän" för Vågen som bara vill ha jämvikt och jämlikhet - och dessa två onda faktorer i det lyckosamma elithuset (det 5e) bäddar in och klämmer handelsmannen och kommunikatören Merkurius från båda sidor. 

I Sverige, för den som inte märkt det än, handlar precis all information och all datateknisk utveckling om att köpa och sälja, jämföra priser (trots att det råder total kartellbildning inom alla verksamheter och branscher i detta land). Den värld som svenska folket får se, signerad de stora pengarnas Jupiter är en råttas verklighet, en råtta instängd i en labyrint! Näringsliv och politiker turas om att bannlysa bildning och all kunskap som inte omedelbart kan omsättas i profit för den rike onde mannen. 

Inte konstigt att Internet nu förstör folket mentalitet istället för att befria den. Det finns inget internet längre utan oräkneliga lömska "appar" konstruerade med baktanken om att binda fast enkla människor och mjölka dem på pengar. Jag tror faktiskt jag måste tagga det här inlägget med sällan använda "terrorkapitalism", för det är vad svenskarna är utsatta för!

Även nätets kommersialisering efter 2005 har bloggen diskuterat för länge sedan i samband med det 3e huset och Rahu-cykeln. Det är helt uppenbart att Vågascendenten för Sverige stämmer otroligt väl när man ser till landets oändliga ström av problem som alla verkar handla om omoral och självisk materialism!

Det är inte ett partipolitiskt problem Sverige lider av, regeringen Löfven följde direkt efter åtta år med "Stridshingsten" Fredrik Reinfeldt - en borgerlig tönt och ett reklambyråjippo som aldrig skulle kunna ha nått makt över folk i ett land med lite högre medvetenhet än Sveriges. Det svenska folket LEVER just nu - och som alltid - sitt kollektiva karma. Denna råttaktiga värld har vi fått eftersom vi byggt på den i många tidigare liv. 

Man kan fundera över vilka föddes som svenskar på det här varvet, eller valde att flytta hit, bara för att uppleva den skit som kommer att följa när den onda Jupiter själv stiger fram som härskare över den era som startar 2020. Vilka översittarliv har hela denna befolkning levt i ett tidigare liv för att nu plattas till och utarmas så?

Eftersom jag tidigare noterat hur väl synkat Sverige ligger med USA i termer av Jupiter i cykelsystemet, tycks de Stora Pengarnas planet, den Onde Rike Mannen, vara USA:s maktövertagande efter Löfvens och Hultqvists önskan att binda upp landet till en Överherre. Den irrationella Mars i 8e huset för DÅLIGT SAMVETE - för Sveriges förbrytelser i krig tidigare i historien - förklarar mycket av den officiella skrämselpropagandan om den ryska björnen. 

Storkapitalet har dessutom skapat sådan ojämlikhet i Sverige under 30 år av nyliberalism, att etablissemanget kommer att använda den onda Jupiter som korrupt eller partisk lag MOT folket när den sociala oron tilltar och övergår i aggression. Sverige blir under Jupiters cykel en polisstat och det är de rika dessa sorgliga poliser kommer att skydda, inte folket. Hur många länder har inte kommer och sedan fått sina landsgränser utraderade i senare upplagor av kartboken? Sverige försvinner inför våra ögon just nu. Nationalhoroskopet från 1974 var en tidsinställd bomb. Ja, sådana kommer också att figurera friskt under den kommande Jupitercykeln, där ju en OND Jupiter tecknar "bubblor som spricker". För vad händer när förorten slutar elda på sina egna bilar och fattar de större sammanhangen? Vilka kvarter kommer då att begära in stöd från paramilitära amerikanska företag som också följer med i den tilltagande amerikaniseringen? 

Missa inte att 1974 års horoskop antyder att Sverige redan då var ÄGT FRÅN UTLANDET. Sveriges Sol i Vattenbäraren, dvs. vår nationella identitet, var helt uppbunden till soldisponenten Saturnus i 9e huset för utlandet. Att 9e inte kan användas som "filosofins och religionens hus" för detta avkristnade land är rätt uppenbart och då återstår bara husets mer prosaiska innebörd av "långväga resor", som till USA... Hela en onda elit av ledare, rika män - rika av sin merkuriska, kommersiella handelsverksamhet i 5e ledarhuset, hänger samman med utlandsägandet. Denna symbolik är identisk med de politiker som vädjar till folk att förstå att lilla Sverige är beroende av sin handel, en fullständig lögn. Det är Sveriges onda rika som behöver den här bryggan över till USA (i formen av frihandelsavtal med mera). Vanligt folk har inget behov av en elit som berikar sig allt mer. 

Denna fula koppling mellan en ond svensk elit och ett för Sverige "välgörande" strandhugg i USA (Saturnus i 9e är en ond planet men för Vågascendenten en "verksam välgörare") illustrerar perfekt hur Sverige vanstyrs av en ond politikerkår som hoppas vinna att bete sig som Irland betedde sig mot de stora datortillverkarna Apple och Dell som slapp skatta. Nu har Sveriges onda elit gjort precis detsamma med Facebook och snart också Apples skrytpalats i Stockholm city. Bättre än så går det inte att inse att inhemsk elit fjäskar och horar på ett generande sätt via kopplingen mellan nationalkartans 5e ledarskapshus och 9e utlandshuset. 

Men återigen: folket är verkligen dumma i huvudet om en ny iPhone vartannat år är allt de begär av detta enorma pengaflöde som de aldrig ser skymten av. Missa heller inte att pengarna hamnar i utlandet och inte i Sverige! Saturnus den stora skördemannen är inte längre i Sverige utan i utlandet. Den inte helt oviktiga detaljen hos ÄGAREN till Sveriges Sol och onda förmögenhets-Jupiter passar bra att framhålla i tider av Panamadokument och Paradisläckor!

Jag har tittat lite på Stefan Stenudds förslag till nationalhoroskop - givetvis genom att ändra hans tropiska Jungfruascendent till den sideriska Lejonascendenten. Och visst kan man framskapa en intressant berättelse även ur den. Men problemet är att Sverige inte beter sig som ett Lejon utåt, förutom om man väger in Solens pissiga position just vid solnedgången i Vattenbäraren. Den symboliken ger faktiskt 1974 års regeringsform en annan och högintressant innebörd. Fokus ligger nu inte på jämlikheten (Vågen) utan på socialdemokratins halvhjärtade ambition att begå kungamord. Kungens symbol stiger i öster just som Solen dör i väster! 

Men eftersom Solen står i folkets tecken Vattenbäraren så dör folket om kungen dör! Svenskarna vet detta och älskar sitt kungahus och regeringsformen innehöll ingen övergång till republik utan bara ytterligare kraftiga inskränkningar av kungahusets makt. Klubbslaget i riksdagen kan faktiskt antyda hur regeringen själv tänkte på hur man dödar kungen medan det officiella tillkännagivandet av en ny grundlag som signalerar Vågen som ascendent ges ut till folket: se här, nu är vi alla jämlika! Vilket visar sig vara en ren lögn så fort man synar det nya nationalhoroskopets karta i sömmarna och särskilt då den nya ekonomiska elit inom landet som 5e huset avslöjar och som Sveriges politiker legat i säng med ända sedan dess.