Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

ESTETIK:
Blogger/Google förstörde en gång mängder av bilder från de första åren vid ett omskapande av usla miniatyrer av original i GIF-formatet. Klicka för att se de skarpa originalen. Ser också dessa usla ut, högerklicka och välj "se bilden" .

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)fredag 17 mars 2017

Åderlåtna skandalbolaget Allra och deras suspekta ledare

Sverige är genomruttet. Alla som når någonstans blir omedelbart fifflare och fuskare och dessutom inkompetenta sådana! Sveriges pensionärer har nu blivit grundlurade av representanter för den egna folkmentaliteten (se många inlägg om Sverigehoroskopets månposition), och Ebba Lindsö, fumligare och mer medioker än de flesta, hoppas det är tydlig nog signal att hon avgått som styrelseordförande när skiten träffat fläkten. 

Allras ordförande Gunnar Axén, han som anklagades för sexuella trakasserier (utan att åtal väcktes), har kommenterats tidigare. När jag återvänder till hans horoskop inser jag att Ebba Lindsö är som en astrologisk kopia av sin föregångare! Jämför horoskopen och se själv! Det är som om astrologin kan avslöja svågerpolitik och vänskapskorruption en våning ovanför de faktiska turerna genom vilka vissa ser till att positionera sig för alla de mest lukrativa uppdragen!Också lustigt hur bloggarens blick vandrade från DN och fotot på bortgångne Torgny Lindgren och härnäst föll på Ebba Lindsö i SvD och hur Luft/Vatten-störningen återigen står som spön i backen. Som jag skrivit förr, är det här en osäker signatur och jag har svårt att avgöra om den tecknar urbota förljugenhet eller ruskigt klarsynta människor som, om de är fula i själen, blir otäcka gangsters, bedragare eller liknande... Möjligheten finns, som jag nämnt, att de använder sin förmåga att spela dubbelspel på ett legitimt sätt, som artister och skådespelare!

Rent tekniskt är Ebba Lindsös födelsedag problematisk, åtminstone ur månascendentens perspektiv. Visserligen är Saturnus en välgörare i Vågens tecken i 1a huset, men dess "välsignelser" är många gånger blandade. Fråga bara landets pensionärer (Saturnus = ålderdomen) vad de anser om Lindsös insatser för dem! 

Nej, det stora frågetecknet ser jag i hur såväl Solens som Månens disponent (Merkurius och Venus) har "tagits tillfånga" av 8e korruptions- och dödshuset. Platsen för synder som ännu klänger fast vid individen (från tidigare liv) och kanske inte ännu är helt borttvättade (för den slutliga frigörelsen gäller det 12e huset där man vinner sin själ åter, men släpper taget om den materiella världen).

Att ha både Sol och Måne i grunden defekta (via disponenterna i "blindfläckens" sektor) förklarar för mig varför hon misslyckas i vartenda företag, vad de verkar. Wikipedia säger att hon lyckades göra sig omöjlig på Svensk Näringsliv på bara två år!  Här kan man verkligen tala om en livslinje (Månen ---> Solen) som framlöper knackigt till följd av att båda Ljusens ägare är illa placerade.

Nu som alltid återstår frågan om vad som hände alla de andra tusentals svenska barnen som föddes samma dygn. Är det här en hel kull själar som alla delar en kollektiv synd? Den exakta födelsetimman kommer dock att separera dem i 12 olika personlighetstyper där bara vissa exponeras för dygnets inbyggda problematik.

Not. Mars "faller" i Kräftan men först efter 21.30 på kvällen. Det är faktiskt frestande att spekulera över en födelse så sent på dygnet eftersom skandalen (Mars) rörande hennes organisatoriska förmåga (Saturnus) då är ett faktum via Mars 90-gradersattack mot det egna psykiska tillståndet...

2 kommentarer:

  1. Man vet i alla fall vad som hände ett annat av alla tusentals barn som föddes 30/6 1995: En som gjorde just det som är "legitimt" för luft/vatten-människor: blev skådespelare! Jag syftar på komikern Jojje Jönsson, mest känd som brevbäraren Dag-Otto som inte kan säga 'r'.
    Ebba Lindsö borde nog ha blivit äkta komiker hon med, i stället för att bli ett dåligt skämt i näringslivet...

    SvaraRadera