Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


tisdag 16 september 2014

Stefan Löfven - Storfinansens nya knähund


Nya moderaterna, fortsättningen...

Det blev exakt som man kunde befara efter att framförallt högertidningen Aftonbladet kuppat bort den vältalige, bildade och karismatiske Håkan Juholt pga. hans åsikter som oroväckande mycket liknade klassisk socialdemokrati, med dess betoning på människan som i lika hög grad en kulturvarelse som en produktionsenhet - lyssna bara på trälen Stefan Löfvens eviga ord "jobben"! 

(Se även "Högerns seger över den sociala demokratin", januari 2012). 

Efter första rapporterna om Löfvens försök att bilda regeringen står det helt klart att gav Bilderberggruppen ett löfte om absolut lojalitet med de rådande makterna när han synades av dessa dolda finansgiganter tidigare i år.

Likt regeringen Reinfeldt, som lät sig köpas av McDonalds och restaurangnäringens lobbyister, har nu Löfven stängt dörren mod den givna regeringspartnern Vänsterpartiet. 

Det visar med allt tydligt att det usla Sverigehoroskopet verkligen kommer att domineras av den onda demonen Rahu fram till 2010!

Åsa Linderborg, en av alltför få journalister som tar den ideologiska dimensionen på allvar, eftersom hon uppenbarligen inte är blind, i avslutar sin sammanfattning av läget efter valet med följande stycke:

Valet 2014 hade kunnat bli en historisk vändpunkt. Social­demokraterna skulle kunna sätta punkt för högerns galna kvartsekel, men allt tyder på att man med några justeringar kommer fortsätta föra den politik som väljarna just vänt ryggen. Så smarta är de. (AB)

Löfven med sina "många år vid förhandlingsbordet" mellan metallanställda och arbetsgivaren, har inte lärt honom något annat än att Storfinansen regerar. Han har ägnat sig åt ett tomt spel för gallerierna. Han har redan första dygnet svikit de socialistiska ideal han troligen aldrig ens förstått. 

För går man till astrologin ser man hur det finns en smärtsam skada i veka livet på Löfven som inte enbart förklarar att hans slagna mor lämnade bort honom. Stjärnorna berättar från sin evighet ner i den tillfälliga materialistiska världen som saker som är större och mer varaktiga än den patetiska kroppen vars överlevnad från dag till dag driver så många in i desperation och får dem att sälja sin själ till Djävulen. Löfven var ett av den globala finanskapitalismens mest ömkliga offer redan i det ögonblick han föddes, innan moderns ekonomiska problem blivit akuta. 

Löfvens själ var en sådan syndare vid ingången till detta varv på jorden att det bara fanns plats för honom i den sublunära sfären där även näriga djur som Fredrik Reinfeldt simmar. Jag känner empati med alla dem, som födda eller med viktiga planeter i Kräftans tecken - den vegetativa näringssjälens tecken - funnit och vänt ryggen till den här bloggen eller kommer att hitta den och förargas över att "deras tecken" behandlas så styvmoderligt. I denna förargelse visar de att de just nu inte är mer en instinktiva och korttänkta grönsakssjälar. 

Astrologin byggdes ursprungligen för att hjälpa människan se vilka principer som verkar i tillvaron, men den som dras ner i det sublunära träsket faller genast offer för dess berättigade rädsla för att själv bli drabbad. Människan är en högre art men börjar nu bete sig som vilket djur som helst.

Men det finns ögonblick då man kan vakna upp även ur biologismens falska påståenden om människan. Det är inte lätt att se av ett horoskop om människan kommer att befinna sig i Vattenelementets våld hela sitt liv, eller om hon kommer att genomskåda sina egna drifter och därmed vinna sitt verkliga liv åter.

För Löfvens medfödda psykiska skada som så obönhörligt driver honom mot höger och männen med de stora pengarna, se bloggens kvantitativa test över den sårade hjälten Mars "fallen" i den vegetativa själens primära tecken Kräftan. Det var ett tydligt tecken på att astrologin korrekt speglar verkliga, aktiva principer i tillvaron att finna denna traditionellt försvagade position signifikant förhöjd i horoskop av hbt-typen, också en typ som saknar kontroll över sina derangerade biologiska instinkter (mer våld i homosexuella relationer än i heterosexuella). Mars i Kräftan indikerar "skadad Natur" eller "våld (eller uppror) mot den naturliga ordningen." Och våld föder som bekant mer våld.




Titta noga på horoskopet för landets nya herre (tills det här rasar och det blir nyval). Dess pedagogiska färgsättning är helt logisk och genomtänkt. (Bloggen försöker ibland färgsätta även indikationen som själva livsområdet/huset ger, vilket bara förvirrar.)

Här visas enbart de för Löfven dominanta elementen Vatten och Eld, samt hur planetära aspekter stuvar om och tvingar samman dessa två antagonister. Principiellt står Eld för livet och Vatten för döden, men på Jorden där allt är bakvänt, blir det istället Vattnet - den hungriga näringssjälen som beskyller visionens Eld för att vara farlig (Reinfeldt) eller intelligensens (Eld) naturliga koppling till högre kunskaper "olönsam" (Svenskt Näringsliv).

När Aftonbladet och diverse högerkrafter lyckats kuppa bort den genuina och äkta socialisten Juholt från ordförandeposten, introducerades den nya nickedockan Löfven av AB med ord jag aldrig kommer att glömma eftersom de på den tiden beredde Sveriges bloggare ett litet utrymme att visa upp sina hobbyskriverier och uppenbarligen själva skummade bloggarna i jakt på idéer att stjäla. Löfven presenterades som en man av folket som på "rasterna i svetsarverkstaden läste filosofi". Ett mer osannolikt socialt scenario har jag aldrig stött på! En tydligt planterad uppgift och kanske, kanske med adress till den här bloggen, som från första början lovordade den klassiska filosofin för att den påminner om en annan och större värld än den platta marknadsekonomiska öken vi lurats på av dem som representerar Hydran eller den onda och ostyriga Vegetativa Själen - den som får oss att bete oss som ovärdiga djur och fäkta istället för att tänka. 

Vegetativ instinkt: se hur det låga tog över hos Löfven när Lööf sataniskt sökte reta upp honom genom att bryta mot protokollet för en tv-debatt. Lööf lyckades med sitt fula upptåg locka fram något mycket lågt ur Löfven, och som finns där i övermått av horoskopet att döma: den näriga själen som inte kommit längre än till frågan om mat på bordet i sitt liv. inte, trots ett liv av verkligt arbete (till skillnad från Lööf, avgångne Reinfeldt och andra broilers), lyckats lyfta sig ur de klichéer om "jobb och mat på bordet" som pådyvlats honom sedan unga år. 

Den här mannen har aldrig haft något befriande tonårsuppror, det syns tydligt av den betryckta kartan. Under mildheten finns en despotisk överhet och det här kommer att bli värre för landets alla sjuka och arbetslösa än under Reinfeldt. Sanna mina ord.

Sakskäl: Enligt månascendenten (som i brist på födelseklockslag är allt vi har att gå på), lider Löfven av en skriande brist på "sensationalism" i det här astrologiska komplexets positiva bemärkelse. Ett positivt exempel är linslusen Madonna, som har sin Sol i Kräftan extremt överspänd men också uppladdad av attacken från hyperstarka Mars-i-härskarläge-i-Väduren. Madonna ÄR denna krigiska eld men hon känner också utlevelsen hota sitt eget liv som amöba, som vegetativ biologisk varelse. Hon är som protektionistisk Kräfta oerhört, ja besatt, uppmärksam på sin egen hälsa och sin kropps "fitness". Samtidigt driver den energiska och fysiska Mars henne till att vara en kvinnan i rörelse (dans, scenspektakel) - hon är en "sensationalist" och skapar sensationer på ett ögonfägnande sätt. 

Löfvens Måne i linslusande Väduren åtrår rampljudet och känslan att vara nummer ett, men saknar helt uppbackning från sin disponent Mars eftersom den är "fallen" (traumatiserad) i Kräftan, tecknet som sluter sig för att skydda sig mot hotbilder. Här är dock skadan redan inne i Kräftan (jämför kvinnomisshandlande polisen "kapten Klänning", vilket ger, om inte säkert homosexualitet så åtminstone ett inre blödande sår i själen). Mars i det kalla och hungrande elementet Vatten ger alls inget stöd åt tanken på ett piggt och utåtriktat sinnelag Väduren. På det himmelska planet, uppe i den eviga principvärlden, har Löfven en "negativ sensationalism" som mycket riktigt återspeglats i hans sanslöst bleka kampanj och att han inte var i närheten av de personliga popularitetssiffror Reinfeldt åtnjöt. 

Äkta var hans defensiva "alla har väl varit nybörjare någon gång", efter den avgångne skitstöveln Reinfeldts skränande om att "Löfven inte var värdig" (rollen som regeringschef). Reinfeldt hade dock rätt, och redan första dagen har Löfven börjat röra till det för sig genom att enbart räkna i siffror, trots att han själv använt siffertricksarargumentet mot Reinfeldt. Han plussar som den omogna ledare han är ihop FP och C och kommer till den korttänkta slutsatsen att detta skulle ge mer kraft åt S och MP än om han vände sig mot V, som varje social demokrat borde inse står ideologiskt närmare än den galna marknadsliberalism som nya Stureplanscentern står för. FP vet jag inte vad det partiet handlar om länge, det har helt tappat sin socialliberala framtoning....

Astrologiskt ser vi det negativa och djupt otrygga psyket hos Löfven stå fullständigt omedveten om vilka dominanta krafter som verkar inom honom själv och som perfekt slår ut eller korrumperar den värdighet att leda ett land som han möjligen skulle kunna ha: kungamakaren Regulus lyser från tidigt i Lejonet, och den lilla välgöraren Venus står tillräckligt nära för att bada i dess välsignelse. 

Men vad är detta om inte Pengarnas Venus som favoriseras? Den här Venusplaceringen är inte imponerande efter dess bas är Solen, på sitt viss "fallen" ner i det sublunära Vattnet. Fastän inte färgkodad har vi ytterligare ett fall av "sensationalism" här och återigen är det av den negativa typen. Det är det mörka och kalla vattnet som tyr sig till dem som kan ge värme - och pengar. De här negativa indikationerna tyder verkligen på en födelse i "små" sammanhang och påminner åter om att Löfvens mor (Venus är den primära kvinnoplaneten) bara hade råd att behålla det ena av sina två barn. Löfven fick gå, precis som hans karriär i svensk politik också kan bli kortvarig om SD:s förhoppning om nyval slår in.

Givet att Venus disponent Solen för oss direkt tillbaka till månascendentens fjärde hus för moderliv, livets början (och slut) och hur han föstes ut i kylan till ett nytt hem, är det uppenbart att också Regulus välsignelse av Venus är försvagad. Venus (tvåsamhet) fungerar ju knappt, då härskaren Solen minglar med den skadade Mars i Kräftan, tecknet för djup introvertism. Och introvertism må vara bra för dem som funderar, men den är ingen vinnare i Venus frågor, Venus som tecknar vår älskliga sida och vår förmåga att relatera. Det är därför Löfven ständigt återkommer till sina sluta förhandlingar med arbetsgivaren. Han vill in i det slutna och trygga, in i Kräftan och det "trygga" fjärde huset. Visst, där ligger den skadade Mars, antihjälten, men det är åtminstone bättre att förlora löneförhandlingen bakom lyckta dörrar än ute i offentligheten! Det här är tyvärr en nästan lika feg människa som Reinfeldt.

Kungamakaren Regulus får således inget riktigt grepp om Venus eftersom den senare veknar inifrån (inifrån sin störda solära disponent), och om man till detta omen om en man ytterst klimpig med alla kjoltyg (Annie Lööf-indicenten) sedan adderar det övervåld som kommer från den onda Saturnus i det onda och korrumperade åtta huset, då är det ingen tvekan om att Regulus inte når full kungavärdighet. Saturnus mot Venus i Lejonet ger oss det tredje fallet av "negativ sensationalism" i horoskopet!!!

Reinfeldts analys var inte gjord med astrologiska hjälpmedel, han sade bara vad han såg. Men den nästan borttonade Regulus som jag ritat in här, säger faktiskt samma sak uppe från Himmelen där principerna är orubbliga och Gott och Ont fördelas över människobarnen.

Sverige kommer att lida under den onda demonen fram till år 2020 och det är uppenbart att Löfven bara är nästa sorgliga statist i det här löjeväckande spelet. Sverige, en nation som blev sekulär och konsumtionsfixerad och som tack fick hydran - Rovkapitalisterna - över sig. Och Löfven var den första som kastade in handsen och "gillade läget". Det är en tragedi vi lever mitt i och petar lite håglöst med.


Teknikaliteter (nu börjar det verkliga resonemanget):

Väduren i första huset skapar en "naturlig zodiak" vilket borde höja gynnsamheten, Väduren i första har många fina planeter på sin sida, alla de "eldiga" kommer till dess stöd som verksamma välgörare. Solen är rätt neutral och här verksamt god; Mars, den lilla illgöraren är här alltså verksamt god; Jupiter, den stora välgöraren är här verksamt god. 

Tyvärr är Mars fallen och i det minst effektiva av de fyra hörnhusen. Löfvens lunära psyke upplever sig inte nämnvärd skadat av barndomstraumat, även om det står i ett hörnhuset för hans psyke och är något han är fullt medveten om. Men hur skulle han kunna uppfatta skadans djupare dimensioner - det är ju denna fallna Mars som är BASEN för hans psyke. 

Det går inte för ett psyke att lämna själva roten till dess existens (indisk astrologi säger att disponenten är planetens "själ"). Jag menar att Mars, trots sin accidentiella/tillfälliga natur som en god råbude, alltjämt är en problemhärd eftersom den är så förbaskat svag i Kräftan. Den indiska läran om att den vänds till en "välgörare" eliminerar inte alls dess djupa tendens att skada, i synnerhet i Kräftan, tecknet för dess fall. 

Både Mars och Solen skulle kunna bilda spektakulära ledargestalter, sanna hjältar, men här verkar Mars bakom både Sol och den reflekterande Månen, och bara en liten bit under ytan hittar vi därför ett biologiskt djur som kommer att slåss på ren instinkt.  

Där Reinfeldt var en ohederlig tänkare, hittar vi hos Löfven en slugger pga. ovan sagda. Det är därför alla opinionsundersökningar nära inpå valet åtminstone gav Löfven det, att han var den mer känslomässiga (empatiska) av de två, medan Reinfeldt var den briljante men arroganta tänkaren. Löfven har ingen Luft i horoskopet, Reinfeldt hade väsentliga budskap i Luft, men han missbrukade sitt intellekt och satte det i närighetens tjänst (Kräftan) precis som Löfven.

Rent tekniskt är inte Venus till någon hjälp för en Vädur i första huset, som är ett anti-venusianskt budskap och som vill forcera sig fram till sitt mål som en bagge. Venus som "verksam illgörare" har spelat ut i förlusten av den biologiska modern, Löfvens barnlösa äktenskap och kommer att bli tydligt för var och en i det här landet, när Storfinansen vrider åt tumskruvarna på befolkningen och sätter dem i tvångsarbete. Reinfeldts arbetslinje kommer INTE att ge det kunskapslyft åt folket som tidigare socialdemokratiska regeringar satsat på. 

Reinfeldt sänkte skatterna med 140 miljarder och de pengarna har den här storföretagarnas knähund inte nerver att kräva in igen pengarna och fördela till folket i formen av en VERKLIG standardhöjning. Det skulle kosta väldigt mycket, givet svenskarnas historiskt usla fåvitskhet. Och företagen är inte i leken för att föda fram ett nytt och smart svenskt folk - de vill ha så imbecilla svenskar det någonsin är möjligt för en så låg lönekostnad som möjligt.

(Vi var okunniga även förr, men då var hela världens proletariat lika okunnigt. Svensk socialdemokrati begick ett oförlåtligt svek mot de tidlösa principerna som lät marknaden börja svänga med alla sina demoniska huvuden och svansar. Hydran - sjukdomen cancer - går knappt att få stopp på när den fått fäste i en folkkropp.)

Saturnus är och förblir ett dilemma för den här bloggaren eftersom den här ovanligt motsägelsefull. Indisk astrologi kallar den för arbetarklassens planet, men varför är den då ett naturligt korrelat till det tionde makthuset och resurstecknet Stenbocken? Jo, den onda Liemannen ÄGER arbetarklassen. De är bara siffror - resurser - för Kapitalisten. I samband med Löfvens horoskop behöver man inte ens beröra Saturnus högre natur, särskilt inte den ultimata innebörden av grekernas Nous, Guds eget totala medvetande och hur precis allt som är ryms däri. Löfven föddes när "Själens form" befann sig i Skorpionen, i Vatten. Saturnus tecknar här bara "näringsjälens platoniska form" eller, vilket vi alla redan fattat: Näringslivets form.  

Och ovanstående budskap om Saturnus således i Löfvens onda dolda åttonde hus, som tecknar korruption som i sinom tid leder till döden. Döden i dödens hus. Skälet till att Löfvens själ återföddes till jorden kan inte förklaras av ett horoskop utan känd tidpunkt, men ur psykets perspektiv (Chandra lagna, månascendenten) är det inte trevligt att skåda vad som ligger under det självmedvetna psyket som en förstörande inverkan: en essentiellt ond Saturnus som här också är verksamt onda och - menar jag - INTE helt neutraliseras av att också huset är ont. 

I någon mån bär varje människa även sina verksamma illgörare med sig i sitt inre, precis som den här bloggaren har en verksamt ond Jupiter i Skorpionen i sjätte huset för olyckor och fiender. De stormrikas planet står således inte på bloggarens sida i detta liv, men horoskopet illustrerar samtidigt bloggarens illvilliga och kanske excessiva (Jupiter förmerar) kamp mot fienden genom stickiga blogginlägg och halvt politiserade tolkningar av politikernas horoskop. Löfvens dubbelt onda Saturnus i åttonde skulle han kunna urskulda sig och hävda att det är "miljön" som på detta sätt gjort honom beroende av en "form" som i det toxiska åttonde huset inte alls när honom utan på sikt förgiftar honom och tar kål på honom. 

Men Löfven verkar för korkad för att fatta att Arbetsgivaren inte vill honom något gott, hans veka Mars och Sol har inga förutsättningar att heroiskt strida som en genuin social demokrat. Den här mannen har kantrat längre åt höger än han har intelligens att själv förstå och var därför en perfekt ersättare för de ekonomiska krafter som avsatte Håkan Juholt efter bara tio månader när samma krafter anade oråd pga. socialistiska väckelestal MOT vinster i vård och skola.  

När Löfven i karikatyren ovan utropar att du lät dig bedras av skenet är sanningen, den tragiska sanningen, att Rovkapitalet tillsatt en mycket liten människa, en nyttig idiot, och att samma Spel som Reinfeldt bedrev nu kan fortsätta obehindrat. Men det har den här bloggen förutsagt många gånger redan, bara genom att notera vilket B-material som verkar i svensk politik.


Det här återsynandet av Löfvens horoskop påminner om det länkade inlägget överst, men annorlunda än jämförelsen mellan hans och Reinfeldts karta i "Två sidor av samma penning?" januari 2012. Men att Löfvens horoskop där tedde sig något bättre, säger inte mycket. Jämfört med Reinfeldts skeva och på dissociation eller bortträngningar byggda närighetsidologi, ser det mesta okej ut.

Närmare Löfvens dolda men förnekade smärta (som gör det möjligt för honom att bli en sådan sell-out, kom i så fall inlägget Vem är Stefan Löfven? från april 2013. 

Bortom den onda demonens härningar i svenska intellekt, kanske landet kan börja fundera på medborgarlön och en ny civilisationstyp. Under Löfven och den här sortens socialdemokrater hör vi bara en störd näringssjäl kvina "jobb jobb jobb". Så långt under människans verkliga potential.

3 kommentarer:

Havsörnen sa...

Bra analys. Det var ingen överraskning att Sjöstedt lämnades i frysboxen. Allt fortsätter som vanligt och valets enda vinnare SD kan lugnt fortsätta växa. De kommer att fortsätta plocka röster av M, som aviserat att de ska fortsätta på den nyliberala vägen, trots att Goebbels, Hitler och Himmler lämnat det sjunkande skeppet. Bara Twitter-Göring är kvar. SD kommer i nästa val att plocka röster även från S, då missnöjet kommer att riktas mot sittande statsminister.

Eller så blir allt jättebra med Den Store Förhandlaren vid rodret. Han får draghjälp av en oväntad högkonjunktur, omvärldens svåra kriser löser sig, pensionsavgångarna (de 40-talister som har två år kvar till 67) tar ner arbetslösheten till noll och en halv miljon bostäder trollas fram på en mandatperiod. Allt under en svag minoritetsregering. Trovärdigt?

Anonym sa...

Jag håller inte med här, för oss vanliga väljare är det visst en förvåning som har uppstått över att V har lämnats ute i kylan. Men ok, vi vanliga väljare har varit alltför naiva av oss. Vi trodde att V och S hörde ihop i slutändan när det verkligen gällde. Detta trodde ju uppenbarligen Jonas Sjöstedt också annars hade inte besvikelsen blivit så stor och uppenbar som den blev för honom.

Nej, en samlingsregering blir verklighet om SD fortsätter att växa som parti även i nästa val. Ska man fortsätta isolera SD så måste den till. Så i 2-3 val från nu (2022 eller 2026) så kommer väljarna att undra -"Vad ska vi rösta på? alla partierna regerar ju ändå med varandra".

Det är inte bara Löfvén och S i sig, som har "lurat" oss. Vi har alla blivit lurade långt innan av andra partiledare inom S men vi visste inte om det då.

Det enda naiva partiet som finns kvar idag är V. Frågan är om de kan fortsätta vara just naiva? Pengar finns inom samhället och det är siffror som talar. V får börja kalkylera som de andra partierna gör om de rimligtvis ska kunna ha en chans att överleva som parti. Att ligga på lite över 5 % i ett valresultat är inte bra.

Twitter-Göring (Carl Bildt?) spekuleras det redan om i pressen att han kommer att lämna in. Han kommer säkert att lämna politiken han med, och få en position någonstans utanför Sveriges gränser där han får fortsätta att twittra på engelska.

Seaward sa...

Sjöstedt var varnad. Tidigt i valrörelsen flörtade (s) med högerpartier... Men hann höll god min och spelade ärligt, till skillnad från de (numera) lömska och förrädiska sossarna. (Jag tänker av någon anledning åter på Omar-skandalen, som visade hur lågt i tak det är inom (s) och hur svårt detta parti har med tankearbetet. Juholt befann sig ljusår över Löfven och partiet, intellektuellt och det skrämde skiten ur dem.)

Frågan är varför man ska isolera SD? Fast gemene anhängare kanske inte förstår det är de inte vår tids nazister, det är Storfinansen som har axlat den förgörande rollen. Vad SD protesterar mot (om än dunkelt) är hur HELA SVERIGE SÄLJS UT. Och gissa om Löfven och exportindustriorienterade (s) kommer att fortsätta Nya Moderaternas program. Fast mer effektivt (för den gamla regeringen var verkligen den mest inkompetenta regering som skådats även om man betänker att det var finanskris. Borg bromsade och drog på på helt fel ställen och de andra är inte värda fler ord.)