Den har bloggen startade i mars 2009 och avslutades i december 2018. I själva verket passerades målsnöret några månader tidigare med boken "Folksjäl - som i en filterbubbla", vilken sammanfattade och i delar vidareutvecklade många års kommentarer kring det besynnerligt lyckligt lottade men inte självklart goda svenska nationalhoroskopet

Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)lördag 8 december 2018

Järtecknen i tiden säger: halshugg Macron!

Macron är som före detta finansbankir den värsta brottsling som blivit fransk president. När Paris för första gången fylldes av demonstrerande gula västar var det egentligen läge att göra horoskop för att se vad tiden var liden för "de rikas president". Men när nu oroligheterna fortsätter för fjärde helgen är det absolut nödvändigt att kommentera den symboliskt viktiga starten.

Och mycket riktigt, det är Franska revolutionen om igen. Då var det borgarna som halshögg samhällseliten. Idag när övre medelklassen fejkar elit är det folkets tur att hugga huvuden av de korrupta och själviska - män som Macron. Se bara vilka horribla indikationer när man placerar den första demonstrationslördagen i Paris som en yttre krets kring Macrons bedrövligt veka och lättkorrumperande födelsehoroskop:
Macrons sideriska Stenbocksascendent antyder en svaghet för position och makt, men ascendenthärskaren Saturnus står så illa som det någonsin är möjligt: i 8e huset för korruption och slutlig död!

För den enkla och snabba historien, växla nu ut till den yttre kretsen och upptäck halshuggningens Ketu (Draksvansen) tangera sjätte graden av Macrons Stenbocksascendent dagen för den första Parisdemonstrationen!

Nästan lika uppenbart på den transiterande delen av kartan är FOLKETS VREDE - här förevigad som kombinationen av folkliga symbolen Månen tillsammans med förargelsens, vredens, hatets och våldets Mars. Den första lördagen stod denna "lynchmobb" och stirrade Macrons dödligt korrupta personliga signatur rakt i vitögat! Det intressanta, eftersom Macrons födelsetid är känd, är att hans egen fysiska uppenbarelse i denna värld (hans "saturniska" stenbockskropp) redan från första sekund är dödsmärkt eller åtminstone given till KORRUPTIONENS KRAFTER (8e huset). 

Som jag tidigare noterat finns ingen räddning för Macron, han är tillbaka på jorden för att skörda dålig karma från ett annat liv. Det som gör hans födelsekarta så svår att finna försonande drag hos är att ascendenthärskaren i sin tur ägs av identitets- och själsindikatorn Solen vilken själv fångats i ett annat av de onda husen, det 12e för landsflykt och världsliga förluster. Macrons själ visste vad den gav sig in i när den återföddes i den här fransmannens kropp.

Och som tidigare noterat finns det verkligen ingen nåd i sikte här, för också Solen ägs av en planet som hamnat i ett av de onda husen, Jupiter här i 6e huset för olyckor och fiendskap. Och därifrån startar den onda spiralen och rundgången eftersom Jupiters disponent är Merkurius vilket leder tillbaka till den onda demonens 12e hus och en rundgång mellan dessa sektorer.

Mannen bör halshuggas, dvs. befrias från sitt ämbete på något sätt. Hans själ ber och bönar om att få bli torterad och utsatt för onda ting. Bara så kan den väckas från den fula makttripp Macron delar med så många människor i den västerländska medelklassen, de horder som hjärntvättats av den patenterat falska världsbild våra medier sprider. Jag läste på morgonen ett TT-meddelande som återpublicerades i någon tidning om situationen i Frankrike, och något mer förrädiskt fulvinklat har jag aldrig sett. De verkliga skälen nämndes inte ens - hela den korta texten var skriven ur maktens perspektiv...

Synd att svenska folket är så djupt hjärntvättat att liknande protester aldrig skulle kunna ske här. Den nya världsordningen kommer att skapas av folk som ännu har kontakt med sin själ och inte helt gått in i ytan - i sina livsstilsprojekt...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.