Den har bloggen startade i mars 2009 och avslutades i december 2018. I själva verket passerades målsnöret några månader tidigare med boken "Folksjäl - som i en filterbubbla", vilken sammanfattade och i delar vidareutvecklade många års kommentarer kring det besynnerligt lyckligt lottade men inte självklart goda svenska nationalhoroskopet

Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)lördag 11 januari 2014

Alla dessa räknenissar utan karaktärsdrag
På något sätt påminner chefen för skattefrågor i Svenskt Näringsliv inte så lite om den obehagliga och massklonade mr Smith i The Matrix, ordningsvakten som är programmerad att värna den Rådande Ordningen. Han har dessutom en precis lika intetsägande namnkombination: Krister Andersson. 

Därför är det kanske inte så förvånande att jag inte utan att gå en extra mil lyckas hitta ett horoskop för den här chefen. Kanske finns han inte utan är en virtuell propagandamaskin (se DN) för de intressen som redan investerat i svenska krigsvapen och anser att det är så pengar ska flöda - eller via riskkapitalister som skövlar den lilla människans illa uttänkta plan att också göra sig lätta pengar genom värdepapper. Eller whatever. 

Vi talar om de som tjänar den Store Satan eller möjligen hans underhuggare Mammon, en antik demon som möjligen kan vara samma figur som Nya Testamentets Jesus kallar "denna världens herre". 

I de samtida judiska Dödahavsrullarna kallas han visserligen Belial (Den Värdelöse) och det kanske ger en nyckel till varför dessa räknenissar torskat så totalt på den världsbild som mäter värde i pengar. Dessa män (och kvinnor) är själva värdelösa och de vet det. Det börjar med deras föräldrar som inte själva har karaktär nog att ge sina barn något mer än ett dussinnamn. 

Ondskan börjar dock först när karaktärslösa människor försöker göra sig ett namn. Som dussinmänniskor som räknar på extrapriser fungerar de precis som tänkt. Se bara Fredrik Reinfeldt (låt vara med ett något apart efternamn) och hans katastrofala åtta år vid makten.

I brist på den här diffusa räknenissens födelsedata vill jag istället peka på en viktig faktor i horoskopet för Svenska Arbetsgivarföreningens makeover våren 2001 och byte till den då mindre svärtade ordsammansättningen Svenskt Näringsliv.

(Nu, tretton år senare, är Sverige synonymt med privatskolor som producerar bland de mest obildade och dumma medborgarna av alla OPEC-länderna och Näringsliv har redan blivit ett fult ord tack vare regeringen Reinfeldts galna utförsäljningar och fria lejt åt samhällets värsta blodsugare, riskkapitalisterna - den där sorten som inga risker tar alls utan bara är låga girigbukar.)

När bloggen triumfatoriskt utropade "Beviset - Svenskt Näringsliv är Djävulen" i december 2011 hade ännu inte kungamakaren, den "goda" stjärnan Regulus introducerats som motvikt till den enda fixstjärna, Algol, som valts ut för speciell granskning på grund av dess mytiska dimensioner och koppling till det onda. 

Men faktum är ju att också Regulus figurerar i horoskopet för Svenskt Näringsliv, om än bara som Lobbyistens personliga uttryck, kopplad till Lejonascendenten. I termer av realpolitik och pur makt är det naturligtvis den bedrövliga kombinationen av Satans huvud (Algol) i tionde makthuset, Jupiters "enorma vinster" och den snåla gränsdragaren Saturnus som avslöjar vilken förödande ond varelse det är som föds i detta ögonblick, en verkliga djävul om det nu fanns sådana! 

Jag ska återkomma längre fram till varför Regulus är en falsk konung i det här horoskopet och att Lejonkonungen i själva verket är Satan som alltid maskerar sig och fejkar ljusbringare när han bara kommer med förmörkelse, svek och förbittring.

Zodiakens eleganta konstruktion avslöjar sig igen genom att personligt ledarskap - Lejonet i öster - alltid placerar Oxen eller äganderättsinstinktens hallucination i tionde makthuset. Vad är poängen med att vara kung Lejon om man inte har några materiella resurser att styra och ställa med. Jag skulle vilja drista mig till att räknenissar skulle kunna ha just en Eld- och Jordkonflikt som typisk men också ganska allmän signatur. Sveriges räknenisse nummer ett är f.n. den djupt oansvariga och ideologiskt kaputta Anders Borg, och se, där besannas direkt hypotesen. Han har Solen i Eld (Skytten) och Månen i Jord (Oxen). Det är som om den här Elden blir en primitiv typ som vill äga (Jord) allt som lyster blicken (Eld, vision). 

Det finns en annan sorts Lejon och Eld, och bloggaren själv representerar i någon mån det ledarskap som inte väljer materialismen utan går direkt till idéernas värld. Bloggarens ömsesidiga reception mellan Lejonets och Vågens härskare - Solen i Vågen och Venus i Lejonet är bara ett av flera exempel på hur idealism kan se ut astrologiskt.

Och med idealism menar jag då anslutningen till Platons lära om formala principer, vilka naturligtvis också informerar ideologier som t.ex. den onda moderata, den nästan lika onda socialdemokratiska och den med nöd och näppe acceptabla vision som dagens Vänsterparti representerar. För full acceptans måste en politisk ideologi kunna visa sin koppling till de tidlösa och eviga värdena som tyvärr vänstern i sitt förfall ner till materialism förnekar. 

Därför bär även Vänsterpartiet på det Platon kallar en åsikt (doxa) som bara händelsevis har något som talar för sig, inte för att vänsterpartisterna själva förstår varför de har rätt - det kan inte den människa som aldrig sträcker sig ut efter ett högre vetande än det egna förståndet. 

Och det låga blott mänskliga förståndet knyter astrologin till sinnet eller psyket. Månen är i vissa tecken mer av en vegetativ själ som enbart söker tillfredsställa djurkroppens ständiga behov. Månen går genom sina faser och fastän en ohämmad producent av pladder har även psyket lägen då den är mer lyhörd för andesjälen (Solen) - dagar då samvetskval över det egna livets mening kan kicka in. Detta händer när den fallna "själiska" (blott psykiska) människan råkar komma nära sanningen i sina åsikter (doxa) eller i sitt sinnes tillfälliga orientering. Men Månen vandrar vidare och ofta tappar man insikten igen tills nästa klara glänta i skogen avslöjar himmelens direktiv därovan (egentligen: "här inne").


Det är när man gör ideologi av de tendenser som driver psyket (Månen) ner i simpla betraktelser av samma typ som t.o.m. enkla däggdjur är kapabla till som vi får en galning som Fredrik Reinfeldt. Det som driver hans psyke till vansinnets gräns är att ledaren är Solen i vegetativa maggropstecknet Kräftan som elfte idealhusockupant. Månen i Vågen kanske söker rationalisera eller intellektualisera men Solen driver honom ner i närighetens träskmasker - och han t.o.m. anser att detta är ett ideal, något eftersträvansvärt! 

Lägg sedan till de horoskopfaktorer som tecknar elakhet och vi får en sjuk människa som söker svälta ut svenska folket att acceptera jobb till allt lägre löner och allt sämre sociala skyddsnät - allt detta administreras i bakgrunden för att harmoniera med Satans eller Svenskt Näringslivs värderingar. Vad av högre bildning saknas hos en människa om man inte har något högre att idealisera än den självklara sanningen att en djurkropp behöver si och så mycket näring för att hålla sig vid liv?

Därför ser man hur Ödet drar i trådarna och nu växlar över till näste statsminister, Stefan Löfven, med exakt samma Sol-Kräfta som Reinfeldt. Det finna makter som inte accepterar demokratin och folkets vilja, utan serverar de dumma massorna en fejk, en falsk kopia. Löfven representerar inget av det som en gång var ens det svenska förräderiet mot en genuin och komplett genomförd social demokrati. Arbetarklassen vek ned sig för Kapitalägarna och det är dessa senare som genom regeringen Reinfeldt återigen tagit ton sedan marknadsliberalismens korrumperande inverkan skadat hela västcivilisationen bortom räddning. 

För vilken frälsare har lust att steppa in och återge den sekulära västerlänningen en rymlig takhöjd i tankelivet efter att den låga näringssjälens argument helt berövad medelsvensson allt människovärde? "Arten" är körd, så är det bara. Andra kulturer tar över sedan den groteskt obildade vite mannen skruvat sig ner i botten och orerat hatiskt om utlänningar som stjäl deras arbetstillfällen. Problemet var att de själva sålde sig i livegendom till Storfinansen. De har blivit råttliknande slavar som belönar sig själva med utlandssemestrar och struntkonsumtion - vad är det för slags självförverkligande? 

Underklass är underklass, även om den klär sig i fin kavaj och blir nominell partiledare i PR-fejken Nya Moderaterna. Där har faktiskt Fredrik Reinfeldt rätt: detta är det nya arbetarpartiet. Detta skämmiga medelklasslödder är gårdagens luspanka svenskar. Och nu vill de alla till Stockholm och bo ståndsmässigt och i Huvudstadens "matpalats" äta exotiska och hutlöst prissatta rätter (råttkött maskerat som något finare, så självbedrägeriet är dubbelt). Närighetens system lurar dem totalt. De är värre än hamstrar i ekorrhjulet, för till skillnad från gnagarna hade de fått en gåta på livets väg i formen av en överlägset komplex hjärna. Deras beteende tyder på att de heller vill återfödas som sorkar.

Och denna massförstörelse av människor som aldrig når någonstans, har den  Store Satan, Svenskt Näringsliv, alltmer effektivt kontrollerat med reklam och propaganda om tillväxtens välsignelser och att konsumism som kuggar i den globala förödelsen av Jorden är vägen att gå. Jag gillar verkligen forne miljöpartisten Birger Schlaug för att han i Aftonbladet nyligen klarsynt konstaterade att det faktiskt bara finns ett parti kvar i svensk politik som någotsånär ser vad som behöver göras. Och det är inte ens hans eget (mp) utan just Vänsterpartiet. 

(Schlaugs horoskop är en fascinerande studie i enbart Eld och Jord - vilket jag nyss kallade en typisk räknenisse-indikation. Men som "Brända Jordens Taktik" ser man att Schlaug tvärtom vaknat upp inför de här två elementens "brutaliserande" inverkan på tillvaron.)

Vänsterpartiets kongressdagar började för övrigt då Solen passerade Skytten och Månen gick genom Väduren. Dubbel-Eld och där i synnerhet Skyttens härskare Jupiter påminner om Guds egen fullhet. I Gud finns ingenting latent eller ofullbordat. Gud är, sade den medeltida skolastiken, 100% AKTUALITET. "Gud ÄR" - det är själva varandet eller den individuella existensens urgrund.

I den meningen går Vänsterpartiet Guds ärenden fast de inte ens förstår det själva. I partiets nu förlorade väsenskärna (väst håller på att rasa samman) låg nämligen "kollektiviserandet" av allt materiellt - alla medborgare hade lika stor rätt till allt. Ett återskapande här på Jorden av den princip som gäller i Himmelen där allt gott är tillgängligt för alla. (Där inte det förblindande Jordelementet existerar annat än som Princip, där tappar också egoistiskt harvande sin poäng.) Idealistiska filosofer (av platonsk böjelse) älskar att hata och smutskasta ideologen Karl Marx, och det beror på att de inte förstår hur färgade de är av sitt medhavda klasstänkande som bara tjänat de privilegierade. 

När Marx säger: "av var och en efter dennes (arbets-)förmåga och åt var och en efter dennes behov", är det en sublim, kosmisk sanning. Till skillnad från den onde fan Fredrik Reinfeldt som kapar och stöper om Marx sanning med kosmisk sanktion, och bygger ett svenskt samhälle där de som inte jobbar knappt ens kan äta sig mätta, ja, där den arbetslöse inte FÅR existera ens om skälet är sjukdom, där vandrar Ondskan i en politikerkropp. 

Vad Marx insåg är att människor har ytterst varierande arbetsförmåga men att detta inte på något sätt diskvalificerar dem från eller berättigar dem till en del av kakan. Och den delen var beroende av deras behov. Hur stora de behoven får lov att vara beror förstås på helheten. Men ett är säkert, riskkapitalister som suger ut svenska sjukhus och skolor, är inte ett legitimt behov. Inte i någon värld utom möjligen nere i Helvetet, där horoskopet för Svenskt Näringsliv avslöjar att Sverige befinner sig.

Det var inte för att bygga upp någon spänning jag väntade med att diskutera Svenskt Näringslivs falska Regulus i horoskopet. Texten är helt enkelt illa disponerad!

I själva verket är mitt tolkningsförslag mycket enkelt och helt i linje med den indiska astrologin: en manifest planet (här: en fixstjärna) är bara i undantagsfall sin egen herre. I allmänhet gästar planeten en annan planets hus (tecken). I antiken kallades tecknen "hus" medan våra tiders hus var "tempel". De tolv templen är således platser där man dyrkar (odlar) en eller annan aspekt av livet eller t.o.m. dyrkar Gud, om budskapen kring nionde huset THEOS (Guden) skulle vara ypperligt tydligt och inget annat i horoskopet drar uppmärksamheten snett. 

Dessa exceptionellt gudfruktiga har något genomlöst i sina tankar - t.o.m. när de pga. tidens ondska inte vet bättre än att beteckna sig ateister (oftast för att de sett maktlystna pösmunkar göra orätt i religionens namn). Jag har mött bara en handfull människor i mitt liv med nästintill perfekta nionde hus och inte alltför mycket smolk i bägaren för övrigt. Det finns något barnalikt och oskuldsfullt över dessa människor och jag misstänker att ett komplett horoskop för Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt skulle ge ett mycket intressant nionde hus!

Men med kungavärdighetens Regulus i horoskopet för Svenskt Näringsliv är det si och så och av den enkla anledningen att Lejonets härskare Solen står så utomordentligt uselt i horoskopet! Den "spelare" som i bakgrund manövrerar den här "meriterade ledaren" är ju en idiot. Solen är intelligensens eller den kognitiva kapacitetens planet och här måste direkt sägas att en "upphöjd" Sol i Väduren inte ger högre intelligens än en "fallen" Sol i Vågen - bloggens genomgång av alla Nobelpristagare stödjer varken ett sådant antagande och för den delen inte heller den indiska (och suspekta) avashta-läran om planetens åldrande. 

Solens "döende" sista grader i ett tecken återspeglades inte som någon kvantitativ avmattning av Nobelpris för människor födda med sådana Solar. Naturligtvis kan man hitta anekdoter som rimmar med tesen: se bara högerdrivets offer Håkan Juholt, tio månader som den korrupta högervridna socialdemokratins partiordförande rimmar på något lustigt sätt väl med en akut döende Sol i Ledaren Lejonets 30e och sista grad.

Möjligen kan man rädda avashta-doktrinen i indisk astrologi genom en annan av deras lärosatser: att en bränd planet bara i sin yttre verksamhet förlorar i kraft. Planetens inre eller psykologiska egenskaper försvinner inte. Bloggaren satt t.ex. hellre av tid i fängelset än att göra värnplikt. Hans krigshetsande Mars är bortbränd av den större Solen och detta i fredens tecken Vågen. Men på insidan är bloggaren lättirriterad, kort i humöret - det finns en krigare där men underordad den mäktigare Solen och dess huvudsakliga inriktning! Beredd att kriga för fred och rättvisa, skulle man kanske kunna säga.

En av Solen bränd eller avpolletterad planet lever således i skuggan av Nummer 1. Att det föds lika mycket Nobelprisbelönade genier där Solen är döende enligt avashta-doktrinen skulle kunna tolkas analogt. Vad som än sinkar Solen i dess SJÄLV-förverkligande (erkännandet i formen av ett Nobelpris kommer ofta MYCKET sent i livet), så har detta inget att göra med Solens "inre" eller psykologiska egenskaper - som signifikator för intelligens.

(Jag anser inte att ekonomipriset tillhör Sol-Vågen Alfred Nobels sinnelag och anda och utelämnar detta - det är Satans korruption av Nobels namn vi ser här.)

Naturligtvis står saker och ting INTE rätt till med Solen i horoskopet för Svenskt Näringsliv. Den spelade rollen av lyckat Lejon, chefstypen som sätter fram bästa foten först.

Utvikning. Talesättet "put one's best foot forward" existerar inte ens i det här bondska Sverige, men det har att göra med hur aristokratin praktiserar sin spatsergång som minimalt belastar hälarna. Dagens förklaring i ordböckerna når inte ända fram! Jag har en känsla för gångstilar sedan ett troligt tidigare liv som aristokrat men har aldrig läst ett ord om hur överklassens barn i vissa kulturer och tider drillats i konsten att gå som en svävande gud. Säkert har så skett.

Jag blev första gången medveten om att jag hade en själslig prägling som värderade gångstilar när jag började irritera mig på en dåvarande flickvän som närmast demonstrativt underklassmässigt gick så det dånade i lägenheten med all tyngd på hälarna. Arbetarklassens Saturnus steg i öster vid hennes födelse utan några sekundära omen som lyfte detta intryck. Sorgen visade sig tung i kvinnan efter att den chimära yttre skönheten evaporiserat efter förrättat värv.

Kanske återspeglas den här kuriösa observansen t.o.m. av bloggarens ascendenttecken: Tvillingarna, vars silvervingade skodon befinner sig i kungligheternas (eller aristokratins) femte hus vid födelsen. Värt att notera är att "den goda lyckans" femte hus kontrasterar bjärt med "den onda lyckans" sjätte hus - sektorn för alla de (löne-)slavar Svenskt Närighetsliv trälbinder i sitt orättfärdiga ekonomiska system med Storfinansen som yttersta avsändare - den där avsändaren tidiga svenska socialdemokrater lierade sig med och åtminstone tillfälligt stävjade det kapitalismens oundvikliga sammanbrott den vassa tänkaren Karl Marx så tydligt sett komma och som t.o.m. en borgare i vår tid bör kunna ana ligger om hörnet.)

Varför Svenskt Näringsliv drivs av idel falskspel från dramatikern Lejonet och ser sig själva som ett frälse (kungamakaren Regulus!) som står över den normala löntagarens vedermödor, det beror på Solens såväl värdtecken som husplaceringen för detta värdtecken.

Solen i Fiskarna visar att dessa som spelar chefsrollen borde vara samhällets patrask och förlorare (Fiskarna) eller kanske martyrer som vittnar om missförhållanden. Jo, nog gnyr närighetsmänniskorna illa över Staten, alltid, och i den meningen är det är rätt patetiskt Lejon vi ser här. En dramadrottning som spelar bossig men på insidan knappt håller ihop alls. 

Men Solen i ego-upplösningens Fiskarna står därtill i ett "infruset" och ondskefullt hus - det åttonde korruptions- och dödshuset. Detta gör att lobbyistens Falskspel inte omedelbart genomskådas. Huset är "långsamt" och stretar emot förändringar - det påminner påfallande mycket med Skorpionen, tecknet det naturligen korrelerar med.

Men på sikt kommer Svenskt Näringsliv att visa sig ha varit sista sucken för landets talrika horder av obildade människor. Det är bara att inse, Sverige har inget att bidra med intellektuellt i världen. Det här landet ägnar sig åt krämarverksamheter i skiftande storlek, från den lilla egenföretagaren till vapenindustrins sataniska uppfinningsrikedom i Ondskans sak. (Ondskan kallas även Mörkret eller Lögnens ande på bloggen.) 

Hela väst håller på att implodera och mitt sista exempel (nämnt i tidigare inlägg) på att allt som kunnat gå sönder i mitt materiellt avmagrade ensamboende också gjorde det under dräparen Saturnus passage genom mitt soltecken under 2013. Stereoanläggningen (som ger livsnödvändig andlig spis) har trasslat infernaliskt, den kyl/frus som stått i lägenheten i 29 år sedan huset byggdes tog slut. Männen som bytte log åt det långlivade skrället och sa att inga moderna kylskåp håller mer än tio år - de är byggda för att gå sönder så Närighetslivet kan fortsätta trälbinda människan!

Och inte ens männens rakapparater är undertagna denna diaboliska plan att bygga saker som strax går sönder för att tvinga människor att ständigt arbeta och ersätta sin allt mer fuskbyggda kulissvägg av välstånd. 

När skägget tittade fram i ungdomen övertog jag en gammal apparat från farsan men fick sedermera en ny i julklapp. En Braun. Låt säga att det var på femtonårsdagen. Den fungerade med ett enda byte av yttre finmaskigt nät (för att skydda huden från rakbladen) i 30 år. Jag tror jag köpte en ny helt enkelt för att det inte gick att hitta reservdelar längre. Den nya, ett i Sverige obskyrt österrikiskt märke, höll i patetiska fem år innan på/av-knappen av gummi bröts av. Då hade också det finmaskiga nätet hunnit gå sönder en gång. 

När jag köpte en ny, hittade jag bara batteridrivna rakapparater i butiken och valde en japansk Panasonic (tillverkad i Kina). Det uppladdningsbara batteriet veknade så fort att jag knappt trodde mina ögon. Men jag har vägrat att kasta (som manualen säger) en apparat för en tusenlapp efter bara två år och uthärdade i nästan fyra år en apparat som nu lägger av efter tre användningar innan den måste laddas upp på nytt. 

Trots tio minuters nätsökning hittade jag ingen i Sverige som sålde ersättningsbatterier. Sunda förnuftet säger att sådana måste finnas - så djävulsk kan inte detaljhandeln vara att den kräver att konsumenterna faller in i ett mer hektiskt slit- och slängtempo än någonsin i historien? Eller? I Sverige verkar djävulskapen vara rotad. Jag fick gå till England för en säljare av batterier till den här modellen. 

120 kronor plus frakt för att ge en i övrigt bra apparat några år till. Ha! Där snuvade jag Rovkapitalismen på en tusing för en ny sketen rakapparat. 

Rovkapitalismen kan idag med vetenskaplig precision tillverka saker som bara håller en kort tid, allt för att hålla "tillväxtens hjul" snurrande. Det ska vara en idiot att inte förakta det här systemet som Svenskt Näringsliv lobbar så hårt för.


Den övernaturliga avdelningen

Jag fick rakapparaten som bara höll fem år av min far. Därför reagerade jag instinktivt och starkt när strömbrytaren ramlade av morgonen den 22 april 2010. Min far låg nämligen i koma efter en hjärnblödning kort innan. När "hans" rakapparat så snabbt gick sönder VISSTE jag. Någon halvtimma efter det mekaniska haveriet kom telefonsamtalet. Far hade dött utan att vakna ur koman. 

Jag skulle kunna tänka mig att han drog sin sista suck EXAKT när detta fysiska föremål som förband oss gick sönder! Strömbrytaren hade dock kärvat en tid - precis som min far - så naturligtvis låg båda händelserna lite löst i tiden.
Jag använder rakapparatens sönderfall som horoskop även för fars dödsögonblick även det kan ha inträffat tidigare på morgonen. Vad som talar för att strömbrytaren brast (så symboliskt) samtidigt med hans död är att vi båda föddes då sideriska Tvillingarna (ledare, ledningar, kommunikationer) tjänade som ascendenttecken. Och Tvillingarna hade just börjat stiga i öster vid tillbudet/telefonsamtalet om dödsfallet.

Frapperande är att en massa "slutsignaler" är aktiva samtidigt. Solen i Väduren står för livskraft, men här är Solens disponent Mars fallen i Kräftans tecken och står tillsammans med Månen "livets utgång"! Dessutom vid Porten till Hades, om man påminner sig den hellenistiska beteckningen för Fredrik Reinfeldts privata ägande.

(Andra huset är inte ont, för det krävs resurser att hålla första huset - själens tillfälliga boning - vid liv. Ont är emellertid vidareutvecklingen av andra resurshuset till det sjätte, som indikerar vinstlystnad och träldom. - hela den helvetes livsuppfattning Svenskt Näringsliv och samhället i stort bidrar till att hålla igång för att inte människoslavarna ska upptäcka att de är fria väsen. Tionde huset är heller inte ont - det är som synes de slavliknande förhållandena i sjätte som är det mest lamentabla med materialisternas värld. Notera Fredrik Reinfeldts fula Saturnus i slavhuset!)

Eftersom Tvillingarnas härskare Merkurius befinner sig i Väduren undermineras också ascendenten av den fallna Mars och Månen eller "frågans slut", samtidigt som Gränsdragaren (Saturnus) eller Döden här har sitt begränsande öga riktat mot ascendenten samtidigt som också Saturnus värd är Merkurius och därmed baserad på en fallen Mars. 

Ingen kan säga något annat än att detta är ett hysteriskt svagt ögonblick i tiden. Man undrar hur det kommer att gå i livet för barn som föddes så här. Av DN:s chefredaktör Peter Wolodarski, vars psyke tycks pendla rejält mellan omdömeslöshet och vettiga åsikter, kan man dra en del slutsatser. Också han är född med Solen i Väduren men intelligensens disponent Mars fallen i Reinfeldts obegåvat näriga Vatten. 

Dessutom har den borgerliga chefredaktören samma olyckliga kombination av röjig Mars och närigt sinne (Månen) i Kräftan som då min far dog och min rakapparat gick sönder. Jag avstår från att dra några långtgående paralleller, men ett är säkert. Den borgerliga pressen är numera så usel att den kommer att självdö. 

Sverige har under Närighetens evangelium blivit en nation av byfånar som kränger slitna varor till varandra över Blocket till giriga överpriser. Vilken framtid har ett sådant folk, så helt tömt på stora visioner om en annan värld?

Se även nästföljande inlägg: Playboybrudar del 3 - kvantifieringens terrorvälde - om den värld som väntar bortom siffernissarnas plattmarksperspektiv.

2 kommentarer:

 1. Om du vill lura Storfinansen permanent borde du förstås satsa på en rakkniv. Jag har också undrat varför batteriet i min Panasonic ES 7036 är så genomuselt. Men apparater som fungerar med sladden i tål ju inte den nödvändiga våtrengöringen, så det är inget alternativ.

  "Combipac" skärblad/saxhuvud 695:-. Men då kvarstår det ruttna batteriet. Fy fasen, då köper jag hellre en ny och fräsch apparat (bra uträknat av rovkapitalisterna). Fast på Amazon.com tar de under 250 spänn för ett kombipack... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr lyssnade jag till reggaemusik i ungdomen och lät mig präglas av rastamännens ohöljda förakt för barberare och rakknivar - Babylons instrument för att beröva Simson hans styrka (som kommer ur kroppens hårväxt).

   Rakapparaten blev en kompromiss i ett inte helt logiskt tankebygge. Men med den här utvecklingen - att betala el två gånger (först den den ur väggen och sedan igen för dess mellanlagring i ett uselt laddbart batteri) är det frågan om inte Babylons rakknivar är det mindre onda tinget... :-)

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.