Den har bloggen startade i mars 2009 och avslutades i december 2018. I själva verket passerades målsnöret några månader tidigare med boken "Folksjäl - som i en filterbubbla", vilken sammanfattade och i delar vidareutvecklade många års kommentarer kring det besynnerligt lyckligt lottade men inte självklart goda svenska nationalhoroskopet

Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)tisdag 7 januari 2014

NATO-Norge, NATO-England vädjar för negermördaren

Ja, i hårda ordalag är det så här en sjuk smet av provinsialism, vänskapskorruption och kolonialmentalitet låter. 

Aftonbladet 140107

NATO-Norge är fanatiskt bortom rim och reson: nationalhoroskopet visar Kräftan för lokal protektionism som landets "onda daimon". 

 
Norges ledande högerpolitiker och tillika nyvalda statsminister springer till högerkollegan David Cameron i NATO-England för att rädda en rasistisk norrman som mördat en obetydlig neger till bilchaufför i Kongo. 

Visst skäms man över att vara Europé när man ser hur den vite djävulen tänker och agerar? Den "vita genen" kan vara Naturens mest misslyckade mutation - underarten till människosläktet har krigat och mördat ända sedan de fick för sig att de nått "upplysningen".


Det är för övrigt lustigt hur homoerotiskt attraherade Cameron och negermördaren Joshua French tycks vara i den himmelska världen!

Det är Camerons Jungfruascendent och Sol-Jungfru som gärna skyddar det as till desorienterade rasist som tecknas av Joshua Frenchs fula psyke: Månen angripen av "Reinfeldts dubbelt onda Mars" och dödens planet Saturnus! De båda männen plaskar båda runt i instinktiva och irrationella Vatten också. 

Så här skapas med Tidens nödvändighet ett kreatur av gyttja - ett käril för att härbärgera en lågt fallen själ som tenderar mot materialistiska och själviska betraktelsesätt. 

Hade en sådan varelse bemödat lyfta blicken mot himmelen och upptäckt att kreaturslivet stod skrivet i stjärnorna, hade en tanke om att det existerar något högre än materialism kunnat ta form. Klarar ens en på tio med sådana här tendenser att göra den omvändningen?

Se även inlägget om "karaktärsmördaren" för mer av David Camerons Jungfru och Kräfta.


2 kommentarer:

 1. För att förstå vad mänskligheten håller på att gå igenom läs http://battleofearth.wordpress.com/ han har skrivit böcker mm och släpper unikt nytt material om vad som händer...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan man ta en sajt på allvar som kallar planeten Jupiter en gud som kommer för att attackera jorden eller smyger med antisemitism i sin fabricerade härledning av Davidstjärnan tillbaka till tvåflodslandet?

   "The upward facing triangle is Annunaki fallen angel blood of the Nephilim, the “great men of old” and the downward facing triangle is the blood of the earth woman. Merged together they form the six pointed star, called the hex or the Babylonian “luciferian hex”, a symbol of Annunaki/human hybrid bloodlines anointed by lucifer."

   Kort sagt: Alla som använder den sexuddiga stjärnan markerar att de tillhör Ondskan. Således: judar eller israeliter är onda! En galen övertolkning av Israels flagga med en stjärna mellan två blå floder - övertolkat som Eufrat och Tigris.

   Lucifer kommer förvisso att förvilla många i slutet på den här civilisationen. Aldrig är han väl så effektiv som när han framställer dårskap som kunskap genom sådana här hybrid- och crank-sajter, skapade av maniska västerlänningar i svårt utanförskap! :-)

   Kanske är intrycket förhastat, men jag ägnade dock en minut åt några artiklar. Det är förvisso inte konstigt att sådana här sajter uppstår eftersom mainstream-akademin är kriminellt feg. Men det här sorterar under kategorin Fiction för de som tycker verkligheten är för långrandig. Alla som tror Illuminati existerar har tappat kontrollen.

   Rörelsen finns, men bara som vår benämning på processer och intressen vi väljer att gruppera och etikettera. Enligt denna definition är t.ex. Fredrik Reinfeldt medlem i Illuminati eftersom han har en verksamt ond Jupiter i materialistiska Oxen i sitt nionde hus för ”andlig kallelse” eller ”religiös plikt”. Han är en av dem som med lust och håg dansar som en avfallen jude runt guldkalven.

   De som spekulerar i Illuminatis göranden och låtanden verkar dock ständigt röra ihop de två världarna, den empiriska verkligheten med det som kan vara en giltig myt i den andliga verkligheten, och söker få visionen att framstå som empirisk verklighet. Detta är kännetecknet på en fanatiker, fundamentalist eller extremist. (Moderata Ulf Kristersson har ett perfekt fanatikerhoroskop med Eld och Luft och ljuger oavbrutet i allt han säger – en total mytoman och exempel på när astrologins positiva polaritet helt tappat sin andliga kontakt.)

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.