Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


lördag 25 juli 2015

De nazistiska raslagarnas horoskop

När bloggen politiserade i och med Fredrik Reinfeldts andra raka seger över sinnena hos det mentalt handikappade svenska folket (som han kallade sina landsmän), började jag uppleva en nazianstruken människosyn hos dessa nymoderater, ett förakt för alla utom de starka och lyckosamma. 

Högerpressen hade naturligtvis redan efter Göran Perssons förräderi mot socialdemokratin och den statens anpassning till Marknaden som följde redan urvattnat folkets medvetenhet - se bara hur i dessa yttersta tider den av LO utsålda Aftonbladet numera är en hämningslös Profitör och propagandist för spel och dobbel och allmän ytlighet. 

Kajsa "Ekis" Ekman rehabiliterar sig hundrafalt efter sin lilla "stunt" med den svenska paradgrenen "låt oss irritera de israeliska myndigheterna med vårt skepp till Gaza".  Hennes senaste krönika i ETC är förstås yvig som det ska vara, visionslösa och mer hämmade svenska medborgare skulle inte tala om att den bemedlade Överklassen förklarat krig mot Grekland och i sinom tid alla EU:s medlemstater - via maktmedlet ekonomin. Men i sak har hon ju rätt.

Det är återigen den tyska ariska självbilden som förstör livet i Europa, Hitlers nonsens om den överlägsna ariska eller starka människans rätt. Detta dravel hade redan Platon förintat i bl.a. dialogen Gorgias, så det är inte konstigt att Svenskt Näringsliv velat ha bort filosofiämnet från svenska högskolor! Läs den här rätt korta dialogen och se hur Sokrates tillintetgör den tredje talaren (Kallikles) som representerar just nyliberalistens smutsiga själ - han som tror på den starkes rätt!

Då och då efter borgarnas valseger 2010 återkom jag till naziparallellismen men på ett så allmänt sätt att när Åsa Romson försökte något liknande i officiella sammanhang blev det kölhalning och svår prestigeförlust. (Fort Europa låter passivt svarta dö i havet såsom nazisterna aktivt gasade ihjäl "undermänniskor" i dödslägren - en något haltande simil från Romson, måste medges.)

Men efter lite jagande på nätet hittade jag slutligen en historiesajt så detaljerad att nazisternas raslagar nu kan presenteras som ett horoskop med klockslag. (Den här artikeln om rasisterna i Sverigedemokraterna triggar sökandet.) Och tänka sig, det "vibbarna" från såväl Fredrik Reinfeldts som nymoderaternas horoskop igen! 

Kartan tål också att jämföras med den latenta rasism som bor i horoskopet för Tyska Riket, senast jämfört med nymoderaternas karta i april 2015. (Att stava Tyska riket, är nästan lika förargelseväckande som svenska bruket att inte respektera hur engelska titlar skrivs: "10 things I hate about you.")



Här är alltså Hitler som öppnar en specialsession på Riksdagarnas sista dag 1935 efter en nattmangling i Nürnberg 2.30 beslutar sig för det minst kontroversiella av fyra utkast - detta beslut tar Hitler på småtimmarna i de trånga sympatiernas tecken Kräftan, ja faktiskt etnicitetens eget zodiaktecken!

Men några timmar senare, klockan 8.00, ser vi nästa tecken som figurerat lika ofta på den här bloggen i samband med politiker som bara inte klarar att se helheter utan ska ner och hacka på detaljnivå på ett diskriminerande och uteslutande sätt. Här är Fredrik Reinfeldts själ utblick - i raslagarna mot underlägsna! Hitler tyckte inför de stundande Olympiska spelen nästa år att det kunde räcka med ett förbud för ariska tyskar att gifta sig med den judiska "smutsen" och den som inte ser hur tydligt detta röjs i horoskopet har antingen just upptäckt den här bloggen eller slöläst utan förståndet påknäppt!

Nazisttypens äckel över rasblandning är tydligt angiven en dubblering av DISSOCIATIONSSYNDRET, tendensen att vilja hålla det ena på avstånd från det andra. Här kan det knappt bli tydligare eftersom sexual- och fortplantningsplaneten Mars står i sitt negativa hemmaläge i Skorpionen - sinnebilden av biologisk fortplantningsdrift, propagerandet av det egna arvet. Den som specialstuderar Skorpionens tecken ska märka hur svårt typen har att intressera sig för något över sitt eget. Här är också den typiska arbetsnarkomanen, en "overachiever" som inte kan tagga ner eftersom det är den Vegetativa eller Irrationella Själen som är själva motivationskällan.

Se nu hur denna irrationella sexualitet - som är svår att skilja från våld och hat - angriper Det Gudomliga Paret högst uppe på den officiella dagordningen (10e huset). Det är den indiska astrologin som insiktsfullt ser heterosexuell attraktion i Tvillingarnas tecken så att den gudomliga leken mellan könen tecknas här, i tecknet Mithuna (sanskrit för Paret). Nazi-sexualitet från Skorpionen vänder sig i avsky mot Tvillingarnas tecken och deras fria "pardans". Bara arier får dansa med arier! 

Vi har således en djup och mörk Irrationalitet från den lilla illgärningsmannen Mars som via "dissociation" skapar en rationell bild i det intellektuella (Luft) av hur människor ska få alliera sig sexuellt. Naturligtvis känner man igen den andligt degraderade Sveriges steriliseringar och lobotomier på trögtänkta. Nazityskarna beundrade svenskarna och såg dem som de mest perfekta av arier.

Men det här enstaka astrologiska komplexet innehåller också en sista nyckel: Mars aggressiva framfart aktiverar via den indiska 210-gradersaspekten Tvillingarnas tecken men också södra månnoden i detta tecken. Det känns efter sex år som om min första intuition att Draksvansen kan teckna en lust att bestraffa är korrekt. För här bestraffar eller halshugger den svarta sexualiteten hela frågan om Parets fria och mänskliga (Luft) amorösa dans. Jag återkommer till metaforen dans eftersom Tvillingarnas naturliga tredje hus har musik och dans som en underart av kommunikation. I så måtto måste man också i hederlighetens namn medge att Mars faktiskt är BHAVA KARAKA i tredje, den energiska Mars har en så tydlig släktskap med det livliga tredje intellektshuset att den blir dess karaka eller signifikator. Men när Jungfrun stiger i öster blir den naturliga illgöraren Mars dessutom en "verksam illgärningsman" och detta faktum tillsammans med dess attack mot människors fria minglande i Tvillingarnas tecken, väger tyngre. Här ser vi banal instinktiv mentalitet hata relationer över biologiska gränser! 

Märk också hur Merkurius i hemmaläge i Jungfrun inte alls har något emot denna degraderade kapitulation inför mörka och onda instinkter. Merkurius "samverkar" tvärtom med Skorpionen och för flera år sedan på bloggen föreslog jag faktiskt att kombinationen Jungfrun/Skorpionen troligen motsvarar den ondaste orientering som tänkas kan. Jungfrun tänker bara på sitt och Skorpionen ger den ur-energi (libido) som lyfter individen till något som liknar en karriär i separatismens eller den analytiska logikens namn. Jag märkte under några år inom IT att just Skorpionen och Mars verkar ha mycket att göra med en fokuserad (och därför mycket begränsad) och alltigenom praktiskt orienterad energi. JORD och VATTEN söker omforma världen efter sitt bästa förstånd, men den FULLA BILDEN avslöjar att frånvaro av ELD och LUFT skapar Djävulens typ av förstånd - marknadsekonomer och räknenissar. Horoskopet för de tyska raslagarnas införande visar hur korrekt det är att se den onda TEKNOKRATIN i denna kombination av zodiaktecken.

Men det finns som sagt ytterligare en DISSOCIATION i kartan, en sådan som låter individen leva i behaglig självlögn utan att förstå vad han/hon egentligen håller på med: innan Mars korrumperat parbildningen i Tvillingarnas tecken, har den givit sig på den Stora Illgärningsmannen (Saturnus) men kan förstås inte rubba en så väldig figur. Däremot kittlar den säker och stimulerar Saturnus att börja tänka kring gränsdragning. Och återigen ser vi hur det är den låga Vegetativa Själen - helt oförnuftig - som kickar igång den rationaliserande Luften så att dessa människor försöker klä sin dumhet i övertygande argument!

Det är här man kan jämföra Fredrik Reinfeldts horoskop med raslagarnas eftersom båda har Gränsdragaren i HELHETENS TECKEN Vattumannen. Men helheten är Jungfruascendentens fiende, så Vattumannen ligger verkligen inte bra till i sjätte huset för olyckor och fiender. Fredrik Reinfeldt och moderaterna försökte exkludera hela svenska befolkningen och gjorde den mediokra urbana medelklassen till en norm. Att bestraffa sjuka och långtidsarbetslösa var så att säga en lättversion av den förintelse nazisterna bedrev. 

Det är notabelt att både Reinfeldt och raslagarna har en verksamt ond Mars i viktiga huspositioner, men tecknen skiljer sig: Reinfeldts onda Mars i första huset gjorde honom till en diskriminerande Jungfru på det ekonomiska planet (han hade begärets Måne i 2a ekonomihuset). Nazikartan har Mars i härskarläge i Vatten, vilket perfekt illustrerar ämnet: det smutsiga judeblodet ska inte få blandas med det ariskt rena. 

Det går tyvärr inte att komma ifrån att det andliga "blåögda" Luftelementet symboliserar de överlägsna folkslagen i horoskopet för raslagar, men en analys av kartan som helhet avslöjar att detta är en lögnaktig myt om det egnas renhet och överlägsna likhet med Människan (den platonska Idealbilden av en människa). Det går inte, som nazisterna gjorde, att DISSOCIERA SIG från det faktum att det var deras egen smutsiga sexualitet som de vägrade acceptera och istället lastade på andra på detta bisarra sätt. (Det finns gott om homosexuella bland de kända nazisterna från Andra världskriget.)

Saturnus i härskarläge i Vattumannen är således ett potentiellt jätteproblem för de under denna "mikrogeneration" eller "sub-generation" som föds just då Jungfrun stiger i öster och förvandlar frågan om att delta i Mänskligheten (Vattumannen) till Jungfruns egoproblem - detta ascendenttecken har ju fötts för att jobba på sin särart på ett märkligt negativt tecken: Jag är INTE... Jag dejtar via Club Elite - för det är jag värd. 

När Jungfrun passerar östra horisonten tecknar den antika och filosofiska astrologin SYNDAFALLETS TECKEN, här kommer de själar som "trillat ur" gemenskapen i himmelen och inte längre är lagspelare. Sedan måste horoskopet som helhet avgöra hur dominant denna antisociala tendens är. Det är inte svårt att tänka ut några bra placeringar som helt häver denna tendens, även om just Saturnus-i-Vattumannen i sjätte är en svår nöt att knäcka. Den inbegriper själens djupaste "form"...

Från Nya Moderaternas horoskop (med Fredrik Reinfeldt som denna reklambyrå- och propagandaprodukts förste och enda ledare - ren jävelskap producerad av Näringslivet) känner vi igen Månen i egocentriska Väduren i syndarnas åttonde hus! Även på det begärliga psykets nivå ser man hur "dunkelt tänkta" dessa raslagar är. De var helt enkelt idioti i systematiserad form.

Soltecknet Lejonet brukar vara livsbejakande och tolerant, men här är Solen fängslad i det tolfte huset. Hade raslagarna varit en individ skulle det ha varit svårt att se något lejonaktigt alls i personligheten!

Mycket mer skulle kunna sägas, men i grova drag är detta raslagarna i ett nötskal. Systematiserad idioti, exakt som Stockholmsmoderaternas sinnessjuka statusprojekt - Slussen, Nya Karolinska - som de tänker ut med könsdriften - marknadens intelligensnivå - och inte med intellektet och sedan inte har självbehärskning nog att stoppa när andra påtalar att de sysslar med rent vanvett.

För varje nytt nazityskt horoskop bloggen hittar, bekräftas allt mer den initiala bilden av att många svenskar i ledande position tycks ha reinkarnerat med den nazityska andan. De som dog nazister gjorde så med drömmen om det ariska Norden och särskilt Sverige. Och minsann, själarna får som de vill (själar har också en slags passion), och simsalabim återföddes de nu som vedervärdiga Anders Borgar och Reinfeldtar! Göran "apotekssabotören" Hägglund inte att förglömma. Alla har de smitit från politiken efter att ha gjord grovjobbet åt den Rike Mannen. 

Sossarna totalkorrumperade och marknadsanpassade och "plattskatt" och "en minimilön för alla" snart realiserad över hela EU-området. Den Rike Mannen gnuggar händerna över att vänstern är helt krossad. Det är därför jag misstänker att Europa själv inte har några goda krafter att styra skutan rätt igen. Den Rike Mannen - med fursteslickarna i polis och militär som nästan alltid stötta kapitalet, oavsett hur ont det används - oroat tittar på IS och terrorn i världen. Det är inte längre den impotenta babbelvänstern (som den här bloggen kanske påminner en smula) som utgör ett hot mot den Rikes palats och makt över människomassornas sinnen. 

När Tyskland inte längre respekterar demokratin (en synonym för Vattumannens tecken), då väntar bara storskaligt krig. Därför har Kajsa "Ekis" Ekman i ETC fel. Den Rike Mannen må ha förklarat ekonomiskt krig mot välfärdssamhället och den lilla människans skäliga anspråk på ett bra och värdigt liv, men reaktionen på denne Rike Man (en storhet) kommer på flera plan. Filmregissören Shyamalan, som låg bakom populära "Det sjätte sinnet" med Bruce Willis, gjorde senare "The Happening" om naturens biokemiska hämnd på människorna. I filmen börjar den Vegetativa Själen utsöndra gifter när den detekterar det stora hotet: människor i större grupper. Giftet påverkade människorna psykiskt och drev dem att begå självmord. 

Filmen är inte så bra men i klimathotets tider är metaforen begriplig. Regissören (som också skrev manus) var finurlig, han tar ner naturens hämnd på det biopsykiska plan som astrologin exakt ringar in via t.ex. Månen och Mars-i-Skorpionens Vatten. Det är därför man kan säga om raslagarnas horoskop att det var nazityskarnas eget gift de utsöndrade mot judarna, men en orenhet de inte kunde acceptera. Ytterst sett blir därför detta horoskop en studie i hur förödande den blå Luftens idealism är när den råkar ge uttryck åt en simpel kroppslig separatism. 

Fysikalitet: Dejtingklubben Elite har en reklam skrattretande eftersom de självupptagna individerna framstår som intellektuella haverier - raka motsatsen mot gräddan av mänskligheten (eliten). Dessa travestier på verkliga människor illustrerar perfekt förstadiet till raslagarnas horoskop. De som inte är medvetna om DISSOCIATIONEN och dess realitet är sannolikt sorgligt underbegåvade och lever i en livslögn de inte ens har kapacitet att avslöja. De är fast inne i skokartongen och kommer inte ut. Detta är förstås karma, vad man skördar efter att ha missbrukat en bra intelligens i ett tidigare liv. 

När självlögnen omsluter en hel civilisation såsom marknadskapitalismen nu är den enda återstående "Berättelsen" pga. den Rike Mannens kontroll över medierna, då måste man räkna med våldsamma världshistoriska händelseutvecklingar. Fader Kronos accepterar inte en vedervärdig ordning, en propp i maskineriet, särskilt länge. Saturnus vandrar slött på sin bana men eftersom Tidens herre också regisserar helheten bör man hålla ögonen på hur Saturnus, Jupiter, Mars OCH månnoderna tillsamman skriver "tidskapslar", varav en del är riktigt eländiga. Detta är en nivå av astrologi jag aldrig ägnat mig åt, men den finns eftersom den kan tänkas.

Att använda Andra världskrigets horoskop som en fundamentalistisk mall är kanske en ingång men ändå inte rekommendabelt. Se bara hur väl Ondskan justerade sin självpresentation när den morfade från tysk nazism till svensk nyliberalism via kanaler som nymoderaternas och Annie Lööf, påläggskalven som lades på hyllan och där Ebba Thoor inte heller verkar riktigt klok i huvudet. 

Jag sade någon gång om sossarna att de står sig så slätt eftersom all god intellektuell kraft sticker högerut, till pengar och position, men det är inte riktigt sant. Det finns överhuvudtaget ingen intellektuell kapacitet kvar i det här landet. Det vet de globala Rovkapitalisterna och håller därför på att justera om Sverige till ett låglöneland. Socialdemokratiska snälldemagogen Linnea Swedenmark producerar defensiv version av denna insikt i AB. Men hon ser inte den stora planen inom vilket detta är den enda vägen. Vänstern har som sagt förlorat både strider och kriget som sådant. Det är nu upp till helt andra aktörer, vilka Fader Tid håller tillbaka bakom ridåerna ännu en tid.



Inga kommentarer: