Den har bloggen startade i mars 2009 och avslutades i december 2018. I själva verket passerades målsnöret några månader tidigare med boken "Folksjäl - som i en filterbubbla", vilken sammanfattade och i delar vidareutvecklade många års kommentarer kring det besynnerligt lyckligt lottade men inte självklart goda svenska nationalhoroskopet

Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)tisdag 8 maj 2018

I huvudet på en svensk tv-tittare


Bzzz Bzzz Bzzz....


Eftersom jag principiellt avstår från svensk television missar jag hur långt fördumningen och hjärntvätten av svenska folket nått. Men Croneman i DN leder vidare till Schulman i Expressen som fick till det riktigt dråpligt om svenska politikers mest uppskattade politiska kommentator, Marcus Oscarsson (TV4). 

Av de båda kåsörerna att döma är det här en lallande pilsnerfilmskaraktär som inte bort släppas nära ämnet politik. Men just därför har han handplockats av Etablissemanget för att ge folket urvattnad information och bli lättvallade kossor utan någon fungerande omvärldsorientering alls. Det är nattsvart det experiment det svenska Etablissemanget bedriver på sina undersåtar. 

Att han går hem i det som var Folkhemmet är begripligt. Mannen ser naturligen ut som någon komisk stereotyp Jim Carrey kunde ha skapat, och svenskarna är idag så regredierade efter årtionden av figurer som ICA-Stig och andra jönsar, att de inte längre svarar eller vill ha intelligent tilltal. Allt ska vara urvattnad underhållning. De har mörats till perfekt valboskap som sedan direkt skickas till slakten eftersom de rika alltid vill göda sig ännu lite mer.

Oscarssons psykhoroskop (Månen placerad i 1a huset) är nog det mest skrämmande bloggen hittat på månader om inte år. Är detta en fullblodsnazist som obehindrat får bedriva sin enmansshow? ALLT på himmelen är besmittat och stört ur psykperspektivet, och jag kommer inte att kommentera kartans uppbyggnad. Bloggen har beskrivit ingredienserna tidigare, men här kommer ett större antal förvekligande inflytanden samtidigt samman.

Att han slår an en ton i folksjälen är dock uppenbart via hans Venus som står nästan gradexakt med nationalhoroskopets Sol i mitten av Vattenbärarens tecken. Oscarsson bär dock minst av allt det irrationella och dunkla begärets Vatten, här är en värre mental förorening än t.o.m. hos Lady Gaga (hon som älskar sexuell identitetsstörning och med glädje minns sitt förflutna som arbetare på sexklubb).
Jag ska söka bland tiotusen sparade födelsedatum och se vad det blivit av andra med det jag bedömer som de värsta detaljerna på ovanstående himmel. Jag väljer följande kritiska ingredienser:

Den fallna SkorpionMånen OCH dess disponent Mars i Luft i Vattenhuset för hat och attitydmässig korruption (Oscarssons islamofobi för några år sedan!)

Den förvekligade och FiskSolen, i sig löslig och identitetssvag men likväl egocentrisk via dess disponent Jupiter i Väduren, beklagligtvis i olyckliga sjätte fiendehuset. Det finns något i den här människans utagerande (Solen) som gör honom till ett tacksamt mobbingoffer. Han är olycksbenägen, och det kan ha med mental insufficiens att göra.

Båda Ljusen i irrationellt Vatten och bådas disponenter i usla hus - inget höjdardygn. Är det konstigt att det här är det lägsta avskummet i folksjälen, en irrationell islamofob?

Inte ens den reserverade och återhållsamma Saturnus har en bra dag i horoskopet (i Vatten och därtill en verksam fiende när Skorpionen ockuperar första huset). Saturnus skadar effektivt 9e samvetshuset och indikerar via Kräftan en som skriker i högan sky efter beväpnade gränspatruller som ska hålla hans sårbara och ryggradslösa land säkert. För sent! Oscarsson är redan svårt besmittad av onda ting på sin egen psykiska insida, hans invandrarskräck är en projektion av något som hänt honom, någon gång i något liv...

Nu är månkartan bara en partsinlaga. Den måste egentligen avvägas mot både en solkarta och den okända verkliga kartan som bygger på exakt födelseminut. Varför jag här stannar vid månascendenten beror på att den stämmer så bra med det de båda kåsörerna rapporterar! Man kan alltså misstänka att detta är en individ som föddes vid ett klockslag då den "mångalna" sidan i horoskopet ges fri lejd. Måne i Vatten och undanträngd disponent i Luft är ett mycket märkligt bud om en människa som inte har alla hästar hemma. Förflugna ord och naturligtvis, givet de många "unga" tecknen i horoskopet, en människa som ännu i vuxen ålder mest påminner om ett småbarn: Fiskarna, Väduren, Tvillingarna och Kräftan bildar här ett vishetsberövat totalbudskap.

Detta är med andra ord en narcissistisk psykopat som tillåts hålla hus i tv-rutan, samtidigt som Sveriges Radion sätter munkavle på medvetna anställda och programdeltagare i god tid innan valet (Roland Paulsen i DN). 

Sverige blev uppenbarligen en diktatur medan du sov och nu tillsätter Etablissemanget informatörer som ska se till att du aldrig vaknar.


*****

Sökning efter andra med liknande signaturer.

mo.sco & ma.gem & ((so.pis & ju.ari) | (so.aqu & sa.ari) | (so.cap & sa.ari) | (so.sag & ju.ari) | (so.sco & ma.gem) | (so.can & mo.ari))

Obs. Alla tolv solplaceringarna kan inte ha sin disponent i sjätte, givet en månascendent i Skorpionen, sökmönstret inkluderar de möjliga placeringarna. Även: programmet ZET är inställt på månen i första huset vid sökningen och därför ingår inte den instruktionen i sökmönstret ovan. 

Nymånen i Skorpionen är en kritisk placering men jag väljer att som hos Oscarsson låta Mars befinna sig i 8e korruptions- och dödshuset. Men man skulle lika gärna kunna kört frågan med Mars i 6e olycks- och fiendehuset i jakt på ytterligare träffar...

Klicka för större bild
   
Sökningen är så specifik att den bara ger 8 träffar inkl. Oscarsson:
 1. Ismail Enver Pasha;22.11.1881;12:00 - turkiske diktatorn bakom folkmordet på armenierna (Sol-Skorpion, Mars i 8e)
 2. Ernst-Hugo Järegard;12.12.1928;12:00 - remarkabelt "demonisk" skådespelare, excellerade i sataniska rollfigurer, blev folkkär sent i livet (Sol-Skorpion, Mars i 8e - Månen 30 Skorp vid lunch kan dock vara en Måne i Skytten - då går fallet bort)
 3. Richard Lewontin;29.3.1929;12:00 - Ateist, evolutionsbiolog (satanist, med andra ord och Solen i Fiskarna/Jup i 6e, likt Oscarsson)
 4. Kim Wilde;18.11.1960;20:00 - popidol 80-talet (Sol-Skorpion, Mars i 8e)
 5. Paul King;20.11.1960;12:00 - popidol 80-talet, videojockey/programledare MTV (Sol-Skorp, Mars i 8e)
 6. Chester Bennington;20.03.1976;10:41 - rockmusiker Linkin Park, självmord (dirty data, tidpunkten osäker, även om det inte spelar någon roll för denna månascendent. Solen i Fiskarna/Jup i 6e som Oscarsson)
 7. Henrik von Sydow;20.3.1976;12:00 - fd tv-pratare, nu moderat (brrr...) riksdagspolitiker - Sol/Jup som Oscarsson
 8. Marcus Oscarsson;21.03.1976;12:00 - jämförelseobjektet

Fiskarnas tecken har en tendens att tappa hakan och bara flyta iväg i en storögd fantasi, något den suicidala Linkin' Park-sångaren får illustrera (klicka på bilden för en större version). Men inte heller Sydow ser riktigt verklighetsorienterad ut i blicken, vilket stämmer väl med moderaternas politik som värre än många andras inte handlar om människorna utan bara om pengar. 

Solen i Skorpionen, å andra sidan, har ibland en nästan kusligt genomträngande och skärskådande blick, exempel här ovan är  folkmördaren och den buttra, unga Kim Wilde. Årtionden senare upptäckte jag att hon nu var en snäll tant i ett BBC-program som strosade runt i sin trädgård och gav tittarna tips om hur man komposterar - Skorpionen som naturen i dess borttynande tillstånd. Hon såg lyckligare ut som äldre, från skuggsidan hjälpandes Naturen på traven inför dess nästa cykel.

1 kommentar:

 1. Tips

  https://www.youtube.com/watch?v=OVI25Hp-U6k&feature=youtu.be

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.